canım teşekkür ederim,ben hayvansal ürün tüketmiyorum.bitkisel proteinleri bu hafta ihmal ettim ama toparladım artık yavaş yavaş,çok haklısın.yağdan gitmesi mühimcanım ben de senin gibi başlayıp güzel kilo vermiştim şu an sabit nerdeyse 1 yıldır 7 nin altına inemiyorum.diyetisyenim her öğlen spor yaptığım için et verdi.kırmızı et,tavuk,balık hangisi olursa yanına yoğurt ya da bol salata ve 1 dilim ekmek dedi.ben ekmek yemem muhtemelen o her ne kadar ısrarla yiyeceksin dese de..ama spor yaptığımız için kastan değil yağdan gitmesini istiyorsan hergün proteine ağırlık ver..aklında olsun
1 haftadır tüm motivasyonum yerlerdeydi.. baktım olmuyor illaki bir fırsat bulup giricem kk ya dedimm..
nasılsınız ne var ne yok..
İyiyiz süperizgünaydın kızlar herkes iyi mi?ben regl olacağımdan inanılmaz şişim..bu arada diyetisyende tartıldığım da 75,80 kg çıktım..ya kilo verdim ya da benim tartı biraz bozuldu.76,40 çıkmıştım o da bir moral oldu :)
aaaaa hep gel hic gitmeee takımın enerjisigeldim kii
ben geleyimSisstttt boş bırakmayınız lütfen buraları
Menüler yazılsın, sohbetler edilsin!!
ben geleyim
bir şey sorayım da konu açayım.
benim inanılmaz çatlaklarım var,bunların çözümü yok değil mi
Ben şimdi öğle paydosundayim. Biraz gözlerim kapalı olacak malum hastalık, oruç halsizim. Toparlanıp gelirim ama sizdeee gelin :)))))
Ozledik ispanyol gel hadiii. Bu arada hatirliyor musun kisin profil fotonla ilgili konusmustuk sen mison demistim sen de yaza sana boyle before after yapip atacagim.demistin1 haftadır tüm motivasyonum yerlerdeydi.. baktım olmuyor illaki bir fırsat bulup giricem kk ya dedimm..
nasılsınız ne var ne yok..
canım araştırdım şimdi gerçekten inanılmaz kalori yaktırır bu,yapabilirsem yapacağım canım çok sağ ol
günaydın kızlar herkes iyi mi?ben regl olacağımdan inanılmaz şişim..bu arada diyetisyende tartıldığım da 75,80 kg çıktım..ya kilo verdim ya da benim tartı biraz bozuldu.76,40 çıkmıştım o da bir moral oldu :)
Kaptanım ben geldim.artık kızım çok hareketli ondan teli bile gerekmedikce kullanmıyorum
Kaptanım çok az su iciyon vucudun susuz kalması n.dikkat et
Ben 3 litreden fazla iciyrm galiba.yemekten çok meyve yiyrum.
Ama bu aralar her gün davetteyiz olabildiğine normal yemeye calisiyrm
canımmm geçmiş olsun neyin var kiiBen şimdi öğle paydosundayim. Biraz gözlerim kapalı olacak malum hastalık, oruç halsizim. Toparlanıp gelirim ama sizdeee gelin :)))))
iyiyiz kuşumm hasta bakıyorum amma çok zatürre geldi yaaa..Selam kizlar napiyorsunuz
yaa inşallaaahhh.. çok istiyrum öyle bir poz vereyim..umarım olur olmalııı olacaaakkkkOzledik ispanyol gel hadiii. Bu arada hatirliyor musun kisin profil fotonla ilgili konusmustuk sen mison demistim sen de yaza sana boyle before after yapip atacagim.demistinmezun ol da before after yap bizeeee
tamam canım zaten onu yapacak diz yok şu an bendeCanim yaparken dizine cok yuklenmemeye calis squat gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?