canım yap hem motive olursun ne kadar kilo verdiğini görürüz.hem liste işi falan bu işin bahanesiAyrica birşey sormak istiyorum iki haftalık deneme sürecinde bizde kilo bildirimi yapacakmiyiz
tamam canım gideceğim bir ara kadındoğuma erteleyip duruyorum.ama dün direndim ve ben kazandımya çok geçmiş olsun benimde baya oluyordu onceden artık iyiyim birde dr gittin mi polikistikover varsa çok ağrı yapıyor adet olunca bence bir kadındoğuma görün ultrason yapar zaten öneririm
evet öyle valla iyiki var
tripkolik diyorsun yani
evet canım yapacaksın listeye girerken ilk kilon geliş tarihin falan ekleniyor çünkümenü de paylaş bu arada 2 hafta habersiz bildirim yapmazsan diskalifiye olursun listeye girdikten sonra hberin olsun cumaları 14.00 e kadar kesinlikle bildirim yapıyoruz bişey olursa haber ver hani acil işin vardır falan
gayet güzel bir menüKızlar, iyi akşamlar, bugün çok yoğundum bir şey yazamadım, bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım.
Salı menüm:
Sabah: 1 haşlama yumurta, 1 salatalık, 1 domates, 50 gr kadar peynir, 1 büyük dilim tam buğday ekmeği
Öğlen: 1 tabak mantar soslu makarna, 30-40 gr kadar peynir, 1 şeftali
Akşam: 1 bardak süt, 1 şeftali.
Spora yarından başlayacağım, İnşallah
Ay kendime güvenip Leslie 3 mil yaptım, düşüp bayılacaktım. Kadındaki o enerji nedir öyle ya.Valla ben hepsini denedim hatta Shaun t focus 25 te yaptım jillian2gibi hatta biraz daha zor bazı yerleri ege roll defa spor yapacaksan jillian çok agir gelir Leslie 2 mile ile başla sonra 3 4 yaparsın jillian ileri zamanlarda deneyebilirsinben şu an pilates ve Leslie 3 mil yapıyorum
A ne oldu ki ya dinlen bakalım yorulmussundur belki ya bebekle de zor yaniSelam kizlar. Bugun bir enerjisizlik bir keyifsizlik. Hic tadim yok. Hic bir sey yapmadim yemek bile. Aksam ne yiyecegimi de bilmiyorum. Oglus uyudu ben de yattim uyudum hic hareket edesim gelmedi.
Direk Leslie 3mil den başlarsan öyle olurAy kendime güvenip Leslie 3 mil yaptım, düşüp bayılacaktım. Kadındaki o enerji nedir öyle ya.
Karın çalıştırmıyor filan diye düşünürken bir saat sonra karnım kasılmaya başladı ama eğlenceliymiş gerçekten.
A ne oldu ki ya dinlen bakalım yorulmussundur belki ya bebekle de zor yani
Direk Leslie 3mil den başlarsan öyle olurkarın kaca bacak hep çalıştırıyor ya baya etkili ama jillian i deneme derim 3 4 gün bacak ağrısından hareket edemiyorsun ilk yapısta sende alışkın değilsin sakatlama kendini Leslie süperdir az önce bende yaptım bir 4 mil
Tamamay evet ya bu arada hala ayni kilodayim ben deli spor yapmama rağmen ben bu işi anlamıyorum ya taş olsa çatlar bu spora bende tık yok
tamam canım ben ayarlayım listeyi de beraber ekleriz kontrol ederizbir takımdaki kişileri toplayım da once
merops 5. Takımda mi sanki bizim listede ismini gördüm neyse de sen izinde olmasan 1. Sendin April keşke bir hafta daha bekleyip izne ciksaymissin
izine ayrılanlar yani izinde olanlar listede yok sadece aktif olanlar var
canım yap hem motive olursun ne kadar kilo verdiğini görürüz.hem liste işi falan bu işin bahanesi
ben katılalı 2 ay oldu,yapmıştım başlarda
tamam canım gideceğim bir ara kadındoğuma erteleyip duruyorum.ama dün direndim ve ben kazandımbundan sonra ağrıkesici yok
gayet güzel bir menü
İyiymiş bakayım biandelib a101 yada bimde ikisinden birinde bu hafta tartı varmış 19.90 a bak o kadar ucuza bir daha bulamazsın ona göre
ya dagatesim tam anne olmuşsun ya çok normal böyle hissetmen gerçekten annelik iç gudusu inşallah hersey yoluna girer hepimizin cocuklarini da yani gelecek nesilleri çok güzel hayırlı huzurlu bir hayat bekler canım dua etmek lazımBilmwm bi huysuzluk..esim geldi aksam tam aglayacaktim oglus altinj dena batirmis sirttindan cikmis aglamam bile yarim kaldi o derece :)) gundem yordu endiseler oglum icin gelecegi nasil olacak biyle seyler.
ben yaptim valla benim yapmadığım spor yok hangisini istersen sorabilirsinKızlar, aranızda zumba yapmış olan varmı?
ya dagatesim tam anne olmuşsun ya çok normal böyle hissetmen gerçekten annelik iç gudusu inşallah hersey yoluna girer hepimizin cocuklarini da yani gelecek nesilleri çok güzel hayırlı huzurlu bir hayat bekler canım dua etmek lazım
ben yaptim valla benim yapmadığım spor yok hangisini istersen sorabilirsin
Ay tam.ben yazacaktim ben de zumba yptim yapmadigimiz kalmamis. Ama sporu ozledim simdilerde cok duzensiz
İki erik yedim birazdan yeşil çay içeceğim
canım aktif olman çok güzelÖğle yemeğim mercimek salatası yoğurt ekmeksiz yiycem.Arada acıktım yarım paket çubuk kraker yedim regl yakın canimda acayip çikolata tatlı çekiyor
ayy bugün ikimize de aynı şey olmuş. ne yemek yaptım adam gibi ne de saatine baktım.ne bulursam onu yedim evde.Selam kizlar. Bugun bir enerjisizlik bir keyifsizlik. Hic tadim yok. Hic bir sey yapmadim yemek bile. Aksam ne yiyecegimi de bilmiyorum. Oglus uyudu ben de yattim uyudum hic hareket edesim gelmedi.
canım menün çok güzel,pek beğendim.Menüm
11:00-1 haşlanmış yumurta, taze peynir, 5 zeytin, domates salatalık, kahve
15:30-1 kase tarçınlı yoğurt, 6 adet kuru kayısı
16:00-Nane çayı
18:30-6-7 kaşık yeşil fasulye, 1 dilim karpuz, 1 biber dolması
Akşam 9 gibi de bir bardak süt içerim belki
Spor-45 dk Leslie
canım kara başak nasıl oluyor?İyi akşamlar , kızlar. Gününüz nasıl geçti?
Çarşamba menüm:
Sabah: 3 kayısı, 10 badem, 1 litre su, 1 saat sonra 1 dilim tam buğdaylı ekmek , 30 gr kadar peynir, böğürtlen reçelinden 3-4 böğürtlen aldım
Ara: 2 dilim çilekli kokonatlı kek
Öğlen-Akşam: 1 büyük kase kara başak, 1 tavuk budu
6 da yemek bitti
Şimdi ben spor yapmayaaa
ayy bugün ikimize de aynı şey olmuş. ne yemek yaptım adam gibi ne de saatine baktım.ne bulursam onu yedim evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?