Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Nasıl yararı oldu? Kilo mu verdin yoksa sıkılaştın mı?
Resmini atarım şimdi. Ben kalori hesaplayarak vermekten yanayım, çünki bir şeyi canım çektiyse hep yerim, yoksa bir şeyin bana yasak olduğunu bildiğimde psikolojim bozuluyo,ama haklısın meyve yemem daha iyi olurdu

Ben de zumba yapmistim.cok.fazla kilo vermedim ama.guzel sıkılastim. Onemli olan sıkılasmak bence. Kilo verdikten sonra limbir limbir kalinca da istedigin kiyafet duzgun durmuyor

2 gundir menu de yazmadim. Bugun yazayim.

sabah kalkinca 3 kayisi

sabah 2 yumurta / tahin pekmez 2 tatli kasigi / 3 dilim ekmek

aksam 1 tabak makarna yogurtlu / 1 erik / 12 15 tane kiraz / bir de tatli yedim caniniz istemesin diye adini yazmayacagim ama oyle cok serbetlilerden degil.

Spor.yapmadim. dun hic keyfim yoktu. Heo yattim desem yeri. Aksam da yemek yapmadigim icin makarnaya kaldik

Onceki gun

sabah 3 kayisi kalkinca

kahvalti 1 yumurta / 2 dilim ekmek

oglen 12 tane hurma

aksam 1 tabak kabak yemrgi (6-7 yenek kasigi) 1 kase corba / karpuz

spor 45 dakika yuruyus +dans

her 22 gunde 3 litreden fazla su ictim

anladım canım herkes kendine uygun diyeti yapmalı zaten bence,ama ben onu diyet için söylemedim :)
kek,rafine şeker,un vs bu tarz şeylerden biraz uzak durmak gerekiyor.zayıflamak için değil de sağlıklı beslenmek için.daha kalorisi olan bir meyve yiyebilirdin mesela ona bir şey demezdim.
biz de buranın sağlık bekçileri gibi olduk ama söylemeden edemiyorum

Yoksa ben sen miyiiiiim 20lik disim cikiyor black ve cok agritiyor. Tanidik geldi mi :))
şaka yapıyorsun değil mi bi'an ciddiye alasım geldi
hıhhh bugün çok güzel yemek yedim ama. bir sürü çeşit yaptırdım anneme,acıdı halime
kahvaltıyı da bir çözsem,her şey mükemmel olacak.
akşama menümü görürsün,etiketleyeceğim hatta

öğlen 12 hurma mı sen yiyemezsin o kadar yanlış yazmışsın sanırım

Bugünden itibaren ekmegin her türlüsünü makarna pilav yemiycem çünkü bel bölgem yaglanmaya simitlerim cikmaya başladı. Kış boyu çok güzel spor yaptım ve incelmistim 63 kilo olsamda daha ince görünüyordum
Ramazan ve bayramda nasıl bozuldu inanamadım

olsun olsun üzülme şimdi,ben de çıkardım onları hayatımdan ama şöyle
benim beslenme proğramımda kepeklileri serbest.makarna yiyeceğim zaman tam buğdaylı alıyorum,pilav kepekli pirinçten yapıyorum.öyle de yapabilirsin ama yine ölçüyü kaçırmayacaksın tabii

Yok cidden disim cikiyor. Hatta yan cikiyor disciye gitmem lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…