- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Teşekkürler tatlım
-dünkü menüm-
10.30: 1 büyük muz
12.15: 10 tane taze fındık
12.45: vegan dürüm (2 tane tam buğday lavaş,6-7 kaşık soya kıyması,domates,salatalık,biber,maydanoz vs)
17.45: 5 tane erik
2 lt su
1 yeşil çay
spor: 1 saat sahilde yürüyüş
dagatesi bugün 1400-1500 kalori aldım,hesapladım tek tek
günaydıııınGünaydın bebekler, güzel güne merhaba
Ooooo süpper. Bizde erken kalktık 6:30 :)))günaydıııınbugün erken kalktım çok mutluyum
takım da mı ceza alıyorsevilay80 M mehtappathem denizzeynep @Merops fitblack keten prenses
Kızlar bayram dolayısıyla bu hafta cuma günü kilo bildirimi yok . Haftaya cuma yapacağız yüzdeler ikiye bölünecek. Yanii kilo vermeye devam sallamak yok
Son günlerde ki gidişatımız pek iyi değil çok nota aldık önümüzdeki hafta da alırsak ceza alacak takım lütfen dikkatli olalım güzel kilolar verelim veee mutlu olalım
ben tariflere bir bakayım,harikasın yaKizlar merhabaaa. Bizde bayram son surat devam ediyor. Dun 5 de kalkip 11 de yattim. En son ayakta sallaniyordum cok yorucu oldu.
Uzun uzuuun yazacagim aradaki msjlara amafitblack demeden gecemedim. Makinasiz yapiyorum. Mayalayip ince uzun borcsmla pisiriyorum. Inve uzun kek kalibi da olur ama benim yok. Pisirme kagidi koyup hamuru dokuyorum.tabi bu aralar bebektrn epey bosladim.
eyvah :) sen korumadasın canım ye iç ama sağlıklı şeyler tüketDünkü menümü hic yazmayayim iki bardak cola var yani bi de bir suru seker yedim :) Yok bana yaramiyor yayla havasi
-dünkü menüm-
07.00: yulaflı kahvaltım
09.30: 1 nektarin
12.10: 1 tabak soya kıymalı barbunya yemeği,2 tabak salata
16.15: 1 muz
17.15: 1 tabak tavada mantar,12 tane taze fındık,6 tane çam fıstığı
18.00: bayağı büyüüük bir tabak patlamış mısır,yağsız,tuzlu(3 tabak eder herhalde)
kızlar patlamış mısır kilo yapar mı kidün çok cozuttum.
dagatesi sen bilirsin,müsait olunca şey edersin
1.5 lt su
2 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 50dk yürüyüş
hıııı tamam düşünmeyeyim bu seferlik o zaman1 su bardagi patlamis yagsiz tuzsuz misir 1 dilim ekmek yerine geciyor. Gerisini sen dusun :))
takım da mı ceza alıyor
Benim bildiğim de yağsız ve tuzsuz yapıldığında kilo yapmıyor. Ama sıfır yağ tuz ! Tabiii ozaman da ne kadar lezzetli olabilir orasıda tartışılır :))))-dünkü menüm-
07.00: yulaflı kahvaltım
09.30: 1 nektarin
12.10: 1 tabak soya kıymalı barbunya yemeği,2 tabak salata
16.15: 1 muz
17.15: 1 tabak tavada mantar,12 tane taze fındık,6 tane çam fıstığı
18.00: bayağı büyüüük bir tabak patlamış mısır,yağsız,tuzlu(3 tabak eder herhalde)
kızlar patlamış mısır kilo yapar mı kidün çok cozuttum.
dagatesi sen bilirsin,müsait olunca şey edersin
1.5 lt su
2 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 50dk yürüyüş
Teşekkürler baby sanada. Zaten bayram dönüşü herkesi burada istiyorum daha aktif ve daha heyecanlı :))))İyi bayramlar dilerim kizlar :) bayram donusu evi tasiyorum sonra yine sizlerleryim ozledimmmmm
anladımm,yavaş yavaş öğreniyorum kuralları artık :)Evet canım durum şöyle oluyor toplam 8 hafta baz alınıyor her defasında. Yüzde 0.30 un altına düştüğünde nota alınıyor. İki nota 1 sarı kart yapıyor. İki sarı kartın olduğu zaman o takım liste yapma hani şu sonuç listeleri var ya o :))) cezası alıyor 4 hafta üstüste
Ama takım ilk üçe girerse bu alınan notalar sonrası o haftadan önceki notalar ve sarı kartlar silinir. Telafisi var ama henüz ilk üçe giremedik.
Benim bildiğim de yağsız ve tuzsuz yapıldığında kilo yapmıyor. Ama sıfır yağ tuz ! Tabiii ozaman da ne kadar lezzetli olabilir orasıda tartışılır :))))
Teşekkürler baby sanada. Zaten bayram dönüşü herkesi burada istiyorum daha aktif ve daha heyecanlı :))))
canım bu hafta kilo bildirimi yok,haftaya yazacağız yüzdeler ikiye bölünecek sonraGünaydın kızlar kilo bildirimimi sabitim buda demek oluyor ki bayramda fazla kacirmadim
Niye yok ben bayramda çalıştığım için çok baksmDimcanım bu hafta kilo bildirimi yok,haftaya yazacağız yüzdeler ikiye bölünecek sonra
bu hafta geçen haftanın acısını çıkar,telafimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?