Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu hafta listeye girecekmis gibi bi bakayim. Eger 65.5 fln olursam cumaya gireyim :) spor yapip sıkılasmam da lazim belki listeyle daha duzenli gider
benim de spor yapıp sıkılaşmam lazım vıcık vıcık oldum iyice
evde öyle sıkılaşma egzersizleri ile olmuyor,tembelim.
spor salonuna yazılacağım haftaya bende,yemekten kısmaktan çok spor odaklı yapalım bence
ahahah değil mi sağlıklı çünkü benim diyetten önce yediklerimi bir görseydiniz of.sabahları poğaçalar,açmalar,tahinli ekmekler,öğlen makarna ya da pizza vs,akşam cips.korku filmi gibi farkındayım
bana black diyebilirsin tabii ki,üç saat kim adımı yazacak dagatesi hep diyor zaten şu an adım blackmiş gibi hissediyorum zaten,hoş geldin bu arada.senin de bana göre azıcık kilon varmış ama 60'larda insan daha zor veriyor biliyorum.benim 10 kilo vermem senin 5 kilo vermen gibi oluyor,ama azmin elinden bir şey kurtulmaz

ya tam benim yeme düzenimi tarif ettin şu an benim boyum kısa öncelikle 60 olmam lazım ama ideal kilom 53 müş aslında yani 10 kilom var diyim ben de öcelikle hedefim şu an o 5 kilo memnun oldum black sende bana dead diye seslenebilirsin zaten çoğu kişi öyle sesleniyor dagatesi sayesinde bende alıştım bende yüzme kursuna yazılmayı düşünüyorum bayadır inşallah biryer bulursam birde tenis kursuna gidiyordum ara verdim ama başlayacağım bir iki hfatya tekrar

Bende hamile kaldigimda benzer kilolardaydim. Ah ah eski gunler. Black cok azimli biri. Nobetcisi olduk buralarin ikimiz ( su whatsapp utanan maymun neden burada yooook )
teşekkür ederim dagatesi bende ya hep ya hiç var,hiçbir zaman pazartesi diyeti yapıp çarşamba bırakanlardan olmadım,ama 3-4 yıl boyunca da diyete başlayamadım bir türlü.
utanan maymun olmaması cidden büyük eksiklik ya haha ben muadili olarak şunu kullanıyorum "" bu da utanıyor sonuçta

Son düzenleme:
***1.TAKIM 406. ETAP*** SEKİZİNCİSİ

dagatesi(62.9///%) izne ayrılmak istiyor

dagatesi 27 mart 2015 daha sonra takıma geldin mi bir yıldan fazladır izindesin doğal olarak hamilellik falan da yine de sorayım

Yok.canim.gelmedim. mayista ameliyat olacagim icin izne ayrildim. Sonra da epey yattim biliyorsun. Ay ellerine saglik

Yok.canim.gelmedim. mayista ameliyat olacagim icin izne ayrildim. Sonra da epey yattim biliyorsun. Ay ellerine saglik
hiç önemli değil listeye girmek istersen söyle
Hahahah ikinizinde nickini ben kisaltmisim. Sizde bana dag diyebilirsiniz. O yakici seksi atesim kalmadi dag oldum
yok ya olmadı o yakışmadı sen dagatesi kal

benim de boyum kısa bayağı,ama şimdi gözümde çok büyümesin azıcık sağlığıma kavuşayım diye ilk hedefimi 69 koydum.sonrasında bakarım artık bol bol spor ile.yüzme inanılmaz kalori yaktırıyor ben şu an gidemiyorum sonra ben de gideceğim kesin yüz

utanmak istersen her türlü utanabilirsin mesajını aldım bende onu kullanıyorum birde şu var benim favorim

işte bende ilk hedef 60 ın altına inmek inşallah yavaş yavaş gitmek lazım zaten

çok geçmiş olsun,neyin vardı?
Hahahah ikinizinde nickini ben kisaltmisim. Sizde bana dag diyebilirsiniz. O yakici seksi atesim kalmadi dag oldum
ahahah ay allah iyiliğini versin sen bizim dagatesimizsin

Evet biliyorsun zaten birden hoop kilo verilmesini onaylamiyorum. Ayda 2 kilo eder yeter daha nolsunml

spor yapmak lazim yoksa asla fit gorunulmuyor. Zayif olmakla fit olmak bambaska. Biz fit olalim saglikli olalim

işte bende ilk hedef 60 ın altına inmek inşallah yavaş yavaş gitmek lazım zaten
aynen ben hızlı kilo veriyorum şu an,ama yavaş vermek sağlıklı.spor salonuna yazılınca oradakilerden de yardım isteyeceğim bir ara iştahım komple gitti.şimdi daha iyi yemeye çalışıyorum,bende maalesef yeme bozukluğu var.yani yemek yemek benim için direk duygu durumlarına bağlı.diyette değilsem öküz gibi yiyorum,diyetteysem takıntım olduğu için bırakmadığımdan hiç yememe-iştahsızlık baş gösteriyor.ama bu aralar biraz toparladım

Evet biliyorsun zaten birden hoop kilo verilmesini onaylamiyorum. Ayda 2 kilo eder yeter daha nolsunml

spor yapmak lazim yoksa asla fit gorunulmuyor. Zayif olmakla fit olmak bambaska. Biz fit olalim saglikli olalim
evet şu olaylar biraz durulsun da hemen salona yazılacağım ya,etim yumuşadı.yürümek yeterli değil

ya bende aynıyım iştah kesilmesi mide rahatsızlığım nedeniyle oluyor stres yapıyorum mideme kramplar falan bişey yiyemiyorum ama bende böyle mutsuz olunca askında yemeye verenlerdenim daha çok tatlı pasta kek falan yiyen cinsten akşama kadar sadece onları yiyebilirim yemek tarzı şeyler aklıma gelmez benim en büyük sıkıntım o

Hahaha yetisemedim. Ben smiley sekmesini telden acmaya cok useniyorum. Hatta bazen yazilari bile duzeltmek zor geliyor.

Black senin boyun kac. Soylemek istemezsen kalabilir. Trafik kazasi gecirdim o yuzden oncapraz bag ve meniskus ameliyati oldum. Dogal olarak da 3 ay yuruyemedim. Ama yattigim.yerden mekik cekmistim. Karnim dumduz belim 60 di ah ah ahhhhhhh :) tam yurumeye spora basladim hamileyim nasil sok oldugumu soylemeyeyim bence :)))

Ben de bu aralar hep acim hep. Oyle bisey olmasina gerek yok. Nickimi ac kurt mu yapsam acaba
şurda 3 kişiyiz konuşmaya yetişemiyoruz ya çenemiz açıldı sürpriz bebek seninki ya baya baya

off of ben de.abur cubur olsun da ne olursa olsun,ama sebze yemeyi de severim.tek sıkıntım sebzeleri bool yağlı yapıp ekmekle götürmemdi.yararlı olan şeyleri bile zarara çeviriyordum resmen bıraktım neyse ki.
yeme bozukluğu çok kötü bir şey ya.zaten bir zayıflayayım kilo koruma için ayrıca bir şey yapacağım yani artık bir uzmana mı giderim n'aparım,psikolog da olabilir temeli psikolojik sonuçta.ben sokakta obezite hastası birini görürsem direk diyorum ki kesin zor bir hayatı var

çok geçmiş olsun ya of ben 3 ay yürüyemeyeceğim falan direk olurum 80 kilo yine.helal olsun ama bırakmamışsın,takdir ettim seni.senin gibi olmak isterim.
niye söylemek istemeyeyim bazen 1.59 çıkıyor bazen 1.60. o yüzden boyuma göre obezite çıkıyordum

Ben de bu aralar hep acim hep. Oyle bisey olmasina gerek yok. Nickimi ac kurt mu yapsam acaba
ay o kadar açlığına rağmen yine iyi yiyorsun ama insanın kendisi ile savaşması çok zor,iştahı kapatacak şeyler mi denesen? tabii bebişi de düşünerek,çaylar vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…