Burdayım canım 2 gündür giremiyodum siteye
Yapamiyordum nerdeyse ama son anda april hatirlatti
Ben yapamayacağım ya galiba. Kusura bakmayın lütfen, ben en iyisi gruptan çıkayım. Hakkınızı helal edin. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz. Çok iyi insanlarsınız hepinizandelib harcliklarini biriktirip alabilir misin acaba yeni tarti..bir sure sonra alabilecek olursan buna bakip ibrenin yerine gore tqhmin edebilir aslinda
Ben yapamayacağım ya galiba. Kusura bakmayın lütfen, ben en iyisi gruptan çıkayım. Hakkınızı helal edin. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz. Çok iyi insanlarsınız hepiniz
sen yazınca sana da seni tutuyorum diyecektim ama keşkem demeseydim dead'i tutuyorum diye, senin çok meşhur bir tribin vardı değil mi
yok canım sende takıl burda kilo bazında ölçeriz liste paylaşırsın muhabbet ederiz listeye girmek istemezsen listeye girmezsin bak dagatesi de listeye girmeden takımda sıkıntı olmaz bizim için o şeklide takılmak istersenBen yapamayacağım ya galiba. Kusura bakmayın lütfen, ben en iyisi gruptan çıkayım. Hakkınızı helal edin. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz. Çok iyi insanlarsınız hepiniz
Kesinlikle beybiyok canım sende takıl burda kilo bazında ölçeriz liste paylaşırsın muhabbet ederiz listeye girmek istemezsen listeye girmezsin bak dagatesi de listeye girmeden takımda sıkıntı olmaz bizim için o şeklide takılmak istersenhem biz kilo vermek isteyeninsanı severiz destekleriz gitme sen
ay annemler sürpriz yaptı bana geldilerde ondan bu saate kaldı aklımdaydı ama 8 e yakın paylaşayım dedim az kalsın geç kalıcam siye çok korktum
Ben yapamayacağım ya galiba. Kusura bakmayın lütfen, ben en iyisi gruptan çıkayım. Hakkınızı helal edin. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz. Çok iyi insanlarsınız hepiniz
Ask olsun ne tribimi gordunceken hep april oldu
Ya April iki günlüğüne gelmisler pazar döneceklerAyy anne kuzusuBol bol hasret gider bakalım ama yemeklerine dalma oyarım
Aaaaa! Öyle şey olur mu çıkma. Yineee de devam et, listeye sokmayız kuzum sevdik seniama hep liste ve kg bildir tamamdır
Ahhhh ah çeken bilirtabiki
Tabiki güvenirim, düşünmen bile yeter ama ben kendim çabalayayım bu konuda, kendim aşmaya çalışayım bu sorunu. Çok minnettar oldum gerçektenBana guvenip adresini verirsen sana tarti hediye etmek isterim. Boylece sen de istedigin kiloya inmis olursun
yok canım sende takıl burda kilo bazında ölçeriz liste paylaşırsın muhabbet ederiz listeye girmek istemezsen listeye girmezsin bak dagatesi de listeye girmeden takımda sıkıntı olmaz bizim için o şeklide takılmak istersenhem biz kilo vermek isteyeninsanı severiz destekleriz gitme sen
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederimAaaaa! Öyle şey olur mu çıkma. Yineee de devam et, listeye sokmayız kuzum sevdik seniama hep liste ve kg bildir tamamdır
Ya April iki günlüğüne gelmisler pazar döneceklerben izin alamıyorum ya biz gidelim demiş babam
Rica ederiz o senin güzel bakışınTabiki güvenirim, düşünmen bile yeter ama ben kendim çabalayayım bu konuda, kendim aşmaya çalışayım bu sorunu. Çok minnettar oldum gerçekten
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederimO halde ben listeye dahil olmadan takıma dahil olayım, çünkü gerçekten çok motive oluyorum burada. Ben de çok sevdim sizi, çok mutlu ettiniz bu tavrınızla
İnşallahRica ederiz o senin güzel bakışınböyle bir karar alman bizi çok mutlu etti. Gitmemene sevindim çok güzel günler bizi bekliyor tatlım sadece azim ve istikrar gerisi gelecek İnşaAllah...
İyiki gitmediniz canimİnşallahBen de gitmediğime çok sevindim
Günaydınn tatlımGünaydın yavru kuşların benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?