Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sabah kacta yedin. 2 yumurts 2 bardak sut cok.gibi geldi yani birer daha iyi gibi ama tabi kilonu ve saatleri bilmedigimden ne desem bos. 10 15 taze kayosi mi kuru yaprak mi yoksa normal mi. O.da cok. boyunu kilonu yeniden yazarsan benim.gibi unutkanlara iyi olur:)

Ckk gecmis olsun.herseyin basi saglik. Bir an once sagligina kavusursun insallah

Ben 97 liyim ondan şok oldum
Kac yasindasin normalde
19 canım

Yok onları sabah yemedim, yumurta ve peynir ekmek sabah yedim, sabah çok oldu diye tüm gün meyve ve sütle geçirdim, sabahı 9 gibi yedim, akşam da küçük bir tabak makarna saat 7 gibi yedim

kızlarrrr
bugün bütün gün dışarıdayım
hemencecik kilo bildirimini yapayım dedim
geçen hafta: 76.100
bu hafta: 75.00
fark: 1.1 kg
Gez bakalım iyi gezmeler Oooo yine Çokkk iyi gitmiş süppersin sende kendimi görüyorum başarılarının devamını diliyorum beybi görüşürüz...
Başlangıç kilom 59.5, bugün 58.7 -0.8 gr 1,34%
Canımmm cokkkkk güzel gitmiş, süpersin. İyi bir başlangıç oldu bu, hadi bakalım listeye gelmene kaldı iki bildirim
Herkese günaydın
Bende kilo bildirimimi yapayım 65,3 kg pazartesiden beri 400 gr gitmiş
Günaydın harikasın canımm hepp gitsin, cokkkkk gitsin seninlede iki bildirim sonrası listemizde yerin hazır hadi bakalım...
günaydın kızlar beni sabit yazar mısınız tartılamıyorum.kapadokya'ya geldik tüm ofis iş için..öpüyorum hepinizi
Tamam canım yazarım. O nasıl iş yaa özendim heppp bir gezmeler...

Evet ölçmüyor ama ne yapabilirim şu an? Annem yeni tartı almayı da kabul etmedi. Yarışmalara katılamaz mıyım bu durumda?

Evet ölçmüyor ama ne yapabilirim şu an? Annem yeni tartı almayı da kabul etmedi. Yarışmalara katılamaz mıyım bu durumda?
Bana göre yaniii bana kalsa hiççç sorun değil de işte bu gram durumu aklımı karıştırdı. Annenin ikna olması umuduyla...

dagatesi help me! Napcaz böyle durumda varmı senin fikrin ben kalakaldım şimdi :)))))
Benim kilo bildirimim de gecen cuma 66 bugun 65.3

bir ara 64.9 u girdum ama kayboldu geri nedense :)))
Vayyy be hatuna bakk gidiyor yine Maşallah hee hee o 64.9 yine gelir göz kırpmış sana

andelib harcliklarini biriktirip alabilir misin acaba yeni tarti..bir sure sonra alabilecek olursan buna bakip ibrenin yerine gore tqhmin edebilir aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…