Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

En byuk sorunum duzen olmadigi icin spor yapamamak..havalar cok sicak oldugu icin de alip yuruyuse cikamiyorum. Oyle duba olarak kaldim. sana o sekerin ve bu dubanin fotosunu atayim bi ara

ay valla takıma gelsen ne güzel olur :)
benim de 2 gündür menüm saçmasapan oldu dün çoook az yedim yemek yapamadığım için.meyveyle falan akşamı geçiştirdim,sonra sabaha kadar uyumadığım için sabahın köründe makarna yedim falan.böyle saçmasapan geçti yani,bugün biraz daha toparlamaya çalışacağım artık.
deadline ile de tanışalım ben takımda 2 aydır falan varım ondan bilmiyorum eskileri

deadline siz iki bekar bol spor yapip beni golgede birakirsiniz

gelmek.istiyorum.da duzenim oturmadan gelirsem takima arti ya da kotu etkilemek istemiyorum bu ara zaten listelerde pek parlak degiliz

gelmek.istiyorum.da duzenim oturmadan gelirsem takima arti ya da kotu etkilemek istemiyorum bu ara zaten listelerde pek parlak degiliz
a aaa 3. olduk ya bu hafta
olsun canım takımı etkilemezsin bence,ama sen bilirsin kendini ne zaman hazır hissedersen artık
evet ya biz bekarların işi daha kolay valla onu kabul ediyorum.sorumluluk yok bir şey yok

a aaa 3. olduk ya bu hafta
olsun canım takımı etkilemezsin bence,ama sen bilirsin kendini ne zaman hazır hissedersen artık
evet ya biz bekarların işi daha kolay valla onu kabul ediyorum.sorumluluk yok bir şey yok

Bu hafta listeye girecekmis gibi bi bakayim. Eger 65.5 fln olursam cumaya gireyim :) spor yapip sıkılasmam da lazim belki listeyle daha duzenli gider

merhaba black sana black diyebilirmiyim daha kısa bende bayadır yokum aslında takımda ama eskilerdenim baya geri dönüş yapmaya geldim aslında hiç gitmemiştim sadece çok aktif olamadım son zamanlarda yoksa takımı bıraktığım falan yok

a dagatesi bişey olmaz sen menünü paylaş ya listeye girmesende senin düzensiz menün bnim için harika menü oluyor genelde

Bu hafta listeye girecekmis gibi bi bakayim. Eger 65.5 fln olursam cumaya gireyim :) spor yapip sıkılasmam da lazim belki listeyle daha duzenli gider
ben listeye falan giremem bir süre zira 61 olmam lazım listeye girmem için e o da şu aniçin bir 5 kilonun gitmesi demek ama verebilirim inanıyorum

Saatleri cok sacma dead. Tek icime sinen sey su miktari. 3 litreyi kesin geciyor. Genelde 10m30 gibi biseyler yedikten sonra aksam 4 5 e kadsr bisey yiyemiyorum. 5de de ee 2 saate softa hazirlayacagim diyorum atistiriyorum. Esim tek yemeyi sevmiyor ben yemezsem yemiyor.sonra hazirmamam daha uzun suruyor 8 8.30 a ancak aksam yiyorum tabi kurt gibi ac oluyorum. Porsiyon buyuyor. O kadar ac kaldigim icin tatli istegi tavan yapiyor. Spor desen 1 gun var 3 gun yok. Emzirirken kilo kolay gider diyorlar ama hani yoook :)) menulerim cidden sacma yani

ApriL_2007 sana sorularım var şimdi ben şu etapta ki 11 aralık tarihi oluyormuş tam olarak izen ayrılmışım şu şekilde
***1. TAKIM 443.ETAP ***
Deadline (61,6/61.3/0.3/%0,49)

şimdi karar defterinde şöyle bir ifade var ya
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

şimdi ikinci maddeye istinaden 6 ayı zaten geçmiş izin sürem birde kilo aldığıma göre ki kilomun yüzde 5 i 3.5 kilo civarına denk geliyor ki zaten onu da almışım bu durumda listeye girem ihtimalim var mıdır acaba kendi durumumu tartışmaya açıyorum
bu arada 4.4 kilo almışım tam olarrak şu an itibariyle

ben listeye falan giremem bir süre zira 61 olmam lazım listeye girmem için e o da şu aniçin bir 5 kilonun gitmesi demek ama verebilirim inanıyorum

Bende hamile kaldigimda benzer kilolardaydim. Ah ah eski gunler. Black cok azimli biri. Nobetcisi olduk buralarin ikimiz ( su whatsapp utanan maymun neden burada yooook )

ama normal ya daha cocuğun uyku düzeni yok e daha küçücük seni uyandırıyor uyutmuyor falan zamanla daha iyi toparlanırsın ki bence listeye girmene birazcık erken stres yaparsın sanki seni biliyorum biraz daha toparlan derim ama buraları bırak demiyorum bak yanlış anlama burda olman yine seni motive edecektir

Bunu nerden buldun dead. Ben de kendiminkini bulmam lazim. Ama ben 64 ile ayrildim. Izinde kilo vermistim. Tam donuyordum hamile kaldim yalniiiiz ben takima deneme suresinde 66 flndim galiba. Zaten 65le girmistim. Bildigin yerimde sayma durumu oldu bende

şimdi dagatesi sende zaten a maddesine giriyorsun yani hamilelik nedeniyle kilo aldığın için ekstrem durumdasın istersen şu dk listeye girme hakkın var beklmen gerekmiyor zaten bahar not düşüyor hamilelik nedeniyle falan diye

Belki daha dikkat ederim. Ay dead ben artik duzen fln inanmiyorum. Yani uyusa bile o kadar kisa ki gunduz uykusu. Iki camsir toplayip bir yemek yapiyorum.baska yapabildigim yok. Ev supureyim desem tum gunde ancak bitiriyyorum. Sonrasinda da disiydi yok emeklemesiydi gecip gidecek zaten. Iyice yapismadan versem ve de su gobegim inse. Popom buyudu cok guzel olculere inmistim ki :)

Kacinci etapta ayrildigimi bulmam gerekmiyor mu

bnece verirsin sen bu konuda tanıdığım en azimli insansın e verelim o zaman beraber bence haftada 500 gr versen yeter zaten çok hızlı verme çünkü sütün falan azalabilir az olsun uzun olsun ama olsun stres yapmadn veremlisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…