dolaylı yoldan düşünürsek sonuna kadar haklısınAa aaa asil paketli beslenmek daha pahali. Soyle ki 1 paket boskuviye 2 3 tl veriyorsunuz. 1 muz o kadar degil. Saglikli beslenmek daha ucuz. Cunkuu sonrasinda kilo verecegim diye diyetisyene kalbim bobregim diye doktorlara para bayilmiyorsunuz
off okudukça benim içim şişti,bir insan ağrım var diyorsa o ağrı vardır yani,nazlısın diyorlar bir de ben olsam kesin fıttırırdım.en nefret ettiğim şey insanların bana inanmaması.doktorlara bir şey diyemiyorum zaten,hiçbir zaman hayatımda tek doktora güvenmedim.genellememek lazım tabii ama neyse.başından bela eksik olmamış ama toparlamışsın canım çok sevindim :)
canım çok çok geçmiş olsun yeniden,ama çok güçlü bir kadınmışsın seni tebrik ediyorum.toplum olarak dediğin gibi ne yazık ki böyleyiz ama ben çok dikkat ediyorum.annem bile biraz öyle mesela bakar da bakar,hemen sinirlenirim öyle bakma insanlara kötü hissederler diye.bir de bunun konuşan versiyonları var ki hiç çekilmiyor.
ya bamya bende çok severim buzluktada olacaktı bir ara yapayım benya aslında abur cubur daha pahalı ama 1 paket bisküvi yediğin zaman tok tutuyor ben sebze ve meyveci olduğum için bizim evde kilolarca gidiyordur yani 1 haftada.ondan mütevellit daha pahalı oluyor,bamya çok severim mesela,kilosu 10-12 tl
Aa aaa asil paketli beslenmek daha pahali. Soyle ki 1 paket boskuviye 2 3 tl veriyorsunuz. 1 muz o kadar degil. Saglikli beslenmek daha ucuz. Cunkuu sonrasinda kilo verecegim diye diyetisyene kalbim bobregim diye doktorlara para bayilmiyorsunuz
zaten baktım listeye bu hafta az kişi kalmış herkes izne ayrılmış cuma listede kimse olmayacak neredeyse ama listeye girersek bu hafta yüzdeyi biraz düşürürüz çok ciddi olmaz ama sabitmişiz gibi çıkacak o nedenle kalanların çok dikkat etmesi lazım tabi girebiliyorsam bendeadline sen de listeye girersin umarım ya,kaptanııııııııııııııııııııııııım ApriL_2007
çok az kişi kalmıştık çünküm.bu hafta da 3. olduk ayıptır söylemesi
olsun canım sen gir yeter ki,hemen disipline olursun böyleceya bamya bende çok severim buzluktada olacaktı bir ara yapayım ben
tabiki haklısın her zamanki gibi
zaten baktım listeye bu hafta az kişi kalmış herkes izne ayrılmış cuma listede kimse olmayacak neredeyse ama listeye girersek bu hafta yüzdeyi biraz düşürürüz çok ciddi olmaz ama sabitmişiz gibi çıkacak o nedenle kalanların çok dikkat etmesi lazım tabi girebiliyorsam ben
aslında bugün çok dikkat ettim bakalım yarında detoks yapacağım deneyimleyim de yazarım sanaolsun canım sen gir yeter ki,hemen disipline olursun böylece
tamam ben hep buradayım farkındaysan en nöbetçi benimaslında bugün çok dikkat ettim bakalım yarında detoks yapacağım deneyimleyim de yazarım sana
tamam bende burdayım artık ama hafta içi mesai saatleri içinde yokum 8 ve 5 arası 5 ten sonra buluşuruz kaynatırıztamam ben hep buradayım farkındaysan en nöbetçi benim
hahaha tamamtamam bende burdayım artık ama hafta içi mesai saatleri içinde yokum 8 ve 5 arası 5 ten sonra buluşuruz kaynatırız
yalnız nerdeyse 10 sayfaya yakın konuşmuşuzhahaha tamam
yeni tanıştık da ondanyalnız nerdeyse 10 sayfaya yakın konuşmuşuz
evet ama daha konuşacak konu çok şu an bile bulabilrim ama insanları şoka uğratmayalım da yarına falan da kalsınyeni tanıştık da ondan
aslında bugün çok dikkat ettim bakalım yarında detoks yapacağım deneyimleyim de yazarım sana
Detoks mu ahahah aklima hayaller hayatlar olayimiz geliyor
bu arada buraya biraz hareketlilik biraz takip lazım şimdi pek haberim yok ama listede olmayan deneme sürecinde olan kimler var böylece birbirimizi takip edebiliriz motive edebiliriz yani liste yapalım kimler aktif olarak takımda listede olmanız gerekmez mesajımı gören beni etiketlesin bir bana haber versin bakalım
O detoksun sirri deli sporda. Yapabilecek misin. Smoothie tariflerini paylasalim yaya öyle deme aslında tam olarak seni etiketleyecektim o detoks aynı detoks sayılır belki bu kez başarılı olurum ya ilk güne bağlı
tamam o zaman artık 3 kişiyiz en azından bir kaç kişi daha davet edip biraz hareketlenebiliriz gerçi üçümüz baya yeteceğiz galiba takımaKuzum hqbire birileri gelio gidiyor. Pek ugrayan yok hatta bayram haftasi black ve ben vardim hep.sevilay80 v cenazeleri vardi gelemedi keten prenses ise girdi epeydir yok. April hem listede izinde hem is izninde. Merops arada ugruyor. Pek gelen yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?