Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlarrr herkes iyidir umarım..kabus gibi bir haftasonundan sonra!
kahvaltımı yazayım hemen

09,30 2 dilim peynir,çeri domatesi 5 tane,5 zeytin,1 salatalık biraz da taze fesleğen

öğlen ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum

ya paylasabilirsen sevinirim ama ben ben de çok severim tariflerini merak ettim bu arada nasıl hem Adanalı hem vegansin o nasıl is Hayır etçil memleket yani valla ben 2 gün dayanamazdim

ahahahahahah ay kusura bakmayın öldüm gülmekten anlatış şeklin pek komik geldi,hepimizin geçmişinde böyle saçmasapan maceralar var işte bende de var ne yazık ki,3 öğün patates yediğim zamanları biliyorum
paylaşmana gerek yok hiç yapmam zaten,ben de antin kuntin şeylerle pek uğraşamıyorum,listelere de pek bağlı kalamıyorum.zaten hayatım detoks gibi bir de bunları yapsam ölürüm bence
smoothie'leri ben tarife göre yapmıyorum açıkcası,evde hangi meyve hangi sebze varsa onlarla ve bitkisel sütle yapıyorum.ama elimde bir kitap var "yaşam için yeşil" diye orada vardı,bakıp yazayım akşama :)

o zaman haftada 1 tartıl sadece ve o tartı gününden önce 1 gün su içtiğin saate dikkat etmeye çalış.
metabolizman bence de yavaş,çünkü benim annem 50 kilo şu an,36 beden.o da kilo verdi zaten azıcık vardı fazlası.ve gerçekten senin yediklerinin kaç katını yiyordur yani,öyle yiye yiye 6 ayda verdi rahatsızlığı bitince.ben de senin gibi beslensem ayda 2-3 kg veririm.o yüzden senin hep dikkat etmen gerekiyor,bir de metabolizman yavaş olduğu için sık sık az az yersen daha iyi olur sanki

eveeet yulafım var,veganların hepsi yumurta yerine yulaf tüketiyor :) sadece sabah protein aldım,akşam alamadım.baklagil yapmam lazım en acilinden,geceden ıslatma derdi olmasa hep unutuyorum ya.
mercimek çorbası yapayım yarın yine en kurtarıcı o

canım kahvaltın çok güzel ama toplu olarak yazarsan dengelmişmisin günü daha rahat görürüz

hoş geldin canım
2 hafta deneme süren var,sonra listeye katılabilirsin.
cuma günleri sabahtan tartılıp yazıyoruz.
her gün de yediklerimizi,içtiklerimizi,yaptığımız sporları yazıyoruz
olabildiğince aktif olmaya çalış,azıcık kilon varmış zaten verirsin hemencecik

ya paylasabilirsen sevinirim ama ben ben de çok severim tariflerini merak ettim bu arada nasıl hem Adanalı hem vegansin o nasıl is Hayır etçil memleket yani valla ben 2 gün dayanamazdim
canım ben şöyle yapıyorum,
3-4 yemek kaşığı yulaf ve 1 tatlı kaşığı chia tohumunu badem ya da soya sütüyle pişiriyorum,kaynayana kadar.süt kaynadıktan sonra ağzını kapatıp 20 dk falan bekletiyorum,iyice şişsin diye.yalnız yulafa tat vermek için kuru meyve koymalıyız tabii ki,onu sen kendi damak tadına göre ayarla,ben 3 kuru kayısı,2 hurma falan koyuyorum minik minik iyice doğrayarak.pişirmeden koyuyorum,pişerken ve beklerken iyice şekeri yulafa karışıyor çünkü.sonracığıma tabağımıza alınca yulafın üzerine bol tarçın döküyoruz,ben tarçın hastasıyım pek severim.4-5 ceviz kırıyoruz üstüne,2-3 çiğ badem.bu kadar sen istersen taze meyve de doğrayıp koyabilirsin üstüne en son ben sevmedim öyle.bu tarifi annem de çok seviyor,hatta ikimiz de tadını aşureye benzetiyoruz,sütlü aşure gibi bir sürü yulaf tarifi var,suda bekletmeli vs ama ben onları sevmemiştim en çok böyle sevdim

deadline valla haklısın genlerim de etçil,çocukken sakatat bile yemişliğim var,çok severdim hatta.tabii ne olduğunu bilmeden yediğimden elimde koyun kuzu paçasıyla dolaştığımı bilirim.belki de bunlar travma yarattı bilmiyorum
3 yıl olmuştur vejetaryenliğim,2 aydır da veganım. ondan öncesinde et çok tüketen biriydim,ama ilk vejetaryen oluşumda etik sebepler olduğu için canım çekse de yiyemedim.bir de iradeli biriyimdir ondan galiba

valla canım süper tarif.sen bunu sabah kahvaltısında mı tüketiyorsun genelde?ben spora gitmeden önce yulaf yemeye çalışıyorum ki sporu zinde yapabileyim diye.elma rendeliyorum genelde tarçın ve cevizle birlikte.

valla canım süper tarif.sen bunu sabah kahvaltısında mı tüketiyorsun genelde?ben spora gitmeden önce yulaf yemeye çalışıyorum ki sporu zinde yapabileyim diye.elma rendeliyorum genelde tarçın ve cevizle birlikte.
elma koymak da çok güzel olur,evet sadece sabahları yiyorum canım

Çok güzel bir tarifmis cha tohumu var bende deneyeceğim bende Direk süte cha koyup akşamdan bekletiyorum işte meyvelerle yiyordum ama senin tarif daha çok hoşuna gitti
ya gerçekten çok iyi irade var ben etten vazgeçemem herhalde sebzeyi de çok severim ama balık et yemeden yaşayamam sanki bilemedim ama belki birgün bende karar veririm hayat bu belli olmaz değil mi

İnşallah, canım. Sen grubun kaptanımısın?

İnşallah, canım. Sen grubun kaptanımısın?
Kaptancigimız izinde canım ama uğruyor yine de gerçi hepimiz kaptan sayılıriz artık istediğine istediğini sorabilirsin

Kızlar, biraz kendinizden bahs edermisiniz? Kaç kiloyla başladınız, ne kadar verdiniz? Böylece daha çabuk kaynaşa biliriz bence
yani ben aslında kaptan yardımcısıyim sanırım hala gerçi 6 aydır yoktum o nedenle biraz karışık şahsen 74 le başlamıştım 2 yıl önce sonra 60 a düştüm ama kişisel sebeplerle takıma ara verdim diyim 6 aydan fazla oldu tabi bu arada kilo aldım tekrar şu an 65 66 kiloyum hedefim 55 hala bir 10 kilo var vermek istedigim aslında çok iyi vermiştim ya neyse işte yine verebilirim takımla beraber bu arada hos geldin

İnşallah canım hep birlikte veririz. Hoşbuldum

Cok guzel anlatmissin ben de denesem mi dedim :)) badem sutunu de hic denemedim. Bir ara bakayim. Evin buralards bulamam belki badem sutunu.

Kızlar, biraz kendinizden bahs edermisiniz? Kaç kiloyla başladınız, ne kadar verdiniz? Böylece daha çabuk kaynaşa biliriz bence

Hosgeldin. Bende 168 boy 66 kiloyum.hedefim 58. Uzun zamandit takimdayim ama hamilelik ve bazi saglik sorunlarindan donemedim listrye bir turlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…