- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
ApriL_2007 yok geliyorum artik :) Dun ogle meyve yedim aksam mangal izgara et kahvalti cok gec yaptim :) Adet olmam gerekiyordu olmayi bekliyorum şiştim iyice bakalim.
Aslinda biz deniz degil de boyle hani gezmeli doga tatilini severdik. Tatil diye cikip 3 5 sehir gezmeyi. Bilmiyorum artik bundan sonra nasil olur
Evet en sonundaMrb geldim sonunda
Sanada şimdiden iyi tatiller ve eğlenceler dilerim. Desene aynı vakitlerde Antalyalı olacağız seninleBizim de haftaya tatil başlıyor:)) Bayram + alanya tatılımız, Bu cumaya kadar ıstedıgım kıloya ulasacagım inşallah:)
Nerdesin tatilde ?Tartı yok umarım boşverip şişmem şu tatilde. Evde şüphelendiğim anda bakıp tedbir alıyordum şimdi ne olur bilemiyorum.
Nerdesin tatilde ?
Kaçışın yok canım yandın o zaman senAnnemlerin yanına geldim tatile tabi annem gördü ideal kiloda oldugumu ve çok zayıflamışsın kendine bakmıyorsun hasta olacaksın deyip börekler ızgaralar yapmaya başladı zor durumdayımmm
Kaçışın yok canım yandın o zaman sen
Anne işte çok tatlılar yaAynen ya bu annelerinde hic ayarı yok64 65 kilo oldugum sıralarda sofrada ekmek yerken çok kilo aldın dikkat et diyordu az kilo verince çok zayıflamışsın hasta düşeceksin diyor ortasını bulamadık Ben halimden memnunum şu mağazalara gidince istedigim kıyafeti denedigimde oluyor ya daha bişey istemem Ha olmayan kıyafetlerde oluyor onlarda geniş olması o da canımın sağlığı zaten. Bugün üniden arkadaşlar gördü beni yıllar sonra ne kadar zayıflamışsın dediler bunu duymak harika bir şey.
Aynen ya bu annelerinde hic ayarı yok64 65 kilo oldugum sıralarda sofrada ekmek yerken çok kilo aldın dikkat et diyordu az kilo verince çok zayıflamışsın hasta düşeceksin diyor ortasını bulamadık Ben halimden memnunum şu mağazalara gidince istedigim kıyafeti denedigimde oluyor ya daha bişey istemem Ha olmayan kıyafetlerde oluyor onlarda geniş olması o da canımın sağlığı zaten. Bugün üniden arkadaşlar gördü beni yıllar sonra ne kadar zayıflamışsın dediler bunu duymak harika bir şey.
1 haftadır tüm motivasyonum yerlerdeydi.. baktım olmuyor illaki bir fırsat bulup giricem kk ya dedimm..
nasılsınız ne var ne yok..
canım araştırdım şimdi gerçekten inanılmaz kalori yaktırır bu,yapabilirsem yapacağım canım çok sağ olbilly blanks diye bir adam var canım onu takip etsene.crossfit yaptırıyo hem sıkılasıyosun hem kardiyo..zorlandığın yerde dinlenir devam edersin.bir ara çok faydasını görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?