ya gel gel bekliyorummHahahhyyy gel tabi sorulur mu?? Ayyy kuzum misafirim var gelemiyorum ki heppp ama ctesi akşamından sonra burdayım kavuşuyoruz :))))))
geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar, şuan size gastaneden yazıylrum... biraz istirahat zamanı benim için... boynumda oluşan bir rahatsızlıktan ötürü yapılan tedaviler işe yaramayıp acım sürekli artında incelemeye aldılar ... bu arada kortizon verdiler ne yazıkki buralarda peynir ekmek gibi kullanılıyor bu ilaç... sanırsam yarın çıkacağım... keyfim hiç yok... yatmaktan uyumaktan bir hoş oldum ben...
Ayyy çokkk geçmiş olsun Rabbim den acil şifalar dilerim. Cabucak iyi ol hastalık kötüü birşey bilirim.Merhaba arkadaşlar, şuan size gastaneden yazıylrum... biraz istirahat zamanı benim için... boynumda oluşan bir rahatsızlıktan ötürü yapılan tedaviler işe yaramayıp acım sürekli artında incelemeye aldılar ... bu arada kortizon verdiler ne yazıkki buralarda peynir ekmek gibi kullanılıyor bu ilaç... sanırsam yarın çıkacağım... keyfim hiç yok... yatmaktan uyumaktan bir hoş oldum ben...
Yok gram ölçmüyor.
İyi olurdu ama işte
Menüm
09:40-Lor peynirli omlet, 1 tatlı kaşığı vişne reçeli, peynir, salatalık, çay
12:00-1 avuç kuruyemiş
14:30-Üzüm ve kiraz
16:30-Yarım avuç kuruyemiş
19:00-1 biber dolması, 3 kepçe mercimek çorbası, salatalık, domates, 1 kase yoğurt, üzüm, 1 avuç ceviz
40-45 dk kadar da yürüyüş yaptım
Çok geçmiş olsun Allah sifanizi versinMerhaba arkadaşlar, şuan size gastaneden yazıylrum... biraz istirahat zamanı benim için... boynumda oluşan bir rahatsızlıktan ötürü yapılan tedaviler işe yaramayıp acım sürekli artında incelemeye aldılar ... bu arada kortizon verdiler ne yazıkki buralarda peynir ekmek gibi kullanılıyor bu ilaç... sanırsam yarın çıkacağım... keyfim hiç yok... yatmaktan uyumaktan bir hoş oldum ben...
Afiyet şifa olsun menü çok güzelMenüm
09:40-Lor peynirli omlet, 1 tatlı kaşığı vişne reçeli, peynir, salatalık, çay
12:00-1 avuç kuruyemiş
14:30-Üzüm ve kiraz
16:30-Yarım avuç kuruyemiş
19:00-1 biber dolması, 3 kepçe mercimek çorbası, salatalık, domates, 1 kase yoğurt, üzüm, 1 avuç ceviz
40-45 dk kadar da yürüyüş yaptım
Yatma hazırlığındayim ben malum yarın iş var .Sabah da erken kalkıp yürüyüşe gideceğim inşaAllah yağmur yagmazsaBeybiler napıyorsunuz bakimm
Biz yemek sonrası takılmaca iştee yüksek sosyeteyi izliyoruz kuzenimle...
çok güzel olmuş canım menün,eksik bulamadımKahvaltım 2 haşlanmış yumurta salatalık domates peynir zeytin bir avuç çiğ fındık
Ara bir fincan Türk kahvesi sade
Öğle yemeği yeşil mercimek yoğurt
Akşam mantar sote kaşar peyniri salata
İki bardak yeşil çay ve bol su içtim günü kapattım
kas oluyordur onlar kass,tartıya takılma ölçülerini alBen aynı yerimdeyim ama ya haksızlık buo kadar spor yapıyorum nereye gidiyor zaten regl oldum ya hertarafım ağrıyor
canım çok geçmiş olsun,haftaya devam edersin.şimdi kiloyu dert etme,sağlığına hemencecik kavuşMerhaba arkadaşlar, şuan size gastaneden yazıylrum... biraz istirahat zamanı benim için... boynumda oluşan bir rahatsızlıktan ötürü yapılan tedaviler işe yaramayıp acım sürekli artında incelemeye aldılar ... bu arada kortizon verdiler ne yazıkki buralarda peynir ekmek gibi kullanılıyor bu ilaç... sanırsam yarın çıkacağım... keyfim hiç yok... yatmaktan uyumaktan bir hoş oldum ben...
değiştiremiyorsun sanırım ya da değiştirmek istresen moderatore soylemen lazımAyy kızlar, profilde doğum tarihi değiştirilemiyomu? Yanlışlıkla 1995 olmuş, gördüğümde şok oldum
Tamam, teşekkürlerdeğiştiremiyorsun sanırım ya da değiştirmek istresen moderatore soylemen lazımkime söylemen gerektiğini bilmiyorum henüz ama
yarın kilo bildirimi yapmayı unutmayın 1. takım akşam listeyi paylaşacağım ben merak etmeyin saat veriyorum 6 da geleceğim en geç
kendimi en yukarı yazmış gibi olmuşum ya kusura bakmayınbu arada ... larımı yarın hesaplayacağım kilomu falanda kaldığım kiloyu vs işte yarın görüşürüz
Sabah yok ama gerisi müthiş güzel-bugünkü menüm-
yine uyanamadım kahvaltı yapamadım
12.45: 3 yemek kaşığı kepekli pirinçten olan nohutlu pilav
5 yemek kaşığı ayşe kadın fasulye
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kaşık salata
16.00: 1 şeftali
18.00: 10 tane çiğ badem,1 tane ceviz
3 lt su
4 fincan bitki çayı
45 dk koşu bandında yürüme
90 dk sahilde yürüme
Ne güzel isteee bırak kalsın. GencecikAyy kızlar, profilde doğum tarihi değiştirilemiyomu? Yanlışlıkla 1995 olmuş, gördüğümde şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?