Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım çoook teşekkür ederim..yarın evde deniyorum hemen..çok güzel görünüyor

iyi tatiller canım..tekne turu da yapın Belek'ten..Ben de Hırvastistan'a gidicem kısmet olursa ordan Bosna Hersek sonra da Karadağ..Dönüşte de yurtiçi biyerlere kaçarım son iki gün..bitti 9 gün sonra pazartesi sendromu ofiste hahaha

aa bu bnde vardı canım..taze demleyebilirz buınun içinde haklısın..hem kolay olur..yeşil çayın tadını da hiiiiç sevemedim.maydanoz suyu bile daha güzel

günaydın canlaaarrr..tartı çoookkk moralimi bozduuuuu

***1.TAKIM 472.ETAP***

ispanyol (66.8/68.1/+1.3/%-1.94)izne ayrılmak istiyor
sevilay 80 (73.5///%)
tektas (65.5/65/0.5/%0.76)
mezun olmak istiyor
Merops (76.2///%)
denizzeynep(76///%)
mehtappathem (65.7///%)
blackswannina94 (80.6///%)

1.Takım Ortalaması: %

günaydın kızlar..bende dün tartıda 70.3 tüm bugün 69.6 kg çıktım..dün geç saatte yemedim ve ödemim biraz azaldı.bakalım şu mübarek günün hürmetine inşallah Allah dualarımı kabul eder ve zayıflarım..
dünkü menüm
sabah 09:00 zeytin,peynir,domates,ve avuç içi kadar pide
saat 11:00 3 kayısı
saat 12:30 küçük bir kase yoğurt,minik bir hamburger ekmeği ve tavuk döner
saat 17:30 4 kayısı
saat 19:30 ızgara et,yoğurt ve tadımlık fırın makarna
akşam oğlumla beraber çikolata şelalesi yapmıştık onun tadına baktım.eskiden olsa çok yerdim ama dedim ki 1 çatalda yesem aynı tat,hepsini yesem de aynı tat..

aa bu bnde vardı canım..taze demleyebilirz buınun içinde haklısın..hem kolay olur..yeşil çayın tadını da hiiiiç sevemedim.maydanoz suyu bile daha güzel
off off valla ben de sevmiyorum ya yüzümü buruştura buruştura içiyorum ama bayağı büyük bardakta demleyince suyu bol olunca falan daha çekilir hale geliyor

günaydın canlaaarrr..tartı çoookkk moralimi bozduuuuu
canım diyet yapıp da bir haftada o kadar kilo alamazsın kesin vücudunda şişkinlik var şu an,bol maydanoz ye bu hafta.adaçayı rezene iç haftaya görürsün o zaman.tuzu azaltıp bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…