ya paylasabilirsen sevinirim ama benahaha bildirim manyağı yaptık valla herkesiben de çok memnun oldum
ya ben çok merak ettim bu detoksu
canım smoothie tariflerimi mi paylaşayım anlamadım? bu arada o detoksu merak ettim çünkü genelde detokslarda dinlenme falan olur sporu ilk defa duydum
3 kişi 30 gibiyiz maşallah
ben de yulafı çok seviyoruuuuuum,hatta sabahları bomba bir yulaf tarifim var istersen paylaşabilirim
evet @Mavi_Cadii :) sen de gel artık,bak biz coştuk
ahahahahahah ay kusura bakmayın öldüm gülmektenCanim bildirim sana bana. Digerleri me
sela en son girdiginde deadline yazdiysa onun bikdirimi baska yok. Eger etiketlemediysen ya da msj begenmediysen. Ama sayfalari gorunce sok olacaklari kesin
yulafi sutle denedim pisirmedim. Sevmedim. Bi daha da almadim israf diye. Evet smoothie tarifleri arada olsa guzel olur. Su havalarda iyi gider. Bu arada umay diye bir kadin var o boyle detoks gruplari duzenliyor parali insta da. Millet 1 haftada 4 5 kilo verdi soyle inceldi fln filan paylasiyor. Ben de o donem incelmeye takmistim. Bir gaza geldim. Deadi de gaza getirdim. Hediye detoks grubu vardi. Para vermedigime sonradan cok sevindim. Zorla gruba girdik. Beni yakasina zamk gibi yapistigim icin aldi. Deadden once basvurmustum onu almjs beni almadi. 2 gun taciz ettim. Girmek icin cok caba harcadim sonraki hayal kirikligi icin dusun yani. Neyse gittik bir suru antin kuntin sey aldik. Ama kisti. Kabak istedi mesela. Aha dakka bir ben bi uyuz oldum. Bi kere mevsimi hariv domatesti kabakti yemem. Sutler laktozsuz olsun sunlar boyle olsun. Bir suru tingirti. Neyse yaptik bi halt de veremedik.deadline sen ne kadsr vermistin. Sabah aksam 90 dk spor var tempolu. Oradan bi cevizli elmali tarif vermistim ya gecen o kaldi bana geriye. Dead domates corbasini da cok yapar olmustu bi ara :) ama ben zaten biliyordum. O kadar sporu normal sartlarda yapsak yine o kiloyu verirdik dedigimiz bir detoks oldu. Ben 3. Gun muydu ne biraktim. Basim catliyordu regl oldum geberdim yorgunluk sersemlik. Sonra dediler sen yok kabak yemem yok su yok bu tam yapmadin vermedin ondan. Gaza geldim o haftanin cumasina yeniden basladim. Bu sefer yine bi halt olmadi. Bi de biraktim kilo aldim 1 kilo fln sonrasinda! Ilk ve son bu iste. Ama istersen dead ya da ben paylasiriz. Ben de menuler hala duruyor sanki. Cok saglikli degil. Ha bir de sut hindj fln var. Muadil soylemiyordu. Yok bunu yemem sunu etmem diyorsaniz yapmayin deyip cikiyor.
o zaman haftada 1 tartıl sadece ve o tartı gününden önce 1 gün su içtiğin saate dikkat etmeye çalış.Evet metabolizmam yavas. Oto cope yavasliyor. Saglamdir cok sukur ama mesela beyaz unlu ekmek makarna ya da eriste tuketeyim hemen bagirsaklarim calismaz olur.bir de yazmistim.ya kilo tartilma problemim var. Gece su icip durdugumdan hep farkli. Aslinda kas su yag olcen tartim var ama o ayara cok zor geciyor pek ugrasmiyorum bende.sudan sebep cok degisik cikiyor surekli
bak ben hızlı verir hızlı alırım.vermede de sorunum yok almada daAa bir de neredeyse en basindan beri boyle yiyorum. Bazen arada sutlu tatli yedim. Kilo verdigim yok :))) hizli alirim ama bak)
eveeet yulafım var,veganların hepsi yumurta yerine yulaf tüketiyor :) sadece sabah protein aldım,akşam alamadım.baklagil yapmam lazım en acilinden,geceden ıslatma derdi olmasa hep unutuyorum ya.Cok spor olmus kuzum ya. Hem yurume hem kosu. Aksam da biraz proteinli olsa super menu diyecektim.deadline black adanali bir vegan ) demis miydi.
Sen yumurta yerine ne yiyorsun. Mesela kek yapmak istrsen sut yerine badem sutu koydun da yumurta var mi benzer bisey?
canım kahvaltın çok güzel ama toplu olarak yazarsan dengelmişmisin günü daha rahat görürüzgünaydın kızlarrr herkes iyidir umarım..kabus gibi bir haftasonundan sonra!
kahvaltımı yazayım hemen
09,30 2 dilim peynir,çeri domatesi 5 tane,5 zeytin,1 salatalık biraz da taze fesleğen
öğlen ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum
hoş geldin canımMerhaba kızlar. Ben aranıza yeni katıldım. 19 yaşında 58-59 kiloyum. 69,9-dan bu kiloya indim ( 70 demiyorum dikkat). Şimdi sizinle birlikte yaz sonuna kadar 52-e inmek istiyorum. İnşallah birlikte başarırız. Desteğinize çooook ihtiyacım var
canım ben şöyle yapıyorum,ya paylasabilirsen sevinirim ama benben de çok severim tariflerini merak ettim bu arada nasıl hem Adanalı hem vegansin o nasıl is Hayır etçil memleket yani valla ben 2 gün dayanamazdim
canım ben şöyle yapıyorum,
3-4 yemek kaşığı yulaf ve 1 tatlı kaşığı chia tohumunu badem ya da soya sütüyle pişiriyorum,kaynayana kadar.süt kaynadıktan sonra ağzını kapatıp 20 dk falan bekletiyorum,iyice şişsin diye.yalnız yulafa tat vermek için kuru meyve koymalıyız tabii ki,onu sen kendi damak tadına göre ayarla,ben 3 kuru kayısı,2 hurma falan koyuyorum minik minik iyice doğrayarak.pişirmeden koyuyorum,pişerken ve beklerken iyice şekeri yulafa karışıyor çünkü.sonracığıma tabağımıza alınca yulafın üzerine bol tarçın döküyoruz,ben tarçın hastasıyım pek severim.4-5 ceviz kırıyoruz üstüne,2-3 çiğ badem.bu kadarsen istersen taze meyve de doğrayıp koyabilirsin üstüne en son ben sevmedim öyle.bu tarifi annem de çok seviyor,hatta ikimiz de tadını aşureye benzetiyoruz,sütlü aşure gibi bir sürü yulaf tarifi var,suda bekletmeli vs ama ben onları sevmemiştim en çok böyle sevdim
elma koymak da çok güzel olur,evet sadece sabahları yiyorum canımvalla canım süper tarif.sen bunu sabah kahvaltısında mı tüketiyorsun genelde?ben spora gitmeden önce yulaf yemeye çalışıyorum ki sporu zinde yapabileyim diye.elma rendeliyorum genelde tarçın ve cevizle birlikte.
Çok güzel bir tarifmis cha tohumu var bende deneyeceğimcanım ben şöyle yapıyorum,
3-4 yemek kaşığı yulaf ve 1 tatlı kaşığı chia tohumunu badem ya da soya sütüyle pişiriyorum,kaynayana kadar.süt kaynadıktan sonra ağzını kapatıp 20 dk falan bekletiyorum,iyice şişsin diye.yalnız yulafa tat vermek için kuru meyve koymalıyız tabii ki,onu sen kendi damak tadına göre ayarla,ben 3 kuru kayısı,2 hurma falan koyuyorum minik minik iyice doğrayarak.pişirmeden koyuyorum,pişerken ve beklerken iyice şekeri yulafa karışıyor çünkü.sonracığıma tabağımıza alınca yulafın üzerine bol tarçın döküyoruz,ben tarçın hastasıyım pek severim.4-5 ceviz kırıyoruz üstüne,2-3 çiğ badem.bu kadarsen istersen taze meyve de doğrayıp koyabilirsin üstüne en son ben sevmedim öyle.bu tarifi annem de çok seviyor,hatta ikimiz de tadını aşureye benzetiyoruz,sütlü aşure gibi bir sürü yulaf tarifi var,suda bekletmeli vs ama ben onları sevmemiştim en çok böyle sevdim
ya gerçekten çok iyi irade var ben etten vazgeçemem herhalde sebzeyi de çok severim ama balık et yemeden yaşayamam sankideadline valla haklısın genlerim de etçil,çocukken sakatat bile yemişliğim var,çok severdim hatta.tabii ne olduğunu bilmeden yediğimden elimde koyun kuzu paçasıyla dolaştığımı bilirim.belki de bunlar travma yarattı bilmiyorum
3 yıl olmuştur vejetaryenliğim,2 aydır da veganım. ondan öncesinde et çok tüketen biriydim,ama ilk vejetaryen oluşumda etik sebepler olduğu için canım çekse de yiyemedim.bir de iradeli biriyimdir ondan galiba
İnşallah, canım. Sen grubun kaptanımısın?hoş geldin canım
2 hafta deneme süren var,sonra listeye katılabilirsin.
cuma günleri sabahtan tartılıp yazıyoruz.
her gün de yediklerimizi,içtiklerimizi,yaptığımız sporları yazıyoruz
olabildiğince aktif olmaya çalış,azıcık kilon varmış zaten verirsin hemencecik
Kaptancigimız izinde canım ama uğruyor yine de gerçi hepimiz kaptan sayılıriz artık istediğine istediğini sorabilirsinİnşallah, canım. Sen grubun kaptanımısın?
yani ben aslında kaptan yardımcısıyim sanırım hala gerçi 6 aydır yoktum o nedenle biraz karışık şahsen 74 le başlamıştım 2 yıl önce sonra 60 a düştüm ama kişisel sebeplerle takıma ara verdim diyim 6 aydan fazla oldu tabi bu arada kilo aldım tekrar şu an 65 66 kiloyum hedefim 55 hala bir 10 kilo var vermek istedigimKızlar, biraz kendinizden bahs edermisiniz? Kaç kiloyla başladınız, ne kadar verdiniz? Böylece daha çabuk kaynaşa biliriz bence
İnşallah canım hep birlikte veririz. HoşbuldumKaptancigimız izinde canım ama uğruyor yine de gerçi hepimiz kaptan sayılıriz artık istediğine istediğini sorabilirsin
yani ben aslında kaptan yardımcısıyim sanırım hala gerçi 6 aydır yoktum o nedenle biraz karışık şahsen 74 le başlamıştım 2 yıl önce sonra 60 a düştüm ama kişisel sebeplerle takıma ara verdim diyim 6 aydan fazla oldu tabi bu arada kilo aldım tekrar şu an 65 66 kiloyum hedefim 55 hala bir 10 kilo var vermek istedigimaslında çok iyi vermiştim ya neyse işte yine verebilirim takımla beraber bu arada hos geldin
canım ben şöyle yapıyorum,
Kızlar, biraz kendinizden bahs edermisiniz? Kaç kiloyla başladınız, ne kadar verdiniz? Böylece daha çabuk kaynaşa biliriz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?