ya ben yulafı çok seviyorum dagatesi sporu yapacağım kafama koydum inşallah yapacağım bana destek verO detoksun sirri deli sporda. Yapabilecek misin. Smoothie tariflerini paylasalim yafitblack ama lutfwn tulafsiz fln. Yulafi bi sevemedim
tamam o zaman artık 3 kişiyiz en azından bir kaç kişi daha davet edip biraz hareketlenebiliriz gerçi üçümüz baya yeteceğiz galiba takıma
ya ben yulafı çok seviyorum dagatesi sporu yapacağım kafama koydum inşallah yapacağım bana destek verya varya aynada kendimden nefret ettim sağdan soldan çıkıyor yağlar bir beden büyümüşüm pantolonlar dar geliyor el mahkum denize düşen yılana sarılır ama bu kiloları sonradan aldığım için bu sefer etkili olacağını düşünüyorum ben
hmm ben onu 14. takımda gördüm sabah aynı zamanda bu konuyu takipteyimHaha ben artik yoruldum ya. Her gelene hosgeldin besgittin deneme suren sahlikli beslen fln filan sonra hop yoklar.
fitblack mavi cadi miydi almanyadaki arkadas. Tam nickini hatirlayamadim. Deneme suresinde bi o var sanirim.bir de nese var ama o takimdaymjs izinden donuyor galiba
ya o yulafa süt ekleyip özellikle narla yemeyi çok seviyorum ya da muz yada armutBen yulafi coooook eskiden bir deneyip bu ne be yapmistim. Yeniden de alip denemedim. Baya kotu anilarimiz oldu kendisiyle. Tam bugday unu benim favorim. Sozum meclisten disari black de seviyor ama ben kendimi at gibi hissediyorum yulaf yedikce. Aman o da eksik kalsin dedim
Nese mi 14 de. Himmmmmm. Takip edilmeli.hmm ben onu 14. takımda gördüm sabah aynı zamanda bu konuyu takipteyimmavicadıyı da gördüm yeni gelmiş tamam aklımda
ya o yulafa süt ekleyip özellikle narla yemeyi çok seviyorum ya da muz yada armuttamam seviyorum ben yulafı hatta onunla omlette güzel oluyor valla
nasıl seviyorsan öyle yap dagatesiBen omletimi tam bugdayla seviyorum. Belki onyargilarimdsn kurtulsam severim ama gerek yok zorlamaya gibi geliyor. Boyle de saglikli :))
iyi geceler kızlar yarın görüşürüzsabah tartılacağım bakalım tartı ne diyecek
ahaha bildirim manyağı yaptık valla herkesievet ama daha konuşacak konu çok şu an bile bulabilrim ama insanları şoka uğratmayalım da yarına falan da kalsınmemnun oldum bu arada black
ya ben çok merak ettim bu detoksuDetoks mu ahahah aklima hayaller hayatlar olayimiz geliyor
canım smoothie tariflerimi mi paylaşayım anlamadım? bu arada o detoksu merak ettim çünkü genelde detokslarda dinlenme falan olur sporu ilk defa duydumO detoksun sirri deli sporda. Yapabilecek misin. Smoothie tariflerini paylasalim yafitblack ama lutfwn tulafsiz fln. Yulafi bi sevemedim
3 kişi 30 gibiyiz maşallahtamam o zaman artık 3 kişiyiz en azından bir kaç kişi daha davet edip biraz hareketlenebiliriz gerçi üçümüz baya yeteceğiz galiba takıma
ben de yulafı çok seviyoruuuuuum,hatta sabahları bomba bir yulaf tarifim var istersen paylaşabilirimya ben yulafı çok seviyorum dagatesi sporu yapacağım kafama koydum inşallah yapacağım bana destek verya varya aynada kendimden nefret ettim sağdan soldan çıkıyor yağlar bir beden büyümüşüm pantolonlar dar geliyor el mahkum denize düşen yılana sarılır ama bu kiloları sonradan aldığım için bu sefer etkili olacağını düşünüyorum ben
evetHaha ben artik yoruldum ya. Her gelene hosgeldin besgittin deneme suren sahlikli beslen fln filan sonra hop yoklar.
fitblack mavi cadi miydi almanyadaki arkadas. Tam nickini hatirlayamadim. Deneme suresinde bi o var sanirim.bir de nese var ama o takimdaymjs izinden donuyor galiba
bence yulafı yanlış pişirdin sen,dur ben sana tam tarifimi vereyim bir ara öyle dene yine sevmezsen gelBen yulafi coooook eskiden bir deneyip bu ne be yapmistim. Yeniden de alip denemedim. Baya kotu anilarimiz oldu kendisiyle. Tam bugday unu benim favorim. Sozum meclisten disari black de seviyor ama ben kendimi at gibi hissediyorum yulaf yedikce. Aman o da eksik kalsin dedim
heyecanla bekliyoruziyi geceler kızlar yarın görüşürüzsabah tartılacağım bakalım tartı ne diyecek
olur olur :)Kizlar menumj yazayim.
sabah 8 3 kayisi
sabah 10.30 toplam yedigim ekmekceyrekten biraz fazla.dilim veremiyorum maalesef. Bir kismini tost bir kismini da tost makinasinda kizartip 2 kasik tahin pekmez ile yedim. Domates salatalik ve yarim kibrit kutusu kasar yedim.
Aksam esim yakin bir arkadasinin cenazesine gittigi icin ha geldim ha geliyorum trafik var yol kapali soyle boyle derken beni epey oteledi. Amsam 8.30 da yedim.
2 dolma / domates salatalik / 1 kibrit kutusu kasar / karpuz ve kiraz. Kiraz 10 12 kadar. Karpuz 6 7 dilim belki biraz fazladir saymadim dogrusu.
Su 3+
spor yok tabi emzirmek haricinde. Emzirmek 300 ila 500 klori yaktirir diyorlar. Onu spor saysak olmaz mi)(
ahaha bildirim manyağı yaptık valla herkesiben de çok memnun oldum
ya ben çok merak ettim bu detoksu
canım smoothie tariflerimi mi paylaşayım anlamadım? bu arada o detoksu merak ettim çünkü genelde detokslarda dinlenme falan olur sporu ilk defa duydum
3 kişi 30 gibiyiz maşallah
ben de yulafı çok seviyoruuuuuum,hatta sabahları bomba bir yulaf tarifim var istersen paylaşabilirim
evetMavi_Cadii :) sen de gel artık,bak biz coştuk
olur olur :)
bence gayet de az yiyorsun emziren bir anneye göre,ama senin metabolizman mı yavaş acaba? çünkü ben çok abur cubur tükettiğim zamanları düşünüyorum,şu beslenmeye geçseydim ayda min 3 kg giderdi,gerçi senin de gidiyordur belki?
olur olur :)
bence gayet de az yiyorsun emziren bir anneye göre,ama senin metabolizman mı yavaş acaba? çünkü ben çok abur cubur tükettiğim zamanları düşünüyorum,şu beslenmeye geçseydim ayda min 3 kg giderdi,gerçi senin de gidiyordur belki?
-bugünkü menüm-
08.30: 6 kaşık tam buğday unundan yapılmış,salçalı baharatlı makarna,4 kaşık soya kıyması ( gece hiç uyumadığımdan sabah kahvaltı yerine yemek yedim)
11.40: 9 üçgen dilim kavun
13.40: 1 tabak bamya yemeği,azıcık kabak çekirdeği
16.05: 4 parça ceviz,1 avuç beyaz leblebi
17.30: 2 domates,biber,4 siyah zeytin( salata yapmaya üşendim)
3lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 1.5 saat sahilde yürüme,45 dk koşu bandında yürüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?