ApriL_2007 oti pusuda bekliyormus gordun mu acik acik yedim ama bi sor niye diyor
Amin. Dogum yaptim 40 i yeni cikti. 11 12 kilo aldim 5 6 gitti kalani duruyor. Biz tembel.ciktik.@deadline da Epeydir yok. Senin donemde baska kim vardi acaba. Cogumuz buradayiz ama april cok zayifladi 5 li rakamlardasuzuldu incecik kaldi sen acik bufeleri yerken
@blackswannina94 1 yil demissin ya. Ben takima geldigimde april 9lu rakamlardaydi. Simdi 5lerde. Darusi sanaaa. Aprile de masallah cok istikrar ve azimle devam etti biricik kaptanimiz
ben bu spor işlerini hiç bilmiyorum,1 gün ara mı vermek gerekiyormuş? bir de bir şey soracağım prensipli derken her gün aynı saatte yapmak gibi mi mesela?
Oyy nasıl yavru iyi mi? Normal doğurabildin mi doğal yaşam uzmanı
Aprila maşallah. Bir ara aynı kilolardaydik hey gidi günler heya
Deadljne izinde herhalde. Bi tembel teneke de o. Bitiremedi mi bunalimlarinı acep
Ya nicki aklıma gelmiyor çok azimli bir arkadaş vardı hani. Deli gibi spor yapıyodünya çok iyi kilo veriyordu onu merak ettim kiz
Burdayım canım izin bittisevilay80 hic gelemez oldun canim
keten prenses nerdesin ya bak insanlarin sporla ilgili sorulari var. Aydinlat bizi
denizzeynep M mehtappathem de gelmedi daha degil mi
İzne çıktı canım ama bayadir hic sesi cikmiyorAha buldum! Gulicik ten bahsediyorsun. Sabah aksam yapiyordu ay evet cidden deli kilo veroyordu. En son ev aldi tasiniyordu epey gelmedi april onu izne mi cikardi yoksa bildirimde bulunmadigindan diskalifiye mi oldu onu bilmiyorum ama.
Canım sporun en iyisi gün aşırı yapılanıdır bi gün ar ver bi gün yap yaniben bu spor işlerini hiç bilmiyorum,1 gün ara mı vermek gerekiyormuş? bir de bir şey soracağım prensipli derken her gün aynı saatte yapmak gibi mi mesela?
Burdayım canım izin bitti
Zaten tüm niyet o canım bayramda kendimi frenliyebilmek biraz zor olacak ama yapicamBayram onu gelerek radikal bir karar almissin tebrikler
Ya Gulicikkk vardı onu diyor yada EceCigdem diye bir arkadaş vardı onu hangisi O Otimoti ??O Otimoti fazla spor yapmasinin haricinde bir ayrimti yok mu? ispanyol ya da gulfurenden bahsetmuyorsundur sanirim onlar spor yapiyor ama asiri degildi. Hedeflerine cok az kaldi izindeler.ApriL_2007 kaptanim aklina gelen var mi ? Kim acaba ben de merak ettim cok gelen giden oldu kimdi acaba. Neyse tek mezun verdik o da @maviask . Kalori sayarak verdi ama o da asiri spor yapmadi.
Diskalifiye oldu. Hiç haber vermedi o günden sonra :))))Aha buldum! Gulicik ten bahsediyorsun. Sabah aksam yapiyordu ay evet cidden deli kilo veroyordu. En son ev aldi tasiniyordu epey gelmedi april onu izne mi cikardi yoksa bildirimde bulunmadigindan diskalifiye mi oldu onu bilmiyorum ama.
Aha buldum! Gulicik ten bahsediyorsun. Sabah aksam yapiyordu ay evet cidden deli kilo veroyordu. En son ev aldi tasiniyordu epey gelmedi april onu izne mi cikardi yoksa bildirimde bulunmadigindan diskalifiye mi oldu onu bilmiyorum ama.
Burdayım canım izin bitti
Denizzeynep ve mehtappathem özelden yazdılar bana yoğunlarmış gelmiyorlarsevilay80 hic gelemez oldun canim
keten prenses nerdesin ya bak insanlarin sporla ilgili sorulari var. Aydinlat bizi
denizzeynep M mehtappathem de gelmedi daha degil mi
Günaydınnnnn mutluuu pazarlarrr :)))) ben alışveriş merkezine geldim kapıda açılmasını bekleyen tip
Akşam gidiyoruz bikaç eksik bişey herzaman çıkar yine koşuşturmaca başımda yaniii, fırsat buldukça yazarım kızlar siz muhabbet edin ben dönerim
Günaydınnnnn mutluuu pazarlarrr :)))) ben alışveriş merkezine geldim kapıda açılmasını bekleyen tip
Akşam gidiyoruz bikaç eksik bişey herzaman çıkar yine koşuşturmaca başımda yaniii, fırsat buldukça yazarım kızlar siz muhabbet edin ben dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?