- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evet niye inanmak istemiyorlar bende anlamıyorum ! Göz görüyor hangisi doğal berrak nasıl suyun yerini tutabilir ki o şeyler. Kendileri bilirler bunların hepsi yaşlanınca ortaya çıkar ne yazık ki yani iş işten geçtikten sonraKaptan ne guzel seyler paylasmissin. Ben de cay ictim ondan da su aldim vs demenin dogru olmadigini ne kadar cay myve suyu vs tuketilirse bir o kadar su icilmesi gerektigini biliyordum. Tabi gel de anlat kime desem itiraz ediyor
Evet niye inanmak istemiyorlar bende anlamıyorum ! Göz görüyor hangisi doğal berrak nasıl suyun yerini tutabilir ki o şeyler. Kendileri bilirler bunların hepsi yaşlanınca ortaya çıkar ne yazık ki yani iş işten geçtikten sonra
gel gell azıcıık ya ne kadar fazlalığın var ki şimdi? bence azBen de gelirim. Benim.azicik degim*(
haaa tamam o zamanTatlım yapılacak pek bişey yok aslında ben burada neler yapıyorsaam onlar sadece ve ki zaten ben genelde buralardayım sanada çok iş kalmaz. O sadece aksilik durumları olduğunda ekstra bir arkadaşımız ilgilensin diye ayrılmış bir makambenim şuanda yardımcım yok ondan yine birisini daha bulursam ikinci yardımcı olur ama işte güvenilir ve aktif arkadaş bulmak o kadar da kolay olmuyor her zaman
of of offf benim kilo sebeplerim resmen.daha da ağzımı sürmemHala kolanin zararsiz cipslerin sagliksiz olmadigini dusunen insanlara ne anlatacaksin haklisin.yaslaninca goruselim demek lazim
gel gell azıcıık ya ne kadar fazlalığın var ki şimdi? bence az
haaa tamam o zamanburalarda olduğum her vakit yardımcı olurum zaten seve seve
of of offf benim kilo sebeplerim resmen.daha da ağzımı sürmem
4 ayda verirsin bence en kötü evet bana göre az benim önümde 1 yıl var nereden bakarsakBen de uni de cok yedim ki uniye kadar yedigim cok sayiliydi. Annem bizi saglikli buyutmuskola burger cips aklina ne gelirse hepsi universiteyle basladi. Sonra kilo aldim tabi. Neyse ki verdim cok sukur.
boyum 168 kilom bu sabah 66ydi ama hastaliktan mi yoksa gecen haftadan bu yana 1 kilo verdim de ondan mibilmiyorum. Hedefim 55 di ama suan 58 olsam yeter diyorum :) nerden baksan 10 kilo az mi
neyse dosya olarak yükleyeyim.
verdiğimiz kiloları küçümsemeyelim diye
gel gell azıcıık ya ne kadar fazlalığın var ki şimdi? bence az
haaa tamam o zamanburalarda olduğum her vakit yardımcı olurum zaten seve seve
4 ayda verirsin bence en kötü evet bana göre az benim önümde 1 yıl var nereden bakarsak
Aman da birileri kulaklarımı cinlatmis da içime doğmuş. Aylar sonra foruma bakayım dedim . Aprilim ben de siziyiyim özledim gerçekten. Ama diyet yapmayı değil ayrılırken 73kg idim. Şimdi de 73.1 tartildim. Kilo almadım değil, aldım. Ayrılırken çok ödemim vardı ondan farkedilmedi. Ramazan öncesi Antalya Fethiye tatili yaptım. Ahh o açık büfeler sınırsız ikramlarŕr. Ben şöyle diyorum kuşum. Bazen kendimi kilo vererek mutlu ediyorum bazen de yiyerek
dagatesi doğum yaptın dimi kuzum. Sağlıkla büyüsün inşallah. Hem yeni doğum yapıp hem 66 kilosun he bravo canım.
Ay herkesi çok merak ediyorum. Biraz geçmişte gezineyim
kesinlikle! geçmişte çok hata yaptım bu konuda,artık spor yapmadığım tek bir günüm yok.zaten kollar falan bayağı yumuşak benim acil toparlamam lazımSporla olunca hele inanilmaz farkediyor. Fit olmakla zayif olmak burada ayriliyor bence
ay valla zaman o kadar hızlı geçiyor kiii,geçen sene yaz dün gibi aklımda.keşke geçen yaz başlasaydım diyorum hep hattaTamamdır oldu o zaman bu iş
Canımmm o bir yıl çabucak geçecek sen bile şaşıracaksın
kesinlikle! geçmişte çok hata yaptım bu konuda,artık spor yapmadığım tek bir günüm yok.zaten kollar falan bayağı yumuşak benim acil toparlamam lazım
ben bu spor işlerini hiç bilmiyorum,1 gün ara mı vermek gerekiyormuş? bir de bir şey soracağım prensipli derken her gün aynı saatte yapmak gibi mi mesela?canim haftada 1 gun mola ver vucudun dinlensin. Cok asiridan ziyade daha prensipli ve duzenli yapmak ise yariyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?