Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tabii ki ben de vejetaryenken hayatta vegan olamam ben diyordum,büyük konuşmuşum
İnşallah, canım. Sen grubun kaptanımısın?
yok değilim kaptanımız ben yokken sen buralarda ol dedi de bana
Kızlar, biraz kendinizden bahs edermisiniz? Kaç kiloyla başladınız, ne kadar verdiniz? Böylece daha çabuk kaynaşa biliriz bence
ben başlayalı 2 ay kadar oldu,haftada ortalama 1-2 kg verdim.şimdi yavaş yavaş veriyorum artık :)
badem sütünü ben internetten alıyorum organik bir marka ama evde çiğ bademden kendin de yapabilirsin,yapımı da aşırı kolay.sana vız gelir tırıs gider

Süper olmuş e ilk sayfaya da eklesek ya eklendi mi yoksa gideyim bakayim bak ben sana güncel haberler soruyorum hiç soylemiyorsun hayırlı olsun black gel kutlama yapalım
haha teşekkür ederim,ama yardımcı olurum ben de eklemeye gerek yok :) sen de döndün nasılsa
Aaaaa ben de bu sabah ayni kilodaydiiiim. Ben soyle her an gidecekmis gibi kenara oturanlardaim oyle bisey olursam iyice kok salarim buraya ben fahri olarak yapiyorum bencr :)) yeter :)) gozu tok olmak lazim makam.mevki neymis
ahahahah dagatesi ayı benim gibisin biz fahri olarak bulunalım buralarda en iyisi
zaetn gidebilirim diye diye en çok takılan sensin ha ben hariç işte nerdeyse seninle yaklaşık takılıyoruzdur ama april hepimize fark atar
ben de böyleyim

tamam bu hafta sen bendesin senin eksiyi toparlarım.haftaya da regl olacağım sen de beni kurtarırsın artık bu hafta da ilk 3'e gireriz umarım

-bugünkü menüm-
09.40: yulaflı kahvaltım(2 kaşık yulaf ezmesi,2 kuru kayısı,ceviz,badem,tarçın)
12.40: 1 tabak soya yemeği
16.00: 3 tabak salata,1 avuç kabak çekirdeği
3lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 50 dk koşu bandında yürüme,100 dk sahilde yürüme : 150 dk

Pazartesi menüm:
Sabah: sabah ilk olarak 2 kayısı, üzerine 2-3 bardak su( sindirim için) ; 1 saat kadar sonra 50 gr kadar beyaz peynirle 2 yumurtalı omlet, 3 kayısı
Ara öğün: 1 bardak soya sütü, 3 kayısı
Akşam: 1 büyük kase makarna, çoban salatası( 1 orta boy domates, 2 salatalık, 50 gr beyaz peynir, yarım limon suyu)
* kayısılar normalden çok küçük

aa ilk defa soya tüketen biri gördüm,özel bir sebebi var mı

Yaaaaaaa ama ben yokken neler neler kaynatmışsınız Çokkk kıskandım. Aslında aklım buralarda da yatılı misafirim var hiççç fırsatım olmuyor ctesi akşamından beri !

dagatesi fitblack ne korkak çıktınız siz yaw alttarafı adınız yazılacak oraya vergisi yok, cezası yok benim yıllardır yazıyor valla bir sorun olmuyor. Ayrıca yardımcı bir kişi yazması gerekmiyor istediğin kadar olabiliyor sevdik suç mu beee

Dimi deadline ?

Blackin yazalim kaptan benden o kadar is cikmayabilir. Yarin bigun ayaklaninca pek bisey yapamam gibi. Saati saatine uymuyr cunku o yuzdn jstemiyorum

ahahah tamam ben de koltuğun ucunda oturduğum için sonradan zor durumda bırakmak istemem diye şey ettim

Blackin yazalim kaptan benden o kadar is cikmayabilir. Yarin bigun ayaklaninca pek bisey yapamam gibi. Saati saatine uymuyr cunku o yuzdn jstemiyorum

Diyecek söz bırakmadın ya yine idari işler müdürü valla helal olsun Ok şu şekilde anlaşabiliriz adın yok ama senden beklenti Çokkk

ahahah tamam ben de koltuğun ucunda oturduğum için sonradan zor durumda bırakmak istemem diye şey ettim

Herkes zaten ucunda, deadline sor bakalım adı hep yazdı ama o ortada yoktu uzun bir süre Valla bişey olmadı kapısına bile dayanmadık. Sonuçta bende geçiciyim gönüllüyüz sadece olmadığımızda da silinir gider adım yada takım kapanır olur biter kuzummmmm

hemen benim üstüme attın
tamam ben olayım,benden günah gitti.
ApriL_2007 dövecek şimdi bizi

Evet evet sana da söyleyecek söz bırakmadı.Yapar bizim hatun Çokkk uyanık Yokkk artık ben yazmıyorum nasılsa benim deadım geldi hııhhh siz fahri fahri takılın balımmm

Pamuuuuuk gibidir o dovmez Ben olsam doverdim dedigim cogu zaman tatli tatli yazdi hep :)

Yine bak yaptı yapacağını tatlı olmasamda olunur içim eridi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…