Ooo fenaymis.benim gibi gezerken biralar,patatesler yiyip içince bi türlü eksilemiyosun amadurduramıyorum kendimi ay ne olcam bilmiyorum ben böyle :)
Herkese merhabalar 38 yaşındayım 65.7 kiloyum hedefim önce 60 sonra basarirsam 55 kg olmak.
Merhaba arkadaşlar. Ben de yarın
diyete başlayarak aranıza katılmak istiyoru
m18 yaşındayım, boyum 160, kilom 67 ama baskülüm djital olmadığı için küsuratıyla net olarak bilemiyorum. Bu sorun olur mu? Ve ilk hedefim 59.
izne ayrıldığını bilmiyordum april ama tam zamanında gelmişim yardıma ihtiyacın olabilir gerçi black baya iyi bu konuda valla iyiki gelmiş takımaşimdi dagatesi küsmesin onsuz olmaz zaten
nasıl bir azim ama çok süper spor yapmak ya hemde daha güzel kilo veriliyor bence bende yapmaya çalışacağım artık en az 4 gün
hoş geldin canım hep beraber başaracağız black söylemiş zaten 2 hafta deneme süresi var ama takımdasınız yani sadece asıl listeye 2 hafta sonra gireceksiniz siz yine elinizden geleni yapınbu arada aynı kilodayız hedefte aynı boyun kaç benim boyum 162 aslında 52 falanda olabilirim ama önce 60 sonra 55 i görmem lazım
hoşgeldin canım e senle de aynı kiloda sayılırızbizim için sıkıntı olmaz ama grlar bile moral oluyor dijitaldha iyi olurdu şöyle 20 tl falan zaten basküller şu ucuzluk tarzı yerlerde bir ara alamazmısın senin için daha iyi olur çünkü bazen giden 100 gr bile nasıl motive ediyor anlatamam birde dijital olmayanlarda mesela 100 gr artıda olunca sanki yarım kilo almışşın gibi geliyor bana belli olmuyor
olsun ya napalım haftaya daha çok çalışırız daha güzel yaparız bizde
ya çok geçmiş olsun benimde baya oluyordu onceden artık iyiyim birde dr gittin mi polikistikover varsa çok ağrı yapıyor adet olunca bence bir kadındoğuma görün ultrason yapar zaten öneririmbenim maalesef çok sıkıntılı geçiyor,hatta bir ara olmadan önce iğne vuruluyordum.
çocuk doğuruyorum mübarek,1-2 tane majezik almadan geçmez benimkinin ağrısı ama çok zararlı olduğunu biliyorum bıraktım.
rezene biraz iyi geldi ama daha dönüp duruyorum evde
evet öyle valla iyiki varHogeldiniiiiz. Kizlar bahsetmis kurallardan zaten. Bol paylasim bekliyoruuz
ApriL_2007 deadline bkack diye bosa demedim bakin hemen mudahale etmis yonlendirmis hosgeldin demis daha napsin :)) bana kalsa oooo :))
tripkolik diyorsun yaniBen kusmem naz yapmayi severim.guzel de trip atarim bence
evet canım yapacaksın listeye girerken ilk kilon geliş tarihin falan ekleniyor çünküAyrica birşey sormak istiyorum iki haftalık deneme sürecinde bizde kilo bildirimi yapacakmiyiz
Bu sıcak karşılama için herkese çok teşekkür ederim telefondan yazıyorum ve etiketlemeyi deneyemedim
Ben gerçekten aktif olmak istiyorum karşılıklı destek olursa harika olur
Boyum 160 kilom 65.7 hedef önce 60 sonra 55
Ayrica birşey sormak istiyorum iki haftalık deneme sürecinde bizde kilo bildirimi yapacakmiyiz
ya çok geçmiş olsun benimde baya oluyordu onceden artık iyiyim birde dr gittin mi polikistikover varsa çok ağrı yapıyor adet olunca bence bir kadındoğuma görün ultrason yapar zaten öneririm
evet öyle valla iyiki var
tripkolik diyorsun yani
evet canım yapacaksın listeye girerken ilk kilon geliş tarihin falan ekleniyor çünkümenü de paylaş bu arada 2 hafta habersiz bildirim yapmazsan diskalifiye olursun listeye girdikten sonra hberin olsun cumaları 14.00 e kadar kesinlikle bildirim yapıyoruz bişey olursa haber ver hani acil işin vardır falan
olsun azcıkta trip at yaHamilelikten kaldi. Alistirdilar trip atmayadetoks nasil gidiyor. Tartildin mi bugun
Henüz yok canım ama önceden vardı yine olacak yani ben yapmayı düşünüyorum iyi oldu sorduğun bu hafta bir alışma kaynaşma haftası olsun haftaya bir liste yaparız beraber konuşuruz bir ara kim ne yapıyor ona göre ayarlarızKızlar, grupta menü ve spor bildirimi listesi var mı? Yani her hafta cuma gününe kadar yapılan bir liste, kimin menü paylaştığını bilip bilmemek için
olsun azcıkta trip at yavalla bende sana diyecektim aynı herşey dagatesi neyse spor yapmış oluyorum
Bana da yapmayı öğretirseniz seve-seve yardım ederim sizeHenüz yok canım ama önceden vardı yine olacak yani ben yapmayı düşünüyorum iyi oldu sorduğun bu hafta bir alışma kaynaşma haftası olsun haftaya bir liste yaparız beraber konuşuruz bir ara kim ne yapıyor ona göre ayarlarız
Eeee zaten o yüzden sizi es geçmedim gönlümün sultanlarıSen de iyi ki varsiiiin.ayrica teeesssuf ederiz biz de epey canli tutuyorduk @blackswannina94 ile :))
Bakk yine haklı çıktın tamam tamam sustukHogeldiniiiiz. Kizlar bahsetmis kurallardan zaten. Bol paylasim bekliyoruuz
ApriL_2007 deadline bkack diye bosa demedim bakin hemen mudahale etmis yonlendirmis hosgeldin demis daha napsin :)) bana kalsa oooo :))
Bana da yapmayı öğretirseniz seve-seve yardım ederim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?