Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba ApriL_2007 takımınıza alınmak istiyorum inceledim çok beğendim bayramın 3. günü başlasam olur mu ?listemi nasıl ayarlıycam biraz bilgi verir misin?
Hoşgeldin Aramıza Başarılar Dilerim Daima

Zaten canım iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum bu kadar şimdilik zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım. Öncelikle hergün dünün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın her ne kadar listede olmasanda bunlar kural

Biraz kendinden bahsedermisin? Kaç kilosun hedef kg nedir???
kilo bildirimi
geçen hafta: 80.600
bu hafta: 79.100
fark: 1.500

Muhteşem

Emeklerinin karşılığını alıyorsun kuzummm süpersin
bildiririm

geçen hafta 76,20

bu hafta 75,70

fark - 500 gr

Ohhh misssssss bir eksi daha

Kızlar bu işi biliyorsunuz siz süpersin süpersiniz canımmmm

canım hayırlı cumalar..amin inşallah hepimizin tüm duaları kabul olur
Aminnnn İnşaAllah

Yaparız bitanem. Yine geziyorsun balkan ülkelerinde ne güzel. Çokkk güzel geçsin ozaman dinlence benim ptesi sendromu olmayacak çünküü sonrasında iki haftada izinliyim darısı başına kuzummmmm

Günaydın kızlar ben 65 kiloyum bugün listedemiyim april
Büyük ihtimalle evet canım tekrar hoşgeldin aramıza bebemmm
aa bu bnde vardı canım..taze demleyebilirz buınun içinde haklısın..hem kolay olur..yeşil çayın tadını da hiiiiç sevemedim.maydanoz suyu bile daha güzel

Oyyyyy bende hiç sevmiyorum tadını ama bazen zorla içiyorum iştee
Güzel menün ilk günlere göre hadi Bismillah

Seni kararlı görüyorum bu sefer olacak sanki kuzumm İnşaAllah.
tatilde diyete uymaya çalışıcam çünkü diyetisyen randevum var 19 n da..akşamları yemek yememeyi düşünüyorum..her gittiğim yerin birası,tatlısı derken kilo alıp dönüyorum.

Ayyyy evet çok dikkat et ama öğün atlama abur cubur dan uzak dur bu yeterli olacaktır

ohh ne güzel canım yaaa bitmeyen tatil :):) tadını çıkar

Kizlar merhabaaa. Beni ozlediniz mi :)( neden sormuyorsunuz grubun nobetci nerde diye. :)) lohusa tribi dicem delohusalik da bitti.

Once bebis sonra ben hasta oldum. Mikrobunu bana da bulastirmis. 40larda atesle bebis baktim. Tabi eridim bittim suan 2 kilo.ekside cikiyorum iyi olayim da az toparlayayim. :))

Okudum ama yazacak halim yoktu. Cogunda emzirirken uyumayayim diye actim ama size cevap yazarken uyuyakaldim genelde.

Meroprs cok gecmis olsun kardesine de sana da. Korkmasi kadar dogal ne var biz ankaradan korktuk. (

yesil cay icemeyenler icin. Limon adacayi yesil cay karisimi yapin. Adacayi hem adet sokturuyo ama hamilelik.riski varsa aman ha! Ikisinden de uzak durun. Limon ve nane katinca ikisinin de aciligi gidiyor. Teapot kullaniyorum iyi oluyor. Posetlerin posetinde kansorejen madde oldugu icin tavsiye edilmiyor guvenilir bir aktardab almak en iyisi.

Daha biseyler yazacaktim ama unuttum.

Ispanyolum iyi tatiller.

aprilim son gunun hadi gozun aydin.

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniizi

Canım çok geçmiş olsun sana da bebişe de.
poşetlerde kansorejen madde olduğunu hiç bilmiyordum eyvah ya bir daha almam :/
dediğin şekilde karışım yapıp içmeyi deneyeyim ben de.

***1.TAKIM 472. ETAP ***

ispanyol (66.8/68.1/+1.3/%-1.95)izne ayrılmak istiyor
sevilay 80 (73.5///%)
tektas (65.5/65/0.5/%0.76)
mezun olmak istiyor
Merops (76.2/75.7/0.5/%0.66)
denizzeynep(76///%)
mehtappathem (65.7///%)
blackswannina94 (80.6/79.1/1.5/%1.86)

1.Takım Ortalaması: %

***1.TAKIM 472. ETAP ***

sevilay 80 (73.5///%)kilosu sabit
tektas (65.5/65/0.5/%0.76)mezun olmak istiyor
denizzeynep(76///%)
mehtappathem (65.7///%)

Keten prenses (66.5/65/1.5/%0.25)465. Etapta 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 9'a bölündü.

1.Takım Ortalaması: %

***1.TAKIM 472. ETAP ***

sevilay 80 (73.5///%)kilosu sabit
tektas (65.5/65/0.5/%0.76)mezun olmak istiyor
denizzeynep(76///%)
1.kez bildirimde bulunmadı
mehtappathem (65.7///%)1.kez bildirimde bulunmadı
Keten prenses (66.5/65/1.5/%0.25)465. Etapta 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 9'a bölündü.

1.Takım Ortalaması: %0.198

galiba sonuncu olduk yüzde pek kötü.

-bugünkü menüm-
sabah : yulaflı kahvaltım
öğle : 1 tabak bamya yemeği
ara : 2 kayısı,3 taze fındık
akşam : 1 tane haşlanmış mısır

spor : sahilde yürüyüş; 90 dk
2 lt su
1 yeşil çay

Canım çok geçmiş olsun sana da bebişe de.
poşetlerde kansorejen madde olduğunu hiç bilmiyordum eyvah ya bir daha almam :/
dediğin şekilde karışım yapıp içmeyi deneyeyim ben de.

Sagol canim. Nasilsin epeydir denk gelemedik oncelerdej de cok saglikli olmadigini biliyordum ama hamileyken doktorum kesinlikle sallama ihlamusmus bisey icme sadece demleme icebilirsin deyince iyice uzaklastim

adacayi icmeyi ozledim be hamileyken yasakti. Simdi sutu kesiyor diyorlsr yine yasak gibi. Cesaret edemiyorum. Siyah cay icmeyip yesil cay nane limon adacayi her aksam karisik demler 2 buyuk kupa icerdim. Cok ozluyorum coook

Sonuç hazırlama sırası bizim takımda fırsat bulunca yapacağım canım bakalım kaçıncı olduk malesefff bildirim yapmayanlar oldu yine yüzde düştü!!

Aprilim blacki sana yardimci mi atasak ki :))

( birbirini hic tanimayan kadinla erkegi birbirine ayarlamaya calisan yurdum teyzesi gibi oldum )

bir de huryurekliseyyah vardi april epey aktifti bir ara girmedim kaybolmus

O Otimoti vardi bir de

Valla çok iyi olur zaten yalnızım tabiki fitblack de tamam derse bu iş olur hemde süper olur aktif kuzummmmm

Evett ne olmuştu şimdi birden hatırlayamadım huryurekliseyyah Yok oldu

O Otimoti Canımmm yaa uğramaz oldu izinde ya yiyor içiyor elbet elimize düşecek. Çokkk özlendi Çokkk

Süpersin balımmm. Ramazan sonrası seninle yarışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…