Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kizlar. Bugun bir enerjisizlik bir keyifsizlik. Hic tadim yok. Hic bir sey yapmadim yemek bile. Aksam ne yiyecegimi de bilmiyorum. Oglus uyudu ben de yattim uyudum hic hareket edesim gelmedi.

Ayrica birşey sormak istiyorum iki haftalık deneme sürecinde bizde kilo bildirimi yapacakmiyiz
canım yap hem motive olursun ne kadar kilo verdiğini görürüz.hem liste işi falan bu işin bahanesi
ben katılalı 2 ay oldu,yapmıştım başlarda
tamam canım gideceğim bir ara kadındoğuma erteleyip duruyorum.ama dün direndim ve ben kazandım bundan sonra ağrıkesici yok
gayet güzel bir menü

Ay kendime güvenip Leslie 3 mil yaptım, düşüp bayılacaktım. Kadındaki o enerji nedir öyle ya.
Karın çalıştırmıyor filan diye düşünürken bir saat sonra karnım kasılmaya başladı ama eğlenceliymiş gerçekten.

Menüm
11:00-1 haşlanmış yumurta, taze peynir, 5 zeytin, domates salatalık, kahve
15:30-1 kase tarçınlı yoğurt, 6 adet kuru kayısı
16:00-Nane çayı
18:30-6-7 kaşık yeşil fasulye, 1 dilim karpuz, 1 biber dolması
Akşam 9 gibi de bir bardak süt içerim belki
Spor-45 dk Leslie

Selam kizlar. Bugun bir enerjisizlik bir keyifsizlik. Hic tadim yok. Hic bir sey yapmadim yemek bile. Aksam ne yiyecegimi de bilmiyorum. Oglus uyudu ben de yattim uyudum hic hareket edesim gelmedi.
A ne oldu ki ya dinlen bakalım yorulmussundur belki ya bebekle de zor yani

Direk Leslie 3mil den başlarsan öyle olur karın kaca bacak hep çalıştırıyor ya baya etkili ama jillian i deneme derim 3 4 gün bacak ağrısından hareket edemiyorsun ilk yapısta sende alışkın değilsin sakatlama kendini Leslie süperdir az önce bende yaptım bir 4 mil

Bilmwm bi huysuzluk..esim geldi aksam tam aglayacaktim oglus altinj dena batirmis sirttindan cikmis aglamam bile yarim kaldi o derece :)) gundem yordu endiseler oglum icin gelecegi nasil olacak biyle seyler.

Tamam

İyi akşamlar , kızlar. Gününüz nasıl geçti?
Çarşamba menüm:
Sabah: 3 kayısı, 10 badem, 1 litre su, 1 saat sonra 1 dilim tam buğdaylı ekmek , 30 gr kadar peynir, böğürtlen reçelinden 3-4 böğürtlen aldım
Ara: 2 dilim çilekli kokonatlı kek
Öğlen-Akşam: 1 büyük kase kara başak, 1 tavuk budu
6 da yemek bitti
Şimdi ben spor yapmayaaa

Bilmwm bi huysuzluk..esim geldi aksam tam aglayacaktim oglus altinj dena batirmis sirttindan cikmis aglamam bile yarim kaldi o derece :)) gundem yordu endiseler oglum icin gelecegi nasil olacak biyle seyler.
ya dagatesim tam anne olmuşsun ya çok normal böyle hissetmen gerçekten annelik iç gudusu inşallah hersey yoluna girer hepimizin cocuklarini da yani gelecek nesilleri çok güzel hayırlı huzurlu bir hayat bekler canım dua etmek lazım

Kızlar, aranızda zumba yapmış olan varmı?
ben yaptim valla benim yapmadığım spor yok hangisini istersen sorabilirsin

Ay tam.ben yazacaktim ben de zumba yptim yapmadigimiz kalmamis. Ama sporu ozledim simdilerde cok duzensiz

İki erik yedim birazdan yeşil çay içeceğim
Öğle yemeğim mercimek salatası yoğurt ekmeksiz yiycem.Arada acıktım yarım paket çubuk kraker yedim regl yakın canimda acayip çikolata tatlı çekiyor
canım aktif olman çok güzel
ama menülerini akşam toplu olarak yazarsan daha iyi görüp yorumlayabiliriz

ayy bugün ikimize de aynı şey olmuş. ne yemek yaptım adam gibi ne de saatine baktım.ne bulursam onu yedim evde.

canım menün çok güzel,pek beğendim.
sadece kahvaltını 9 gibi falan yaparsan daha iyi olur.(diyene bak ben de yapamıyorum ama sen yap )
canım kara başak nasıl oluyor?
bir de aranı beğenmedim,keşke meyve falan yeseydin

-bugünkü menüm-
kahvaltı yapamadım yapmaya vaktim olmadı,tuttular beni telefonda saatlerce
12.15: 1 muz
12.30: 1 avuç leblebi,1 büyük tavada mantar
16.00:2 kase haşlanmış,tuzlu barbunya
17.00: 1 muz
18.30: 3 adet fırında patates(tuzlu,biberli)
bugün dünyanın en saçma menüsü oldu.aferin bana çok güzel beslendim aferin
2.5 lt su
2 fincan bitki çayı
spor: 2 saat sahilde yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…