Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cok basit. 1 gun tutacaksin kendini. Uyumayacaksin. Aksama sizacaksin duzene girecek :)) yoksa kisir dongu. Aa sen bulgur da tuket arada biraz.

demeden gecemeyecegim o paketli urunlerin ekmeklerde dahil cogunds katki maddesi cok fazla. Simdi unoyy bilmiyorum camur atmayayim ama sistein gibi katki maddeleri konuluyor. O da domuz ve insan kili kullanilarak elde edilen bir katki.kolay kolay da bozulmaz bunlar. Ondan kolay bozulan seyler al. Biraz daha dogal olsun. Ne yiyeceksin de su kalsiyum proteini alacaksin diye ben dertleniyorum :)). Protein hadi mercimek vs alirsin da kalsiyum aklima gelmiyor

dagatesi canım hiç giremiyrum artık kızım süper hareketli Maşallah bi dk gözüme ayirmamaya calisiyrm

Kaptanım izne ayrıldı mı
Onun yerine kim bakıyor.eğer mümkünse ben izne ayrılmak istiyorum. Sınava calisiyrm .ve yatılı misafir faln gelecek ondan giremem bi sure mümkünse izne ayrilayim ben

canim.masallah kizina. Ben de halanuyuyamadim ustelik 4 de geri uyanacagim sabah annemdeyiz namazdan once esim birakacak :)

aptil izinde ama hala isinin basindaa:))) kolay gelsin. Izin meselerinde cikan kilo aliyor donuyor genelde ondan pek taraftar degilim ben. Yaparim kilo veririm bildirimde bulunurum diyorsan cikma derim tabi sen bilirsin.

ApriL_2007 [/QUOTE]

Şu an zor bir dönemdesin ve iyi üstesinden geliyorsun.Bebeğin biraz,daha büyüdüğünde bir şeyler daha da düzene girer.Kendini spır yapamadım,zamanında yemek yiyemedim diye sakın bunaltma.Zamanı gelince hepsi istediğin gibi olur.Bebeğini bol bol sev, çok çabuk büyüyorlar ve anlamıyorsun bile.
Keşke yolunuz İzmire düşse.Karşılıklı sohbet ederdik. ApriL_2007 İzmir sizi bekler.Buradan iki tane arkadaşım var.Hala görüşüyoruz.Eşlerimizi de tanıştırdık.2011 nisan annelerinden ve çocuklarımızın bebekliğini biliyoruz.Çok güzel bir duygu.İnşallah sizlerle ile de görüşmek nasip olur.

Guclu olmak zorunda kaliyorsun ya sartlar oyle gelisince. Eminim her kadin gerektiginde guclu oluyordur. Sen de cokmtatlisin abla ya. Izmire yolum duserse senle tanismayi cok isterim.

ahahah istanbul'un güzel semtlerinde oturuyorum ve okula yakın neyse ki.yoksa ben de hayatta çekemezdim sürekli karşıya geçmek falan of.
bir de bomba olayları var tabii.şaka yapmıyorum ben ankara patlamasından beri bir yere çıkmıyorum pek,taksim'de de bekliyordum oldu.taksim'de çok işim oluyor sırf bu yüzden gitmiyorum aşırı pimpirikliyim.söz ver takımında gibiyim ben de annemi bile yollamıyorum
uçuşa geçmem merak etme 1500 kaloriyi asla geçmem.ama şimdi kalorilerimi de nasıl arttıracağımı bilemedim,en iyisi baklagili arttırmak gibi geldi,yoksa ne yesem kalorisi çok düşük.

dagatesi dün yediğim nasıl zehir oldu şu an anlatamam,domuz kılı mı? insan kılı mı? dün yerken bunlardan haberim olsaydı midemi çıkarana kadar kusardım,inanılmaz hassasım bu konularda
ya şimdi ben ekmeği sıfırlayınca kalorilerim tamamlanmıyor.tabii sağlıklı ve tam buğday şeylerden az az yiyeceğim.ve başıma 1-2 yıl önce şöyle bir olay geldi fırından aldığım bir ekmeğin içinden kocaman karafatma çıktı.üstelik ben ekmeği bayağı yemiştim,dibindeydi.sonra ben şikayet için bayağı uğraştım ettim ekmeği aldığım fırın bazen müşteriler bile bilerek koyuyor çivi koyan bile var bedava almak için dedi,daha fazla midem bulanmasın diye uğraşmadım.ama bu olay bende travma yarattı ve fobi oluştu.paketli ekmek dışında tüketemiyorum.
senin dediğin bu katkı maddeleri uno'da da var mı? eğer varsa ekmeği sıfırlıyorum.
bu arada bulgur yiyorum ya çorbalarda ya mercimek köftesi gibi şeylerde ama pilavını yapmadım hiç,yapayım.

dagatesi sistein konusunu okudum iyice.inan hiç bilmiyordum resmen yıkıldım.sen hiç ekmek tüketiyor musun? ben açıkcası bu katkı maddesinin açık kapalı her ekmekte olduğunu düşünüyorum.sonuçta fabrikalar unu miks ederken bu sistein denen şeyi katıyorlarmış.unda varsa fırınlarda da vardır,ama daha az katkı maddesi vardır orası kesin.

Ay evet bn epey erken kalktimdaha uyuyamam bugun.

b en helal sertifikali aliyorm bazlama vs. Bazen evde kendim yapiyorum ekmegi. Genelde posetlilerde bu kadar oluyor bnce de. Illa sagda solda yiyorum ekmek ama oldukca az yemeye calisiyorm. Aldigim cogu urun swrtifikali.

Apriliiim iyi tatilleeeer kendinize dikkat edin. Bol bol tadini cikarin. Bu arada bana numarani atacaktin bekliyorum hala ( whatsapp utanan maymun )

Ayyy ne şaşkınım doğru söylüyorsun. Ama inan hep aklımdaydı sadece saatini tutturamadım kusuruna bakma bu şaşkının Çokkk teşekkür ederim sanada iyi bayramlar ilk bayramınız fındığınla

Günaydın fistiklar nabersiniz bugün çok yoğun olucam hadi opulduniz
Ahhhh bitmedi şu yoğunlukların gellllll eskisi gibi çok cokkkkk muhabbete hadi İnşaAllah...
Kizlar yarindan itibaren artik daha sk burdayim ins.ramazan calisma temposu.3 gundur de annemlerdeyim yoruldum gercekten

Eeee yani gell kilo da ver bakim zaten bu cuma bildirim yok diğerinde eksileri görmemiz lazım artikkkk
Elinee oklavayla openi ilk gordum keten :)))bayram yogunlugu sanirim. Kolay gelsin
iyi yakalamışsın
Bir kavanoz deniz, bir kavanoz havuz, iki kavanoz güneşi gönderiyorum
Gülicik birde ceylan vardı.Malesef ben bu şekilde spor yapmadım.

İyi tatiller canım. Gez,eğlen ve hep mutlu ol.
Teşekkürler baby sendeee ablammm çok mutlu ol :))))))))
Guclu olmak zorunda kaliyorsun ya sartlar oyle gelisince. Eminim her kadin gerektiginde guclu oluyordur. Sen de cokmtatlisin abla ya. Izmire yolum duserse senle tanismayi cok isterim.
Ohhhh bir tane daha arkadaş çıktı bana bende çok tanismayi istiyorum zaten biz tel de konuşuyoruz ama tabii yüzyüze görmek gibi olmazz gulfuren bir tane mükemmel bir dost eminim seviyorum siziiiii
Ay şekerim boğazı yollayacaktim sana ama sunucu kabul etmeyormuş
Tammm otiiii lik bir cevap

Evettt ablammm şart oldu artikkkk bir gün olacak bu hissediyorum Çokkk memnun oluruz biliyorsun

Dunku mnm
Kahvlti 5vzeytin.az peynir.domates .avuc ici pide.4 sucuk.yarim yumurta
Ara 1 yesil cy.1 kupa da form cy.1 erik.
Ogle salata 1 dilim ekmk.1 kase ayranli corba .1 icli koftenin dis kismi
Ara 1 misket portakal
Aksm 2 ksk bulgur pilavi.3 ksk sebzel i etli tava.1 kase cacik
Ara seyyy 2 mini elmali kurabiye bayram sebep oldu.
1 kupa yesil cy
3 lt su
Spor yok kosturmaca cok

anladım canım dün yedim bir arkadaşım ekmekteki kıl tüy muhabbeti yalan dedi.sonra oturup adam akıllı araştırınca bayağı bayağı olduğunu öğrendim ve ekmek makinası almaya karar verdim.sen de evde yapıyormuşsun,makinan hangi marka acaba?

-dünkü menüm-
10.30: 1 büyük muz
12.15: 10 tane taze fındık
12.45: vegan dürüm (2 tane tam buğday lavaş,6-7 kaşık soya kıyması,domates,salatalık,biber,maydanoz vs)
17.45: 5 tane erik
2 lt su
1 yeşil çay
spor: 1 saat sahilde yürüyüş
dagatesi bugün 1400-1500 kalori aldım,hesapladım tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…