Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kaptan ne guzel seyler paylasmissin. Ben de cay ictim ondan da su aldim vs demenin dogru olmadigini ne kadar cay myve suyu vs tuketilirse bir o kadar su icilmesi gerektigini biliyordum. Tabi gel de anlat kime desem itiraz ediyor

Kaptan ne guzel seyler paylasmissin. Ben de cay ictim ondan da su aldim vs demenin dogru olmadigini ne kadar cay myve suyu vs tuketilirse bir o kadar su icilmesi gerektigini biliyordum. Tabi gel de anlat kime desem itiraz ediyor
Evet niye inanmak istemiyorlar bende anlamıyorum ! Göz görüyor hangisi doğal berrak nasıl suyun yerini tutabilir ki o şeyler. Kendileri bilirler bunların hepsi yaşlanınca ortaya çıkar ne yazık ki yani iş işten geçtikten sonra

Hala kolanin zararsiz cipslerin sagliksiz olmadigini dusunen insanlara ne anlatacaksin haklisin.yaslaninca goruselim demek lazim

Ben de gelirim. Benim.azicik degim *(
gel gell azıcıık ya ne kadar fazlalığın var ki şimdi? bence az
haaa tamam o zaman buralarda olduğum her vakit yardımcı olurum zaten seve seve

gel gell azıcıık ya ne kadar fazlalığın var ki şimdi? bence az

haaa tamam o zaman buralarda olduğum her vakit yardımcı olurum zaten seve seve

of of offf benim kilo sebeplerim resmen.daha da ağzımı sürmem

Ben de uni de cok yedim ki uniye kadar yedigim cok sayiliydi. Annem bizi saglikli buyutmus kola burger cips aklina ne gelirse hepsi universiteyle basladi. Sonra kilo aldim tabi. Neyse ki verdim cok sukur.

boyum 168 kilom bu sabah 66ydi ama hastaliktan mi yoksa gecen haftadan bu yana 1 kilo verdim de ondan mibilmiyorum. Hedefim 55 di ama suan 58 olsam yeter diyorum :) nerden baksan 10 kilo az mi

4 ayda verirsin bence en kötü evet bana göre az benim önümde 1 yıl var nereden bakarsak

Aman da birileri kulaklarımı cinlatmis da içime doğmuş. Aylar sonra foruma bakayım dedim . Aprilim ben de siziyiyim özledim gerçekten. Ama diyet yapmayı değil ayrılırken 73kg idim. Şimdi de 73.1 tartildim. Kilo almadım değil, aldım. Ayrılırken çok ödemim vardı ondan farkedilmedi. Ramazan öncesi Antalya Fethiye tatili yaptım. Ahh o açık büfeler sınırsız ikramlarŕr. Ben şöyle diyorum kuşum. Bazen kendimi kilo vererek mutlu ediyorum bazen de yiyerek

dagatesi doğum yaptın dimi kuzum. Sağlıkla büyüsün inşallah. Hem yeni doğum yapıp hem 66 kilosun he bravo canım.

Ay herkesi çok merak ediyorum. Biraz geçmişte gezineyim

ApriL_2007 oti pusuda bekliyormus gordun mu acik acik yedim ama bi sor niye diyor

Amin. Dogum yaptim 40 i yeni cikti. 11 12 kilo aldim 5 6 gitti kalani duruyor. Biz tembel.ciktik.@deadline da Epeydir yok. Senin donemde baska kim vardi acaba. Cogumuz buradayiz ama april cok zayifladi 5 li rakamlarda suzuldu incecik kaldi sen acik bufeleri yerken

fitblack 1 yil demissin ya. Ben takima geldigimde april 9lu rakamlardaydi. Simdi 5lerde. Darusi sanaaa. Aprile de masallah cok istikrar ve azimle devam etti biricik kaptanimiz

Tamamdır oldu o zaman bu iş

Canımmm o bir yıl çabucak geçecek sen bile şaşıracaksın
ay valla zaman o kadar hızlı geçiyor kiii,geçen sene yaz dün gibi aklımda.keşke geçen yaz başlasaydım diyorum hep hatta neyse artık önümüzdeki yaz bikinili bikinili sizinleyim

fitblack 1 yil demissin ya. Ben takima geldigimde april 9lu rakamlardaydi. Simdi 5lerde. Darusi sanaaa. Aprile de masallah cok istikrar ve azimle devam etti biricik kaptanimiz[/QUOTE]
harika harikaaaaa yemin ediyorum helal olsun! 1 yıl sonra kaptanımız gibi olacağıııım

kızlar bugünkü menümü hiç yazmayayım hep dışarıda olduğum için saçmasapan oldu ama kaçamak falan yok tabii ki.
spor: 2 saat sahilde yürüyüş
2lt su
1 fincan yeşil çay

kesinlikle! geçmişte çok hata yaptım bu konuda,artık spor yapmadığım tek bir günüm yok.zaten kollar falan bayağı yumuşak benim acil toparlamam lazım

canim haftada 1 gun mola ver vucudun dinlensin. Cok asiridan ziyade daha prensipli ve duzenli yapmak ise yariyo

canim haftada 1 gun mola ver vucudun dinlensin. Cok asiridan ziyade daha prensipli ve duzenli yapmak ise yariyo
ben bu spor işlerini hiç bilmiyorum,1 gün ara mı vermek gerekiyormuş? bir de bir şey soracağım prensipli derken her gün aynı saatte yapmak gibi mi mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…