canım makarna yiyebilirsin.ama tam buğday unundan yapılmış olanlar var,onları tercih et.Herkese iyi akşamlar, yarına boooolca eksiler
Perşembe menüm:
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 50 gr kadar peynir, böğürtlen reçelinden bir kaç böğürtlen, 2 yumurtalı peynirli omlet
Gün içerisinde ortalama 10-12 kayısı, 2 bardak süt içtim, 7-8 badem
Akşam: 1 tabak makarna
Makarnayı yememeliydim
20 dakika hulahoop çevirdim
bugün mecbur kalktım :) umarım bir işe yarar da düzene girerimOoo erkenciyiz :)
Bende kendini mi görüyorsunGez bakalım iyi gezmelerOooo yine Çokkk iyi gitmiş süppersin sende kendimi görüyorum başarılarının devamını diliyorum beybi görüşürüz...
Canımmm cokkkkk güzel gitmiş, süpersin. İyi bir başlangıç oldu bu, hadi bakalım listeye gelmene kaldı iki bildirim
Günaydın harikasın canımm hepp gitsin, cokkkkk gitsinseninlede iki bildirim sonrası listemizde yerin hazır hadi bakalım...
Tamam canım yazarım. O nasıl iş yaa özendimheppp bir gezmeler...
ah bir de veremiyorum diyordun,700 gr gitmiş hem de senin kilonda biri için. bence çok iyiBenim kilo bildirimim de gecen cuma 66 bugun 65.3
bir ara 64.9 u girdum ama kayboldu geri nedense :)))
Haklısın canım, salatayla daha doyurucu oluyocanım makarna yiyebilirsin.ama tam buğday unundan yapılmış olanlar var,onları tercih et.
bir de yanına bol salata yap mesela,salata ile doyur daha çok karnını,asla sadece makarna yeme
bugün mecbur kalktım :) umarım bir işe yarar da düzene girerim
ya da sebze yemeği de ekleyebilirsin :) mutlaka sebzeli bir şeyler koy yaniHaklısın canım, salatayla daha doyurucu oluyo
68'ten yukarda değilse söyle,yukardaysa söylemepişşttt kızlar napıyosunuz bakeemm.. haftaya ayrılış kilomu yakalarsam listeye girmek istiyorum olar mııı..
şimdiki kilomu yazmayayım hiççç .. rezalet ötesi...
yukarıda68'ten yukarda değilse söyle,yukardaysa söyleme
o zaman iki hafta içinde acilen toparlıyorsunyukarıda
buraya gellllllArkadaşlar Merhaba,
90 kg ve üzeri hangi takım
buraya gellllll
bize her kilo açık
ben de 90 ile başladım
Tabii ki olurumYaşasın
Teşekkür ederim.
YAŞ =29
BOY =1,68
BAŞLANGIÇ =91
HEDEF =60
Ramazan öncesi 98 kg idim. Ramazanda 6 kg verdim. Şimdiye kadar 1 kg daha verdim.
Neler yapıyoruz kurallar nedir yardımcı olur musun
Tamam canım.Tabii ki olurum
kurallarımız çok basit
her gün menümüzü( saatleri ile beraber),içtiğimiz su litresini,bitki çayı kahve vs içiyorsak onları ve yaptığımız sporu toplu olarak yazıyoruz,gün sonunda ya da ertesi gün.
bunun dışında birbirimizin menüsüne yorum yazıyoruz,motivasyon sağlıyoruz.
tartı günlerimiz var : cuma
sabahtan 12'ye kadar (acil bir durum yoksa) tartılıp bildiriyoruz.
çok güzel kilo vermişsin,bundan sonra da verirsin yeterli istikrarlı ol
bir de son olarak takım listesine girebilmen için 2 hafta deneme süren var,sonra listedesin.ama fark eden bir şey yok sadece liste
menünü pek sevdim çok sağlıklı ve dengeli görünüyorSabah 07:30
Metabolizma hızlandırıcı su (2 yk limon suyu, 1 yemek sirke,yarım çay k. zerdeçal,yarım çay kaşığı zencefil,1 çay kaşığı bal,1 sb ılık su)
Kahvaltı =09:30
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
domates-salatalık-maydanoz
Yeşilçay
Ara 11:45= Tarçınlı nescafe şekersiz
Öğle=13:30
1 kase ezogelin çorba
Tavuk ızgara
Nohutlu brokoli salatası
Ara 16:00
1 dilim karpuz - Beşibiryerde çayı
Akşam 20:00
yulaflı havuçlu yoğurt
Sabah 07:30
Metabolizma hızlandırıcı su (2 yk limon suyu, 1 yemek sirke,yarım çay k. zerdeçal,yarım çay kaşığı zencefil,1 çay kaşığı bal,1 sb ılık su)
Kahvaltı =09:30
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
domates-salatalık-maydanoz
Yeşilçay
Ara 11:45= Tarçınlı nescafe şekersiz
Öğle=13:30
1 kase ezogelin çorba
Tavuk ızgara
Nohutlu brokoli salatası
Ara 16:00
1 dilim karpuz - Beşibiryerde çayı
Akşam 20:00
yulaflı havuçlu yoğurt
Tabii ki olurum
kurallarımız çok basit
her gün menümüzü( saatleri ile beraber),içtiğimiz su litresini,bitki çayı kahve vs içiyorsak onları ve yaptığımız sporu toplu olarak yazıyoruz,gün sonunda ya da ertesi gün.
bunun dışında birbirimizin menüsüne yorum yazıyoruz,motivasyon sağlıyoruz.
tartı günlerimiz var : cuma
sabahtan 12'ye kadar (acil bir durum yoksa) tartılıp bildiriyoruz.
çok güzel kilo vermişsin,bundan sonra da verirsin yeterli istikrarlı ol
bir de son olarak takım listesine girebilmen için 2 hafta deneme süren var,sonra listedesin.ama fark eden bir şey yok sadece liste
her açıkladığımda böyle yapacaksın değil mi,yaaa yaaaaaa diyeApriL_2007 deadline ya yaa ben olsam ohoooo. Iyi ki yapmisiz blacki masallah ya. Cok guzel acikliyor.
pişşttt kızlar napıyosunuz bakeemm.. haftaya ayrılış kilomu yakalarsam listeye girmek istiyorum olar mııı..
şimdiki kilomu yazmayayım hiççç .. rezalet ötesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?