- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Hayırdır kaptan mezunmu oldun yoksa sen niye listede yoksun***1.TAKIM 472. ETAP ***
ispanyol (66.8/68.1/+1.3/%-1.95)izne ayrılmak istiyor
sevilay 80 (73.5///%)
tektas (65.5/65/0.5/%0.76)mezun olmak istiyor
Merops (76.2/75.7/0.5/%0.66)
denizzeynep(76///%)
mehtappathem (65.7///%)
blackswannina94 (80.6/79.1/1.5/%1.86)
1.Takım Ortalaması: %
İzne ayrıldım canım, hem burada hem gerçekte 3 hafta yokumHayırdır kaptan mezunmu oldun yoksa sen niye listede yoksun
ya ben de yapacağım hatta sen öyle deyince demleme süzgeçlerinden aldım bugün hemenSagol canim. Nasilsin epeydir denk gelemedik oncelerdej de cok saglikli olmadigini biliyordum ama hamileyken doktorum kesinlikle sallama ihlamusmus bisey icme sadece demleme icebilirsin deyince iyice uzaklastim
adacayi icmeyi ozledim behamileyken yasakti. Simdi sutu kesiyor diyorlsr yine yasak gibi. Cesaret edemiyorum. Siyah cay icmeyip yesil cay nane limon adacayi her aksam karisik demler 2 buyuk kupa icerdim. Cok ozluyorum coook
bu işlerden hiç anlamıyorum ama yardımcı olacağım bir şey varsa tabii ki yaparımmAprilim blacki sana yardimci mi atasak ki :))
( birbirini hic tanimayan kadinla erkegi birbirine ayarlamaya calisan yurdum teyzesi gibi oldum)
bir de huryurekliseyyah vardi april epey aktifti bir ara girmedim kaybolmus
@Otimoti vardi bir de
ay çok güzel olur ya 3 hafta hemen geçsin o zamanSüpersin balımmm. Ramazan sonrası seninle yarışacağım
ya ben de yapacağım hatta sen öyle deyince demleme süzgeçlerinden aldım bugün hemenevdeki poşet çaylar bitsin daha da elimi sürmem.zaten şüpheleniyordum aslında da işte hep üşengeçlik!
anneme aldırayım o zaman teapot,zaten çok şeker de duruyorlar.senin de canını çektirdik iyiceTeapot alabilirsin oyle daha pratik hatta porselen denlikler oluyor. Onlar cok guzelm kisin ihlamur kaynatmaya da cok iyi. Ama biraz kaliteli olmasi lazim. Ihlamur tarcin. Ohh. Ay caylariiiiim diye iccekesim geldi.
bu arada su bizim cuma listesinin hazirlanmasinda yardim edeceksin yebi gelenlere 2 hafta deneme suresi bla bla. Arada da cuma sonuc listeleri hazirlaniyor. Benim hatirladigim bunlar
ay çok güzel olur ya 3 hafta hemen geçsin o zamanyalnız hissediyordum gerçi senin azıcıııık bir şeyin kalmış ama olsun
anneme aldırayım o zaman teapot,zaten çok şeker de duruyorlar.senin de canını çektirdik iyiceolsun,sen bol bol süt yapıcı şeyler iç artık bu ara.
yardım ederim tabii ki ama benim de internet sorunum oluyor arada yanıma biri daha gelsin garanti olsungiremem falan sorumluluk hissettim.
Aprile onceden haber etsen sorun olmaz sanirim. April adina konusmus gibi oldum ama
bu işlerden hiç anlamıyorum ama yardımcı olacağım bir şey varsa tabii ki yaparımm
Tabii artılarla dönmezsemay çok güzel olur ya 3 hafta hemen geçsin o zamanyalnız hissediyordum gerçi senin azıcıııık bir şeyin kalmış ama olsun
Teapot alabilirsin oyle daha pratik hatta porselen denlikler oluyor. Onlar cok guzelm kisin ihlamur kaynatmaya da cok iyi. Ama biraz kaliteli olmasi lazim. Ihlamur tarcin. Ohh. Ay caylariiiiim diye iccekesim geldi.
bu arada su bizim cuma listesinin hazirlanmasinda yardim edeceksin yebi gelenlere 2 hafta deneme suresi bla bla. Arada da cuma sonuc listeleri hazirlaniyor. Benim hatirladigim bunlar
Tatlım korkma bişey olmayacakanneme aldırayım o zaman teapot,zaten çok şeker de duruyorlar.senin de canını çektirdik iyiceolsun,sen bol bol süt yapıcı şeyler iç artık bu ara.
yardım ederim tabii ki ama benim de internet sorunum oluyor arada yanıma biri daha gelsin garanti olsungiremem falan sorumluluk hissettim.
Ben de gelirim. Benim.azicik degim*(
Tatlım yapılacak pek bişey yok aslında ben burada neler yapıyorsaam onlar sadece ve ki zaten ben genelde buralardayım sanada çok iş kalmaz. O sadece aksilik durumları olduğunda ekstra bir arkadaşımız ilgilensin diye ayrılmış bir makambenim şuanda yardımcım yok ondan yine birisini daha bulursam ikinci yardımcı olur ama işte güvenilir ve aktif arkadaş bulmak o kadar da kolay olmuyor her zaman
Tabii artılarla dönmezsemaz da. Yinede belli olmaz senin gibi dişli rakip karşısında naparız bilemedim
Bende alayım o kokoş şeyden
Tatlım korkma bişey olmayacak
Dimi yaa seninlede işimiz varbakalım nasıl bir öğrenci olacaksın?
Günaydınnnnn mutlu sabahlarGunaydiin guzel hatunlar
Günaydın beybiGünaydın canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?