Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

O detoksun sirri deli sporda. Yapabilecek misin. Smoothie tariflerini paylasalim ya fitblack ama lutfwn tulafsiz fln. Yulafi bi sevemedim
ya ben yulafı çok seviyorum dagatesi sporu yapacağım kafama koydum inşallah yapacağım bana destek ver ya varya aynada kendimden nefret ettim sağdan soldan çıkıyor yağlar bir beden büyümüşüm pantolonlar dar geliyor el mahkum denize düşen yılana sarılır ama bu kiloları sonradan aldığım için bu sefer etkili olacağını düşünüyorum ben

tamam o zaman artık 3 kişiyiz en azından bir kaç kişi daha davet edip biraz hareketlenebiliriz gerçi üçümüz baya yeteceğiz galiba takıma

Haha ben artik yoruldum ya. Her gelene hosgeldin besgittin deneme suren sahlikli beslen fln filan sonra hop yoklar.

fitblack mavi cadi miydi almanyadaki arkadas. Tam nickini hatirlayamadim. Deneme suresinde bi o var sanirim.bir de nese var ama o takimdaymjs izinden donuyor galiba

Ben yulafi coooook eskiden bir deneyip bu ne be yapmistim. Yeniden de alip denemedim. Baya kotu anilarimiz oldu kendisiyle. Tam bugday unu benim favorim. Sozum meclisten disari black de seviyor ama ben kendimi at gibi hissediyorum yulaf yedikce. Aman o da eksik kalsin dedim

hmm ben onu 14. takımda gördüm sabah aynı zamanda bu konuyu takipteyim mavicadıyı da gördüm yeni gelmiş tamam aklımda

ya o yulafa süt ekleyip özellikle narla yemeyi çok seviyorum ya da muz yada armut tamam seviyorum ben yulafı hatta onunla omlette güzel oluyor valla

ya o yulafa süt ekleyip özellikle narla yemeyi çok seviyorum ya da muz yada armut tamam seviyorum ben yulafı hatta onunla omlette güzel oluyor valla

Ben omletimi tam bugdayla seviyorum. Belki onyargilarimdsn kurtulsam severim ama gerek yok zorlamaya gibi geliyor. Boyle de saglikli :))

Kizlar menumj yazayim.

sabah 8 3 kayisi

sabah 10.30 toplam yedigim ekmekceyrekten biraz fazla.dilim veremiyorum maalesef. Bir kismini tost bir kismini da tost makinasinda kizartip 2 kasik tahin pekmez ile yedim. Domates salatalik ve yarim kibrit kutusu kasar yedim.

Aksam esim yakin bir arkadasinin cenazesine gittigi icin ha geldim ha geliyorum trafik var yol kapali soyle boyle derken beni epey oteledi. Amsam 8.30 da yedim.

2 dolma / domates salatalik / 1 kibrit kutusu kasar / karpuz ve kiraz. Kiraz 10 12 kadar. Karpuz 6 7 dilim belki biraz fazladir saymadim dogrusu.

Su 3+

spor yok tabi emzirmek haricinde. Emzirmek 300 ila 500 klori yaktirir diyorlar. Onu spor saysak olmaz mi )(

evet ama daha konuşacak konu çok şu an bile bulabilrim ama insanları şoka uğratmayalım da yarına falan da kalsın memnun oldum bu arada black
ahaha bildirim manyağı yaptık valla herkesi ben de çok memnun oldum
Detoks mu ahahah aklima hayaller hayatlar olayimiz geliyor
ya ben çok merak ettim bu detoksu
O detoksun sirri deli sporda. Yapabilecek misin. Smoothie tariflerini paylasalim ya fitblack ama lutfwn tulafsiz fln. Yulafi bi sevemedim
canım smoothie tariflerimi mi paylaşayım anlamadım? bu arada o detoksu merak ettim çünkü genelde detokslarda dinlenme falan olur sporu ilk defa duydum
tamam o zaman artık 3 kişiyiz en azından bir kaç kişi daha davet edip biraz hareketlenebiliriz gerçi üçümüz baya yeteceğiz galiba takıma
3 kişi 30 gibiyiz maşallah
ben de yulafı çok seviyoruuuuuum,hatta sabahları bomba bir yulaf tarifim var istersen paylaşabilirim
evet Mavi_Cadii :) sen de gel artık,bak biz coştuk

bence yulafı yanlış pişirdin sen,dur ben sana tam tarifimi vereyim bir ara öyle dene yine sevmezsen gel
iyi geceler kızlar yarın görüşürüz sabah tartılacağım bakalım tartı ne diyecek
heyecanla bekliyoruz

olur olur :)
bence gayet de az yiyorsun emziren bir anneye göre,ama senin metabolizman mı yavaş acaba? çünkü ben çok abur cubur tükettiğim zamanları düşünüyorum,şu beslenmeye geçseydim ayda min 3 kg giderdi,gerçi senin de gidiyordur belki?

-bugünkü menüm-
08.30: 6 kaşık tam buğday unundan yapılmış,salçalı baharatlı makarna,4 kaşık soya kıyması ( gece hiç uyumadığımdan sabah kahvaltı yerine yemek yedim)
11.40: 9 üçgen dilim kavun
13.40: 1 tabak bamya yemeği,azıcık kabak çekirdeği
16.05: 4 parça ceviz,1 avuç beyaz leblebi
17.30: 2 domates,biber,4 siyah zeytin( salata yapmaya üşendim)
3lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 1.5 saat sahilde yürüme,45 dk koşu bandında yürüme

Canim bildirim sana bana. Digerleri me
sela en son girdiginde deadline yazdiysa onun bikdirimi baska yok. Eger etiketlemediysen ya da msj begenmediysen. Ama sayfalari gorunce sok olacaklari kesin

yulafi sutle denedim pisirmedim. Sevmedim. Bi daha da almadim israf diye. Evet smoothie tarifleri arada olsa guzel olur. Su havalarda iyi gider. Bu arada umay diye bir kadin var o boyle detoks gruplari duzenliyor parali insta da. Millet 1 haftada 4 5 kilo verdi soyle inceldi fln filan paylasiyor. Ben de o donem incelmeye takmistim. Bir gaza geldim. Deadi de gaza getirdim. Hediye detoks grubu vardi. Para vermedigime sonradan cok sevindim. Zorla gruba girdik. Beni yakasina zamk gibi yapistigim icin aldi. Deadden once basvurmustum onu almjs beni almadi. 2 gun taciz ettim. Girmek icin cok caba harcadim sonraki hayal kirikligi icin dusun yani. Neyse gittik bir suru antin kuntin sey aldik. Ama kisti. Kabak istedi mesela. Aha dakka bir ben bi uyuz oldum. Bi kere mevsimi hariv domatesti kabakti yemem. Sutler laktozsuz olsun sunlar boyle olsun. Bir suru tingirti. Neyse yaptik bi halt de veremedik. deadline sen ne kadsr vermistin. Sabah aksam 90 dk spor var tempolu. Oradan bi cevizli elmali tarif vermistim ya gecen o kaldi bana geriye. Dead domates corbasini da cok yapar olmustu bi ara :) ama ben zaten biliyordum. O kadar sporu normal sartlarda yapsak yine o kiloyu verirdik dedigimiz bir detoks oldu. Ben 3. Gun muydu ne biraktim. Basim catliyordu regl oldum geberdim yorgunluk sersemlik. Sonra dediler sen yok kabak yemem yok su yok bu tam yapmadin vermedin ondan. Gaza geldim o haftanin cumasina yeniden basladim. Bu sefer yine bi halt olmadi. Bi de biraktim kilo aldim 1 kilo fln sonrasinda! Ilk ve son bu iste. Ama istersen dead ya da ben paylasiriz. Ben de menuler hala duruyor sanki. Cok saglikli degil. Ha bir de sut hindj fln var. Muadil soylemiyordu. Yok bunu yemem sunu etmem diyorsaniz yapmayin deyip cikiyor.

Evet metabolizmam yavas. Oto cope yavasliyor. Saglamdir cok sukur ama mesela beyaz unlu ekmek makarna ya da eriste tuketeyim hemen bagirsaklarim calismaz olur.bir de yazmistim.ya kilo tartilma problemim var. Gece su icip durdugumdan hep farkli. Aslinda kas su yag olcen tartim var ama o ayara cok zor geciyor pek ugrasmiyorum bende.sudan sebep cok degisik cikiyor surekli

Aa bir de neredeyse en basindan beri boyle yiyorum. Bazen arada sutlu tatli yedim. Kilo verdigim yok :))) hizli alirim ama bak )

Cok spor olmus kuzum ya. Hem yurume hem kosu. Aksam da biraz proteinli olsa super menu diyecektim. deadline black adanali bir vegan ) demis miydi.

Sen yumurta yerine ne yiyorsun. Mesela kek yapmak istrsen sut yerine badem sutu koydun da yumurta var mi benzer bisey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…