Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben porsiyon azaltmayi genel anlamda demistim evet senin arttirman lazim biraz. Ay ne guzel sahilde. Istanbuldasin. Ozledim. Ben de sabahkari sahilde kosmaya cikardim oradayken. Deniz cekti bak yine canim.:))) blackk gonder bana oradan bi kavanoz. Bir kananoz april bir kavanoz gulfuren gonderdi mi oh oh yazi cikaririm

Canim daha erken yemeye baslasan daha saglikli olur. Bir de salatalarina peynir tavuk balik gibi karsiligi olan biseyler koyuyor musun. guzel vegan yemekler var ama yapmaya useniyorsun sanirim mantar gidiyrosun bu ara. Mesela yesil mercimegi haslayip dereotlu limonlu zeytinyagli guzel salatalar vvar. Daha besleyici olur hem senin icin de

Hep ara atıştırma yaptım yediklerimi hatırlamıyorum. Ama şişkinlik geçti biraz. Bakalım eve gidince tartı bana ne gösterecek. Bol su içiyorum.

Seni uzmeyecek rakam gorursun umarim. Eve ne zaman geciyorsun
Kizlar yarindan itibaren artik daha sk burdayim ins.ramazan calisma temposu.3
gundur de annemlerdeyim yoruldum gercekten

Ozledik. Zir tabi hem ramazan hem calismak. Bayram sana iyi gelir dinlenirsin umarim bol bol

Gülicik birde ceylan vardı.Malesef ben bu şekilde spor yapmadım.

İyi tatiller canım. Gez,eğlen ve hep mutlu ol.

dagatesi beni etiketlediğini gördüm ama yazamadım.Eliptik ile 4,5 km yaptım. Ama düzenim yok. Benim sorunum bu. Düzenli spor yapmak istiyorum ama maalesef olmuyor. Bebiş nasıl? İkinizde hasta olmuşsunuz. Çok geçmiş olsun canım.Bu arada seni çok takdir ediyorum. Güçlü bir bayan ve güçlü bir annesin. Maşallah .

Gülicik birde ceylan vardı.Malesef ben bu şekilde spor yapmadım.

İyi tatiller canım. Gez,eğlen ve hep mutlu ol.

canim oyle spor yapmak saglikli degil ki. O vucudu asiri yormak. Sok diyet ile ayni sey.

Biz iyiyiz daha iyiyiz. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldim ama yaoacak bisey yok. O da bebegi ishal etti. Dozu azalttik. Bakalim. Insallah bi daha olmam. Tek basima oyle hasta olmak cok zor. Kendime bakamazken bebek icin emzir alt degis basit seyler cok zor oluyor. Anneler de bebekler de cocuklar da hasta olmasin! Benim hasta olunca duzenim bozuldu ama normalde guzel oturmustu duzen. Karin bacak da calisiyordum. Simdi az toparlanalim yeniden baslayacagim insallah. Bayramda da yapamam pek.

Guclu olmak zorunda kaliyorsun ya sartlar oyle gelisince. Eminim her kadin gerektiginde guclu oluyordur. Sen de cokmtatlisin abla ya. Izmire yolum duserse senle tanismayi cok isterim.

Seni uzmeyecek rakam gorursun umarim. Eve ne zaman geciyorsun

Bayramdan sonraki hafta geçecegim. Şu an çok kilo almışım gibi hissetmiyorum ama sanki bi kötü bir sürprizle de karşılaşabilirim gibi geliyor :) Sizler nasıl gidiyor oruç diyet hedefe varma durumları. Aslında her ne kadar gerginlik olsa da güzel kilo verme serüveni geçen sene bu zamanlar bende hep hesap kalori ayarlama derdindeydim. O macerada güzel kendini güçlü hissediyorsun kilo verdikçe.

Ay şekerim boğazı yollayacaktim sana ama sunucu kabul etmeyormuş

ahahaha tamam ben de eskiden senin yaşadığın şehirdeydim o kuruluktan istanbul'a gelince bayram gibi oldu bana

ah o mercimek salatasını biliyorum,evet yapmaya üşeniyorum nasıl bildin onun yerine direk baklagil haşlayıp yiyorum ama yeterli değil.yarın soya kıymalı köfte falan yapacağım,tam buğday lavaş da aldım.kalorilerimi arttırıyorum yavaş yavaş

-bugünkü menüm-
12.15: 4 yeşil zeytin,2 siyah zeytin,2 domates,3 salatalık,12 biber,3 yemek kaşığı yulaflı soya sütlü kahvaltım
15.00: 2 tabak boncuk fasulye,söğüş
17.50: 15 tane kayısı bademi
20.00: 1 paket uno kıtıruno tambuğday
2lt su
2 bardak bitki çayı
spor: sahilde 1.5 saat yürüyüş
dagatesi yine erken kalkamadım yine yine.sıcaklardan gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum.n'apacağım:/

Kaptanım izne ayrıldı mı
Onun yerine kim bakıyor.eğer mümkünse ben izne ayrılmak istiyorum. Sınava calisiyrm .ve yatılı misafir faln gelecek ondan giremem bi sure mümkünse izne ayrilayim ben

Canimben daha dogum bebek lihusalik modundan cikamadim. Biraz daha buyusun duzen olsun diye bakiyorum. Bazen saatlerce birsey yiyemiyem duzenli spor yapamiyorum az uyur olsa ben de donecegim. Simdilikbol.bol.laklak yapiyorum :))

ahahaha tamam ben de eskiden senin yaşadığın şehirdeydim o kuruluktan istanbul'a gelince bayram gibi oldu bana

10 seneye yakin kaldim istanbulda. Artik oof ne bicim sehiir biktim yoruldum deyip geri dondum gibi bisey oldu dogrusu. son sene her gun uskudardan hisarustune geciyordum. Vapur otobus. Vapuru oldum olasi cok severim kisin iyice burunup pufur pufur disarida giden manyaklardandim ve hep insanlar neden iceri de oturur ki derdim ama o son sene ben de iyice onlara donmustum gezmeye guzel soyle 1 ay 2 ay yeniden gezebilsem ne guzelm son guttigimde tsksimde pstlamisti bomba dogru duzgun bir yerr gidemedim. Hamilesin aman gitme sen gidersin soz ver takimina yenildim. Kuru sehir ya burasi ha evdesin ha disarda

aman canim arttiriyorum derken ucusa gecme de o yuruyuslerin bosa gitmesin. Hos her zaman ise yarar saglik icin vucut sıkı olur fln ama kilo icin de yarasin. Yagdan yagdan gitsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…