Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Eki Görüntüle 1855588
4. takim ailesinden kucak dolusu sevgiler, selamlar
Teşekkürler tatlım sanada iyi bayramlar. Sevgilerrrle, muSmutlu geçsin İnşaAllah bayram

Çokkk güzel

sevilay80 M mehtappathem denizzeynep @Merops fitblack keten prenses

Kızlar bayram dolayısıyla bu hafta cuma günü kilo bildirimi yok . Haftaya cuma yapacağız yüzdeler ikiye bölünecek. Yanii kilo vermeye devam sallamak yok

Son günlerde ki gidişatımız pek iyi değil çok nota aldık önümüzdeki hafta da alırsak ceza alacak takım lütfen dikkatli olalım güzel kilolar verelim veee mutlu olalım

Kizlar merhabaaa. Bizde bayram son surat devam ediyor. Dun 5 de kalkip 11 de yattim. En son ayakta sallaniyordum cok yorucu oldu.

Uzun uzuuun yazacagim aradaki msjlara ama fitblack demeden gecemedim. Makinasiz yapiyorum. Mayalayip ince uzun borcsmla pisiriyorum. Inve uzun kek kalibi da olur ama benim yok. Pisirme kagidi koyup hamuru dokuyorum.tabi bu aralar bebektrn epey bosladim.

Dünkü menümü hic yazmayayim iki bardak cola var yani bi de bir suru seker yedim :) Yok bana yaramiyor yayla havasi

ben tariflere bir bakayım,harikasın ya çok *temiz* besleniyorsun

-dünkü menüm-
07.00: yulaflı kahvaltım
09.30: 1 nektarin
12.10: 1 tabak soya kıymalı barbunya yemeği,2 tabak salata
16.15: 1 muz
17.15: 1 tabak tavada mantar,12 tane taze fındık,6 tane çam fıstığı
18.00: bayağı büyüüük bir tabak patlamış mısır,yağsız,tuzlu(3 tabak eder herhalde)
kızlar patlamış mısır kilo yapar mı ki dün çok cozuttum.
dagatesi sen bilirsin,müsait olunca şey edersin
1.5 lt su
2 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 50dk yürüyüş

1 su bardagi patlamis yagsiz tuzsuz misir 1 dilim ekmek yerine geciyor. Gerisini sen dusun :))

takım da mı ceza alıyor

Evet canım durum şöyle oluyor toplam 8 hafta baz alınıyor her defasında. Yüzde 0.30 un altına düştüğünde nota alınıyor. İki nota 1 sarı kart yapıyor. İki sarı kartın olduğu zaman o takım liste yapma hani şu sonuç listeleri var ya o :))) cezası alıyor 4 hafta üstüste

Ama takım ilk üçe girerse bu alınan notalar sonrası o haftadan önceki notalar ve sarı kartlar silinir. Telafisi var ama henüz ilk üçe giremedik.

Benim bildiğim de yağsız ve tuzsuz yapıldığında kilo yapmıyor. Ama sıfır yağ tuz ! Tabiii ozaman da ne kadar lezzetli olabilir orasıda tartışılır :))))
İyi bayramlar dilerim kizlar :) bayram donusu evi tasiyorum sonra yine sizlerleryim ozledimmmmm
Teşekkürler baby sanada. Zaten bayram dönüşü herkesi burada istiyorum daha aktif ve daha heyecanlı :))))

Son düzenleme:
anladımm,yavaş yavaş öğreniyorum kuralları artık :)
sıfır yağ ama gayet de tuzlu yaptım
ama çok lezzetliydi,ekmek yerine geçmese her gün yerdim

-dünkü menüm-
06.30: 1 muz,1 badem
14.30:1 tabak soya kıymalı barbunya yemeği,kahvaltılık biber
16.15: kocaman salata(3 tabak falan eder)
18.30: 5 badem
2.5lt su
2 fincan bitki çayı
spor: yürüyüş (60+45+40 dk)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…