Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ilk defa gördüm bunu ne yapıp yiyorsun canım?

çok sevindim,yarın ben de adam gibi kahvaltı yapacağım inşallah
Güzelce yıkayıp tencereye koyup üzerini alıncaya kadar su ekliyorum ve pişmeye bırakıyorum. ( daha doğrusu annem yapıyo ) Daha sonra 10-15 dakika pişirip üzerine biraz yağ biraz da tuz ekleyip ( ben bazen tuz eklemiyorum, o zaman bile güzel oluyo) , 5 dakika kadar yine pişiriyorum, hazır oluyo

ben de alayım,tatmazsam olmaz nerede satılıyor ki canım bu?

valla billa kaptanım hiç uyumadın mı

Evettt sonra uyudum misafirim var gecem gündüze karıştı bugün 12 de kalktım sen düşün.

Yoksa ben sen miyiiiiim 20lik disim cikiyor black ve cok agritiyor. Tanidik geldi mi :))

Canımmm çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim Rabbim'den. Hemen bir dra gözük ilerleyip dahada cok canını yakmasın kuzum.!

Menün güzel tatlım sporda var daha ne olsun. Başladın demek artık spora senin adına sevindim.

@afrodit26 canim tasindin mi yerlestin mi nasilsin ? Ilgaz nasil?

Evet yaa ne yaptı acaba bak yoğunluktan gelemiyor belli...

hiç ham olanını görmedim:) nereden buldun,tadını merak ettim
ben de şaşırdım ya işte ondan

Bende ilk defa duydum yine bir şey öğrendik. Saol dagatesi

Ahah keşkee 17 olsam 38 yaşındayım canım 160 boy 65,7 kg kilom bir oğlum var 13 yaşında
Canım hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum daima.

valla kuzum ne güzel söylüyosun çok haklısın..toparlanmam şart yoksa durum vahim

Çok sağol canım

andelib a101 yada bimde ikisinden birinde bu hafta tartı varmış 19.90 a bak o kadar ucuza bir daha bulamazsın ona göre
Annem diğerine bir sürü para verdik dijital çabuk bozuluyor diye dedi. Bir sürüden kastı astronomik rakamlar değil bu arada 30-40 lira. Bi de kızarak da söylemedi, kızarak söylese ısrar ederdim

Kahvaltım 2 haşlanmış yumurta salatalık domates peynir zeytin bir avuç çiğ fındık
Ara bir fincan Türk kahvesi sade
Öğle yemeği yeşil mercimek yoğurt
Akşam mantar sote kaşar peyniri salata
İki bardak yeşil çay ve bol su içtim günü kapattım

Annem diğerine bir sürü para verdik dijital çabuk bozuluyor diye dedi. Bir sürüden kastı astronomik rakamlar değil bu arada 30-40 lira. Bi de kızarak da söylemedi, kızarak söylese ısrar ederdim
seb bilirsin canım ama gün gelecek o grları arayacaksın ama bu tartıyı 40 civerı bişey aldıysan gr ölçen tartılardan mı eğer öyleyse sıkıntı yapmaz 100 gr çizgileri var mı tartıda nasıl tartın

ApriL_2007 ben yarın kendimi listeye girdiriyorum tamam mı kilo aldım ama 6 ayı geçmiş olduğu içngirebiliyorum sanki haberin olsun gireyim mi sen ne dersin
Hahahhyyy gel tabi sorulur mu?? Ayyy kuzum misafirim var gelemiyorum ki heppp ama ctesi akşamından sonra burdayım kavuşuyoruz :))))))

Merhaba arkadaşlar, şuan size gastaneden yazıylrum... biraz istirahat zamanı benim için... boynumda oluşan bir rahatsızlıktan ötürü yapılan tedaviler işe yaramayıp acım sürekli artında incelemeye aldılar ... bu arada kortizon verdiler ne yazıkki buralarda peynir ekmek gibi kullanılıyor bu ilaç... sanırsam yarın çıkacağım... keyfim hiç yok... yatmaktan uyumaktan bir hoş oldum ben...

Yok gram ölçmüyor.
İyi olurdu ama işte

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. En kısa sürede çıkar iyileşirsin inşallah.

Menüm
09:40-Lor peynirli omlet, 1 tatlı kaşığı vişne reçeli, peynir, salatalık, çay
12:00-1 avuç kuruyemiş
14:30-Üzüm ve kiraz
16:30-Yarım avuç kuruyemiş
19:00-1 biber dolması, 3 kepçe mercimek çorbası, salatalık, domates, 1 kase yoğurt, üzüm, 1 avuç ceviz
40-45 dk kadar da yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…