ona ben de katılıyorum,en anlayışlı kaptan bencePamuuuuuk gibidir o dovmezBen olsam doverdim dedigim cogu zaman tatli tatli yazdi hep :)
ahahaha işini biliyor değil miDiyecek söz bırakmadın ya yine idari işler müdürü valla helal olsunOk şu şekilde anlaşabiliriz adın yok ama senden beklenti Çokkk
Herkes zaten ucunda, deadline sor bakalım adı hep yazdı ama o ortada yoktu uzun bir süre Valla bişey olmadı kapısına bile dayanmadık. Sonuçta bende geçiciyimgönüllüyüz sadece olmadığımızda da silinir gider adım yada takım kapanır olur biter kuzummmmm
Evet evet sana da söyleyecek söz bırakmadı.Yapar bizim hatun Çokkk uyanıkYokkk artık ben yazmıyorum nasılsa benim deadım geldi hııhhh siz fahri fahri takılın balımmm
Yine bak yaptı yapacağınıtatlı olmasamda olunur içim eridi
ahahaha işini biliyor değil mi
biz fahri fahri yardımcı olalım,ben buralardayım
ben de disiplin olduğu için fazlaca adım yazarsa sorumluluk hissederim,öyle 6 ay çekip gidemem valladeadline
Ahhhh cokkkkk geçmiş olsun Rabbim 'den acil şifalar diliyorum. Hiççç izleme boşver aklını bulandırmak sadece ben hiç izlemiyorum bitsin diye bekliyorum sadece hayat güzel !Gunaydin arkadaslar, bi kac gundur resmen yatiyorum hasta bir sekilde bas agrisiyla... Disarda olmak ulkede olmaktan daha kotu boylee icler acisi izliyorum resmen hasta oldum.. Keyfinizide kacirmak istemedim asla...
Diyete devam ediyorum bildirim yapmadim ama aksam bugunkunude yazarak durumu toparlamaya calisacagim..
Suan tekrar doktora gtmem gerekli.... hepinizi optm
Selam kızlar nasilsiniz ben burayı baya bosladim ya Özür dilerim ne biçim kaptan yardimcisiyim demiApriL_2007 bana istediğini yapabilirsin her türlü cezaya razıyım ceza almisiz sanırım bak onu ustlensem affedilirmiyim ha birde çok utanıyorum çok kilo aldım yeniden baslayabilirmiyim ama listeye girmem uzun süre imkansiz bence gercekten kendimden utaniyorum ya dagatesi sana a selam özledim seni bu arada benden daha zayıf olabilirsin utanç verici
Diyecek söz bırakmadın ya yine idari işler müdürü valla helal olsunOk şu şekilde anlaşabiliriz adın yok ama senden beklenti Çokkk
Herkes zaten ucunda, deadline sor bakalım adı hep yazdı ama o ortada yoktu uzun bir süre Valla bişey olmadı kapısına bile dayanmadık. Sonuçta bende geçiciyimgönüllüyüz sadece olmadığımızda da silinir gider adım yada takım kapanır olur biter kuzummmmm
Evet evet sana da söyleyecek söz bırakmadı.Yapar bizim hatun Çokkk uyanıkYokkk artık ben yazmıyorum nasılsa benim deadım geldi hııhhh siz fahri fahri takılın balımmm
Yine bak yaptı yapacağınıtatlı olmasamda olunur içim eridi
Nasıl güzel, tatlı bir merhabayla gelmiş benim Deadim , iyiki geldin hoşgeldinsana hiç ceza verilir mi sana sadece sarılıyorum kocaman. Birde tam ceza zamanı gelmiş diyorum yaaa tam kurtarıcı melek kuzummmmm ben elimden geldiğince yaparım sen sadece destek olsan bile yeter. Sağ kolum, tatlı balım.
Zaten bir geldin, sayfalar canlandı . Son zamanlarda sağolsunlar dagatesi ve blackswanina da çok emek verdi. Eee senin de gelişinle takım canlandı. İyiki varsınız, hep olun kızlar tekrar tekrar teşekkür ederim
valla canım bakma biz de öyleyiz hep,ben ancak dün toparlayabildim kendimi,uyku düzenimi falan azıcık.Gunaydin arkadaslar, bi kac gundur resmen yatiyorum hasta bir sekilde bas agrisiyla... Disarda olmak ulkede olmaktan daha kotu boylee icler acisi izliyorum resmen hasta oldum.. Keyfinizide kacirmak istemedim asla...
Diyete devam ediyorum bildirim yapmadim ama aksam bugunkunude yazarak durumu toparlamaya calisacagim..
ahahahah valla laf atmadımDeadline de lafı attın heheh :)))))) sen onu bırak kaptanımız vardı sosyestetik o kaç senedir yokkk :)))))) bir izne çıktı çıkış o çıkış!! Hiç haber yok
Bende biraz mannağım hiç gidemiyorum buralardan lennn yoksa hep o Ad yüzünden mi buuuu
iki kişi bir yere kadar
Gunaydin arkadaslar, bi kac gundur resmen yatiyorum hasta bir sekilde bas agrisiyla... Disarda olmak ulkede olmaktan daha kotu boylee icler acisi izliyorum resmen hasta oldum.. Keyfinizide kacirmak istemedim asla...
Gunaydin arkadaslar, bi kac gundur resmen yatiyorum hasta bir sekilde bas agrisiyla... Disarda olmak ulkede olmaktan daha kotu boylee icler acisi izliyorum resmen hasta oldum.. Keyfinizide kacirmak istemedim asla...
kızlar selam nasılsınız?umarım günümüz güzel geçer..dün akşam çok spor yaptım her yerim sızlıyor ama daha zinde hissediyorum kendimi..haftanın 3 günü kardiyoyu azaltıp ağırlığı arttıracağım hocamla öyle konuştuk kalan 2 gün sadece kardiyo dedi.5 gün spor yapmam lazım üşenmeden.çok gezmesem yaparım da gezmekten zaman bulamıyorum ki
Gezmek de bir spor bicimidir
Merhaba bende yeni katılmak istiyorum ve gerçekten motiveye ihtiyacım var ramazandan sonra bir türlü toparlayamadım.Merhaba arkadaşlar. Ben de yarın diyete başlayarak aranıza katılmak istiyorum18 yaşındayım, boyum 160, kilom 67 ama baskülüm djital olmadığı için küsuratıyla net olarak bilemiyorum. Bu sorun olur mu? Ve ilk hedefim 59.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?