Ooh yerinde olsam keşke.
Bizim bayramlar fena. Geleni gideni ikramı bitmeyen türden. Belki 1. Günü gecesi kaçarız diyor esim. Size de sorayım 1-2 günlük kafa dinleyebileceğimiz İstanbula yakın bir yer istiyoruz. Çanakkale civarı filan olabilir. Böyle sakın güzel koyları plajları olan bi yer var mıdır acep. Üstelik da bunun için yanlış forumdayim
ayy anladım canım ben hayatım boyunca ilk defa spor yapıyorum inan.ne spora ilgim var ne de harekete,yeni yeni alışıyorum bilgisizim bu konularda.bebis aglayinca ne yazmisim garip garip. Simdi haftada 1 vucudun dinlensin boylece uzun vadede hem sen bikmazsin kisa vadede de hem vucudun direnci hemen dusup hasta olmazsin. Prenspiliyle de anlatmaya calistigim.sana uygun spor yapmak. Kardio arti yer egzersiziyle beraber uygun sure. Atiyorum gunde 2 saat cok agir spor yapmak hem dizlerini yorar hem de bir sure sonra vucut alisiyor. Aldigin kaloriye hem de yapilan spora. O yuzden diyetisyenler belli bir kalorinin altinda liste vermezler. Eger oyle dusuk yersen bu sefer biraktigin an kilo alirsin. Burada isin sirri ( 20 25 kilo verip geri almamis biri olarak soyluyorum tecrubeyle) hayat boyu devam ettirebilecegin kalori seviyesi ve saglikli beslenme. Soyleki 1 dilim pastayla 10 kilo domates ayni kalori hangisinden alacagin senin secimin. Ucuk bir ornek bu ama guzel anlatiyor.2.si de hayat boyu surdurebilecegin aktif spor yasami. Haftada 4 gun bile yapilsa spor yeterli oluyor. Tabi prof.sporcu olmayi saymiyoruz :)) onun haricinde 2 saatlik agir sporu devam ettiremez insan. Ara ara metabolizma icin yapilabilir ama surekli degil. Mesela sen suan kalkip hoplamali ziplamali bir spor yapsan yazik dizlerine. Bilmem anlatabildim mi
hihhhhhhhfitblack spor saati de onemli. Sabah erken yaparsan daha cok yag yanar. Aksam 6 7 gibi de yapabilirsin ama yemekten hemen sonra vs yapilmanasi lazim biliyorsun. Sen cok agir beslenmiyorsun acikcasi soya sutu vb gidalari tuketmedigim icin senin menuler kac kalori midede biraltigi doygunluk hissi vs bilmiyorum. Yanlis zamanda yapilan ya seni zorla yaapamazsin ya da karbonhidratlar yanar yagdan gitmez.kacamaklarda ertesi gun sporla telafi edilebilir. Hani hayat boyu illa arada cok yenilen zamanlar olur.
ay çok merak ettim bir stalklayayımAha buldum! Gulicik ten bahsediyorsun. Sabah aksam yapiyordu ay evet cidden deli kilo veroyordu. En son ev aldi tasiniyordu epey gelmedi april onu izne mi cikardi yoksa bildirimde bulunmadigindan diskalifiye mi oldu onu bilmiyorum ama.
Sen de yaparsın kuzum İnşaAllah.Ooh yerinde olsam keşke.
Bizim bayramlar fena. Geleni gideni ikramı bitmeyen türden. Belki 1. Günü gecesi kaçarız diyor esim. Size de sorayım 1-2 günlük kafa dinleyebileceğimiz İstanbula yakın bir yer istiyoruz. Çanakkale civarı filan olabilir. Böyle sakın güzel koyları plajları olan bi yer var mıdır acep. Üstelik da bunun için yanlış forumdayim
hihhhhhhh
ay ben o zaman hep karbonhidratları mı yaktımçünkü hep akşam yemekten sonra çıktım ya.
evet ağır beslenmiyorum kesinlikle ama soya sütü vs yağlı fakat yararlı bir yağ.senin şu 10kg domates pasta benzetmen gibi,genelde hafif yediğim için yağsız,diyet ürünleri kullanmıyorum hiç.
ya şimdi ben hep akşamları çıkabiliyorum sahile.n'apacağımcanım sıkıldı ya.
evet yürümeden bir şey yemeliyim mutlaka yoksa tansiyonum düşer.şey yapsam akşam yemeğinden 2 saat sonra çıksam?Kac dk sonra ciktigin da onemli. Olmadi mesela onden 1 tane kucuk muz gibi bisey tuketip cikio gelio biraz gecince yemegi yemelisin.sen uzun yuruyirsun diye hatirliyorum illa ki yagdan da gitmistir uzulme
ayy anladım canım ben hayatım boyunca ilk defa spor yapıyorum inan.ne spora ilgim var ne de harekete,yeni yeni alışıyorum bilgisizim bu konularda.
ben cidden az kalori alıyorum gibi,aldığım kalorileri hesaplayayım yarından itibaren.kaçın altına düşmemem gerekiyor?şu an 1000-1200 falan alıyorumdur ama hayat boyu bu kadar az almam ki?
kardiyo dediğimiz egzersizler hangileri oluyor? spor salonuna gitmiyorum ben.yürüsem ve ağırlık kaldırsam kardiyo yapmış oluyorum değil mi?,
ayy buldum bilen birini peşini bırakmam artıkbeslenme konusunda ciddi bilgi sahibi oldum ama sporda çok bilgisizim
evet yürümeden bir şey yemeliyim mutlaka yoksa tansiyonum düşer.şey yapsam akşam yemeğinden 2 saat sonra çıksam?
Bak işte asıl o süper olurevet yürümeden bir şey yemeliyim mutlaka yoksa tansiyonum düşer.şey yapsam akşam yemeğinden 2 saat sonra çıksam?
Canim ben uzman degilim tabi profesyonel yardim gibi olmaz ayrica spordan cok beslenmeyi biliyorum onda da tarzimiz uymuyor.
bu arada diger msjla bersber buna uzun uzun yazmistim bebek fln derken bitiremeden silinmis ya.
simdi ben uzman degilim ama kilona gore hesap yapiyorlar. Spor yapmayan 20 yaslarinda birisi 1400 1500 ihtiyaci var.spor yaparsan bunu belli oranlarda carpiyorlar agir spor yaparsan daha yuksek oranla carpilip ek kalori cikiyor. Bu kalori ustunden yuzde 10 ila 30 arasinda kalori azaltiyorsun iste o kalori azalmasi sana kilo verdirtiyor. Ama bence boyle uzuuun uzun hesaplari pmur boyu yapamazsin. 1000 kalori az o kesin. 1500 1600 almaya calis ama kalori hesabi yapmak da zor. ondan en guzeli devam edebilecegin beslenme duzeninde porsiyon azaltip spor yapmak. Bilmem.anlatabildim mi
UmarımBi kaç gündür şehir dışına gidip geldim yeme düzenim bozuldu yarın tekrar toparlayacagım :) Adetimde bitmek üzere ama bu sefer kilo mu almış olacağım bilmiyorum tartıda yok bakalım süprizle karşılaşmam umarım..
Aman da birileri kulaklarımı cinlatmis da içime doğmuş. Aylar sonra foruma bakayım dedim . Aprilim ben de siziyiyim özledim gerçekten. Ama diyet yapmayı değil ayrılırken 73kg idim. Şimdi de 73.1 tartildim. Kilo almadım değil, aldım. Ayrılırken çok ödemim vardı ondan farkedilmedi. Ramazan öncesi Antalya Fethiye tatili yaptım. Ahh o açık büfeler sınırsız ikramlarŕr. Ben şöyle diyorum kuşum. Bazen kendimi kilo vererek mutlu ediyorum bazen de yiyerek
dagatesi doğum yaptın dimi kuzum. Sağlıkla büyüsün inşallah. Hem yeni doğum yapıp hem 66 kilosun he bravo canım.
Ay herkesi çok merak ediyorum. Biraz geçmişte gezineyim
Şimdi sıra bende açık büfeler sınırsız OhhhApriL_2007 oti pusuda bekliyormus gordun mu acik acik yedim ama bi sor niye diyor
Amin. Dogum yaptim 40 i yeni cikti. 11 12 kilo aldim 5 6 gitti kalani duruyor. Biz tembel.ciktik.@deadline da Epeydir yok. Senin donemde baska kim vardi acaba. Cogumuz buradayiz ama april cok zayifladi 5 li rakamlardasuzuldu incecik kaldi sen acik bufeleri yerken
fitblack 1 yil demissin ya. Ben takima geldigimde april 9lu rakamlardaydi. Simdi 5lerde. Darusi sanaaa. Aprile de masallah cok istikrar ve azimle devam etti biricik kaptanimiz
Deadline ise baslayinca yogunlukla koptu gitti. Belki de vermistir kilolarini @deadline verdin mi kuzu kac kilosun
Yavru iyi cok sukur anasinin tozunu attiriyor. Dur uyutmayayim aaaa sofra keyfi yapayim diyor olmaaz, baak bak suslenmis hemen bi kakami fistirtayim cisimi yapayim modunda. Normal dogurdum evetepidural de almadim :) ebenin deyimiyle catir catir dogurmusum hic catirdamadiydim ama :)))) insanin sesi cikmayinca cani yanmiyor saniyorlar herhal
Hah gulicik evet. İnşallah gelir de aydınlatır bizi
Hoşgeldin beybi. Bayram.öncesi diyete başlamak için en doğru zaman aslında. Kolay gelsin sana da
Bir de april dan öncesi sonrası fotoları görsekkk
Bi kaç gündür şehir dışına gidip geldim yeme düzenim bozuldu yarın tekrar toparlayacagım :) Adetimde bitmek üzere ama bu sefer kilo mu almış olacağım bilmiyorum tartıda yok bakalım süprizle karşılaşmam umarım..
Evet diyet yapmak sana göre değil bencede, nasıl mutluysan onu yap kuşum aynı olmanada ayrıca cokkkkk sevindim. Bu bir başarı zaten
Ohhh tatilin hasını yapmışsın canım sen süpper.
Şimdi sıra bende açık büfeler sınırsız Ohhh
O da olacak bekle de gör
anladım canım çok sağ ol,ben tam tersi porsiyonlarımı arttıracağım çünkü dediğin gibi beslenme tarzlarımız farklı.zaten kalorisi düşük besleniyorum o yüzden arttırmam lazım yavaş yavaş,teşekkür ederimCanim ben uzman degilim tabi profesyonel yardim gibi olmaz ayrica spordan cok beslenmeyi biliyorum onda da tarzimiz uymuyor.
bu arada diger msjla bersber buna uzun uzun yazmistim bebek fln derken bitiremeden silinmis ya.
simdi ben uzman degilim ama kilona gore hesap yapiyorlar. Spor yapmayan 20 yaslarinda birisi 1400 1500 ihtiyaci var.spor yaparsan bunu belli oranlarda carpiyorlar agir spor yaparsan daha yuksek oranla carpilip ek kalori cikiyor. Bu kalori ustunden yuzde 10 ila 30 arasinda kalori azaltiyorsun iste o kalori azalmasi sana kilo verdirtiyor. Ama bence boyle uzuuun uzun hesaplari pmur boyu yapamazsin. 1000 kalori az o kesin. 1500 1600 almaya calis ama kalori hesabi yapmak da zor. ondan en guzeli devam edebilecegin beslenme duzeninde porsiyon azaltip spor yapmak. Bilmem.anlatabildim mi
yemekten sonra çıkıyorum hep zaten 2 saati buluyordur kesin.Iki saat sonra cikabileceksen cik tabi. Super olur. Simdi.muz yogurt fln yiyorum.ben sana ne onerebilirim .bilemedim.
ayneen bir kere akşam 18.30'da çıktım aman allahım hala güneş tepede.genelde akşam 21.00-23.00 arası çıkıyorum serin serin müthiş oluyorçBak işte asıl o süper olurzaten yaz hava çok sıcak ya çok erken saatlerde yada geç saatlerde spor yapmalısın. Nem seni yorar sağlığına zarar verir diğer saatlerde.
Bence çok da güzel anlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?