-kabak çorbası tarifi-amsterdam12
1 diş sarımsak,1 soğan,5 bardak su,1 patates,2 orta boy kabak,2 çay kaşığı tuz,1 çay bardağı soya sütü,6-7 dal dereotu
sarımsak ve soğanı doğrayıp az suyla pişiriyorsun,dereotu hariç bütün malzemeleri doğrayıp ekliyorsun.blenderdan geçirip soya sütünü ekleyip bir taşım daha kaynatıyorsun.üzerine dereotu koyup servis ediyorsun:)
tadını ben çok sevdim,dene mutlaka.
kilo bildirimi
geçen hafta: 80.600
bu hafta: 79.100
fark: 1.500
Günaydınnnnn beybiler tartı yüzümüzü güldürsün İnşaAllah
Hayırlı cumalar ve bu mübarek günde içimizden geçen tüm dualarımız kabul olsun Kadir gecemiz hürmetine.
Çok zor bir durum kardeşinin bu denli etkilenmesi normal canım. Elbet unutacak, olaan o masum canlara oldu. Ateş düştüğü yeri yakar malesefff. Rabbim korumuş kardeşini ama işte artık kimin ne olacağı belli değil ortam çok kötü şansa yaşıyoruz! Allah herkesin yardımcısıolsun İnşaAllah .
Tabiki güzel tatil var önümüzde. Haftaya Belek'te bir otelde rezervasyon yaptırdık 5/6 gün orada
oradayız şimdilik plan bu sonrasında da gezmeler canımmmm. Sen nereye??
tabii ki olur.bu ara ben de sallama içiyorum,ama sana tavsiyem yeşil çayın limonlusu melisalısı vs oluyor ya onlardan alma.sade yeşil çay ol,daha acı oluyor ama olsun.bir de büyük bir kupaya koy,bitirene kadar çıkarma içinden poşet çayı.
demlemeye ben de çok üşeniyorum bir de 1 bardaklık demlemek zor oluyor,diğer türlü taze taze olmuyor.onun için şöyle bir aparat var ben de alacağım:)
bununla bardağında poşet çay misali demliyorsun,çok pratik.ikimiz de alalım.
ödemin olabilir mi canım ya da farklı bir durumgünaydın canlaaarrr..tartı çoookkk moralimi bozduuuuu
off off valla ben de sevmiyorum ya yüzümü buruştura buruştura içiyorumaa bu bnde vardı canım..taze demleyebilirz buınun içinde haklısın..hem kolay olur..yeşil çayın tadını da hiiiiç sevemedim.maydanoz suyu bile daha güzel
canım diyet yapıp da bir haftada o kadar kilo alamazsın kesin vücudunda şişkinlik var şu an,bol maydanoz ye bu hafta.adaçayı rezene iç haftaya görürsün o zaman.tuzu azaltıp bol su içgünaydın canlaaarrr..tartı çoookkk moralimi bozduuuuu
mükemmel mükemmell!! tartıda eksi görmek kadar harika bir şey yokbildiririm
geçen hafta 76,20
bu hafta 75,70
fark - 500 gr
adaçayı ve rezene de iç canım onlar da zayıflamada ödem atmada çok etkili oluyoramsterdam12 bir de onların tadı nispeten daha iyi
ödemin olabilir mi canım ya da farklı bir durum
yaa inşallah öyledir..canım diyet yapıp da bir haftada o kadar kilo alamazsın kesin vücudunda şişkinlik var şu an,bol maydanoz ye bu hafta.adaçayı rezene iç haftaya görürsün o zaman.tuzu azaltıp bol su iç
Tatlım akşama doğru bir daha tartıl bakalım belki ödemdir.yaa inşallah öyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?