Hoşbuldum, canımCok guzel anlatmissin ben de denesem mi dedim :)) badem sutunu de hic denemedim. Bir ara bakayim. Evin buralards bulamam belki badem sutunu.
Hosgeldin. Bende 168 boy 66 kiloyum.hedefim 58. Uzun zamandit takimdayim ama hamilelik ve bazi saglik sorunlarindan donemedim listrye bir turlu.
Süper olmuş e ilk sayfaya da eklesek ya eklendi mi yoksa gideyim bakayim bak ben sana güncel haberler soruyorum hiç soylemiyorsun
Süper olmuş e ilk sayfaya da eklesek ya eklendi mi yoksa gideyim bakayim bak ben sana güncel haberler soruyorum hiç soylemiyorsunhayırlı olsun black gel kutlama yapalım
65.7Eklenmedi galiba :) april bisey demedi bence eklenmedi. Daha yeni konustuk zaten.
Tartuldin mi kac kilosun detoksa basladin mi
malum yaz tatili geçen hafta yaprak dökümü olarak izne ayrılmış bir kaç kişi bazılarının da ailesel sıkıntıları var şu an aslında 7 yada 8 olmamız lazım sen hariç deneme sürecinde 2 kişi var ama ortada yoklar umarım sen bizi bırakmazsınKızlar, grupta kaç kişiyiz?
65.7başladım da ay fenaliklar geldi ama pes edemem sonuç çok iyi olmasa da deniycem valla kararliyim bir ara konuşuruz aprille ekletiriz aslında senden de iyi yardimci olur bence seni de ekleyelim kaptan yardımcıları grubu yapalım ne dersin
zaetn gidebilirim diye diye en çok takılan sensin ha ben hariç işte nerdeyse seninle yaklaşık takılıyoruzdur ama april hepimize fark atarAaaaa ben de bu sabah ayni kilodaydiiiim. Ben soyle her an gidecekmis gibi kenara oturanlardaimoyle bisey olursam iyice kok salarim buraya ben fahri olarak yapiyorum bencr :)) yeter :)) gozu tok olmak lazim makam.mevki neymis
zaetn gidebilirim diye diye en çok takılan sensin ha ben hariç işte nerdeyse seninle yaklaşık takılıyoruzdur ama april hepimize fark atar
Atar i kalmadi atti bile :)) ay evet yazamayacagim dedigim gun bile en cok yazan oluyorum bazen
bence de sensiz olmaz biliyorsun
bu arada kurbam bayramına kadar bir 8 kilo vermek istiyorum nasipse desteklerinizi
bekliyorum lütfen yapabilirm bence desteğinizle var mı başka hedefi olan hedef koymak isteyen
hain ebnde diyorum benden çoktu ne oldu kıskandın dimiDun aksam yemedim icmedim senle ayni kiloya gelmek icin ugrastimbakalim cuma napacagiz
hedefimi yüksek tutuyorum bu kez ne kadar yaklaşsam kar sonuçta elimden geleni yapmalıyım artık sen düşünSensiz de olmaz kuzum
2 ay mi var. Cok degil mi 8 ?ayda 4 eder ? Ben de 8 vermek istiyoruuum. Sen yaparsan ben de yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?