Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hahahhyyy gel tabi sorulur mu?? Ayyy kuzum misafirim var gelemiyorum ki heppp ama ctesi akşamından sonra burdayım kavuşuyoruz :))))))
ya gel gel bekliyorumm

geçmiş olsun canım

Ayyy çokkk geçmiş olsun Rabbim den acil şifalar dilerim. Cabucak iyi ol hastalık kötüü birşey bilirim.
Yok gram ölçmüyor.
İyi olurdu ama işte

Nasıl yani yanlış anlamadım dimi? Şimdi senin tartın gram ölçmüyor?? Ama biz her Cuma tartılıp kilomuzun yüzdesini hesaplıyoruz ve o gramlar bile takım için önemli canımmmm onu nasıl yapacağız ?

Çokkk güzel menün, devamm devamm

Çok geçmiş olsun Allah sifanizi versin

A
Afiyet şifa olsun menü çok güzel

***1.TAKIM 475. ETAP ***

deadline (/////) ..... etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi ...ya bölündü
sevilay 80 (73.3///// ) izne ayrılmak istiyor
Merops (75.4///%)
blackswannina94 (79.1/76.1/3/%1.90)
Keten prenses (64.5///%)

1.Takım Ortalaması: %

çok güzel olmuş canım menün,eksik bulamadım
bir de spor olursa tamamsın
Ben aynı yerimdeyim ama ya haksızlık bu o kadar spor yapıyorum nereye gidiyor zaten regl oldum ya hertarafım ağrıyor
kas oluyordur onlar kass,tartıya takılma ölçülerini al

canım çok geçmiş olsun,haftaya devam edersin.şimdi kiloyu dert etme,sağlığına hemencecik kavuş

-bugünkü menüm-
yine uyanamadım kahvaltı yapamadım
12.45: 3 yemek kaşığı kepekli pirinçten olan nohutlu pilav
5 yemek kaşığı ayşe kadın fasulye
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kaşık salata
16.00: 1 şeftali
18.00: 10 tane çiğ badem,1 tane ceviz
3 lt su
4 fincan bitki çayı
45 dk koşu bandında yürüme
90 dk sahilde yürüme

Herkese iyi akşamlar, yarına boooolca eksiler
Perşembe menüm:
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 50 gr kadar peynir, böğürtlen reçelinden bir kaç böğürtlen, 2 yumurtalı peynirli omlet
Gün içerisinde ortalama 10-12 kayısı, 2 bardak süt içtim, 7-8 badem
Akşam: 1 tabak makarna
Makarnayı yememeliydim
20 dakika hulahoop çevirdim

yarın kilo bildirimi yapmayı unutmayın 1. takım akşam listeyi paylaşacağım ben merak etmeyin saat veriyorum 6 da geleceğim en geç

Beraberce hallederiz kuzum bir aksilik olursa yaz banaaaaa
kendimi en yukarı yazmış gibi olmuşum ya kusura bakmayın bu arada ... larımı yarın hesaplayacağım kilomu falanda kaldığım kiloyu vs işte yarın görüşürüz

Eeee okadar aradan sonra başları hakettin ne kusuru farketmez canımmmm. Zaten alfabetik sıraya göre ayarlarız çoğalalım biraz.
Sabah yok ama gerisi müthiş güzel
Ayy kızlar, profilde doğum tarihi değiştirilemiyomu? Yanlışlıkla 1995 olmuş, gördüğümde şok oldum
Ne güzel isteee bırak kalsın. Gencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…