Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aa aaa asil paketli beslenmek daha pahali. Soyle ki 1 paket boskuviye 2 3 tl veriyorsunuz. 1 muz o kadar degil. Saglikli beslenmek daha ucuz. Cunkuu sonrasinda kilo verecegim diye diyetisyene kalbim bobregim diye doktorlara para bayilmiyorsunuz
dolaylı yoldan düşünürsek sonuna kadar haklısın

pek nazli olmadigimi dusunuyordu esim kazadan bunlardan dolayi. Dogumda da tescilledin diyor :)) ya bence basa gelince guclu oluyorsun. Kim yasasa guclu olurdu benlik degil yani.

ya bamya bende çok severim buzluktada olacaktı bir ara yapayım ben

Aa aaa asil paketli beslenmek daha pahali. Soyle ki 1 paket boskuviye 2 3 tl veriyorsunuz. 1 muz o kadar degil. Saglikli beslenmek daha ucuz. Cunkuu sonrasinda kilo verecegim diye diyetisyene kalbim bobregim diye doktorlara para bayilmiyorsunuz
tabiki haklısın her zamanki gibi

zaten baktım listeye bu hafta az kişi kalmış herkes izne ayrılmış cuma listede kimse olmayacak neredeyse ama listeye girersek bu hafta yüzdeyi biraz düşürürüz çok ciddi olmaz ama sabitmişiz gibi çıkacak o nedenle kalanların çok dikkat etmesi lazım tabi girebiliyorsam ben

olsun canım sen gir yeter ki,hemen disipline olursun böylece

bu arada buraya biraz hareketlilik biraz takip lazım şimdi pek haberim yok ama listede olmayan deneme sürecinde olan kimler var böylece birbirimizi takip edebiliriz motive edebiliriz yani liste yapalım kimler aktif olarak takımda listede olmanız gerekmez mesajımı gören beni etiketlesin bir bana haber versin bakalım

Kuzum hqbire birileri gelio gidiyor. Pek ugrayan yok hatta bayram haftasi black ve ben vardim hep. sevilay80 v cenazeleri vardi gelemedi keten prenses ise girdi epeydir yok. April hem listede izinde hem is izninde. Merops arada ugruyor. Pek gelen yok yani

tamam o zaman artık 3 kişiyiz en azından bir kaç kişi daha davet edip biraz hareketlenebiliriz gerçi üçümüz baya yeteceğiz galiba takıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…