Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hoşbuldum, canım

Süper olmuş e ilk sayfaya da eklesek ya eklendi mi yoksa gideyim bakayim bak ben sana güncel haberler soruyorum hiç soylemiyorsun hayırlı olsun black gel kutlama yapalım

Eklenmedi galiba :) april bisey demedi bence eklenmedi. Daha yeni konustuk zaten.

Tartuldin mi kac kilosun detoksa basladin mi

Eklenmedi galiba :) april bisey demedi bence eklenmedi. Daha yeni konustuk zaten.

Tartuldin mi kac kilosun detoksa basladin mi
65.7 başladım da ay fenaliklar geldi ama pes edemem sonuç çok iyi olmasa da deniycem valla kararliyim bir ara konuşuruz aprille ekletiriz aslında senden de iyi yardimci olur bence seni de ekleyelim kaptan yardımcıları grubu yapalım ne dersin

Kızlar, grupta kaç kişiyiz?
malum yaz tatili geçen hafta yaprak dökümü olarak izne ayrılmış bir kaç kişi bazılarının da ailesel sıkıntıları var şu an aslında 7 yada 8 olmamız lazım sen hariç deneme sürecinde 2 kişi var ama ortada yoklar umarım sen bizi bırakmazsın ama aktif çok aktif sorarsan ben balck dagatesi varız şu an birde sen birde mavi ay var sanırım bende henüz tanışmadım bu arada menü paylaşabilirsin ben yeniden başlamaya çalışıyorum toparlanacağım kısa sürede yazmaya başlarım

Aaaaa ben de bu sabah ayni kilodaydiiiim. Ben soyle her an gidecekmis gibi kenara oturanlardaim oyle bisey olursam iyice kok salarim buraya ben fahri olarak yapiyorum bencr :)) yeter :)) gozu tok olmak lazim makam.mevki neymis

Aaaaa ben de bu sabah ayni kilodaydiiiim. Ben soyle her an gidecekmis gibi kenara oturanlardaim oyle bisey olursam iyice kok salarim buraya ben fahri olarak yapiyorum bencr :)) yeter :)) gozu tok olmak lazim makam.mevki neymis
zaetn gidebilirim diye diye en çok takılan sensin ha ben hariç işte nerdeyse seninle yaklaşık takılıyoruzdur ama april hepimize fark atar

***1.TAKIM 474. ETAP *** ÜÇÜNCÜ

sevilay 80 (73.5/73.3/0 2/%0.14)
Merops (75.7/75.4/0.3/%0.20)
blackswannina94 (79.1/76.1/3/%1.90)
Keten prenses (65/64.5/0.5/%0.39)

1.Takım Ortalaması:

şimdi izin alanları çıkardım takımda 4 kişisiniz o nedenle bu hafta sıkı çalışın takım arkadaşlarım ha bende soracağım girebiliyorsam listede olacağım o ayrı mesele ama ben ne yaparsam yapayım eksiye düşüreceğim e şimdiden özür dileyim beni de siz kurtaracaksınız kurtarırsınız değil mi

bence de sensiz olmaz biliyorsun

Sensiz de olmaz kuzum

bu arada kurbam bayramına kadar bir 8 kilo vermek istiyorum nasipse desteklerinizi

bekliyorum lütfen yapabilirm bence desteğinizle var mı başka hedefi olan hedef koymak isteyen

2 ay mi var. Cok degil mi 8 ?ayda 4 eder ? Ben de 8 vermek istiyoruuum. Sen yaparsan ben de yaparim

Dun aksam yemedim icmedim senle ayni kiloya gelmek icin ugrastim bakalim cuma napacagiz
hain ebnde diyorum benden çoktu ne oldu kıskandın dimi
Sensiz de olmaz kuzum

2 ay mi var. Cok degil mi 8 ?ayda 4 eder ? Ben de 8 vermek istiyoruuum. Sen yaparsan ben de yaparim
hedefimi yüksek tutuyorum bu kez ne kadar yaklaşsam kar sonuçta elimden geleni yapmalıyım artık sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…