Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hayırdır kaptan mezunmu oldun yoksa sen niye listede yoksun

ya ben de yapacağım hatta sen öyle deyince demleme süzgeçlerinden aldım bugün hemen evdeki poşet çaylar bitsin daha da elimi sürmem.zaten şüpheleniyordum aslında da işte hep üşengeçlik!

Aprilim blacki sana yardimci mi atasak ki :))

( birbirini hic tanimayan kadinla erkegi birbirine ayarlamaya calisan yurdum teyzesi gibi oldum )

bir de huryurekliseyyah vardi april epey aktifti bir ara girmedim kaybolmus

@Otimoti vardi bir de
bu işlerden hiç anlamıyorum ama yardımcı olacağım bir şey varsa tabii ki yaparımm

ya ben de yapacağım hatta sen öyle deyince demleme süzgeçlerinden aldım bugün hemen evdeki poşet çaylar bitsin daha da elimi sürmem.zaten şüpheleniyordum aslında da işte hep üşengeçlik!

Teapot alabilirsin oyle daha pratik hatta porselen denlikler oluyor. Onlar cok guzelm kisin ihlamur kaynatmaya da cok iyi. Ama biraz kaliteli olmasi lazim. Ihlamur tarcin. Ohh. Ay caylariiiiim diye iccekesim geldi.

bu arada su bizim cuma listesinin hazirlanmasinda yardim edeceksin yebi gelenlere 2 hafta deneme suresi bla bla. Arada da cuma sonuc listeleri hazirlaniyor. Benim hatirladigim bunlar

anneme aldırayım o zaman teapot,zaten çok şeker de duruyorlar.senin de canını çektirdik iyice olsun,sen bol bol süt yapıcı şeyler iç artık bu ara.
yardım ederim tabii ki ama benim de internet sorunum oluyor arada yanıma biri daha gelsin garanti olsun giremem falan sorumluluk hissettim.

Aprile onceden haber etsen sorun olmaz sanirim. April adina konusmus gibi oldum ama

bu işlerden hiç anlamıyorum ama yardımcı olacağım bir şey varsa tabii ki yaparımm

Tatlım yapılacak pek bişey yok aslında ben burada neler yapıyorsaam onlar sadece ve ki zaten ben genelde buralardayım sanada çok iş kalmaz. O sadece aksilik durumları olduğunda ekstra bir arkadaşımız ilgilensin diye ayrılmış bir makam benim şuanda yardımcım yok ondan yine birisini daha bulursam ikinci yardımcı olur ama işte güvenilir ve aktif arkadaş bulmak o kadar da kolay olmuyor her zaman
ay çok güzel olur ya 3 hafta hemen geçsin o zaman yalnız hissediyordum gerçi senin azıcıııık bir şeyin kalmış ama olsun
Tabii artılarla dönmezsem az da. Yinede belli olmaz senin gibi dişli rakip karşısında naparız bilemedim

Bende alayım o kokoş şeyden

Tatlım korkma bişey olmayacak
Ben de gelirim. Benim.azicik degim *(

Dimi yaa seninlede işimiz var bakalım nasıl bir öğrenci olacaksın?

Bilirsin sorumluluk sahibi ogrenci olurum

pprselen demlik de guzel havali adi yok diye esgecmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…