Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hiiic fkrim yok maalesef..belki karadenize dogru daha sakin olabilir. Iyi tatiller size de

ayy anladım canım ben hayatım boyunca ilk defa spor yapıyorum inan.ne spora ilgim var ne de harekete,yeni yeni alışıyorum bilgisizim bu konularda.
ben cidden az kalori alıyorum gibi,aldığım kalorileri hesaplayayım yarından itibaren.kaçın altına düşmemem gerekiyor?şu an 1000-1200 falan alıyorumdur ama hayat boyu bu kadar az almam ki?
kardiyo dediğimiz egzersizler hangileri oluyor? spor salonuna gitmiyorum ben.yürüsem ve ağırlık kaldırsam kardiyo yapmış oluyorum değil mi?,
ayy buldum bilen birini peşini bırakmam artık beslenme konusunda ciddi bilgi sahibi oldum ama sporda çok bilgisizim

hihhhhhhh
ay ben o zaman hep karbonhidratları mı yaktım çünkü hep akşam yemekten sonra çıktım ya.
evet ağır beslenmiyorum kesinlikle ama soya sütü vs yağlı fakat yararlı bir yağ.senin şu 10kg domates pasta benzetmen gibi,genelde hafif yediğim için yağsız,diyet ürünleri kullanmıyorum hiç.
ya şimdi ben hep akşamları çıkabiliyorum sahile.n'apacağım canım sıkıldı ya.

Aha buldum! Gulicik ten bahsediyorsun. Sabah aksam yapiyordu ay evet cidden deli kilo veroyordu. En son ev aldi tasiniyordu epey gelmedi april onu izne mi cikardi yoksa bildirimde bulunmadigindan diskalifiye mi oldu onu bilmiyorum ama.
ay çok merak ettim bir stalklayayım

Sen de yaparsın kuzum İnşaAllah.

Ayvalık Cunda adası veya sarımsaklı plajı süpper güzel yerler. Ama birazcık Çanakkale den uzak

Marmara adası veya Erdek ocaklar da olabilir yine güzel yerler :))

Kac dk sonra ciktigin da onemli. Olmadi mesela onden 1 tane kucuk muz gibi bisey tuketip cikio gelio biraz gecince yemegi yemelisin.sen uzun yuruyirsun diye hatirliyorum illa ki yagdan da gitmistir uzulme

Kac dk sonra ciktigin da onemli. Olmadi mesela onden 1 tane kucuk muz gibi bisey tuketip cikio gelio biraz gecince yemegi yemelisin.sen uzun yuruyirsun diye hatirliyorum illa ki yagdan da gitmistir uzulme
evet yürümeden bir şey yemeliyim mutlaka yoksa tansiyonum düşer.şey yapsam akşam yemeğinden 2 saat sonra çıksam?

Canim ben uzman degilim tabi profesyonel yardim gibi olmaz ayrica spordan cok beslenmeyi biliyorum onda da tarzimiz uymuyor.

bu arada diger msjla bersber buna uzun uzun yazmistim bebek fln derken bitiremeden silinmis ya.

simdi ben uzman degilim ama kilona gore hesap yapiyorlar. Spor yapmayan 20 yaslarinda birisi 1400 1500 ihtiyaci var.spor yaparsan bunu belli oranlarda carpiyorlar agir spor yaparsan daha yuksek oranla carpilip ek kalori cikiyor. Bu kalori ustunden yuzde 10 ila 30 arasinda kalori azaltiyorsun iste o kalori azalmasi sana kilo verdirtiyor. Ama bence boyle uzuuun uzun hesaplari pmur boyu yapamazsin. 1000 kalori az o kesin. 1500 1600 almaya calis ama kalori hesabi yapmak da zor. ondan en guzeli devam edebilecegin beslenme duzeninde porsiyon azaltip spor yapmak. Bilmem.anlatabildim mi

evet yürümeden bir şey yemeliyim mutlaka yoksa tansiyonum düşer.şey yapsam akşam yemeğinden 2 saat sonra çıksam?
Bak işte asıl o süper olur zaten yaz hava çok sıcak ya çok erken saatlerde yada geç saatlerde spor yapmalısın. Nem seni yorar sağlığına zarar verir diğer saatlerde.

Bence çok da güzel anlattın

Bi kaç gündür şehir dışına gidip geldim yeme düzenim bozuldu yarın tekrar toparlayacagım :) Adetimde bitmek üzere ama bu sefer kilo mu almış olacağım bilmiyorum tartıda yok bakalım süprizle karşılaşmam umarım..

Umarım sen yinede dikkat et canın sıkılmasın

Evet diyet yapmak sana göre değil bencede, nasıl mutluysan onu yap kuşum aynı olmanada ayrıca cokkkkk sevindim. Bu bir başarı zaten

Ohhh tatilin hasını yapmışsın canım sen süpper.

Şimdi sıra bende açık büfeler sınırsız Ohhh

Hah gulicik evet. İnşallah gelir de aydınlatır bizi

Hoşgeldin beybi. Bayram.öncesi diyete başlamak için en doğru zaman aslında. Kolay gelsin sana da

Bir de april dan öncesi sonrası fotoları görsekkk

O da olacak bekle de gör

umarim olmaz. Arada duzen bozulur muhim olan biliyorsun o duzensizligin duzen haline gelmemesi

Apriliiim iyi tatilleeeer kendinize dikkat edin. Bol bol tadini cikarin. Bu arada bana numarani atacaktin bekliyorum hala ( whatsapp utanan maymun )

anladım canım çok sağ ol,ben tam tersi porsiyonlarımı arttıracağım çünkü dediğin gibi beslenme tarzlarımız farklı.zaten kalorisi düşük besleniyorum o yüzden arttırmam lazım yavaş yavaş,teşekkür ederim
Iki saat sonra cikabileceksen cik tabi. Super olur. Simdi.muz yogurt fln yiyorum.ben sana ne onerebilirim .bilemedim.
yemekten sonra çıkıyorum hep zaten 2 saati buluyordur kesin.
Bak işte asıl o süper olur zaten yaz hava çok sıcak ya çok erken saatlerde yada geç saatlerde spor yapmalısın. Nem seni yorar sağlığına zarar verir diğer saatlerde.

Bence çok da güzel anlattın
ayneen bir kere akşam 18.30'da çıktım aman allahım hala güneş tepede.genelde akşam 21.00-23.00 arası çıkıyorum serin serin müthiş oluyorç

-dünkü menüm-
10.20: 1 dilim kavun
11.45: 12 tane kayısı bademi
13.10: hazırladığım yulafım 2-3 kaşık,1 kase haşlanmış tuzlu barbunya
15.30: 3 büyük tabak salata
16.45: 1 tabak tavada mantar
2lt su
2 fincan yeşil çay
spor: 60 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…