- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
Ya kola hiç güzel bişey değil ben normaldede içmiyorum artık meyve suyu hazirsa asla ama kendim vişne suyu kayısı suyu yapıyorum çok canım isterse ha bide caydan asla vazgecemem ama onuda 3 yıldır sekersiz içiyorum gerçi deli gibi şeker atardim onceden nasıl biraktim birden ben bile sasiriyorumSizin menulerinizde hic cay gormim yada kola meyve suyu caniniz istemiiomu
Kac kilosun ki kac kilo aldinSelam kızlar nasilsiniz ben burayı baya bosladim ya Özür dilerim ne biçim kaptan yardimcisiyim demiApriL_2007 bana istediğini yapabilirsin her türlü cezaya razıyım ceza almisiz sanırım bak onu ustlensem affedilirmiyim ha birde çok utanıyorum çok kilo aldım yeniden baslayabilirmiyim ama listeye girmem uzun süre imkansiz bence gercekten kendimden utaniyorum ya dagatesi sana a selam özledim seni bu arada benden daha zayıf olabilirsin utanç verici
canım kan şekerin düşerse tarçın falan tüket,keçiboynuzu,kuru meyveler vsKizlar bisey sorcam sizce gunde kac sekerli cay iceyim sekersiz hayatta icemem canmda istiyo bilmiyomki icmesemde kan sekerim duser sekersiz olursa
canım onları komple kes,öbür türlü kıstığın diğer gıdalara,emeklerine yazık edersin.Meyve suyu veya kola icsem hergun nasil olur icindede bir suru seker var onlarin bazen bu diyet canima ta ediyo ama az kaldi diye metive ediyom kendimi bilmim valla nereye kadar dayancam biseyler soyleyin bana:))
Sizin menulerinizde hic cay gormim yada kola meyve suyu caniniz istemiiomu
Sizin menulerinizde hic cay gormim yada kola meyve suyu caniniz istemiiomu
Kıyamam ufaklıga ben çok zor zamanlar geçiriyoruz ya psikolojimiz nasıl düzelecek merak ediyorum neyse diyelimSelam kizlar. 2 gecedir uykusuz pek bakamadim.buraya. onceki gun toplamda 35 dk uyudum!! Evin ustundeki jetler olaylar olaylar. Bebisle zor oldu. Menumu yazacaktim amaaa cok sacma sapan oldu..gece otururken aciktim. Sabah erken yedim oglen sacma sapan yedim. Toparladigim kiloyu almamisimdir umarim. Eger aldiysam april beni cuma listeye al belki o zaman takim icin almaktan vazgeverim!
deadline hosgeldiiiiiin. Don artiiiiik. Bak black var tanisin onu da kendime benzettim bizimgillerden oldu :))
ApriL_2007 hedefini aşağı mi çektin hedefin 60 ti ya neden çektin merak ettim gerçi iyi ki çekmişsin yaparsın sen birde izinde misin neden izne ayrıldın bak onu da merak ettim aman dikkat et tatildeysen benim gibi olma Gerci nerdeyse 6 ay olacak galiba benim izin surem birde takımda neden kimse kalmadı ispanyolcugum nereye gitti kafamda deli sorular birde kaptandan haberin var mı ya napıyor acaba hiç gormedim bana kıza bir özet rica ediyorum ha birde dagatesi kaç kilo ısrarla söylemiyor ya bir daha sorayım mi
Günaydın umarım güzel bir pazar günü olur herseye rağmen
Ispanyol izinde. Gulfuren de var miydin o da izinde. Bi maviask mezun oldu eskilerden gerisi hep izinli. Ben 66.5 im sen kacsin asiiiil onu soyleee :))) veremedim ya 5 6 kilo gitti gerisi duruyor iste . 11 12 kilo almistim.
ay dagatesi nerdeyse aynı kilodayiz desem güler misin valla senin elinde en azından şeker mi şeker bir ufaklık var ben utanayim neyse ya ben bir ara 68 e merdiven dayamisim böyle ne oluyor dedim bu iki haftadır kemerleri sıkma politikası uyguluyorum bu sabahki kilim 65.7 hadi itiraf ediyorum işte öyle böyle baslamaya çalışıyorum ama başa döndüğüm için her yönden başa döndüm yeniden adapte olmaya çalışıyorum ama seni özledim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?