Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ekmegi tamamen kesmek de jyi degil. Bulgur tam bugday vs yemek lazim ozellikle b12 icin.

ahahahahahha
ay buna çok güldüm işte yalnız
benimki de yan çıkıyor randevum 29'unda.ağrısı geçti biraz,ateşi de geçti.şimdi sana ne zor oluyordur of of

Az daha bekleseydi oglusla beraber cikarirdik :)) asi yaptirdik onun atesi huysuzlugu fln . Huy degisti cocuk resmen :)

Kuru hurma degil canim yas. Tam olmamis birsz ham hurma. Ondan sekeri oyle yuksek degil. Meyveler kurudukca sekeri daha fazla hissediyorsun.
hııı şimdi anladım,bizim evdeki kuru hurma.2 tane yulafa katsam şeker bombası oluyor,ondan şaşırdım tamam

hııı şimdi anladım,bizim evdeki kuru hurma.2 tane yulafa katsam şeker bombası oluyor,ondan şaşırdım tamam
Yok kuru hurmadan nasil yiyeyim o kadar. Bu yarisi ham sicakta bekletirsen olgunlasip sekerleniyor nasil oluyorsa :) ham olmasina ragmen normale gore cok yedim. Aksam.esime boyle yedim.deyince dalga geciyorum sandi :)) o kadari birden yemedigim icin hic

Ekmegi tamamen kesmek de jyi degil. Bulgur tam bugday vs yemek lazim ozellikle b12 icin.
Teşekkür ederim arkadaşlar bende ekmeği tam anlamıyla kesme taraftarı değilim ama bu aralar odaklanamıyorum o yüzden bir süre bu şekilde devam edicem en azından ramazan öncesi kiloma inene kadar

hiç ham olanını görmedim:) nereden buldun,tadını merak ettim
ben de şaşırdım ya işte ondan

Teşekkür ederim arkadaşlar bende ekmeği tam anlamıyla kesme taraftarı değilim ama bu aralar odaklanamıyorum o yüzden bir süre bu şekilde devam edicem en azından ramazan öncesi kiloma inene kadar
canım bence ekmeği kes,ama arada 2-3 kaşık yemeklerin yanında bulgur,kepekli pirinç tüket.haftada 2 defa gibi mesela :) bir gün bulgur,bir gün pirinç.
bazende tam buğdaydan makarna yapabilirsin

hiç ham olanını görmedim:) nereden buldun,tadını merak ettim
ben de şaşırdım ya işte ondan

Bunu bir tanidigimiz umreye gitmisti ramazanda ondan istedim. Cok nadir satiliyor buralarda. Yakinlarda olsan bulusurduk verirdim sana da tip tip mesela baska bi tio var. Kahve ve cayla tuketiyorlarmis arabistanda esim onu seviyor. O cok sekerli. O da taze ama daha cok sekerli. Bunlar boyle minik minik. Parmaginin bir bogumu gibi dusun

canım bence ekmeği kes,ama arada 2-3 kaşık yemeklerin yanında bulgur,kepekli pirinç tüket.haftada 2 defa gibi mesela :) bir gün bulgur,bir gün pirinç.

Pirinc cok masum degil ama bulgur bence tuketilmesi gerekiyorm tam bugday tam tahil ekmek ya da dedigin gibi makarna vs yemek lazim. Karbonhidrat da onemli cunku. Aksam 5 kasik bulgurdansa sabah 2 dilim ekmek daha mantiklim cunku gun icinde tuketiluo yanip gidiyor

Makarnayı severim bulguru da zaten tam anlamıyla uzaklaşmak bunalıma sokar beni

zensim sen 17 yasindaydin degil mi boyun ve kilon neydi. Kusura bakma bu ara 3 kisi birden gelince kim kimdi karistirdim.

kendimi de tanitayim 168 boy 66 kiloyum. 2 aylik oglum var. Hedefim 58
Ahah keşkee 17 olsam 38 yaşındayım canım 160 boy 65,7 kg kilom bir oğlum var 13 yaşında

hıı anladım,ay çok merak ettim ya
bende de böyle şey var nerede tatmadığım bir şey var hemen denemek istiyorum.egzantrik şeyleri illa yiyeceğim.tabii sebze,meyve olacak sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…