kızlar bu arada bugün barbunya yemeği yaptım.
evde de azıcık mantar varmış,onu da koyayım dedim,tadı nasıl güzel oldu ya.herkes bayıldı.barbunyaya ayrı bir tat verdi resmen,hepinize tavsiye ediyorum deneyinböyle mantar sote yapar gibi yapın ama barbunya daha fazla olsun.mis oldu miss
Bende kendini mi görüyorsun
oley o zaman ben de senin gibi mi olacağımm
bu arada keşke gezsem hastaneler arası koşturdum hepöyle genel kontroller
ah bir de veremiyorum diyordun,700 gr gitmiş hem de senin kilonda biri için. bence çok iyiböyle devam et
ben yaptım yemek defterini,pek aktif kullanmasam da yazıyorum çoğunlukla :)Hmm ben de deneyeyim. Barbunyayi onceden mi hasladin taze barbunya degil mi. Bir yemek defteri projem var bir an once hayata gecirsem iyi olacak
Cok begendim canim ya. Cok guzel aciklamissin cidden.her açıkladığımda böyle yapacaksın değil mi,yaaa yaaaaaa diye
bence listede olmalısın ama neyse teklif vaar,ısrar yokAslinda daha cok bile gitmis olabilir cunku dun aksam 10 da yemek yedim !! Daha umutluydum ama bakalim darisi haftaya olsun insallah
ben yaptım yemek defterini,pek aktif kullanmasam da yazıyorum çoğunlukla :)
evet haşlanmış barbunya vardı evde,taze ama haşlanmıştı yine de.ay çok güzeldi ya 5 tabak yerdim de işte
teşekkür ederim,takım biraz şenlensin çoğalsın istiyorum ben deCok begendim canim ya. Cok guzel aciklamissin cidden.
yok yok 5 tabak yemedimHahah disini hallettin galiba 5 tabak yedigine gore :)) benim cenemin altina vurdu agrisi. Morarmis bile olabilir ama yememe sifir etki
bence listede olmalısın ama neyse teklif vaar,ısrar yok
Teşekkür ederim arkadaşlar
Bu içecek çok susatıyor. O yüzden çok
seviyorum
doğru ben de organik almıştım sirkeyi azıcık kaldı iyi ki hatırladım.balı ben de kullanmam vegan olduğum içinBilemiyorum iste spor pek yapamadigim icin girmek istemiyorum eksiye cekersem diye de. Hevesleniyorum sen boyle dedikce
bu tarifi hic duymamistim. Ben de deneyeyim. Ama balsiz yaparim galiba. Bir de sirkeye dikkat etmek lazim organik olmazsa mideye zarar verebilir uzun vadeli kullanimda
teşekkür ederim,takım biraz şenlensin çoğalsın istiyorum ben de
yok yok 5 tabak yemedimama yiyecek kıvamdaydım,ikinciden sonra dur dedim.
benim yan çıktığı için yanağımı yara yapmıştı bu yüzden yiyemiyordum,yaralar iyileşti şimdi sadece diş etim zonkluyor.haftaya cumaya kadar sabredeceğim artık,sen ne zaman gidiyorsun doktora?
doğru ben de organik almıştım sirkeyi azıcık kaldı iyi ki hatırladım.balı ben de kullanmam vegan olduğum için
sen katılana kadar susmayacağım zaten galibalistede olan çoğu kişiden iyi veriyorsun bence ama sen bilirsin tabii ne zaman için rahat ederse gel :)
okurken canım acıdı
Sen geldin takim senlenmeye basladi zaten
ben simdilik gitme plani yapmadim. Ara ara agriyor. Cektirecek olsam emzirdigim icin sıkıntı olur mu emin olamiyorum. Dogumdan sonra bir dolgum dustu duserken yanindaki disi kirmis. Cekilmesi gerekiyor dediler. Oyle cart cektiler. Kendimi kizim sen epiduralsiz dogurmus hatunsun dayan diyerek tuttum. Tekrar yasamak istemem
bu arada bugün elim bir kaza geçirdim,bayağı kaynar su ile yaktım kendimi. hazırdagatesi gelmişken sorayım iz kalır mı kızlar? üst bacağım tamamen kızardı,geniş bir bölge. yanıyor da hala.eczaneye gittim anestol pomad ile silverdin'i karıştırıp sür dedi. yaptım ama içim hala huzursuz ilk defa böyle yandım
ots diye bir marka sertifikası var.online olarak almıştım böyle organik şeyler satan bir yerden.yasak olabilir diye yazmayayım şimdi,istersen özelden yazarımHangi marka aliyorsun sirkeyi.deadline nin dedigi gibi stres olursam diye cekiniyorum. Bilemiyorum yani.
okurken canım acıdı
benim acı eşiğim düşüktür ya,ama evet emzirdiğin için sıkıntı olabilir.çünkü ben ilk 17 yaşımda çektirmiştim,nasıl bir fanteziyse artık sebebi neydi ben de bilmiyorum.dayamışlardı günde 3 tane majezik,antibiyotikler bilmem neler.sıkıntı olabilir.20'lik de çok yanlış zamanı bulmuş senin için ya
evet haklısın,kantaronu duymuştum yanık için.Ayyy cok gecmis olsun canim ya. Ilaclarini sur kalmaz muhtemelen. Ilaclari surmeyi biraktiktan sonra kantaron yagi surebilirsin. Benim ameliyat izimi epey gecirmisti. Yara iyilestirici ozelligi varm tabi guvenilir bir yerden almak lazim. Ilaclarla etkilesimini bilemeyecegim icin bitince kullan derim
belki de çekmişsindir ama belli etmiyorsundur pekBen de aci esigim dusuk diye gezerdim ama dogumdan sonra belki biraz yuksektir azicik der oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?