Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben üniversite sınavına hazırlanırken saldım baya, Sonra defalarca uğraştım ama olmadı bir türlü, 72den 68e düştüm ama çok düzensiz oldu. İnşallah burada devamlılık ve düzen sağlarız hep beraber

canım gezmek de spor sonuçta bol bol gez,sporunu da yap

benim gibi gezerken biralar,patatesler yiyip içince bi türlü eksilemiyosun ama durduramıyorum kendimi ay ne olcam bilmiyorum ben böyle :)
hııı bak bunu okumamıştıım amaan sakın
canım eğer listeye tam anlamı ile uyamıyorsan hiçbir anlamı yok,ya listeye %100 uy ya da gitme bence

Herkese merhabalar 38 yaşındayım 65.7 kiloyum hedefim önce 60 sonra basarirsam 55 kg olmak.
merhaba hoş geldin
aslında dijital tartın olsa çok iyi olurdu canım çünkü her zaman tam kilolar verilmiyor,1 haftada 300 gr bile verdiğini görmek seni motive eder.gayet uygun fiyatlıları da var almanı tavsiye ederim:)
Merhaba bende yeni katılmak istiyorum ve gerçekten motiveye ihtiyacım var ramazandan sonra bir türlü toparlayamadım.
o zaman burada sık sık aktif ol,motive olursun
canım ben de 52 kilodan bu kiloya üniversite sınavları yüzünden çıktım sonra da üstüme yapıştı.vereceğiz ama merak etme

zensim andelib
kızlar takıma yeni katıldığınız için 2 hafta deneme süreniz var,bu sürede her gün menümüzü,içtiğimiz bitki çaylarını suyu ve sporumuzu paylaşıyoruz.
cuma günleri sabahtan tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
2 hafta sonra siz de listede olursunuz,beraber yarışırız

izne ayrıldığını bilmiyordum april ama tam zamanında gelmişim yardıma ihtiyacın olabilir gerçi black baya iyi bu konuda valla iyiki gelmiş takıma şimdi dagatesi küsmesin onsuz olmaz zaten

nasıl bir azim ama çok süper spor yapmak ya hemde daha güzel kilo veriliyor bence bende yapmaya çalışacağım artık en az 4 gün
Herkese merhabalar 38 yaşındayım 65.7 kiloyum hedefim önce 60 sonra basarirsam 55 kg olmak.
hoş geldin canım hep beraber başaracağız black söylemiş zaten 2 hafta deneme süresi var ama takımdasınız yani sadece asıl listeye 2 hafta sonra gireceksiniz siz yine elinizden geleni yapın bu arada aynı kilodayız hedefte aynı boyun kaç benim boyum 162 aslında 52 falanda olabilirim ama önce 60 sonra 55 i görmem lazım

hoşgeldin canım e senle de aynı kiloda sayılırız bizim için sıkıntı olmaz ama grlar bile moral oluyor dijitaldha iyi olurdu şöyle 20 tl falan zaten basküller şu ucuzluk tarzı yerlerde bir ara alamazmısın senin için daha iyi olur çünkü bazen giden 100 gr bile nasıl motive ediyor anlatamam birde dijital olmayanlarda mesela 100 gr artıda olunca sanki yarım kilo almışşın gibi geliyor bana belli olmuyor

regl oldum bu hafta, deadline çok üzgünüm açığını kapatamayacağım
artık diğer kızlar asılır inşallah
olsun ya napalım haftaya daha çok çalışırız daha güzel yaparız bizde

ayyy ölüyorum ağrıdan.
sağlıklı olacağım diye ağrı kesicileri de bıraktım.
hep dagatesi özentiliği işte
neyse rezene çayımı içeyim sakinleşeyim,ağrı yok ağrı

ayyy ölüyorum ağrıdan.
sağlıklı olacağım diye ağrı kesicileri de bıraktım.
hep dagatesi özentiliği işte
neyse rezene çayımı içeyim sakinleşeyim,ağrı yok ağrı
bende mümkün olduğunca çimiyorum ama bazen insanı herşeyden alıkoyacak kadar fazla ağrı oluyor o zaman içiyprum mecbur

aslında dijital tartın olsa çok iyi olurdu canım çünkü her zaman tam kilolar verilmiyor,1 haftada 300 gr bile verdiğini görmek seni motive eder.gayet uygun fiyatlıları da var almanı tavsiye ederim:)

Haklısınız onun bi çaresine bakayım ben

bende mümkün olduğunca çimiyorum ama bazen insanı herşeyden alıkoyacak kadar fazla ağrı oluyor o zaman içiyprum mecbur
benim maalesef çok sıkıntılı geçiyor,hatta bir ara olmadan önce iğne vuruluyordum.
çocuk doğuruyorum mübarek,1-2 tane majezik almadan geçmez benimkinin ağrısı ama çok zararlı olduğunu biliyorum bıraktım.
rezene biraz iyi geldi ama daha dönüp duruyorum evde

-bugünkü menüm-
11.30: yulaflı kahvaltım
12.00: 2 domates,3 salatalık,biber,7 tane siyah zeytin
15.30: 1 kivi
16.00: 8-9 kaşık mercimek salatası
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 50 dk yürüyüş
malum sebeplerden pek bir şey yiyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…