onları sür iyi gelir canım iz kalmaması içn bir tane merhem vardı adını unuttum şimdi ondan sürülüyor ama şu ilk günlerin geçmesi lazım zaten olmadı cildiyeye bir uğrarsın haftaya ama muhtemelen kalmazbu arada bugün elim bir kaza geçirdim,bayağı kaynar su ile yaktım kendimi. hazırdagatesi gelmişken sorayım iz kalır mı kızlar? üst bacağım tamamen kızardı,geniş bir bölge. yanıyor da hala.eczaneye gittim anestol pomad ile silverdin'i karıştırıp sür dedi. yaptım ama içim hala huzursuz ilk defa böyle yandım
öyle yapacağım,sporum da kaldı neyse artıkonları sür iyi gelir canım iz kalmaması içn bir tane merhem vardı adını unuttum şimdi ondan sürülüyor ama şu ilk günlerin geçmesi lazım zaten olmadı cildiyeye bir uğrarsın haftaya ama muhtemelen kalmaz
şımarttınız
kaetn prensesten haberin var mı ben bayadır yoktum ya kaçıdım mı acaba dedimşımarttınız
tabii ki aktif oldukça her zaman yardımcınızım
ne yazık ki yokkaetn prensesten haberin var mı ben bayadır yoktum ya kaçıdım mı acaba dedim
keten deyince de canım kete istedi ya,bir komşumuz vardı ne güzel yapardı,offfdeadline
nasıl yokdeli ya ne ketesi şimdi kete mete yok bende zaten regl oldum geri 66 oldum çok mutsuzum dagatesi beni geçti
sen yazınca sana da seni tutuyorum diyecektim ama keşkem demeseydim dead'i tutuyorum diye, senin çok meşhur bir tribin vardı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?