- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Yanlis anlama ama insulin direnci sorununu yenmis biriyle tanismak beni mutlu etti gercekten....Yas 32 Evliyim ve burda aslinda dil sorunu yasadigim icin cok sorunla karsilastim is nedeni ile... 20 Yasimdan beri kendim kazandigim icin oturup evde beklemek hazir yemek bana gore degildi burda da durum degismedi o nedenle dil bilmeyince vasifsiz isci statüsündeki temizlik isleri vs isler yaptim yurt disinda bir yandanda dil kursuna gidip Almancami ilerlettim... Sonradan eskiden hobim olan seyleri burda yapmaya basladim... Eski evleri alip restore etmek ya da sil bastan planlamak vs... Ve farkettim ki bu is beni huzurla sariyor ve karar verdim degistirmeye meslegi... Esimde cok seviyor bu tip isleri ve birlikte cok egleniyoruz bazen gerci planlamalarda zevklerimiz uyusmayip birbirimizi yesekte ortaya guzel seyler cikiyor... Simdi kendi projemizi yapiyoruz... Lakin bir sure uzak kaldim bu islerden sinavlarim girdi aray ve esiminisleri ... Rahatsizligim nedeni ilede clismmya karar verdim bir sure... Bos vakit cok suan benim icin ve ne yapacagimi bilmiyorum yaslilar evi var burda bugun orayla konustum hem ogrenmek onlarin bakimini hemde almanca pratik ypmak adina sanirsam oraya uye olacagim bir sure para almadn ama kendimi yetistireceimi ve yeni seyler ogrenecegimi dusunuyorum....
Peki sizlerin hayati nasil ... Dagatesini genel olarak tanidim ama digerleriyle ilgili fikrim yok... Sizlerde kendinizden bahseder misiniz ?
haha evet adanalı bir veganAaa cok sevindim... Vegan bir hemserim var durum daha da ilginclesti : )))
haha evet adanalı bir veganben öğrenciyim canım öyle çok derin bir hayat hikayem yok :))
Merhaba hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum sana bu yolda.
Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım. 3.cuma olan kg bildirimiyle listede olacaksın. Aaa tabiii o önemli değil zaten takıma ilk adımını attığın an takimdasin ayrı gayrı yok bizim burada. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım.
Peki hedef kg nedir? Daha önce takımlarda yarıştınmı?
Ohhh gezmiş gezmiş gelmiş benim DeadimÇokkk iyi yapmışsın güzelim. Eeee canım erimek lazım tatilde dümdüz kızları görünce dahada fena olduk. Şişmanlık hayirrrr hepimiz incecik olalım İnşaAllah!!! Ayrıca cokkkkk özledik seni yine gell ara sıra uğra....
Tabii bünye alışık değil kesin ondan olmuşnarin kuzummm
Bende salata yaparken çok yoruluyorum yaaa!! Yıka yıka canını çıkartıp duruyorum. Tamm eziyet ama sağlık için mecbur. Zamanında uğraşmamak için hep çabuk olan kalorili şeyleri tükettiğim den aldım o kiloları bidaha yapmam Allah korusun
Aaaa! Çevirin ne olacak her muhabbet serbest buradatam aksine ben ve diğer arkadaşlarda çok memnun oluruz güzellik
Dagatesi sonunda senide kendine benzetti ya Valla helal olsun. Takıntılı muzipler oldunuz siz, neyseki ben şuanda sadece salata yaparken takıntılıyım oradada kalmalıyım
Ne hamaratmışsiniz sizzz yawww kendimden utandımBravo
Dedim bile ama çok hoşuma gitti
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın??? Zordur ağrı acil şifalar diliyorum Rabbim'den...
Yazzz sen yinede gör yanlışlarıhem torpillisin çok konuşmayız korkma Salih sayesinde
Ahhhh umarım herkes gelir
Yaaaa sen süpersin harikasın Maşallah
Üç kilo bu yaaa! Ne güzel arkadaşım....
Canım menülerini alt alta ve saatlerini de belirterek yazarsan sevinirim
Kıskanma seninde olur bilirim seniii benn
Ay ay bensiz sayfalar ilerlemis hemen yetiseyim
Harika bir başarı tebrik ederin canı yürekten... böyle duyunca acayip motive oluyorum ve brnde başarabilirim diyorum... özellikle kilonun gitmeyip duraklama dönrmlerimde iyi geliyor ...
Bebişin çok şanslı ve mutlu bir birey olsun ömrü boyunca dilerimki... ama bebişe rağmen bence çok moralini bozacak durumda değilsin ve gerçekten anladığım kadarı ile pimpiriklisin beslenme konusunda eminim bu senden çok bebişin için daha iyi çünkü günümüz çocukları ne yazıkki bilinçsiz aileler elinde yanlış ve hazır besinlerle sorunlar yaşıyor....
Bende size kendimi tanıtayım... 164 boyundayım ve bugün itibari ile 75.5 kiloyum... hedefim 63 ve altı... şeker direncim olduğu için durum beni zorluyor ama pes etmiyorum... adanalıyım ama avusturyada almanya arası hayatım geçiyor... öğretmenim bir süre mesleğe devam ettim lakin luan yüksek lisansım bitti ve doktora vs yapmak yerine almanca öğreniyorum çünkü mimar olmak istiyorum... inşaat işleri boya nadana sıva zımpara fayans döşeme vs hobilerim içinde... kitap okumak ve filmler de vazgeçemediğim şeyler... spor olarak yüzmek alışıla gelmiş durum lakim diğerleri zor geliyor nedense... ayyy çok uzadı zamanla tanışacagız sanırsamm :)
Haklisin ben de daha dikkatli olcam ins.
ayyyy bize yeni kan can lazim sanki
senin kadar değilsenin hoş tatlı sohbetin var tatlım daha ne olsun
aynı ben de öyle işte,sadece senin yaptığın yanlışları ben ergenlikten beri yapıyorum.o yüzden artık sadece sağlıklı beslenme derdindeyim,hala o da istediğim gibi değil ama olsun halledeceğim,başlamak önemli olanBen bir zamanlar 88 89 kiloydum. 4 5 sene once verdim. Vermek icin de 3 4 sene ugrastim.verdim 10 kilo aldim 15 kilo verdim aldim. Her turlu yanlisi yaptim. Tek dogrum sporu hic birakmadigim icin vucudum sıkıydi kilomu cok gostermiyordum tabi yine de kilolu gorunuyordum. En sonunda en sagliklisini yapmaya karar verdim kilolarda gitti. Ondan dikkat ediyorum. Umarim bebis de sanslidir dedigin gibi. Suan 38 bedenlere oluyorum oyle yeni dogum yapmis birine gore iyi gorunuyorsun diyorlar ama ben daha fit olmak istiyorum :)
ay ne marifetli hatunsun sen. Hic anlamam boya badana zimpara. El becerim cok dusuk.
kızlar bu arada bugün inanılmaz mutluyum (dişime rağmen)
eskiden vücut kitle endeksimi hesaplarken OBEZİTE çıkıyordum.boyum kısa olduğu için.
şimdi hesapladığımda "ideal kilonuzun üstündesiniz" diyorçok mutlu oldum,benim için ilk aşama buydu.
sana ideal kilo der canım :)Ay tebriklerm dur ben de bakayiim. Ne diyecek.
Aynayı söylemiyor onlar canım :)))) onuda sen göreceksin herşeyin de hazırına koymayalım diyee...Normal kilondasin diyor. Gel de aynada gor.
ahaha tahmin ettim.çünkü ben de eskiden 60 kg falandım ideal derdi ama basenler alırdı başını giderdiNormal kilondasin diyor. Gel de aynada gor.
kızlar bu arada bugün inanılmaz mutluyum (dişime rağmen)
eskiden vücut kitle endeksimi hesaplarken OBEZİTE çıkıyordum.boyum kısa olduğu için.
şimdi hesapladığımda "ideal kilonuzun üstündesiniz" diyorçok mutlu oldum,benim için ilk aşama buydu.
kaptanım valla ben de güveniyorum kendime başlamak çok zordu benim için,artık bırakmam. yazarım umarım yolum uzun tabiiEee insan küçük şeylerden mutlu olmayı bilecek ki daha büyüklerine kavuşsun tatlım. Sonuç gösteriyor ki yolun doğru yol bende senin adına sevindim.birgün gelecek sende burada başarı hikayeni yazacaksın eminim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?