Tamam bundan sonra öyle yaparım.Bugün yürüyüş yapamadım yağmur vardı evde spor yapıcam.canım aktif olman çok güzel
ama menülerini akşam toplu olarak yazarsan daha iyi görüp yorumlayabiliriz
Nasıl yararı oldu? Kilo mu verdin yoksa sıkılaştın mı?ya dagatesim tam anne olmuşsun ya çok normal böyle hissetmen gerçekten annelik iç gudusu inşallah hersey yoluna girer hepimizin cocuklarini da yani gelecek nesilleri çok güzel hayırlı huzurlu bir hayat bekler canım dua etmek lazım
ben yaptim valla benim yapmadığım spor yok hangisini istersen sorabilirsin
Resmini atarım şimdi. Ben kalori hesaplayarak vermekten yanayım, çünki bir şeyi canım çektiyse hep yerim, yoksa bir şeyin bana yasak olduğunu bildiğimde psikolojim bozuluyo,ama haklısın meyve yemem daha iyi olurducanım menün çok güzel,pek beğendim.
sadece kahvaltını 9 gibi falan yaparsan daha iyi olur.(diyene bak ben de yapamıyorum ama sen yap)
canım kara başak nasıl oluyor?
bir de aranı beğenmedim,keşke meyve falan yeseydin
Daha güzel menüler sizin olsun inşallahcanım menün çok güzel,pek beğendim.
sadece kahvaltını 9 gibi falan yaparsan daha iyi olur.(diyene bak ben de yapamıyorum ama sen yap)
ayy bugün ikimize de aynı şey olmuş. ne yemek yaptım adam gibi ne de saatine baktım.ne bulursam onu yedim evde.
Nasıl yararı oldu? Kilo mu verdin yoksa sıkılaştın mı?
Resmini atarım şimdi. Ben kalori hesaplayarak vermekten yanayım, çünki bir şeyi canım çektiyse hep yerim, yoksa bir şeyin bana yasak olduğunu bildiğimde psikolojim bozuluyo,ama haklısın meyve yemem daha iyi olurdu
anladım canım herkes kendine uygun diyeti yapmalı zaten bence,ama ben onu diyet için söylemedim :)Nasıl yararı oldu? Kilo mu verdin yoksa sıkılaştın mı?
Resmini atarım şimdi. Ben kalori hesaplayarak vermekten yanayım, çünki bir şeyi canım çektiyse hep yerim, yoksa bir şeyin bana yasak olduğunu bildiğimde psikolojim bozuluyo,ama haklısın meyve yemem daha iyi olurdu
ilk defa gördüm bunu ne yapıp yiyorsun canım?Kara başak
çok sevindim,yarın ben de adam gibi kahvaltı yapacağım inşallahDaha güzel menüler sizin olsun inşallah
Bugün 09:40da başladım
şaka yapıyorsun değil miYoksa ben sen miyiiiiim20lik disim cikiyor black ve cok agritiyor. Tanidik geldi mi :))
öğlen 12 hurma mı2 gundir menu de yazmadim. Bugun yazayim.
sabah kalkinca 3 kayisi
sabah 2 yumurta / tahin pekmez 2 tatli kasigi / 3 dilim ekmek
aksam 1 tabak makarna yogurtlu / 1 erik / 12 15 tane kiraz / bir de tatli yedim caniniz istemesin diye adini yazmayacagim ama oyle cok serbetlilerden degil.
Spor.yapmadim. dun hic keyfim yoktu. Heo yattim desem yeri. Aksam da yemek yapmadigim icin makarnaya kaldik
Onceki gun
sabah 3 kayisi kalkinca
kahvalti 1 yumurta / 2 dilim ekmek
oglen 12 tane hurma
aksam 1 tabak kabak yemrgi (6-7 yenek kasigi) 1 kase corba / karpuz
spor 45 dakika yuruyus +dans
her 22 gunde 3 litreden fazla su ictim
öğlen 12 hurma mısen yiyemezsin o kadar yanlış yazmışsın sanırım
olsun olsun üzülme şimdi,ben de çıkardım onları hayatımdan ama şöyleBugünden itibaren ekmegin her türlüsünü makarna pilav yemiycem çünkü bel bölgem yaglanmaya simitlerim cikmaya başladı. Kış boyu çok güzel spor yaptım ve incelmistim 63 kilo olsamda daha ince görünüyordum
Ramazan ve bayramda nasıl bozuldu inanamadım
şaka yapıyorsun değil mibi'an ciddiye alasım geldi
hıhhh bugün çok güzel yemek yedim ama. bir sürü çeşit yaptırdım anneme,acıdı halime
kahvaltıyı da bir çözsem,her şey mükemmel olacak.
akşama menümü görürsün,etiketleyeceğim hatta
ya çok şekerli gelmedi mi? ben 2 tane yiyince şeker komasında gibi oluyorumKahvaltiyi 7 de yaptim o yuzden oglen yemek yerine hurma yedim. Cunku yemek yapmaya hazirlsma fln vaktim yoktu oglus biraz hastaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?