- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Asıl ben teşekkür ederim böyle kararlı, bu denli kilolarından kurtulmak istediğin için sana kocaman alkışşApriL_2007 teşekkür ederim canım en büyük örnek sensin bize
dişim hala aynı bu hafta çektirip kurtulacağım inşallah
((Kızlar Bahar'ın hazırladığı iki haftalık etap raporu bilginize,maalesef cezayı aldık bundan sonra daha dikkatli olalım tamam mı tatlılar))
Burada olmadığım için 471. ve 472. etap raporlarını hazırlayamadığımı biliyorsunuz.
Yapılması gerekenleri yapım, listelerimi güncelledim.
Size aktarmak istediklerim şöyle:
1. Takım: ispanyol adlı üyemizin 2016 yılı izin hakkı dolmuştur.
1. Takım: tektas adlı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-52#post-47231661
3. Takım: sahgull adlı üyemizin 2016 yılı izin hakkı dolmuştur.
6. Takım: magicdarkwish adı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. İkinci mezuniyet olması sebebiyle karne hazırlamadım.
10. Takım: breeze3547 adlı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-52#post-47215020
14. Takım: marlin18 adlı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-52#post-47246955
Genel:
1) Performans Uygulaması 19. tur sona ermiş ve ceza alan takım 1. Takım olmuştur. Ayrıntılar için tıklayınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-17#post-47256397
2) Bireysel sıralama listesini bu hafta hazırlayacağım.
3) 4. ve 10. takımın iletmiş olduğu yönetim kadro güncellemelerini yaptım.
4) Yapmış olduğunuz oylama neticesinde 473. ve 474. etap birleştirilmiş olup, ilgili etap 474. etap olarak adlandırılacaktır.
teşekkür ederim canım bir şimdi ağrıyor zaten çektirdikten sonra 1 hafta daha acı çekerim geçer biterAsıl ben teşekkür ederim böyle kararlı, bu denli kilolarından kurtulmak istediğin için sana kocaman alkışş
En doğru olan çektirmek sanırım zaten 20'lik çekimi basit olacak ve kurtulacaksın acıdan
Canımmm çabucak iyileşir sağlığına kavuşursun İnşaAllah.
teşekkür ederim canım bir şimdi ağrıyor zaten çektirdikten sonra 1 hafta daha acı çekerim geçer biter
ceza almışızve kimse yok yine zaten topu topu kaç kişiyiz kızlar yahu,burada olmazsak gitmez ki o kilolar
evet canım sana kaldıYokkk yok onu bile cekmezsin. Eşim çektirdi geçenlerde hiç acımadı hatta Dr en basit dişler 20likler demiş
Evvet aldık ceza son zamanlarda bırak kilo vermeyi +lar olduğu için böyle oldu. Neysee yine cezayı çekmek bana kaldı canları sağolsun :))))
de hala 20 likler cikmadi.30 oldum ama bakalim ne zaman cikcakevet canım sana kaldı
ben 17 yaşımda henüz çıkmadan çektirmiştim de 1 ay şiş gezmiştimama şimdi ucu çıktı daha kolay olur herhalde
Hoooop hooop zorlasacak fln demeee. Bilincaltina guzel mesajlar gonder. Bildigim kadariyla takimda mimar yok. Ugras olarak spor olsun.ydisindasin sanirim. Ne tavsiye etsem bilemedim.
Ben de kendimi tanitayim. 168 boy 66 kilo. Hedefim 58. Aslinda pek yaklasmistim ama hamile kaldim. 2 aylik bebegim var. 12 kilo aldim.hamilelikte yarisini verdim yarisi duruyor. Onlari vermek eski sporlu hayatima donmek hedefim. Ozel bir kurumda idari isler muduruyum. Simdi dogum izninde sefaa suruyorum demek isterdim ama hem bebek hem isleri hala evden takip ediyorum.sefa fln yok
April de gecen sene 108di bu sene 58 :)) bir moral de benden olsun :)
Evvet çok güzel tatil yaptım aklım hala Antalya'da.Orada yaşamak isterdim bütün yaz! Ahhh ablacım işe devam henüz atmadılar beklemedeyim buda uzun sürecek galiba . Napim bende kafaya takmamaya çalışıyorum alırım maaşı otururum keyifleri bilirama tabi tek duam atılmak gittiği yere kadar gidecek artık zamana bıraktım.
Ahhhh canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
Sen mi balık etli???o zayıflıkta ve kiloda kendine haksızlık etme ablacım
İyiyim iyiyiz kuşummm. Ayyy bende tatilden artılarla geldim iyiki izindeyimregl öncesi dönemdeyim bide tabiii. Ama hemen asılmaya başladım gidecek o kilolar
Haklisin ben de daha dikkatli olcam ins.teşekkür ederim canım bir şimdi ağrıyor zaten çektirdikten sonra 1 hafta daha acı çekerim geçer biter
ceza almışızve kimse yok yine zaten topu topu kaç kişiyiz kızlar yahu,burada olmazsak gitmez ki o kilolar
ayyyy bize yeni kan can lazim sankiListede kaldınız mı 4 kişi hadi hayırlı uğurlu olsun
Siz ilk önce verinde kiloları bakarız :)))))Haklisin ben de daha dikkatli olcam ins.
ayyyy bize yeni kan can lazim sanki
Çokkk güzell ne iyi yapmışsın, seni aramızda görmek güzellll oldu :))April hoşbulduk ... ddaha önce takımlarla yarışmadım hiç... 2008 den beri üyeyim kulübe ama bir kaç sene ara verdim ve sonradan yeni bir hesapla geri döndüm... umarım her şey iyi olur
ay çok az kişiyizzzListede kaldınız mı 4 kişi hadi hayırlı uğurlu olsun
Benimkilerde çıkmadı yaş 35 !Benim
de hala 20 likler cikmadi.30 oldum ama bakalim ne zaman cikcak
Kesinlikle başarabilirsin. Çokkk ilginç mesleği değiştirmek süper güçHarika bir başarı tebrik ederin canı yürekten... böyle duyunca acayip motive oluyorum ve brnde başarabilirim diyorum... özellikle kilonun gitmeyip duraklama dönrmlerimde iyi geliyor ...
Bebişin çok şanslı ve mutlu bir birey olsun ömrü boyunca dilerimki... ama bebişe rağmen bence çok moralini bozacak durumda değilsin ve gerçekten anladığım kadarı ile pimpiriklisin beslenme konusunda eminim bu senden çok bebişin için daha iyi çünkü günümüz çocukları ne yazıkki bilinçsiz aileler elinde yanlış ve hazır besinlerle sorunlar yaşıyor....
Bende size kendimi tanıtayım... 164 boyundayım ve bugün itibari ile 75.5 kiloyum... hedefim 63 ve altı... şeker direncim olduğu için durum beni zorluyor ama pes etmiyorum... adanalıyım ama avusturyada almanya arası hayatım geçiyor... öğretmenim bir süre mesleğe devam ettim lakin luan yüksek lisansım bitti ve doktora vs yapmak yerine almanca öğreniyorum çünkü mimar olmak istiyorum... inşaat işleri boya nadana sıva zımpara fayans döşeme vs hobilerim içinde... kitap okumak ve filmler de vazgeçemediğim şeyler... spor olarak yüzmek alışıla gelmiş durum lakim diğerleri zor geliyor nedense... ayyy çok uzadı zamanla tanışacagız sanırsamm :)
ay çok az kişiyizzztakıma birilerini toplamak şart buluyorum ama gelenler de durmuyor ki
Benimkilerde çıkmadı yaş 35 !
Kesinlikle başarabilirsin. Çokkk ilginç mesleği değiştirmek süper güçyaş kaç peki?? Evli misin?
Çokkk güzel hareketli olmayı seviyorsun işte. Benimde insülin direnci vardı ama onu takma kafana zamanla o düşüyor sadece zayıflaman yeterli. Diyet +spor =şutlanır o direnç takma kafaya sadece ben hiç takmadım o da kimmiş :))))
Mavi_Cadii bu arada hemşeriymişiz seninle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?