Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hmm ben de deneyeyim. Barbunyayi onceden mi hasladin taze barbunya degil mi. Bir yemek defteri projem var bir an once hayata gecirsem iyi olacak

Aslinda daha cok bile gitmis olabilir cunku dun aksam 10 da yemek yedim !! Daha umutluydum ama bakalim darisi haftaya olsun insallah

Hmm ben de deneyeyim. Barbunyayi onceden mi hasladin taze barbunya degil mi. Bir yemek defteri projem var bir an once hayata gecirsem iyi olacak
ben yaptım yemek defterini,pek aktif kullanmasam da yazıyorum çoğunlukla :)
evet haşlanmış barbunya vardı evde,taze ama haşlanmıştı yine de.ay çok güzeldi ya 5 tabak yerdim de işte

ben yaptım yemek defterini,pek aktif kullanmasam da yazıyorum çoğunlukla :)
evet haşlanmış barbunya vardı evde,taze ama haşlanmıştı yine de.ay çok güzeldi ya 5 tabak yerdim de işte

Hahah disini hallettin galiba 5 tabak yedigine gore :)) benim cenemin altina vurdu agrisi. Morarmis bile olabilir ama yememe sifir etki

Hahah disini hallettin galiba 5 tabak yedigine gore :)) benim cenemin altina vurdu agrisi. Morarmis bile olabilir ama yememe sifir etki
yok yok 5 tabak yemedim ama yiyecek kıvamdaydım,ikinciden sonra dur dedim.
benim yan çıktığı için yanağımı yara yapmıştı bu yüzden yiyemiyordum,yaralar iyileşti şimdi sadece diş etim zonkluyor.haftaya cumaya kadar sabredeceğim artık,sen ne zaman gidiyorsun doktora?

bence listede olmalısın ama neyse teklif vaar,ısrar yok

Bilemiyorum iste spor pek yapamadigim icin girmek istemiyorum eksiye cekersem diye de. Hevesleniyorum sen boyle dedikce
Teşekkür ederim arkadaşlar

Bu içecek çok susatıyor. O yüzden çok
seviyorum

bu tarifi hic duymamistim. Ben de deneyeyim. Ama balsiz yaparim galiba. Bir de sirkeye dikkat etmek lazim organik olmazsa mideye zarar verebilir uzun vadeli kullanimda

doğru ben de organik almıştım sirkeyi azıcık kaldı iyi ki hatırladım.balı ben de kullanmam vegan olduğum için
sen katılana kadar susmayacağım zaten galiba listede olan çoğu kişiden iyi veriyorsun bence ama sen bilirsin tabii ne zaman için rahat ederse gel :)

teşekkür ederim,takım biraz şenlensin çoğalsın istiyorum ben de

Sen geldin takim senlenmeye basladi zaten

ben simdilik gitme plani yapmadim. Ara ara agriyor. Cektirecek olsam emzirdigim icin sıkıntı olur mu emin olamiyorum. Dogumdan sonra bir dolgum dustu duserken yanindaki disi kirmis. Cekilmesi gerekiyor dediler. Oyle cart cektiler. Kendimi kizim sen epiduralsiz dogurmus hatunsun dayan diyerek tuttum. Tekrar yasamak istemem

bu arada bugün elim bir kaza geçirdim,bayağı kaynar su ile yaktım kendimi. hazır dagatesi gelmişken sorayım iz kalır mı kızlar? üst bacağım tamamen kızardı,geniş bir bölge. yanıyor da hala.eczaneye gittim anestol pomad ile silverdin'i karıştırıp sür dedi. yaptım ama içim hala huzursuz ilk defa böyle yandım

Hangi marka aliyorsun sirkeyi. deadline nin dedigi gibi stres olursam diye cekiniyorum. Bilemiyorum yani.

okurken canım acıdı
benim acı eşiğim düşüktür ya,ama evet emzirdiğin için sıkıntı olabilir.çünkü ben ilk 17 yaşımda çektirmiştim,nasıl bir fanteziyse artık sebebi neydi ben de bilmiyorum.dayamışlardı günde 3 tane majezik,antibiyotikler bilmem neler.sıkıntı olabilir.20'lik de çok yanlış zamanı bulmuş senin için ya

Ayyy cok gecmis olsun canim ya. Ilaclarini sur kalmaz muhtemelen. Ilaclari surmeyi biraktiktan sonra kantaron yagi surebilirsin. Benim ameliyat izimi epey gecirmisti. Yara iyilestirici ozelligi varm tabi guvenilir bir yerden almak lazim. Ilaclarla etkilesimini bilemeyecegim icin bitince kullan derim

Ben de aci esigim dusuk diye gezerdim ama dogumdan sonra belki biraz yuksektir azicik der oldum

evet haklısın,kantaronu duymuştum yanık için.
iz kalmasın da komple bacak gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…