Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hikayen cokkkkk güzel umarım dilediklerine hayırlısıyla kavuşursun en kısa zamanda.

Bende 35 yaşındayım. 9 senelik evliyim. 14 senedir bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde çalışmaktayım. Aslen Giresunluyum fakat İstanbul da doğdum büyüdüm. Eşimde Makedonya göçmeni. Birgün zayıflamak için tesadüfen burayla karşılaştığım için çok şanslıyım. Ve kilolarımı verdim . Herkesinde istediği kiloya inmesi için gönüllü kaptanlık yapıyorum burada. Şuanda yıllık izindeyim keyfini sürüyorum 1 hafta sonra yine başlayacak tempolu hayat :)))

Sonunda birini kendime benzetebildim o da gonulluydu :)))

***1.TAKIM 474. ETAP ***

sevilay 80 (73.5/73.3/0 2/%0.14)
Merops (75.7/75.4/0.3/%0.20)
denizzeynep(76///%)
geçen hafta bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
mehtappathem (65.7///%)geçen hafta bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
blackswannina94 (79.1/76.1/3/%1.90)
Keten prenses (65/64.5/0.5/%0.39)

1.Takım Ortalaması: %

Ben bir zamanlar 88 89 kiloydum. 4 5 sene once verdim. Vermek icin de 3 4 sene ugrastim.verdim 10 kilo aldim 15 kilo verdim aldim. Her turlu yanlisi yaptim. Tek dogrum sporu hic birakmadigim icin vucudum sıkıydi kilomu cok gostermiyordum tabi yine de kilolu gorunuyordum. En sonunda en sagliklisini yapmaya karar verdim kilolarda gitti. Ondan dikkat ediyorum. Umarim bebis de sanslidir dedigin gibi. Suan 38 bedenlere oluyorum oyle yeni dogum yapmis birine gore iyi gorunuyorsun diyorlar ama ben daha fit olmak istiyorum :)

ay ne marifetli hatunsun sen. Hic anlamam boya badana zimpara. El becerim cok dusuk.

senin hoş tatlı sohbetin var tatlım daha ne olsun
senin kadar değil
aynı ben de öyle işte,sadece senin yaptığın yanlışları ben ergenlikten beri yapıyorum.o yüzden artık sadece sağlıklı beslenme derdindeyim,hala o da istediğim gibi değil ama olsun halledeceğim,başlamak önemli olan

kızlar bu arada bugün inanılmaz mutluyum (dişime rağmen)
eskiden vücut kitle endeksimi hesaplarken OBEZİTE çıkıyordum.boyum kısa olduğu için.
şimdi hesapladığımda "ideal kilonuzun üstündesiniz" diyor çok mutlu oldum,benim için ilk aşama buydu.

Ay tebriklerm dur ben de bakayiim. Ne diyecek.

Eee insan küçük şeylerden mutlu olmayı bilecek ki daha büyüklerine kavuşsun tatlım. Sonuç gösteriyor ki yolun doğru yol bende senin adına sevindim. birgün gelecek sende burada başarı hikayeni yazacaksın eminim!

***1.TAKIM 474. ETAP ***

sevilay 80 (73.5/73.3/0 2/%0.14)
Merops (75.7/75.4/0.3/%0.20)
denizzeynep(76///%)
2.kez bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
mehtappathem (65.7///%)2.kez bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
blackswannina94 (79.1/76.1/3/%1.90)
Keten prenses (65/64.5/0.5/%0.39)

1.Takım Ortalaması: %0.438

kaptanım valla ben de güveniyorum kendime başlamak çok zordu benim için,artık bırakmam. yazarım umarım yolum uzun tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…