kızlarrrr
bugün bütün gün dışarıdayım
hemencecik kilo bildirimini yapayım dedim
geçen hafta: 76.100
bu hafta: 75.00
fark: 1.1 kg
Ayy kızlar, profilde doğum tarihi değiştirilemiyomu? Yanlışlıkla 1995 olmuş, gördüğümde şok oldum
Herkese iyi akşamlar, yarına boooolca eksiler
Perşembe menüm:
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 50 gr kadar peynir, böğürtlen reçelinden bir kaç böğürtlen, 2 yumurtalı peynirli omlet
Gün içerisinde ortalama 10-12 kayısı, 2 bardak süt içtim, 7-8 badem
Akşam: 1 tabak makarna
Makarnayı yememeliydim
20 dakika hulahoop çevirdim
Merhaba arkadaşlar, şuan size gastaneden yazıylrum... biraz istirahat zamanı benim için... boynumda oluşan bir rahatsızlıktan ötürü yapılan tedaviler işe yaramayıp acım sürekli artında incelemeye aldılar ... bu arada kortizon verdiler ne yazıkki buralarda peynir ekmek gibi kullanılıyor bu ilaç... sanırsam yarın çıkacağım... keyfim hiç yok... yatmaktan uyumaktan bir hoş oldum ben...
Ben 97 liyimBeraberce hallederiz kuzum bir aksilik olursa yaz banaaaaa
Eeee okadar aradan sonra başları hakettin ne kusuru farketmez canımmmm. Zaten alfabetik sıraya göre ayarlarız çoğalalım biraz.
Sabah yok ama gerisi müthiş güzel
Ne güzel isteee bırak kalsın. Gencecik
19 canımKac yasindasin normalde
Yok onları sabah yemedim, yumurta ve peynir ekmek sabah yedim, sabah çok oldu diye tüm gün meyve ve sütle geçirdim, sabahı 9 gibi yedim, akşam da küçük bir tabak makarna saat 7 gibi yedimSabah kacta yedin. 2 yumurts 2 bardak sut cok.gibi geldi yani birer daha iyi gibi ama tabi kilonu ve saatleri bilmedigimden ne desem bos. 10 15 taze kayosi mi kuru yaprak mi yoksa normal mi. O.da cok. boyunu kilonu yeniden yazarsan benim.gibi unutkanlara iyi olur:)
Gez bakalım iyi gezmelerkızlarrrr
bugün bütün gün dışarıdayım
hemencecik kilo bildirimini yapayım dedim
geçen hafta: 76.100
bu hafta: 75.00
fark: 1.1 kg
Canımmm cokkkkk güzel gitmiş, süpersin. İyi bir başlangıç oldu bu, hadi bakalım listeye gelmene kaldı iki bildirimBaşlangıç kilom 59.5, bugün 58.7 -0.8 gr 1,34%
Günaydın harikasın canımm hepp gitsin, cokkkkk gitsinHerkese günaydın
Bende kilo bildirimimi yapayım 65,3 kg pazartesiden beri 400 gr gitmiş
Tamam canım yazarım. O nasıl iş yaa özendimgünaydın kızlar beni sabit yazar mısınız tartılamıyorum.kapadokya'ya geldik tüm ofis iş için..öpüyorum hepinizi
Hayırlı cumalar canım gidecek umarım bu sefer iyi başladımGünaydınnnnn beybiler
Günümüz süpper geçsin İnşaAllah. Hadi gelsin bakalım kg bildirimleri.Hayırlı cumalar arkadaşlar
Ben 18im ama. Ben olabilir miyim o17 yasindaki kimse ciksiiin ortayaaa
Nasıl yani yanlış anlamadım dimi? Şimdi senin tartın gram ölçmüyor?? Ama biz her Cuma tartılıp kilomuzun yüzdesini hesaplıyoruz ve o gramlar bile takım için önemli canımmmm onu nasıl yapacağız ?
Bana göre yaniii bana kalsa hiççç sorun değil de işte bu gram durumu aklımı karıştırdı. Annenin ikna olması umuduyla...Evet ölçmüyor ama ne yapabilirim şu an? Annem yeni tartı almayı da kabul etmedi. Yarışmalara katılamaz mıyım bu durumda?
Vayyy be hatuna bakk gidiyor yine MaşallahBenim kilo bildirimim de gecen cuma 66 bugun 65.3
bir ara 64.9 u girdum ama kayboldu geri nedense :)))
Bana göre yaniii bana kalsa hiççç sorun değil de işte bu gram durumu aklımı karıştırdı. Annenin ikna olması umuduyla...
dagatesi help me! Napcaz böyle durumda varmı senin fikrin ben kalakaldım şimdi :)))))
Vayyy be hatuna bakk gidiyor yine Maşallahhee hee o 64.9 yine gelir göz kırpmış sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?