-bugünkü menüm-
12.15: 4 yeşil zeytin,2 siyah zeytin,2 domates,3 salatalık,12 biber,3 yemek kaşığı yulaflı soya sütlü kahvaltım
15.00: 2 tabak boncuk fasulye,söğüş
17.50: 15 tane kayısı bademi
20.00: 1 paket uno kıtıruno tambuğday
2lt su
2 bardak bitki çayı
spor: sahilde 1.5 saat yürüyüş
dagatesi yine erken kalkamadım yine yine.sıcaklardan gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum.n'apacağım:/
dagatesi canım hiç giremiyrum artık kızım süper hareketli Maşallah bi dk gözüme ayirmamaya calisiyrm
Kaptanım izne ayrıldı mı
Onun yerine kim bakıyor.eğer mümkünse ben izne ayrılmak istiyorum. Sınava calisiyrm .ve yatılı misafir faln gelecek ondan giremem bi sure mümkünse izne ayrilayim ben
Şu an zor bir dönemdesin ve iyi üstesinden geliyorsun.Bebeğin biraz,daha büyüdüğünde bir şeyler daha da düzene girer.Kendini spır yapamadım,zamanında yemek yiyemedim diye sakın bunaltma.Zamanı gelince hepsi istediğin gibi olur.Bebeğini bol bol sev, çok çabuk büyüyorlar ve anlamıyorsun bile.canim oyle spor yapmak saglikli degil ki. O vucudu asiri yormak. Sok diyet ile ayni sey.
Biz iyiyiz daha iyiyiz. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldim ama yaoacak bisey yok. O da bebegi ishal etti. Dozu azalttik. Bakalim. Insallah bi daha olmam. Tek basima oyle hasta olmak cok zor. Kendime bakamazken bebek icin emzir alt degis basit seyler cok zor oluyor. Anneler de bebekler de cocuklar da hasta olmasin! Benim hasta olunca duzenim bozuldu ama normalde guzel oturmustu duzen. Karin bacak da calisiyordum. Simdi az toparlanalim yeniden baslayacagim insallah. Bayramda da yapamam pek.
Guclu olmak zorunda kaliyorsun ya sartlar oyle gelisince. Eminim her kadin gerektiginde guclu oluyordur. Sen de cokmtatlisin abla ya. Izmire yolum duserse senle tanismayi cok isterim.
ahahah istanbul'un güzel semtlerinde oturuyorum ve okula yakın neyse ki.yoksa ben de hayatta çekemezdim sürekli karşıya geçmek falan of.10 seneye yakin kaldim istanbulda. Artik oof ne bicim sehiir biktim yoruldum deyip geri dondum gibi bisey oldu dogrusu. son sene her gun uskudardan hisarustune geciyordum. Vapur otobus. Vapuru oldum olasi cok severim kisin iyice burunup pufur pufur disarida giden manyaklardandim ve hep insanlar neden iceri de oturur ki derdim ama o son sene ben de iyice onlara donmustumgezmeye guzel soyle 1 ay 2 ay yeniden gezebilsem ne guzelm son guttigimde tsksimde pstlamisti bomba dogru duzgun bir yerr gidemedim. Hamilesin aman gitme sen gidersin soz ver takimina yenildim. Kuru sehir ya burasi ha evdesin ha disarda
aman canim arttiriyorum derken ucusa gecme deo yuruyuslerin bosa gitmesin. Hos her zaman ise yarar saglik icin vucut sıkı olur fln ama kilo icin de yarasin. Yagdan yagdan gitsin :))
dagatesi dün yediğim nasıl zehir oldu şu an anlatamam,domuz kılı mı? insan kılı mı? dün yerken bunlardan haberim olsaydı midemi çıkarana kadar kusardım,inanılmaz hassasım bu konulardaCok basit. 1 gun tutacaksin kendini. Uyumayacaksin. Aksama sizacaksin duzene girecek :)) yoksa kisir dongu. Aa sen bulgur da tuket arada biraz.
demeden gecemeyecegim o paketli urunlerin ekmeklerde dahil cogunds katki maddesi cok fazla. Simdi unoyy bilmiyorum camur atmayayim ama sistein gibi katki maddeleri konuluyor. O da domuz ve insan kili kullanilarak elde edilen bir katki.kolay kolay da bozulmaz bunlar. Ondan kolay bozulan seyler al. Biraz daha dogal olsun. Ne yiyeceksin de su kalsiyum proteini alacaksin diye ben dertleniyorum :)). Protein hadi mercimek vs alirsin da kalsiyum aklima gelmiyor
seninki pek erken olmuş ama maşallah :)Buguuuun bayraaammm erkreen kalkiiin cocumlaaaar :)
mutlu bayramlaaaar
dagatesi sistein konusunu okudum iyice.inan hiç bilmiyordum resmen yıkıldım.sen hiç ekmek tüketiyor musun? ben açıkcası bu katkı maddesinin açık kapalı her ekmekte olduğunu düşünüyorum.sonuçta fabrikalar unu miks ederken bu sistein denen şeyi katıyorlarmış.unda varsa fırınlarda da vardır,ama daha az katkı maddesi vardır orası kesin.
Apriliiim iyi tatilleeeer kendinize dikkat edin. Bol bol tadini cikarin. Bu arada bana numarani atacaktin bekliyorum hala ( whatsapp utanan maymun)
Ahhhh bitmedi şu yoğunluklarınGünaydın fistiklar nabersiniz bugün çok yoğun olucam hadi opulduniz
Kizlar yarindan itibaren artik daha sk burdayim ins.ramazan calisma temposu.3 gundur de annemlerdeyim yoruldum gercekten
Elinee oklavayla openi ilk gordum keten :)))bayram yogunlugu sanirim. Kolay gelsin
Bir kavanoz deniz, bir kavanoz havuz, iki kavanoz güneşi gönderiyorumBen porsiyon azaltmayi genel anlamda demistim evet senin arttirman lazim biraz. Ay ne guzel sahilde. Istanbuldasin. Ozledim. Ben de sabahkari sahilde kosmaya cikardim oradayken. Deniz cekti bak yine canim.:))) blackk gonder bana oradan bi kavanoz. Bir kananoz april bir kavanoz gulfuren gonderdi mi oh oh yazi cikaririm
Teşekkürler babyGülicik birde ceylan vardı.Malesef ben bu şekilde spor yapmadım.
İyi tatiller canım. Gez,eğlen ve hep mutlu ol.
Ohhhh bir tane daha arkadaş çıktı bana bende çok tanismayi istiyorumGuclu olmak zorunda kaliyorsun ya sartlar oyle gelisince. Eminim her kadin gerektiginde guclu oluyordur. Sen de cokmtatlisin abla ya. Izmire yolum duserse senle tanismayi cok isterim.
Tammm otiiii lik bir cevapAy şekerim boğazı yollayacaktim sana ama sunucu kabul etmeyormuş
Şu an zor bir dönemdesin ve iyi üstesinden geliyorsun.Bebeğin biraz,daha büyüdüğünde bir şeyler daha da düzene girer.Kendini spır yapamadım,zamanında yemek yiyemedim diye sakın bunaltma.Zamanı gelince hepsi istediğin gibi olur.Bebeğini bol bol sev, çok çabuk büyüyorlar ve anlamıyorsun bile.
Keşke yolunuz İzmire düşse.Karşılıklı sohbet ederdik.ApriL_2007 İzmir sizi bekler.Buradan iki tane arkadaşım var.Hala görüşüyoruz.Eşlerimizi de tanıştırdık.2011 nisan annelerinden ve çocuklarımızın bebekliğini biliyoruz.Çok güzel bir duygu.İnşallah sizlerle ile de görüşmek nasip olur.
anladım canım dün yedim bir arkadaşım ekmekteki kıl tüy muhabbeti yalan dedi.sonra oturup adam akıllı araştırınca bayağı bayağı olduğunu öğrendim ve ekmek makinası almaya karar verdim.sen de evde yapıyormuşsun,makinan hangi marka acaba?Ay evet bn epey erken kalktimdaha uyuyamam bugun.
b en helal sertifikali aliyorm bazlama vs. Bazen evde kendim yapiyorum ekmegi. Genelde posetlilerde bu kadar oluyor bnce de. Illa sagda solda yiyorum ekmek ama oldukca az yemeye calisiyorm. Aldigim cogu urun swrtifikali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?