Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

andelib harcliklarini biriktirip alabilir misin acaba yeni tarti..bir sure sonra alabilecek olursan buna bakip ibrenin yerine gore tqhmin edebilir aslinda
Ben yapamayacağım ya galiba. Kusura bakmayın lütfen, ben en iyisi gruptan çıkayım. Hakkınızı helal edin. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz. Çok iyi insanlarsınız hepiniz

Ben yapamayacağım ya galiba. Kusura bakmayın lütfen, ben en iyisi gruptan çıkayım. Hakkınızı helal edin. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz. Çok iyi insanlarsınız hepiniz

Bana guvenip adresini verirsen sana tarti hediye etmek isterim. Boylece sen de istedigin kiloya inmis olursun

yok canım sende takıl burda kilo bazında ölçeriz liste paylaşırsın muhabbet ederiz listeye girmek istemezsen listeye girmezsin bak dagatesi de listeye girmeden takımda sıkıntı olmaz bizim için o şeklide takılmak istersen hem biz kilo vermek isteyeninsanı severiz destekleriz gitme sen

Kesinlikle beybi duygularıma tercüman oldun. İnşaAllah gitmez andelib

ay annemler sürpriz yaptı bana geldilerde ondan bu saate kaldı aklımdaydı ama 8 e yakın paylaşayım dedim az kalsın geç kalıcam siye çok korktum

Ayy anne kuzusu Bol bol hasret gider bakalım ama yemeklerine dalma oyarım

Aaaaa! Öyle şey olur mu çıkma. Yineee de devam et, listeye sokmayız kuzum sevdik seni ama hep liste ve kg bildir tamamdır
Ask olsun ne tribimi gordun ceken hep april oldu

Ahhhh ah çeken bilir tabiki

Ya April iki günlüğüne gelmisler pazar dönecekler ben izin alamıyorum ya biz gidelim demiş babam

Bana guvenip adresini verirsen sana tarti hediye etmek isterim. Boylece sen de istedigin kiloya inmis olursun
Tabiki güvenirim, düşünmen bile yeter ama ben kendim çabalayayım bu konuda, kendim aşmaya çalışayım bu sorunu. Çok minnettar oldum gerçekten

Kesinlikle beybi duygularıma tercüman oldun. İnşaAllah gitmez andelib

Aaaaa! Öyle şey olur mu çıkma. Yineee de devam et, listeye sokmayız kuzum sevdik seni ama hep liste ve kg bildir tamamdır
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederim O halde ben listeye dahil olmadan takıma dahil olayım, çünkü gerçekten çok motive oluyorum burada. Ben de çok sevdim sizi, çok mutlu ettiniz bu tavrınızla

Son düzenleme:
Ya April iki günlüğüne gelmisler pazar dönecekler ben izin alamıyorum ya biz gidelim demiş babam

Ne iyi etmişler. Boll keyfler size deadline, tadını çıkar kuzumm sen hala o yoğunlukta mı çalışıyorsun kıyamammm!

Rica ederiz o senin güzel bakışın böyle bir karar alman bizi çok mutlu etti. Gitmemene sevindim çok güzel günler bizi bekliyor tatlım sadece azim ve istikrar gerisi gelecek İnşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…