canım gezmek de spor sonuçtakızlar selam nasılsınız?umarım günümüz güzel geçer..dün akşam çok spor yaptım her yerim sızlıyor ama daha zinde hissediyorum kendimi..haftanın 3 günü kardiyoyu azaltıp ağırlığı arttıracağım hocamla öyle konuştuk kalan 2 gün sadece kardiyo dedi.5 gün spor yapmam lazım üşenmeden.çok gezmesem yaparım da gezmekten zaman bulamıyorum ki
hııı bak bunu okumamıştıım amaan sakınbenim gibi gezerken biralar,patatesler yiyip içince bi türlü eksilemiyosun amadurduramıyorum kendimi ay ne olcam bilmiyorum ben böyle :)
canım eğer listeye tam anlamı ile uyamıyorsan hiçbir anlamı yok,ya listeye %100 uy ya da gitme bencekızlar su diyetisyene devam etsem mi etmesem mi çok kararsızım ne yapsam bilemiyorum.verdiği listeye doğru düzgün uyamadım tatiller girdi araya.bide ısrarla tartılma burdan başka yerde dedi.ciddi bide para ödüyorum.şimdi listeye uysam bile ki tam uyamıyorum nedense böyle tuhaf bi insanım sadece orda tartılmak için niye bisürü para vereyim diyorum..ne yapsam bilemedim.sizce??
merhaba hoş geldinHerkese merhabalar 38 yaşındayım 65.7 kiloyum hedefim önce 60 sonra basarirsam 55 kg olmak.
aslında dijital tartın olsa çok iyi olurdu canım çünkü her zaman tam kilolar verilmiyor,1 haftada 300 gr bile verdiğini görmek seni motive eder.gayet uygun fiyatlıları da var almanı tavsiye ederim:)Merhaba arkadaşlar. Ben de yarın diyete başlayarak aranıza katılmak istiyorum18 yaşındayım, boyum 160, kilom 67 ama baskülüm djital olmadığı için küsuratıyla net olarak bilemiyorum. Bu sorun olur mu? Ve ilk hedefim 59.
o zaman burada sık sık aktif ol,motive olursunMerhaba bende yeni katılmak istiyorum ve gerçekten motiveye ihtiyacım var ramazandan sonra bir türlü toparlayamadım.
canım ben de 52 kilodan bu kiloya üniversite sınavları yüzünden çıktım sonra da üstüme yapıştı.vereceğiz ama merak etmeBen üniversite sınavına hazırlanırken saldım baya, Sonra defalarca uğraştım ama olmadı bir türlü, 72den 68e düştüm ama çok düzensiz oldu. İnşallah burada devamlılık ve düzen sağlarız hep beraber
izne ayrıldığını bilmiyordum april ama tam zamanında gelmişim yardıma ihtiyacın olabilir gerçi black baya iyi bu konuda valla iyiki gelmiş takımaNasıl güzel, tatlı bir merhabayla gelmiş benim Deadim , iyiki geldin hoşgeldinsana hiç ceza verilir mi sana sadece sarılıyorum kocaman. Birde tam ceza zamanı gelmiş diyorum yaaa tam kurtarıcı melek kuzummmmm ben elimden geldiğince yaparım sen sadece destek olsan bile yeter. Sağ kolum, tatlı balım.
Zaten bir geldin, sayfalar canlandı . Son zamanlarda sağolsunlar dagatesi ve blackswanina da çok emek verdi. Eee senin de gelişinle takım canlandı. İyiki varsınız, hep olun kızlar tekrar tekrar teşekkür ederim
nasıl bir azim ama çok süper spor yapmak ya hemde daha güzel kilo veriliyor bence bende yapmaya çalışacağım artık en az 4 günkızlar selam nasılsınız?umarım günümüz güzel geçer..dün akşam çok spor yaptım her yerim sızlıyor ama daha zinde hissediyorum kendimi..haftanın 3 günü kardiyoyu azaltıp ağırlığı arttıracağım hocamla öyle konuştuk kalan 2 gün sadece kardiyo dedi.5 gün spor yapmam lazım üşenmeden.çok gezmesem yaparım da gezmekten zaman bulamıyorum ki
hoş geldin canım hep beraber başaracağız black söylemiş zaten 2 hafta deneme süresi var ama takımdasınız yani sadece asıl listeye 2 hafta sonra gireceksiniz siz yine elinizden geleni yapınHerkese merhabalar 38 yaşındayım 65.7 kiloyum hedefim önce 60 sonra basarirsam 55 kg olmak.
hoşgeldin canım e senle de aynı kiloda sayılırızMerhaba arkadaşlar. Ben de yarın diyete başlayarak aranıza katılmak istiyorum18 yaşındayım, boyum 160, kilom 67 ama baskülüm djital olmadığı için küsuratıyla net olarak bilemiyorum. Bu sorun olur mu? Ve ilk hedefim 59.
olsun ya napalım haftaya daha çok çalışırız daha güzel yaparız bizderegl oldum bu hafta,deadline çok üzgünüm açığını kapatamayacağım
artık diğer kızlar asılır inşallah
3 lt çok olmasın mı kızlar 2 olsa
ayyy ölüyorum ağrıdan.
sağlıklı olacağım diye ağrı kesicileri de bıraktım.
hepdagatesi özentiliği işte
neyse rezene çayımı içeyim sakinleşeyim,ağrı yok ağrı
aslında dijital tartın olsa çok iyi olurdu canım çünkü her zaman tam kilolar verilmiyor,1 haftada 300 gr bile verdiğini görmek seni motive eder.gayet uygun fiyatlıları da var almanı tavsiye ederim:)
Haklısınız onun bi çaresine bakayım benhoşgeldin canım e senle de aynı kiloda sayılırızbizim için sıkıntı olmaz ama grlar bile moral oluyor dijitaldha iyi olurdu şöyle 20 tl falan zaten basküller şu ucuzluk tarzı yerlerde bir ara alamazmısın senin için daha iyi olur çünkü bazen giden 100 gr bile nasıl motive ediyor anlatamam birde dijital olmayanlarda mesela 100 gr artıda olunca sanki yarım kilo almışşın gibi geliyor bana belli olmuyor
şimdilik normal tartınla takıl fırsat bulunca alırsınHaklısınız onun bi çaresine bakayım ben
benim maalesef çok sıkıntılı geçiyor,hatta bir ara olmadan önce iğne vuruluyordum.bende mümkün olduğunca çimiyorum ama bazen insanı herşeyden alıkoyacak kadar fazla ağrı oluyor o zaman içiyprum mecbur
ayyy ölüyorum ağrıdan.
sağlıklı olacağım diye ağrı kesicileri de bıraktım.
hepdagatesi özentiliği işte
neyse rezene çayımı içeyim sakinleşeyim,ağrı yok ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?