- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
oh tamam çok teşekkürler,yoksa yarın bir de hastaneyle uğraşacaktım yine.bunları sabah akşam mı süreyim peki?fitblack çok geçmiş olsun canım iz kalmaz merak etme benimde elime yağ sıçramıştı aynı ilaçlari kullandım iz kalmadi
Sabah akşam sür canım anestol ağrı kesici merhem cok acidikca surebilirsin aralarda ben sürdüm vallaoh tamam çok teşekkürler,yoksa yarın bir de hastaneyle uğraşacaktım yine.bunları sabah akşam mı süreyim peki?
aaa ondan ağrısı geçtiii tamam canım gerçekten işe yarayan bir merhemmiş yalnız,başta ağlıyordum acıdanSabah akşam sür canım anestol ağrı kesici merhem cok acidikca surebilirsin aralarda ben sürdüm valla
Evet çok acıyor merhemide ilk sürünce acı olur ama hemen uyuşuyoraaa ondan ağrısı geçtiii tamam canım gerçekten işe yarayan bir merhemmiş yalnız,başta ağlıyordum acıdan
ben de ne güzel az yanmışım demek ki diye seviniyordum :) meğer krem uyuşturmuş çok sağ ol canımEvet çok acıyor merhemide ilk sürünce acı olur ama hemen uyuşuyor
evet canım paylaşıyorum şimdiKardes takimimiz son 15 dakika listeniz hazir mi her sey yolunda mi?
tamam canim supersiniz :)evet canım paylaşıyorum şimdi
Ahhhh kuşummm çok saolll iyiki varsınızKardes takimimiz son 15 dakika listeniz hazir mi her sey yolunda mi?
Listeniz emin ellerdeymisApriL_2007 kaptanim
sizde canim benimAhhhh kuşummm çok saolll iyiki varsınız
bende cok sevindim geri donmesine:)
Düzeltti bilebende cok sevindim geri donmesine:)
kuzular takim ortalmaniz virgulden sonra 3 haneli olmanli, 2 haneli yazdiniz haberiniz ola...
çok teşekkürler canım bir sıkıntı olup gelememiş olsaydık yetişecek birilerini olması çok güzel çok teşekkürlersizde canim benim
ayy çok utandım ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?