- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hoşgeldin Aramıza Başarılar Dilerim DaimamerhabaApriL_2007 takımınıza alınmak istiyorum inceledim çok beğendim bayramın 3. günü başlasam olur mu ?listemi nasıl ayarlıycam biraz bilgi verir misin?
Zaten canım iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum bu kadar şimdilik zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım. Öncelikle hergün dünün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın her ne kadar listede olmasanda bunlar kural
Biraz kendinden bahsedermisin? Kaç kilosun hedef kg nedir???
kilo bildirimi
geçen hafta: 80.600
bu hafta: 79.100
fark: 1.500
Muhteşem
Emeklerinin karşılığını alıyorsun kuzummm süpersin
bildiririm
geçen hafta 76,20
bu hafta 75,70
fark - 500 gr
Ohhh misssssss bir eksi daha
Kızlar bu işi biliyorsunuz siz süpersin süpersiniz canımmmm
Aminnnn İnşaAllahcanım hayırlı cumalar..amin inşallah hepimizin tüm duaları kabul olur
iyi tatiller canım..tekne turu da yapın Belek'ten..Ben de Hırvastistan'a gidicem kısmet olursa ordan Bosna Hersek sonra da Karadağ..Dönüşte de yurtiçi biyerlere kaçarım son iki gün..bitti 9 günsonra pazartesi sendromu ofiste hahaha
Yaparız bitanem. Yine geziyorsun balkan ülkelerinde ne güzel. Çokkk güzel geçsin ozaman dinlence
Büyük ihtimalle evet canım tekrar hoşgeldin aramıza bebemmmGünaydın kızlar ben 65 kiloyum bugün listedemiyim april
aa bu bnde vardı canım..taze demleyebilirz buınun içinde haklısın..hem kolay olur..yeşil çayın tadını da hiiiiç sevemedim.maydanoz suyu bile daha güzel
Oyyyyy bende hiç sevmiyorum tadını ama bazen zorla içiyorum iştee
Güzel menün ilk günlere göre hadi Bismillahgünaydın kızlar..bende dün tartıda 70.3 tüm bugün 69.6 kg çıktım..dün geç saatte yemedim ve ödemim biraz azaldı.bakalım şu mübarek günün hürmetine inşallah Allah dualarımı kabul eder ve zayıflarım..
dünkü menüm
sabah 09:00 zeytin,peynir,domates,ve avuç içi kadar pide
saat 11:00 3 kayısı
saat 12:30 küçük bir kase yoğurt,minik bir hamburger ekmeği ve tavuk döner
saat 17:30 4 kayısı
saat 19:30 ızgara et,yoğurt ve tadımlık fırın makarna
akşam oğlumla beraber çikolata şelalesi yapmıştık onun tadına baktım.eskiden olsa çok yerdim ama dedim ki 1 çatalda yesem aynı tat,hepsini yesem de aynı tat..
Seni kararlı görüyorum bu sefer olacak sanki kuzumm İnşaAllah.
tatilde diyete uymaya çalışıcam çünkü diyetisyen randevum var 19 n da..akşamları yemek yememeyi düşünüyorum..her gittiğim yerin birası,tatlısı derken kilo alıp dönüyorum.
Ayyyy evet çok dikkat et ama öğün atlama abur cubur dan uzak dur bu yeterli olacaktır