Günaydın fistiklar nabersiniz bugün çok yoğun olucam hadi opulduniz
anladım canım çok sağ ol,ben tam tersi porsiyonlarımı arttıracağım çünkü dediğin gibi beslenme tarzlarımız farklı.zaten kalorisi düşük besleniyorum o yüzden arttırmam lazım yavaş yavaş,teşekkür ederim
yemekten sonra çıkıyorum hep zaten 2 saati buluyordur kesin.
ayneen bir kere akşam 18.30'da çıktım aman allahım hala güneş tepede.genelde akşam 21.00-23.00 arası çıkıyorum serin serin müthiş oluyorç
-dünkü menüm-
10.20: 1 dilim kavun
11.45: 12 tane kayısı bademi
13.10: hazırladığım yulafım 2-3 kaşık,1 kase haşlanmış tuzlu barbunya
15.30: 3 büyük tabak salata
16.45: 1 tabak tavada mantar
2lt su
2 fincan yeşil çay
spor: 60 dk tempolu yürüyüş
Hep ara atıştırma yaptım yediklerimi hatırlamıyorum. Ama şişkinlik geçti biraz. Bakalım eve gidince tartı bana ne gösterecek. Bol su içiyorum.
Kizlar yarindan itibaren artik daha sk burdayim ins.ramazan calisma temposu.3
gundur de annemlerdeyim yoruldum gercekten
Gülicik birde ceylan vardı.Malesef ben bu şekilde spor yapmadım.O Otimoti fazla spor yapmasinin haricinde bir ayrimti yok mu? ispanyol ya da gulfurenden bahsetmuyorsundur sanirim onlar spor yapiyor ama asiri degildi. Hedeflerine cok az kaldi izindeler. @ApriL_2007
kaptanim aklina gelen var mi ? Kim acaba ben de merak ettimcok gelen giden oldu kimdi acaba. Neyse tek mezun verdik o da Amor-a . Kalori sayarak verdi ama o da asiri spor yapmadi.
İyi tatiller canım. Gez,eğlen ve hep mutlu ol.Günaydınnnnn mutluuu pazarlarrr :)))) ben alışveriş merkezine geldim kapıda açılmasını bekleyen tip
Akşam gidiyoruz bikaç eksik bişey herzaman çıkar yine koşuşturmaca başımda yaniii, fırsat buldukça yazarım kızlar siz muhabbet edin ben dönerim
Gülicik birde ceylan vardı.Malesef ben bu şekilde spor yapmadım.
İyi tatiller canım. Gez,eğlen ve hep mutlu ol.
dagatesi beni etiketlediğini gördüm ama yazamadım.Eliptik ile 4,5 km yaptım. Ama düzenim yok. Benim sorunum bu. Düzenli spor yapmak istiyorum ama maalesef olmuyor. Bebiş nasıl? İkinizde hasta olmuşsunuz. Çok geçmiş olsun canım.Bu arada seni çok takdir ediyorum. Güçlü bir bayan ve güçlü bir annesin. Maşallah .
dagatesi beni etiketlediğini gördüm ama yazamadım.Eliptik ile 4,5 km yaptım. Ama düzenim yok. Benim sorunum bu. Düzenli spor yapmak istiyorum ama maalesef olmuyor. Bebiş nasıl? İkinizde hasta olmuşsunuz. Çok geçmiş olsun canım.Bu arada seni çok takdir ediyorum. Güçlü bir bayan ve güçlü bir annesin. Maşallah .
Seni uzmeyecek rakam gorursun umarim. Eve ne zaman geciyorsun
Ben porsiyon azaltmayi genel anlamda demistim evet senin arttirman lazim biraz. Ay ne guzel sahilde. Istanbuldasin. Ozledim. Ben de sabahkari sahilde kosmaya cikardim oradayken. Deniz cekti bak yine canim.:))) blackk gonder bana oradan bi kavanoz. Bir kananoz april bir kavanoz gulfuren gonderdi mi oh oh yazi cikaririm
ahahaha tamamBen porsiyon azaltmayi genel anlamda demistim evet senin arttirman lazim biraz. Ay ne guzel sahilde. Istanbuldasin. Ozledim. Ben de sabahkari sahilde kosmaya cikardim oradayken. Deniz cekti bak yine canim.:))) blackk gonder bana oradan bi kavanoz. Bir kananoz april bir kavanoz gulfuren gonderdi mi oh oh yazi cikaririm
ah o mercimek salatasını biliyorum,evet yapmaya üşeniyorum nasıl bildinCanim daha erken yemeye baslasan daha saglikli olur. Bir de salatalarina peynir tavuk balik gibi karsiligi olan biseyler koyuyor musun. guzel vegan yemekler var ama yapmaya useniyorsun sanirim mantar gidiyrosun bu ara. Mesela yesil mercimegi haslayip dereotlu limonlu zeytinyagli guzel salatalar vvar. Daha besleyici olur hem senin icin de
Bayramdan sonraki hafta geçecegim. Şu an çok kilo almışım gibi hissetmiyorum ama sanki bi kötü bir sürprizle de karşılaşabilirim gibi geliyor :) Sizler nasıl gidiyor oruç diyet hedefe varma durumları. Aslında her ne kadar gerginlik olsa da güzel kilo verme serüveni geçen sene bu zamanlar bende hep hesap kalori ayarlama derdindeydim. O macerada güzel kendini güçlü hissediyorsun kilo verdikçe.
Ay şekerim boğazı yollayacaktim sana ama sunucu kabul etmeyormuş
ahahaha tamamben de eskiden senin yaşadığın şehirdeydim o kuruluktan istanbul'a gelince bayram gibi oldu bana
ah o mercimek salatasını biliyorum,evet yapmaya üşeniyorum nasıl bildinonun yerine direk baklagil haşlayıp yiyorum ama yeterli değil.yarın soya kıymalı köfte falan yapacağım,tam buğday lavaş da aldım.kalorilerimi arttırıyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?