hain ebnde diyorum benden çoktu ne oldu kıskandın dimi
hedefimi yüksek tutuyorum bu kez ne kadar yaklaşsam kar sonuçta elimden geleni yapmalıyım artık sen düşün
tabii ki ben de vejetaryenken hayatta vegan olamam ben diyordum,büyük konuşmuşumÇok güzel bir tarifmis cha tohumu var bende deneyeceğimbende Direk süte cha koyup akşamdan bekletiyorum işte meyvelerle yiyordum ama senin tarif daha çok hoşuna gitti
ya gerçekten çok iyi irade var ben etten vazgeçemem herhalde sebzeyi de çok severim ama balık et yemeden yaşayamam sankibilemedim ama belki birgün bende karar veririm hayat bu belli olmaz değil mi
yok değilim kaptanımız ben yokken sen buralarda ol dedi de banaİnşallah, canım. Sen grubun kaptanımısın?
ben başlayalı 2 ay kadar oldu,haftada ortalama 1-2 kg verdim.şimdi yavaş yavaş veriyorum artık :)Kızlar, biraz kendinizden bahs edermisiniz? Kaç kiloyla başladınız, ne kadar verdiniz? Böylece daha çabuk kaynaşa biliriz bence
badem sütünü ben internetten alıyorum organik bir marka ama evde çiğ bademden kendin de yapabilirsin,yapımı da aşırı kolay.sana vız gelir tırıs giderCok guzel anlatmissin ben de denesem mi dedim :)) badem sutunu de hic denemedim. Bir ara bakayim. Evin buralards bulamam belki badem sutunu.
Hosgeldin. Bende 168 boy 66 kiloyum.hedefim 58. Uzun zamandit takimdayim ama hamilelik ve bazi saglik sorunlarindan donemedim listrye bir turlu.
hahaSüper olmuş e ilk sayfaya da eklesek ya eklendi mi yoksa gideyim bakayim bak ben sana güncel haberler soruyorum hiç soylemiyorsunhayırlı olsun black gel kutlama yapalım
ahahahah dagatesi ayı benim gibisinAaaaa ben de bu sabah ayni kilodaydiiiim. Ben soyle her an gidecekmis gibi kenara oturanlardaimoyle bisey olursam iyice kok salarim buraya ben fahri olarak yapiyorum bencr :)) yeter :)) gozu tok olmak lazim makam.mevki neymis
ben de böyleyimzaetn gidebilirim diye diye en çok takılan sensin ha ben hariç işte nerdeyse seninle yaklaşık takılıyoruzdur ama april hepimize fark atar
tamam bu hafta sen bendesin***1.TAKIM 474. ETAP *** ÜÇÜNCÜ
sevilay 80 (73.5/73.3/0 2/%0.14)
Merops (75.7/75.4/0.3/%0.20)
blackswannina94 (79.1/76.1/3/%1.90)
Keten prenses (65/64.5/0.5/%0.39)
1.Takım Ortalaması:
şimdi izin alanları çıkardım takımda 4 kişisiniz o nedenle bu hafta sıkı çalışın takım arkadaşlarım ha bende soracağım girebiliyorsam listede olacağım o ayrı mesele ama ben ne yaparsam yapayım eksiye düşüreceğim e şimdiden özür dileyim beni de siz kurtaracaksınız kurtarırsınız değil mi
ben de haftada 1 kg vermek istiyorumbu arada kurbam bayramına kadar bir 8 kilo vermek istiyorum nasipse desteklerinizi bekliyorum lütfen yapabilirm bence desteğinizle var mı başka hedefi olan hedef koymak isteyen
Evet , canım, mimari okuyorum
aa ilk defa soya tüketen biri gördüm,özel bir sebebi var mıPazartesi menüm:
Sabah: sabah ilk olarak 2 kayısı, üzerine 2-3 bardak su( sindirim için) ; 1 saat kadar sonra 50 gr kadar beyaz peynirle 2 yumurtalı omlet, 3 kayısı
Ara öğün: 1 bardak soya sütü, 3 kayısı
Akşam: 1 büyük kase makarna, çoban salatası( 1 orta boy domates, 2 salatalık, 50 gr beyaz peynir, yarım limon suyu)
* kayısılar normalden çok küçük
Ben süt çok severim. Sütün hep sindirime iyi geldiğini söylerler, ama bence bende kabızlık yaptı, onun için soya sütü içiyorumaa ilk defa soya tüketen biri gördüm,özel bir sebebi var mı
aa ilk defa soya tüketen biri gördüm,özel bir sebebi var mı
Yaaaaaaa ama ben yokken neler neler kaynatmışsınızÇokkk kıskandım. Aslında aklım buralarda da yatılı misafirim var hiççç fırsatım olmuyor ctesi akşamından beri !
dagatesi fitblack ne korkak çıktınız siz yaw alttarafı adınız yazılacak oraya vergisi yok, cezası yok benim yıllardır yazıyor valla bir sorun olmuyor. Ayrıca yardımcı bir kişi yazması gerekmiyor istediğin kadar olabiliyor sevdik suç mu beee
Dimideadline ?
ahahah tamam ben de koltuğun ucunda oturduğum için sonradan zor durumda bırakmak istemem diye şey ettimYaaaaaaa ama ben yokken neler neler kaynatmışsınızÇokkk kıskandım. Aslında aklım buralarda da yatılı misafirim var hiççç fırsatım olmuyor ctesi akşamından beri !
dagatesi fitblack ne korkak çıktınız siz yaw alttarafı adınız yazılacak oraya vergisi yok, cezası yok benim yıllardır yazıyor valla bir sorun olmuyor. Ayrıca yardımcı bir kişi yazması gerekmiyor istediğin kadar olabiliyor sevdik suç mu beee
Dimideadline ?
hemen benim üstüme attınBlackin yazalim kaptan benden o kadar is cikmayabilir. Yarin bigun ayaklaninca pek bisey yapamam gibi. Saati saatine uymuyr cunku o yuzdn jstemiyorum
Blackin yazalim kaptan benden o kadar is cikmayabilir. Yarin bigun ayaklaninca pek bisey yapamam gibi. Saati saatine uymuyr cunku o yuzdn jstemiyorum
ahahah tamam ben de koltuğun ucunda oturduğum için sonradan zor durumda bırakmak istemem diye şey ettim
Pamuuuuuk gibidir o dovmezBen olsam doverdim dedigim cogu zaman tatli tatli yazdi hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?