ben de tanıtayım,yaş 22 ama olgunluk vardır bir 35Ahah keşkee 17 olsam 38 yaşındayım canım 160 boy 65,7 kg kilom bir oğlum var 13 yaşında
Güzelce yıkayıp tencereye koyup üzerini alıncaya kadar su ekliyorum ve pişmeye bırakıyorum. ( daha doğrusu annem yapıyoilk defa gördüm bunu ne yapıp yiyorsun canım?
çok sevindim,yarın ben de adam gibi kahvaltı yapacağım inşallah
ben de alayım,tatmazsam olmazGüzelce yıkayıp tencereye koyup üzerini alıncaya kadar su ekliyorum ve pişmeye bırakıyorum. ( daha doğrusu annem yapıyo) Daha sonra 10-15 dakika pişirip üzerine biraz yağ biraz da tuz ekleyip ( ben bazen tuz eklemiyorum, o zaman bile güzel oluyo) , 5 dakika kadar yine pişiriyorum, hazır oluyo
valla billakaptanım hiç uyumadın mı
Yoksa ben sen miyiiiiim20lik disim cikiyor black ve cok agritiyor. Tanidik geldi mi :))
2 gundir menu de yazmadim. Bugun yazayim.
sabah kalkinca 3 kayisi
sabah 2 yumurta / tahin pekmez 2 tatli kasigi / 3 dilim ekmek
aksam 1 tabak makarna yogurtlu / 1 erik / 12 15 tane kiraz / bir de tatli yedim caniniz istemesin diye adini yazmayacagim ama oyle cok serbetlilerden degil.
Spor.yapmadim. dun hic keyfim yoktu. Heo yattim desem yeri. Aksam da yemek yapmadigim icin makarnaya kaldik
Onceki gun
sabah 3 kayisi kalkinca
kahvalti 1 yumurta / 2 dilim ekmek
oglen 12 tane hurma
aksam 1 tabak kabak yemrgi (6-7 yenek kasigi) 1 kase corba / karpuz
spor 45 dakika yuruyus +dans
her 22 gunde 3 litreden fazla su ictim
@afrodit26 canim tasindin mi yerlestin mi nasilsin ? Ilgaz nasil?
hiç ham olanını görmedim:) nereden buldun,tadını merak ettim
ben de şaşırdım ya işte ondan
Canım hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum daima.Ahah keşkee 17 olsam 38 yaşındayım canım 160 boy 65,7 kg kilom bir oğlum var 13 yaşında
Hahahhyyy 98 de olmaktan iyidir ama 75. :))))
Başarırsın canım olabilir duraklama bu çok normal. Yine toparlanıp yapacaksın eminim şuanda yaz onun şımarıklığı mı var acaba üstündetamam yemek ye ama sağlıklı şeylerden yee, yenilme şu stres denen illete o senden büyük değil kuzummm bakkk sonuç çok güzel olacak gidince kilolar !
Hedefim önce 60 sonra basarabilirsem 55 boy yaş tablosuna göre 59 yetiyormuşben de tanıtayım,yaş 22 ama olgunluk vardır bir 35
boyum 1.60 kilom 75,sımsıkı olup 69 olmak istiyorum
senin hedefin nedir?
Çok sağol canımEvettt sonra uyudum misafirim var gecem gündüze karıştıbugün 12 de kalktım sen düşün.
Canımmm çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim Rabbim'den. Hemen bir dra gözük ilerleyip dahada cok canını yakmasın kuzum.!
Menün güzel tatlımsporda var daha ne olsun. Başladın demek artık spora senin adına sevindim.
Evet yaa ne yaptı acaba bak yoğunluktan gelemiyor belli...
Bende ilk defa duydumyine bir şey öğrendik. Saol dagatesi
Canım hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum daima.
Annem diğerine bir sürü para verdik dijital çabuk bozuluyor diye dedi.andelib a101 yada bimde ikisinden birinde bu hafta tartı varmış 19.90 a bak o kadar ucuza bir daha bulamazsın ona göre
Bence marketlerde satılır. Ben Türkiyede yaşamıyorum diye tam bilemem, ama bildiğim kadarıyla var. Mutlaka tat, çok güzel ve doyumlu bi şeyben de alayım,tatmazsam olmaznerede satılıyor ki canım bu?
Ben aynı yerimdeyim ama ya haksızlık bu
seb bilirsin canım ama gün gelecek o grları arayacaksınAnnem diğerine bir sürü para verdik dijital çabuk bozuluyor diye dedi.Bir sürüden kastı astronomik rakamlar değil bu arada 30-40 lira. Bi de kızarak da söylemedi, kızarak söylese ısrar ederdim
Hahahhyyy gel tabi sorulur mu?? Ayyy kuzum misafirim var gelemiyorum ki heppp ama ctesi akşamından sonra burdayım kavuşuyoruz :))))))ApriL_2007 ben yarın kendimi listeye girdiriyorum tamam mı kilo aldım ama 6 ayı geçmiş olduğu içngirebiliyorum sanki haberin olsun gireyim mi sen ne dersin
Yok gram ölçmüyor.seb bilirsin canım ama gün gelecek o grları arayacaksınama bu tartıyı 40 civerı bişey aldıysan gr ölçen tartılardan mı eğer öyleyse sıkıntı yapmaz 100 gr çizgileri var mı tartıda nasıl tartın
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. En kısa sürede çıkar iyileşirsin inşallah.Merhaba arkadaşlar, şuan size gastaneden yazıylrum... biraz istirahat zamanı benim için... boynumda oluşan bir rahatsızlıktan ötürü yapılan tedaviler işe yaramayıp acım sürekli artında incelemeye aldılar ... bu arada kortizon verdiler ne yazıkki buralarda peynir ekmek gibi kullanılıyor bu ilaç... sanırsam yarın çıkacağım... keyfim hiç yok... yatmaktan uyumaktan bir hoş oldum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?