Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oyy nasıl yavru iyi mi? Normal doğurabildin mi doğal yaşam uzmanı

Aprila maşallah. Bir ara aynı kilolardaydik hey gidi günler heya

Deadljne izinde herhalde. Bi tembel teneke de o. Bitiremedi mi bunalimlarinı acep

Ya nicki aklıma gelmiyor çok azimli bir arkadaş vardı hani. Deli gibi spor yapıyodünya çok iyi kilo veriyordu onu merak ettim kiz

ben bu spor işlerini hiç bilmiyorum,1 gün ara mı vermek gerekiyormuş? bir de bir şey soracağım prensipli derken her gün aynı saatte yapmak gibi mi mesela?

bebis aglayinca ne yazmisim garip garip. Simdi haftada 1 vucudun dinlensin boylece uzun vadede hem sen bikmazsin kisa vadede de hem vucudun direnci hemen dusup hasta olmazsin. Prenspiliyle de anlatmaya calistigim.sana uygun spor yapmak. Kardio arti yer egzersiziyle beraber uygun sure. Atiyorum gunde 2 saat cok agir spor yapmak hem dizlerini yorar hem de bir sure sonra vucut alisiyor. Aldigin kaloriye hem de yapilan spora. O yuzden diyetisyenler belli bir kalorinin altinda liste vermezler. Eger oyle dusuk yersen bu sefer biraktigin an kilo alirsin. Burada isin sirri ( 20 25 kilo verip geri almamis biri olarak soyluyorum tecrubeyle) hayat boyu devam ettirebilecegin kalori seviyesi ve saglikli beslenme. Soyleki 1 dilim pastayla 10 kilo domates ayni kalori hangisinden alacagin senin secimin. Ucuk bir ornek bu ama guzel anlatiyor.2.si de hayat boyu surdurebilecegin aktif spor yasami. Haftada 4 gun bile yapilsa spor yeterli oluyor. Tabi prof.sporcu olmayi saymiyoruz :)) onun haricinde 2 saatlik agir sporu devam ettiremez insan. Ara ara metabolizma icin yapilabilir ama surekli degil. Mesela sen suan kalkip hoplamali ziplamali bir spor yapsan yazik dizlerine. Bilmem anlatabildim mi

@blackswannina94 spor saati de onemli. Sabah erken yaparsan daha cok yag yanar. Aksam 6 7 gibi de yapabilirsin ama yemekten hemen sonra vs yapilmanasi lazim biliyorsun. Sen cok agir beslenmiyorsun acikcasi soya sutu vb gidalari tuketmedigim icin senin menuler kac kalori midede biraltigi doygunluk hissi vs bilmiyorum. Yanlis zamanda yapilan ya seni zorla yaapamazsin ya da karbonhidratlar yanar yagdan gitmez.kacamaklarda ertesi gun sporla telafi edilebilir. Hani hayat boyu illa arada cok yenilen zamanlar olur.

Deadline ise baslayinca yogunlukla koptu gitti. Belki de vermistir kilolarini deadline verdin mi kuzu kac kilosun

Yavru iyi cok sukur anasinin tozunu attiriyor. Dur uyutmayayim aaaa sofra keyfi yapayim diyor olmaaz, baak bak suslenmis hemen bi kakami fistirtayim cisimi yapayim modunda. Normal dogurdum evet epidural de almadim :) ebenin deyimiyle catir catir dogurmusum hic catirdamadiydim ama :)))) insanin sesi cikmayinca cani yanmiyor saniyorlar herhal

O Otimoti fazla spor yapmasinin haricinde bir ayrimti yok mu? ispanyol ya da gulfurenden bahsetmuyorsundur sanirim onlar spor yapiyor ama asiri degildi. Hedeflerine cok az kaldi izindeler. ApriL_2007 kaptanim aklina gelen var mi ? Kim acaba ben de merak ettim cok gelen giden oldu kimdi acaba. Neyse tek mezun verdik o da @maviask . Kalori sayarak verdi ama o da asiri spor yapmadi.

Aha buldum! Gulicik ten bahsediyorsun. Sabah aksam yapiyordu ay evet cidden deli kilo veroyordu. En son ev aldi tasiniyordu epey gelmedi april onu izne mi cikardi yoksa bildirimde bulunmadigindan diskalifiye mi oldu onu bilmiyorum ama.

Ya Gulicikkk vardı onu diyor yada EceCigdem diye bir arkadaş vardı onu hangisi O Otimoti ??

Aha buldum! Gulicik ten bahsediyorsun. Sabah aksam yapiyordu ay evet cidden deli kilo veroyordu. En son ev aldi tasiniyordu epey gelmedi april onu izne mi cikardi yoksa bildirimde bulunmadigindan diskalifiye mi oldu onu bilmiyorum ama.
Diskalifiye oldu. Hiç haber vermedi o günden sonra :))))

Hah gulicik evet. İnşallah gelir de aydınlatır bizi

Burdayım canım izin bitti

Hoşgeldin beybi. Bayram.öncesi diyete başlamak için en doğru zaman aslında. Kolay gelsin sana da

Bir de april dan öncesi sonrası fotoları görsekkk

Günaydınnnnn mutluuu pazarlarrr :)))) ben alışveriş merkezine geldim kapıda açılmasını bekleyen tip

Akşam gidiyoruz bikaç eksik bişey herzaman çıkar yine koşuşturmaca başımda yaniii, fırsat buldukça yazarım kızlar siz muhabbet edin ben dönerim

Ooh yerinde olsam keşke.

Bizim bayramlar fena. Geleni gideni ikramı bitmeyen türden. Belki 1. Günü gecesi kaçarız diyor esim. Size de sorayım 1-2 günlük kafa dinleyebileceğimiz İstanbula yakın bir yer istiyoruz. Çanakkale civarı filan olabilir. Böyle sakın güzel koyları plajları olan bi yer var mıdır acep. Üstelik da bunun için yanlış forumdayim

Kolay gelsiiiiin. Iyi yolculuklaaaar. Ay ay super. Bol bol dinlen april.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…