ayyyy canım ben bayıldım bu fikre ya!
işte kaptan yardımcısı dediğin böyle olur harikasıniyi ki geldin ne iyi ettin
çok güzel oldu böylece daha disiplinli olacağızevet birbirimizi destekleyerek takımı ilerletebiliriz hepberaber şimdilik toparlanalim uygulamaya geçireceğim pazartesiden itibaren bu arada çok utandirdin teşekkür ederim
eyvahSelam kizlar. Guzel paylasimlar olmus. Ben yine hastayim !!! Ates tavan. Bebis de hasta. Daha dogrusu asi huysuzlugu varm bugun asi yaptirdik. Babasina biraki0 ofise gidecektim tontonu ama cok fenayim. X
deadim super fikir olmus cok begendim duzenli yapilir insallah..ruh bileydim bugun sacma sapan beslenmezdim
neyse su bir iki gun oek sesim cikmayabilir cunku yatuslardayim. Tum eklemlerim agriyor. Ozellikle ameliyatli bacagim. Neredeyse yuruyemez hale geldim. Bizde haberler boyle. Artik aksama da ne yerim bilmiyorum
Evet zaten anca toparlaniriz o zamana ama yine paylasanlari ekleriz bu arada yardıma da ihtiyacım var menu paylasanlari takip edeceğiz aksamlari bu tabloya ekleyeyim ben ama takip etme kısmında yardimci olursan sevinirim kim paylaştı kim paylaşmadi menüde kaçamak var spor var yok seninle koordineli bence daha rahat yaparız birde whitesky yardım ederim diyordu ona da söyleyelim hep beraber takilalim kontrol edelimçok güzel oldu böylece daha disiplinli olacağız
pazartesinden itibaren olması iyi olmuş ben de iyileşirim
Geçmiş olsun dagatesim enfeksiyon mu var vucudunda ne oldu birdenbire çok üzüldüm yaSelam kizlar. Guzel paylasimlar olmus. Ben yine hastayim !!! Ates tavan. Bebis de hasta. Daha dogrusu asi huysuzlugu varm bugun asi yaptirdik. Babasina biraki0 ofise gidecektim tontonu ama cok fenayim. X
deadim super fikir olmus cok begendim duzenli yapilir insallah..ruh bileydim bugun sacma sapan beslenmezdim
neyse su bir iki gun oek sesim cikmayabilir cunku yatuslardayim. Tum eklemlerim agriyor. Ozellikle ameliyatli bacagim. Neredeyse yuruyemez hale geldim. Bizde haberler boyle. Artik aksama da ne yerim bilmiyorum
Tabiki güvenirim, düşünmen bile yeter ama ben kendim çabalayayım bu konuda, kendim aşmaya çalışayım bu sorunu. Çok minnettar oldum gerçekten
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederimO halde ben listeye dahil olmadan takıma dahil olayım, çünkü gerçekten çok motive oluyorum burada. Ben de çok sevdim sizi, çok mutlu ettiniz bu tavrınızla
Günaydın yavru kuşların benim
Hoşgeldin aramıza başarılar diliyorumdaha önce hiç takımlarda yarıştınmı?
Vayyy açıklama yıkılıyorsüppersin!
Evet çok sade ve anlaşılır. Müthiş bir açıklama olmuş tamam tamam olmuş bu hatun
Kuzummm geçmiş olsun şimdi nasıl oldun peki?? Geçmediyse bir Dr git derim...
Aaa evet geçen pazar o hatayı ben yaptım drum sabah/akşam diye verdiği merhemi ben tek seferde bir sürdüm yüzüm resmen haşlandı,yandı. Bir haftadır yaralı yüz şeklinde gezdim Şükür ki şimdi geçti iyiyim. Tam 1 s
aat acısını çektim sanki yüzüm kavruldu o
geceyi unutmuyorum
Yok canım ya halen evin işleriyle uğraşıyoruz doğalgaz açılsa hemen gecicez bakalım iki haftaya geçmiş oluruz.. ılgaz da geçen hafta enfeksiyon kapmış bir hafta ugrastik yüksek ateşle ama şükür şimdi iyiyiz:) siz nasılsınız bakalım kilom sabit bu arada diyetisyen e gitmememe rağmen :)
çok geçmiş olsun sana da
şimdi daha iyiyim neyse ki hemen önlemini aldım da su toplamadı,anestezik etkili krem kullandığım için de acısını hissetmiyorum pek.spor falan yapamam artık bu hafta,pek kilo
veremem ama olsun
Evet zaten anca toparlaniriz o zamana ama yine paylasanlari ekleriz bu arada yardıma da ihtiyacım var menu paylasanlari takip edeceğiz aksamlari bu tabloya ekleyeyim ben ama takip etme kısmında yardimci olursan sevinirim kim paylaştı kim paylaşmadi menüde kaçamak var spor var yok seninle koordineli bence daha rahat yaparız birde whitesky yardım ederim diyordu ona da söyleyelim hep beraber takilalim kontrol edelim
Geçmiş olsun dagatesim enfeksiyon mu var vucudunda ne oldu birdenbire çok üzüldüm ya
Olabilir ya bence kiskananin mi çok bilemedim ki nazarlara gelmen normal kiskananlar catlasinGaliba ya bu 2 ayda 3 kere yataga dustum boyle! Dogumdan sonra boyle olmadim. Hayatimda onceden hic boyle olmadim. Nazarlars geliyorum galiba
Olabilir ya bence kiskananin mi çok bilemedim ki nazarlara gelmen normal kiskananlar catlasin
tabii ki canım elimden geldiğince yardımcı olurum sana ben deEvet zaten anca toparlaniriz o zamana ama yine paylasanlari ekleriz bu arada yardıma da ihtiyacım var menu paylasanlari takip edeceğiz aksamlari bu tabloya ekleyeyim ben ama takip etme kısmında yardimci olursan sevinirim kim paylaştı kim paylaşmadi menüde kaçamak var spor var yok seninle koordineli bence daha rahat yaparız birde whitesky yardım ederim diyordu ona da söyleyelim hep beraber takilalim kontrol edelim
Geçmiş olsun dagatesim enfeksiyon mu var vucudunda ne oldu birdenbire çok üzüldüm ya
aynen öyle valla yanık öyle bir acıymış ki şu an kilo falan da pek umrumda değil.sadece haftaya takımı zor durumda bırakabilirim diye şey ettim,yemek yapamadığımdan da pek öyle evde ne varsa takılıyorum.bu hafta pek takacak durumda değilim ciddenBen senin yaslardayken ilk kez kjlo almaya basladim ve cok uzun zaman vermek icin cok ugrastim. En guzel yillarimi oyle gecirdigim icin hala uzuluyorum. Suan oldugum hayatt cok mutluyum cok sukur ama mesela hoslaniyoruz ama kilolu o yuzden gorusmek istemiyoruz diyen hoduk erkekler oldu. Ilk askimla gorusmekten cok uzun zaman kactim ki kendisi esim oluyoraraa sirf bu yuzden bosa gecen gunlere uzuluyorum.ve o donem bana destek olmaya calisan herkesi minnetle hatirliyorum. Jmarim sen de verirsin ve zihninde guzel izler kalir bizlerle ilgili.
oo keteen gelmismfitblack iyi ettin her keten dedigimde burnuma kete kokusu geliyor :))
ay cok feba cok cok gecmis olsun aprilim.
harikasiiin ilgaz da cabucak iyi olur insallah.
canim veremem diye niye sartliyorsun kendini simdide n. . Arada vucut dinlenmesi de lazim. Onemli olan saglik
Saglikli ol.gerisi gelir insallah.
ya ben de diyete başladığımdan beri başıma gelmeyen şey kalmadıGaliba ya bu 2 ayda 3 kere yataga dustum boyle! Dogumdan sonra boyle olmadim. Hayatimda onceden hic boyle olmadim. Nazarlars geliyorum galiba
aynen pek kıskanılcak halimiz de yoktu ama ne bileyimKim neyimi kiskaniyor anlamadim da
fitblack haturliyor musun 2 basimiza surada salca muhabbeti cevirdigimiz gunleri
aynen öyle valla yanık öyle bir acıymış ki şu an kilo falan da pek umrumda değil.sadece haftaya takımı zor durumda bırakabilirim diye şey ettim,yemek yapamadığımdan da pek öyle evde ne varsa takılıyorum.bu hafta pek takacak durumda değilim cidden
kete muhabbeti için de çok üzgünümçenem düşmüştü o an canım da pek çekti yine
ayrıca ilk aşkınla evlenmişsin
çok hoşuma gitti bu durum,pek kimse yaşayamaz böyle bir şeyi
dagatesi
Tuz kesmez kursun dokturuo tutsu de yakalimya ben de diyete başladığımdan beri başıma gelmeyen şey kalmadı
bence de nazar var üstümüzde.tuz mu dağıtsak ne yapsakdagatesi ? her yer kem kem kem
aynen pek kıskanılcak halimiz de yoktu ama ne bileyim
sen yine belki kıskanılabilirsin ama cidden ben beter bir haldeyim zaten
aynen aynen hep nazarArada olur canim masallah geldiginden beri ne enerjin ne de motivasyonun ne de menulerin dustu. Masallah. Artik bu hafta da nazarlik olur
ahahahah yaaa çok tatlısınız be! :)) gerçek aşk diye buna derim,demek ki cidden karakterine vurulmuş ne güzel,çok hoşuma gitti ama :)Kendisi beni 89 kiloluk duba halimle kabullendiTabi gorusmeye basladiktan 6 ay sonra 65 e dusmus oldugumu ve herkesin soka girdigini de soylemeden gecmeyecegim. Cidden guzel bir askti simdi anca gaz cis meme modundayiz
ahahah ben de inanmam ondan dalga geçiyorum aslındaTuz kesmez kursun dokturuo tutsu de yakalimay boyle seylere de hic inanamam ama
ben pek kimseler içine çıkmıyor yaz vakti ya kendime odaklandım,ama görseler çatlayacaklarına eminim şimdi bazılarınınAa ne munasebet canim . Asil seni kiskanirlar. Cifter cifter nasallah gitti kilolar. Ikimizi de kiskanmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?