Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ahahaha işini biliyor değil mi
biz fahri fahri yardımcı olalım,ben buralardayım
ben de disiplin olduğu için fazlaca adım yazarsa sorumluluk hissederim,öyle 6 ay çekip gidemem valla deadline

Gunaydin arkadaslar, bi kac gundur resmen yatiyorum hasta bir sekilde bas agrisiyla... Disarda olmak ulkede olmaktan daha kotu boylee icler acisi izliyorum resmen hasta oldum.. Keyfinizide kacirmak istemedim asla...
Diyete devam ediyorum bildirim yapmadim ama aksam bugunkunude yazarak durumu toparlamaya calisacagim..
Suan tekrar doktora gtmem gerekli.... hepinizi optm

ahahaha işini biliyor değil mi
biz fahri fahri yardımcı olalım,ben buralardayım
ben de disiplin olduğu için fazlaca adım yazarsa sorumluluk hissederim,öyle 6 ay çekip gidemem valla deadline

Deadline de lafı attın heheh :)))))) sen onu bırak kaptanımız vardı sosyestetik o kaç senedir yokkk :)))))) bir izne çıktı çıkış o çıkış!! Hiç haber yok

Bende biraz mannağım hiç gidemiyorum buralardan lennn yoksa hep o Ad yüzünden mi buuuu

Ahhhh cokkkkk geçmiş olsun Rabbim 'den acil şifalar diliyorum. Hiççç izleme boşver aklını bulandırmak sadece ben hiç izlemiyorum bitsin diye bekliyorum sadece hayat güzel !

Bakk diyete devam ise bu en güzel haber ben sana hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum ama hoşgeldiinnnnnn diyerek , görüşürüz diyorum

Nasıl güzel, tatlı bir merhabayla gelmiş benim Deadim , iyiki geldin hoşgeldin sana hiç ceza verilir mi sana sadece sarılıyorum kocaman. Birde tam ceza zamanı gelmiş diyorum yaaa tam kurtarıcı melek kuzummmmm ben elimden geldiğince yaparım sen sadece destek olsan bile yeter. Sağ kolum, tatlı balım.

Zaten bir geldin, sayfalar canlandı . Son zamanlarda sağolsunlar dagatesi ve blackswanina da çok emek verdi. Eee senin de gelişinle takım canlandı. İyiki varsınız, hep olun kızlar tekrar tekrar teşekkür ederim

Biliyosun cenesi dusuk bir hatunum ben :)) gelenlere saglikli beslenin demek benden :)

Sen de iyi ki varsiiiin. ayrica teeesssuf ederiz biz de epey canli tutuyorduk fitblack ile :))

valla canım bakma biz de öyleyiz hep,ben ancak dün toparlayabildim kendimi,uyku düzenimi falan azıcık.

ahahahah valla laf atmadım
sorun bende,obsesifim azıcık,bir görev verilirse adım falan yazarsa yapmak zorunda hissederim,ceza falan verilmesine gerek yok

kızlar selam nasılsınız?umarım günümüz güzel geçer..dün akşam çok spor yaptım her yerim sızlıyor ama daha zinde hissediyorum kendimi..haftanın 3 günü kardiyoyu azaltıp ağırlığı arttıracağım hocamla öyle konuştuk kalan 2 gün sadece kardiyo dedi.5 gün spor yapmam lazım üşenmeden.çok gezmesem yaparım da gezmekten zaman bulamıyorum ki

canım çok geçmiş olsun..bence orda olduğun için mutlu olmalısın..burası her geçen gün kötüye gidiyor.Allah sonumuzu hayretsinde pek iç açıcı değil.

Cok.gecmis olsun

Gezmek de bir spor bicimidir

kızlar su diyetisyene devam etsem mi etmesem mi çok kararsızım ne yapsam bilemiyorum.verdiği listeye doğru düzgün uyamadım tatiller girdi araya.bide ısrarla tartılma burdan başka yerde dedi.ciddi bide para ödüyorum.şimdi listeye uysam bile ki tam uyamıyorum nedense böyle tuhaf bi insanım sadece orda tartılmak için niye bisürü para vereyim diyorum..ne yapsam bilemedim.sizce??

Merhaba arkadaşlar. Ben de yarın diyete başlayarak aranıza katılmak istiyorum 18 yaşındayım, boyum 160, kilom 67 ama baskülüm djital olmadığı için küsuratıyla net olarak bilemiyorum. Bu sorun olur mu? Ve ilk hedefim 59.

Merhaba bende yeni katılmak istiyorum ve gerçekten motiveye ihtiyacım var ramazandan sonra bir türlü toparlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…