benim de spor yapıp sıkılaşmam lazım vıcık vıcık oldum iyiceBu hafta listeye girecekmis gibi bi bakayim. Eger 65.5 fln olursam cumaya gireyim :) spor yapip sıkılasmam da lazim belki listeyle daha duzenli gider
ahahah değil mi sağlıklı çünkümerhaba black sana black diyebilirmiyim daha kısabende bayadır yokum aslında takımda ama eskilerdenim baya geri dönüş yapmaya geldim aslında hiç gitmemiştim sadece çok aktif olamadım son zamanlarda yoksa takımı bıraktığım falan yok
a dagatesi bişey olmaz sen menünü paylaş ya listeye girmesende senin düzensiz menün bnim için harika menü oluyor genelde
benim de spor yapıp sıkılaşmam lazım vıcık vıcık oldum iyice
evde öyle sıkılaşma egzersizleri ile olmuyor,tembelim.
spor salonuna yazılacağım haftaya bende,yemekten kısmaktan çok spor odaklı yapalım bence
ahahah değil mi sağlıklı çünkübenim diyetten önce yediklerimi bir görseydiniz of.sabahları poğaçalar,açmalar,tahinli ekmekler,öğlen makarna ya da pizza vs,akşam cips.korku filmi gibi farkındayım
bana black diyebilirsin tabii ki,üç saat kim adımı yazacakdagatesi hep diyor zaten şu an adım blackmiş gibi hissediyorum zaten,hoş geldin bu arada.senin de bana göre azıcık kilon varmış ama 60'larda insan daha zor veriyor biliyorum.benim 10 kilo vermem senin 5 kilo vermen gibi oluyor,ama azmin elinden bir şey kurtulmaz
teşekkür ederimBende hamile kaldigimda benzer kilolardaydim. Ah ah eski gunler. Black cok azimli biri. Nobetcisi olduk buralarin ikimiz ( su whatsapp utanan maymun neden burada yooook)
***1.TAKIM 406. ETAP*** SEKİZİNCİSİ
dagatesi(62.9///%) izne ayrılmak istiyor
dagatesi 27 mart 2015 daha sonra takıma geldin mi bir yıldan fazladır izindesin doğal olarak hamilellik falan da yine de sorayım
hiç önemli değil listeye girmek istersen söyleYok.canim.gelmedim. mayista ameliyat olacagim icin izne ayrildim. Sonra da epey yattim biliyorsun. Ay ellerine saglik
yok ya olmadı o yakışmadı sen dagatesi kalHahahah ikinizinde nickini ben kisaltmisim. Sizde bana dag diyebilirsiniz. O yakici seksi atesim kalmadidag oldum
benim de boyum kısa bayağı,ama şimdi gözümde çok büyümesin azıcık sağlığıma kavuşayım diye ilk hedefimi 69 koydum.sonrasında bakarım artık bol bol spor ile.yüzme inanılmaz kalori yaktırıyor ben şu an gidemiyorum sonra ben de gideceğim kesin yüzya tam benim yeme düzenimi tarif ettin şu anbenim boyum kısa öncelikle 60 olmam lazım ama ideal kilom 53 müş aslında yani 10 kilom var diyim ben de öcelikle hedefim şu an o 5 kilo memnun oldum black sende bana dead diye seslenebilirsin zaten çoğu kişi öyle sesleniyor dagatesi sayesinde bende alıştım bende yüzme kursuna yazılmayı düşünüyorum bayadır inşallah biryer bulursam birde tenis kursuna gidiyordum ara verdim ama başlayacağım bir iki hfatya tekrar
utanmak istersen her türlü utanabilirsin mesajını aldım bende onu kullanıyorum birde şu varteşekkür ederimdagatesi ben de ya hep ya hiç var,hiçbir zaman pazartesi diyeti yapıp çarşamba bırakanlardan olmadım,ama 3-4 yıl boyunca da diyete başlayamadım bir türlü.
utanan maymun olmaması cidden büyük eksiklik ya hahaben muadili olarak şunu kullanıyorum " " bu da utanıyor sonuçta
işte bende ilk hedef 60 ın altına inmek inşallahbenim de boyum kısa bayağı,ama şimdi gözümde çok büyümesin azıcık sağlığıma kavuşayım diye ilk hedefimi 69 koydum.sonrasında bakarım artık bol bol spor ile.yüzme inanılmaz kalori yaktırıyor ben şu an gidemiyorum sonra ben de gideceğim kesin yüz
çok geçmiş olsun,neyin vardı?Yok.canim.gelmedim. mayista ameliyat olacagim icin izne ayrildim. Sonra da epey yattim biliyorsun. Ay ellerine saglik
ahahah ay allah iyiliğini versinHahahah ikinizinde nickini ben kisaltmisim. Sizde bana dag diyebilirsiniz. O yakici seksi atesim kalmadidag oldum
bnece verirsin sen bu konuda tanıdığım en azimli insansın e verelim o zaman beraber bence haftada 500 gr versen yeter zaten çok hızlı verme çünkü sütün falan azalabilir az olsun uzun olsun ama olsun stres yapmadn veremlisin bence
benim de spor yapıp sıkılaşmam lazım vıcık vıcık oldum iyice
evde öyle sıkılaşma egzersizleri ile olmuyor,tembelim.
spor salonuna yazılacağım haftaya bende,yemekten kısmaktan çok spor odaklı yapalım bence
ahahah değil mi sağlıklı çünkübenim diyetten önce yediklerimi bir görseydiniz of.sabahları poğaçalar,açmalar,tahinli ekmekler,öğlen makarna ya da pizza vs,akşam cips.korku filmi gibi farkındayım
bana black diyebilirsin tabii ki,üç saat kim adımı yazacakdagatesi hep diyor zaten şu an adım blackmiş gibi hissediyorum zaten,hoş geldin bu arada.senin de bana göre azıcık kilon varmış ama 60'larda insan daha zor veriyor
biliyorum.benim 10 kilo vermem senin 5 kilo vermen gibi oluyor,ama azmin elinden bir şey kurtulmaz
aynen ben hızlı kilo veriyorum şu an,ama yavaş vermek sağlıklı.spor salonuna yazılınca oradakilerden de yardım isteyeceğim bir ara iştahım komple gitti.şimdi daha iyi yemeye çalışıyorum,bende maalesef yeme bozukluğu var.yani yemek yemek benim için direk duygu durumlarına bağlı.diyette değilsem öküz gibi yiyorum,diyetteysem takıntım olduğu için bırakmadığımdan hiç yememe-iştahsızlık baş gösteriyor.ama bu aralar biraz toparladımişte bende ilk hedef 60 ın altına inmek inşallahyavaş yavaş gitmek lazım zaten
evet şu olaylar biraz durulsun da hemen salona yazılacağım ya,etim yumuşadı.yürümek yeterli değilEvet biliyorsun zaten birden hoop kilo verilmesini onaylamiyorum. Ayda 2 kilo eder yeter daha nolsunml
spor yapmak lazim yoksa asla fit gorunulmuyor. Zayif olmakla fit olmak bambaska. Biz fit olalim saglikli olalim
ya bende aynıyım iştah kesilmesi mide rahatsızlığım nedeniyle oluyor stres yapıyorum mideme kramplar falan bişey yiyemiyorum ama bende böyle mutsuz olunca askında yemeye verenlerdenim daha çok tatlı pasta kek falan yiyen cinsten akşama kadar sadece onları yiyebilirim yemek tarzı şeyler aklıma gelmez benim en büyük sıkıntım oaynen ben hızlı kilo veriyorum şu an,ama yavaş vermek sağlıklı.spor salonuna yazılınca oradakilerden de yardım isteyeceğim bir ara iştahım komple gitti.şimdi daha iyi yemeye çalışıyorum,bende maalesef yeme bozukluğu var.yani yemek yemek benim için direk duygu durumlarına bağlı.diyette değilsem öküz gibi yiyorum,diyetteysem takıntım olduğu için bırakmadığımdan hiç yememe-iştahsızlık baş gösteriyor.ama bu aralar biraz toparladım
Hahaha yetisemedim. Ben smiley sekmesini telden acmaya cok useniyorum. Hatta bazen yazilari bile duzeltmek zor geliyor.
Black senin boyun kac. Soylemek istemezsen kalabilir. Trafik kazasi gecirdim o yuzden oncapraz bag ve meniskus ameliyati oldum. Dogal olarak da 3 ay yuruyemedim. Ama yattigim.yerden mekik cekmistim. Karnim dumduz belim 60 di ah ah ahhhhhhh :) tam yurumeye spora basladim hamileyim nasil sok oldugumu soylemeyeyim bence :)))
şurda 3 kişiyiz konuşmaya yetişemiyoruz ya çenemiz açıldıBen de bu aralar hep acim hep. Oyle bisey olmasina gerek yok. Nickimi ac kurt mu yapsam acaba
off of ben de.abur cubur olsun da ne olursa olsun,ama sebze yemeyi de severim.tek sıkıntım sebzeleri bool yağlı yapıp ekmekle götürmemdi.yararlı olan şeyleri bile zarara çeviriyordum resmenya bende aynıyım iştah kesilmesi mide rahatsızlığım nedeniyle oluyor stres yapıyorum mideme kramplar falan bişey yiyemiyorum ama bende böyle mutsuz olunca askında yemeye verenlerdenim daha çok tatlı pasta kek falan yiyen cinsten akşama kadar sadece onları yiyebilirim yemek tarzı şeyler aklıma gelmez benim en büyük sıkıntım o
çok geçmiş olsun ya of ben 3 ay yürüyemeyeceğim falan direk olurum 80 kilo yine.helal olsun ama bırakmamışsın,takdir ettim seni.senin gibi olmak isterim.Hahaha yetisemedim. Ben smiley sekmesini telden acmaya cok useniyorum. Hatta bazen yazilari bile duzeltmek zor geliyor.
Black senin boyun kac. Soylemek istemezsen kalabilir. Trafik kazasi gecirdim o yuzden oncapraz bag ve meniskus ameliyati oldum. Dogal olarak da 3 ay yuruyemedim. Ama yattigim.yerden mekik cekmistim. Karnim dumduz belim 60 di ah ah ahhhhhhh :) tam yurumeye spora basladim hamileyim nasil sok oldugumu soylemeyeyim bence :)))
ay o kadar açlığına rağmen yine iyi yiyorsun ama insanın kendisi ile savaşması çok zor,iştahı kapatacak şeyler mi denesen? tabii bebişi de düşünerek,çaylar vs?Ben de bu aralar hep acim hep. Oyle bisey olmasina gerek yok. Nickimi ac kurt mu yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?