Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sallama içsek olur mu kuzum?üşeniyorm demlemeye de :)

Günaydınnnnn güzellikler
Gününüz süper geçsin İnşaAllah tabiki benimdeee.

Bugün işteki son günüm yıllık izne ayrılıyorum o yüzden cokkkkk çok mutluyum sizden naber??

yaaa tatil mod on diyosun yani kaptanımm :):) neyse kıskanırdım ama kıskanmıyorum ben de c tesi den istibaren tatil moduna griyorum..pazartesi de klasik bayram tatiline gidicem tabi bi aksilik olmazsa..iyi tatiller şimdiden..ne yapmayı dusunuyosun?

canım menülerine bayılıyorum..chia tohumunu yemek kaşığıyla mı koyuyosun herkes çok sağlıklı olduğunu söylüyo ben hala denemedim..evde soya sütüm de var ama hala içmedim :)bide meyveleri az az mı koydun..son olarak kabak çorbasının tarifini istiyorum çok seviyorum kabak :) akşam 18 :00 den sonra birşey yemiyorsun sanırım

Çok zor bir durum kardeşinin bu denli etkilenmesi normal canım. Elbet unutacak, olaan o masum canlara oldu. Ateş düştüğü yeri yakar malesefff. Rabbim korumuş kardeşini ama işte artık kimin ne olacağı belli değil ortam çok kötü şansa yaşıyoruz! Allah herkesin yardımcısıolsun İnşaAllah .

Tabiki güzel tatil var önümüzde. Haftaya Belek'te bir otelde rezervasyon yaptırdık 5/6 gün orada
oradayız şimdilik plan bu sonrasında da gezmeler canımmmm. Sen nereye??

ayy canım benim kıyamam ikinize de.. çok çok geçmiş olsun.. söyleyecek laf bulamıyorum , bitsin, gitsn artık şu terör belası başımızdan
ohhh gezmeler gezmeler .. süpersin yavrus ..iyi dinlen , eğlen..

ApriL_2007 kuşummm beni izne ayırır mısın, kilo almaa devam ediyorum ve motive olamıyorum, birkaç hafta izne ayrılayım di.yorum.. kilo bildirimi yaparım cuma günü.. gerçi berbat 68i görüdm birara.. yarın ne çıkarım bilnmioyrum

merhaba kızlar..aprilim beni hatırladın mı :)). 33 yaşım ve 70 kilomla geri gelebilir miyim? dün doğum günümdü ve depresyonun dibindeyim.. kendime dediğim tek şey 33 yıl yedinde ne oldu hala yemeye çalışıyorum..bunun en büyük etkisi de bir sürü olmayan kıyafetim var.küçük oğlum 8.5 aylık oldu artık bahanesi de yok bu işin.bir ara zayıflamıştım ama özellikle son 1 aydır sürekli yedim yedim..ee sonuç ne peki? koca bir göbek..
artık buna bir son vermek istiyorum..zaten 33 yaş için depresyondayım.hiç değilse kilo olayına artık bir son vermeliyim.yıllarca başarısız diyetler ve koca bir göbek vardı hayatımda.artık yetmez mi? hiç değilse bundan sonra 60 kilo olmalıyım yoksa ölene dek şişman kalmak istemiyorum.
kısacası yaş 33 vekilo 70 ve depresyonda olan bir ben..

offf çok geçmiş olsun.benim de aklım çıkıyor,tatile otobüsle gitmeye karar verdim 15 gün bir yere gidecektim.hatta gitmesem mi acaba bile diyorum cidden terör amacına ulaştı,hepimize korkuyu saldı.dışarı çıkmaya korkar olduk,özellikle büyükşehirde doğuda yaşayanlar

sallama içsek olur mu kuzum?üşeniyorm demlemeye de :)
tabii ki olur.bu ara ben de sallama içiyorum,ama sana tavsiyem yeşil çayın limonlusu melisalısı vs oluyor ya onlardan alma.sade yeşil çay ol,daha acı oluyor ama olsun.bir de büyük bir kupaya koy,bitirene kadar çıkarma içinden poşet çayı.
demlemeye ben de çok üşeniyorum bir de 1 bardaklık demlemek zor oluyor,diğer türlü taze taze olmuyor.onun için şöyle bir aparat var ben de alacağım:)
bununla bardağında poşet çay misali demliyorsun,çok pratik.ikimiz de alalım.

Eklentiler

• süzgeç.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 47
canım chia tohumu gerçekten çok sağlıklı bir tohum,ben kahvaltıma smoothielerime falan mutlaka ekliyorum.zayıflatıyor mu bilmiyorum,ama sağlık açısından yararı çok.4 yemek kaşığı yulafa 1 yemek kaşığı chia ekleyebilirsin:)zaten tadı tuzu yok,yulafın içinde pek anlamıyorsun.
soya sütü bozulabilir dikkat et,tabii açtıysan.benimkiler açıldıktan sonra 7-8 gün dayanıyor ancak.
meyveleri sen damak tadına göre ayarla,ondaki meyvenin bir zararı yok zaten.ben bugün mesela 5 yemek kaşığı yulafa 3 tane kuru kayısı,1 tane hurma koydum.diğeri şekerli geliyor bana,azı da şekersiz.istersen tam tarifini yazarım.benimki sütlü aşure gibi oluyor tadı bayılıyorum.
akşam 18'den sonra bir şey yemiyorum evet çünkü bana kilo aldıran şey(vejetaryen olduğum halde) akşam yemek oldu hep.bunun cidden faydasını çok gördüm.

-kabak çorbası tarifi- amsterdam12
1 diş sarımsak,1 soğan,5 bardak su,1 patates,2 orta boy kabak,2 çay kaşığı tuz,1 çay bardağı soya sütü,6-7 dal dereotu
sarımsak ve soğanı doğrayıp az suyla pişiriyorsun,dereotu hariç bütün malzemeleri doğrayıp ekliyorsun.blenderdan geçirip soya sütünü ekleyip bir taşım daha kaynatıyorsun.üzerine dereotu koyup servis ediyorsun:)
tadını ben çok sevdim,dene mutlaka.

-dünkü menüm-
11.00 : 6 yeşil zeytin,6 siyah zeytin,2 domates
14.15 : 1 kase çilek
16.00 : 1 avuç kabak çekirdeği
18.00 : 3 tabak salata,1 tabak tavada mantar
2 lt su
2 fincan bitki çayı
30 dk yürüyüş

hiç depresyona gerek yok,azıcık bir fazlalığınız varmış! hemen verirsiniz

-bugünkü menüm-
sabah: yulaflı kahvaltım
öğle: 2 avuç kuşburnu
akşam: 3 tabak bamya yemeği (çok severim,gözüm doymadı)
3 poşet bitki çayı
2 lt su
sahilde yürüyüş:90 dk

Tamam canım ayırırım. Bir toparlan da gel bakalım. Amaaa izinde Çokkk dikkat ok? :)))))))
Hatırlamazmıyım hoşgeldin canım. En doğru karar verilmiş iş uygulamaya kaldı. Bu sefer inanıyorum ki olacak :))))) zayıflık gibisi yok

((Geçen haftamızı bir hatırlayalım))

***1.TAKIM 471.ETAP***etap dokuzuncusu

ApriL_2007 (59.8/58.7/1.1/%1.84)izne ayrılmak istiyor
ispanyol (66.8///%)kilosu sabit
sevilay 80 (72.7/73.5/+0.8/%-1.10)
tektas (66.1/65.5/0.6/%0.91)
Merops (76.4/76.2/0.2/%0.26)
denizzeynep(76.3/76/0.3/%0.39)
izmirlipinar (82.5///%)
bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
mehtappathem (65.7///%)kilosu sabit
blackswannina94 (81.3/80.6/0.7/%0.81)

1.Takım Ortalaması: %0.346

***1.TAKIM 472.ETAP***​

ispanyol (66.8///%)izne ayrılmak istiyor
sevilay 80 (73.5///%)
tektas (65.5/65/0.5/%0.76)
mezun olmak istiyor
Merops (76.2///%)
denizzeynep(76///%)
mehtappathem (65.7///%)
blackswannina94 (80.6///%)

1.Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…