Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu listede olan isimler hala yarışıyor değil mi?

Merhabalar

Ben bu cumaya kadar ızınlı olabılır mıyım???haftaya baslayacagım ınsallah. Bu arada kılo almadım cok sukur

Şu anda yarışanlar evet izinde olanlar deneme süresinde olanlar dahil değil.

Güne çok güzel bir başlangıç süper gidiyorsun .
Merhabalar

Ben bu cumaya kadar ızınlı olabılır mıyım???haftaya baslayacagım ınsallah. Bu arada kılo almadım cok sukur

Tatlım zaten ben seni izne çıkardım geçen cuma. Sen öyle istemiştin kurala göre 4.cuma izinden donebiliyirsun listeye ama sen yinede gel takıma

yaaa canım şu an içim daha bir burkuldu.kalakaldım 75 lerde sinir oluyorum kendime..98 le başladım diyete ben aslında.95 le takıma alındım...ay görebilecek miyim 60 olduğumu acaba şu sıra sıfır istikrar stresten durmadan yemek yiyorum

Öğle yemeğim mercimek salatası yoğurt ekmeksiz yiycem.Arada acıktım yarım paket çubuk kraker yedim regl yakın canimda acayip çikolata tatlı çekiyor
Bu çubuk kraker tarzı şeyler pek iyi değil canım onun yerine ara öğün yaparak mesela bir yeşil elma iki kaşık yoğurt gibi, 3 ceviz 2kuru kayısı yeşil çay gibi,1 ayran iki kepekli galeta gibi gibi... devam eder bunlar uygulasan hem sağlıklı hem doyurucu olur. Bir tavsiye sana

Hahahhyyy 98 de olmaktan iyidir ama 75. :))))

Başarırsın canım olabilir duraklama bu çok normal. Yine toparlanıp yapacaksın eminim şuanda yaz onun şımarıklığı mı var acaba üstünde tamam yemek ye ama sağlıklı şeylerden yee, yenilme şu stres denen illete o senden büyük değil kuzummm bakkk sonuç çok güzel olacak gidince kilolar !

Ara öğünüm 3 kuru kayısı 2 ceviz

Kızlar evde spor istiyorum ama sizce leslie mi jillian 30 day shred mi? Deneyeniniz uygulayanınız var mı?

Kaptanim ben izne ayrilmak istiyorum toparlayamadim kendimi.anneannem aniden vefat etti.gelen giden misafirler bi kac gun oldu kaynim apandist ameliyati gecirdi iyilesemedi bi sure hadtanede kaldi farkli rahatsizliklar da cikti esimle k.v. lere destek olmaya calisiyoruz.bu hafta sonu da esimin alan sinavi var.onun sitresini yasiyoruz....buraya da sk sk ugrayamiyorum sonra sitres oluyorum sizin menulerinizi gorunce.velhasil izinnnnnnnn

Aslında dijital tartım bozulunca daha sağlam diye aldırmıştım dijital olmayanı. Tekrar dijital istersem annemler kafama tartı fırlatabilir Onunla bir müddet idare etme gerek
tamam canın idare ederiz bir süre bakariz

Kızlar evde spor istiyorum ama sizce leslie mi jillian 30 day shred mi? Deneyeniniz uygulayanınız var mı?
Valla ben hepsini denedim hatta Shaun t focus 25 te yaptım jillian2gibi hatta biraz daha zor bazı yerleri ege roll defa spor yapacaksan jillian çok agir gelir Leslie 2 mile ile başla sonra 3 4 yaparsın jillian ileri zamanlarda deneyebilirsin ben şu an pilates ve Leslie 3 mil yapıyorum
allah rahmet etsin canım sıkıntı olmaz sanırım bu cuma izinli yazarım kilo bildirimi yapmayabilirsin buarada bu hafta izinli olmuş olacaksın zaten

Ben bugun eoey efor sarfettim sabahi iple cekiyorum tartilmak dogru degil ama merak ediyorum.
ay evet ya bu arada hala ayni kilodayim ben deli spor yapmama rağmen ben bu işi anlamıyorum ya taş olsa çatlar bu spora bende tık yok

Bana da yapmayı öğretirseniz seve-seve yardım ederim size
tamam canım ben ayarlayım listeyi de beraber ekleriz kontrol ederiz bir takımdaki kişileri toplayım da once

merops 5. Takımda mi sanki bizim listede ismini gördüm neyse de sen izinde olmasan 1. Sendin April keşke bir hafta daha bekleyip izne ciksaymissin

izine ayrılanlar yani izinde olanlar listede yok sadece aktif olanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…