2 haftayı bulmaz, haftaya listedeyim inşallaho zaman iki hafta içinde acilen toparlıyorsun
ayy umarımm.. zaten izne ayrılmadan almıştım kşilo, tuzu biberi oldu yaniiCabucak yakalarsin sen
çok geçmiş olsun kuzumm.. anestol ve silvedin çok iyi kremler.. ama domuzyağı kremi diye bir şey var hiç iz bırakmıyor , haberin olsun, muhacir pazarlarında bulunuyor ( doktora bak neler öneriyorbu arada bugün elim bir kaza geçirdim,bayağı kaynar su ile yaktım kendimi. hazırdagatesi gelmişken sorayım iz kalır mı kızlar? üst bacağım tamamen kızardı,geniş bir bölge. yanıyor da hala.eczaneye gittim anestol pomad ile silverdin'i karıştırıp sür dedi. yaptım ama içim hala huzursuz ilk defa böyle yandım
Gell gel daha kilo alma, sıkıyönetim var artık bahaneler de bitti)
2 haftayı bulmaz, haftaya listedeyim inşallah
ayy umarımm.. zaten izne ayrılmadan almıştım kşilo, tuzu biberi oldu yanii
çok geçmiş olsun kuzumm.. anestol ve silvedin çok iyi kremler.. ama domuzyağı kremi diye bir şey var hiç iz bırakmıyor , haberin olsun, muhacir pazarlarında bulunuyor ( doktora bak neler öneriyor)
Bende 10da uyandım eeee gece 4de yatınca normalHerkese günaydın mutlu hafta sonları bugün tatil geç uyandım kahvaltımi yapip temizlige basliycam
Yaşasın
Teşekkür ederim.
YAŞ =29
BOY =1,68
BAŞLANGIÇ =91
HEDEF =60
Ramazan öncesi 98 kg idim. Ramazanda 6 kg verdim. Şimdiye kadar 1 kg daha verdim.
Neler yapıyoruz kurallar nedir yardımcı olur musun
Tabii ki olurum
kurallarımız çok basit
her gün menümüzü( saatleri ile beraber),içtiğimiz su litresini,bitki çayı kahve vs içiyorsak onları ve yaptığımız sporu toplu olarak yazıyoruz,gün sonunda ya da ertesi gün.
bunun dışında birbirimizin menüsüne yorum yazıyoruz,motivasyon sağlıyoruz.
tartı günlerimiz var : cuma
sabahtan 12'ye kadar (acil bir durum yoksa) tartılıp bildiriyoruz.
çok güzel kilo vermişsin,bundan sonra da verirsin yeterli istikrarlı ol
bir de son olarak takım listesine girebilmen için 2 hafta deneme süren var,sonra listedesin.ama fark eden bir şey yok sadece liste
ApriL_2007 deadline ya yaa ben olsam ohoooo. Iyi ki yapmisiz blacki masallah ya. Cok guzel acikliyor.
Kuzummm geçmiş olsun şimdi nasıl oldun peki?? Geçmediyse bir Dr git derim...bu arada bugün elim bir kaza geçirdim,bayağı kaynar su ile yaktım kendimi. hazırdagatesi gelmişken sorayım iz kalır mı kızlar? üst bacağım tamamen kızardı,geniş bir bölge. yanıyor da hala.eczaneye gittim anestol pomad ile silverdin'i karıştırıp sür dedi. yaptım ama içim hala huzursuz ilk defa böyle yandım
Aaa evet geçen pazar o hatayı ben yaptım drum sabah/akşam diye verdiği merhemi ben tek seferde bir sürdüm yüzüm resmen haşlandı,yandı. Bir haftadır yaralı yüz şeklinde gezdim Şükür ki şimdi geçti iyiyim. Tam 1 saat acısını çektim sanki yüzüm kavruldu o geceyi unutmuyorumAyyy cok gecmis olsun canim ya. Ilaclarini sur kalmaz muhtemelen. Ilaclari surmeyi biraktiktan sonra kantaron yagi surebilirsin. Benim ameliyat izimi epey gecirmisti. Yara iyilestirici ozelligi varm tabi guvenilir bir yerden almak lazim. Ilaclarla etkilesimini bilemeyecegim icin bitince kullan derim
Ne kadar da ince bir davranışBana guvenip adresini verirsen sana tarti hediye etmek isterim. Boylece sen de istedigin kiloya inmis olursun
Ne demek canım hiç sıkıntı değil yaniTabiki güvenirim, düşünmen bile yeter ama ben kendim çabalayayım bu konuda, kendim aşmaya çalışayım bu sorunu. Çok minnettar oldum gerçekten
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederimO halde ben listeye dahil olmadan takıma dahil olayım, çünkü gerçekten çok motive oluyorum burada. Ben de çok sevdim sizi, çok mutlu ettiniz bu tavrınızla
Evet hala ayni yogunluktayim ben ama artık alıştığım için daha az sıkıntı varNe iyi etmişler. Boll keyfler size deadline, tadını çıkarkuzumm sen hala o yoğunlukta mı çalışıyorsun kıyamammm!
Rica ederiz o senin güzel bakışınböyle bir karar alman bizi çok mutlu etti. Gitmemene sevindim çok güzel günler bizi bekliyor tatlım sadece azim ve istikrar gerisi gelecek İnşaAllah...
Günaydın canimGünaydın yavru kuşların benim
nasılsın ispanyolcugum döndüm ben tekrar gerçi kilo aldım ama napalımgünaydın kzuucuklaaarrr
Günaydın canım kolay gelsinHerkese günaydın mutlu hafta sonları bugün tatil geç uyandım kahvaltımi yapip temizlige basliycam
canımmm iyiyimm.. geçen hafta ülke olayları bir depresyona soktu bizi ama çok şükür atlatıyoruz..işler bu ara azaldı.. ama diyet moduna bir türlü giremedim geçen hafta , sabah başlayıp akşam bozdum ..birara 70i gördüm oturdum ağladım, kızdım kendime iradesiliğime.. pazartesi başlıycam dedim.. sonra dün sabah uyandım niye pazartesiymiş bugün başlıyorum dedim ve dün itibari ile hem diyet hem spora başladım yine..Gell gel daha kilo alma, sıkıyönetim var artık bahaneler de bittisadece diyet spor olsun hayatımızda kuzummm.
Lokman hekimim
Eee nasılsın neler yaptın toktorcummmm?
canımmm iyiyim , sen nerelerdesin kaçaakk.. ben de kilo aldım merak etme verriiz en kısa sürede .. takımımz motivasyonumuzu fuller...ben gidince canlanmış zaten..nasılsın ispanyolcugum döndüm ben tekrar gerçi kilo aldım ama napalım
Günaydın canım kolay gelsin
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | - | - | - |
deadline | - | - | - | - | - | - | - |
blackswannina94 | - | - | - | - | - | - | - |
dagatesi | - | - | - | - | - | - | - |
Merops | - | - | - | - | - | - | - |
keten prenses | - | - | - | - | - | - | - |
ispanyol | - | - | - | - | - | - | - |
Wightsky | - | - | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | - | - | - | - |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | - |
zensim | - | - | - | - | - | - | - |
Mavi_Cadii | -- | - | - | - | - | - | - |
sevilay80 | - | - | - | - | - | - | - |
Tamam iştee
canımmm iyiyimm.. geçen hafta ülke olayları bir depresyona soktu bizi ama çok şükür atlatıyoruz..işler bu ara azaldı.. ama diyet moduna bir türlü giremedim geçen hafta , sabah başlayıp akşam bozdum ..birara 70i gördüm oturdum ağladım, kızdım kendime iradesiliğime.. pazartesi başlıycam dedim.. sonra dün sabah uyandım niye pazartesiymiş bugün başlıyorum dedim ve dün itibari ile hem diyet hem spora başladım yine..
68.1 ile ayrılmıştım , bugün 69.3 geldim haftaya listedeyim kesinlikle ..
canımmm iyiyim , sen nerelerdesin kaçaakk.. ben de kilo aldım merak etme verriiz en kısa sürede .. takımımz motivasyonumuzu fuller...ben gidince canlanmış zaten..
Bencede çok iyi fikir canım Paylaş boyle
gitmediğine çok sevindim canım :) liste zaten işin formalitesi,önemli olan burada olmak,bilgilenmek,pes etmemekTabiki güvenirim, düşünmen bile yeter ama ben kendim çabalayayım bu konuda, kendim aşmaya çalışayım bu sorunu. Çok minnettar oldum gerçekten
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederimO halde ben listeye dahil olmadan takıma dahil olayım, çünkü gerçekten çok motive oluyorum burada. Ben de çok sevdim sizi, çok mutlu ettiniz bu tavrınızla
ahahahah)
2 haftayı bulmaz, haftaya listedeyim inşallah
ayy umarımm.. zaten izne ayrılmadan almıştım kşilo, tuzu biberi oldu yanii
çok geçmiş olsun kuzumm.. anestol ve silvedin çok iyi kremler.. ama domuzyağı kremi diye bir şey var hiç iz bırakmıyor , haberin olsun, muhacir pazarlarında bulunuyor ( doktora bak neler öneriyor)
Yok canım ya halen evin işleriyle uğraşıyoruz doğalgaz açılsa hemen gecicez bakalım iki haftaya geçmiş oluruz.. ılgaz da geçen hafta enfeksiyon kapmış bir hafta ugrastik yüksek ateşle ama şükür şimdi iyiyiz:) siz nasılsınız bakalım kilom sabit bu arada diyetisyen e gitmememe rağmen :)
çok geçmiş olsun sana daHoşgeldin aramıza başarılar diliyorumdaha önce hiç takımlarda yarıştınmı?
Vayyy açıklama yıkılıyorsüppersin!
Evet çok sade ve anlaşılır. Müthiş bir açıklama olmuş tamam tamam olmuş bu hatun
Kuzummm geçmiş olsun şimdi nasıl oldun peki?? Geçmediyse bir Dr git derim...
Aaa evet geçen pazar o hatayı ben yaptım drum sabah/akşam diye verdiği merhemi ben tek seferde bir sürdüm yüzüm resmen haşlandı,yandı. Bir haftadır yaralı yüz şeklinde gezdim Şükür ki şimdi geçti iyiyim. Tam 1 saat acısını çektim sanki yüzüm kavruldu o geceyi unutmuyorum
ayyyy canım ben bayıldım bu fikre ya!bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlarasembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe april_2007 - - - - - - - deadline - - - - - - - blackswannina94 - - - - - - - dagatesi - - - - - - - Merops - - - - - - - keten prenses - - - - - - - ispanyol - - - - - - - Wightsky - - - - - - - andelib - - - - - - - Zehragrbzdrn - - - - - - - zensim - - - - - - - Mavi_Cadii -- - - - - - - sevilay80 - - - - - - -
fitblack ApriL_2007 ve dagatesi adını unuttuğum varsa bana haber veririmisiniz aklıma gelenleri yazdım ama takımda olup unuttuğum varsa siz bilirsiniz daha iyi tabi bende listede olmak istiyorum neden yokum diyen varsa herkes bana ulaşabilir kusura bakmayın şimdiden [/tr]
Bu arada 67.5 falan kilon; )
bence de bu şekilde gramı hesaplayabiliriz :) tamamdır sen de listedesin o zaman 2 hafta sonraTamam işteeen iyisi böyle yapmak hatta bu şekilde listeye de sokarız seni aramızda gramı karar vererek süper fikir :))))) her hafta bu şekilde bekliyorum senden
67.300 benceBu arada 67.5 falan kilon; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?