Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyyy canım ben bayıldım bu fikre ya!
işte kaptan yardımcısı dediğin böyle olur harikasın iyi ki geldin ne iyi ettin
evet birbirimizi destekleyerek takımı ilerletebiliriz hepberaber şimdilik toparlanalim uygulamaya geçireceğim pazartesiden itibaren bu arada çok utandirdin teşekkür ederim

evet birbirimizi destekleyerek takımı ilerletebiliriz hepberaber şimdilik toparlanalim uygulamaya geçireceğim pazartesiden itibaren bu arada çok utandirdin teşekkür ederim
çok güzel oldu böylece daha disiplinli olacağız
pazartesinden itibaren olması iyi olmuş ben de iyileşirim

Selam kizlar. Guzel paylasimlar olmus. Ben yine hastayim !!! Ates tavan. Bebis de hasta. Daha dogrusu asi huysuzlugu varm bugun asi yaptirdik. Babasina biraki0 ofise gidecektim tontonu ama cok fenayim. X

deadim super fikir olmus cok begendim duzenli yapilir insallah..ruh bileydim bugun sacma sapan beslenmezdim

neyse su bir iki gun oek sesim cikmayabilir cunku yatuslardayim. Tum eklemlerim agriyor. Ozellikle ameliyatli bacagim. Neredeyse yuruyemez hale geldim. Bizde haberler boyle. Artik aksama da ne yerim bilmiyorum

eyvah
çok geçmiş olsun canım,hastalık kadar kötü bir şey yok. en önemlisi sağlık şimdi,bol bol sıvı tüket,anne çorbaları falan yapabilirsen süper olur.bol limonlu
bol bol meyve sebze ye,ne yediğine çok takılma onun dışında.bir an önce iyileşmeye bak. bebişe de sana da geçmiş olsun tekrardan

çok güzel oldu böylece daha disiplinli olacağız
pazartesinden itibaren olması iyi olmuş ben de iyileşirim
Evet zaten anca toparlaniriz o zamana ama yine paylasanlari ekleriz bu arada yardıma da ihtiyacım var menu paylasanlari takip edeceğiz aksamlari bu tabloya ekleyeyim ben ama takip etme kısmında yardimci olursan sevinirim kim paylaştı kim paylaşmadi menüde kaçamak var spor var yok seninle koordineli bence daha rahat yaparız birde whitesky yardım ederim diyordu ona da söyleyelim hep beraber takilalim kontrol edelim

Geçmiş olsun dagatesim enfeksiyon mu var vucudunda ne oldu birdenbire çok üzüldüm ya

Ben senin yaslardayken ilk kez kjlo almaya basladim ve cok uzun zaman vermek icin cok ugrastim. En guzel yillarimi oyle gecirdigim icin hala uzuluyorum. Suan oldugum hayatt cok mutluyum cok sukur ama mesela hoslaniyoruz ama kilolu o yuzden gorusmek istemiyoruz diyen hoduk erkekler oldu. Ilk askimla gorusmekten cok uzun zaman kactim ki kendisi esim oluyor araa sirf bu yuzden bosa gecen gunlere uzuluyorum.ve o donem bana destek olmaya calisan herkesi minnetle hatirliyorum. Jmarim sen de verirsin ve zihninde guzel izler kalir bizlerle ilgili.

Günaydın yavru kuşların benim

oo keteen gelmism fitblack iyi ettin her keten dedigimde burnuma kete kokusu geliyor :))

ay cok feba cok cok gecmis olsun aprilim.

harikasiiin ilgaz da cabucak iyi olur insallah.

canim veremem diye niye sartliyorsun kendini simdide n. . Arada vucut dinlenmesi de lazim. Onemli olan saglik
Saglikli ol.gerisi gelir insallah.

Galiba ya bu 2 ayda 3 kere yataga dustum boyle! Dogumdan sonra boyle olmadim. Hayatimda onceden hic boyle olmadim. Nazarlars geliyorum galiba

tabii ki canım elimden geldiğince yardımcı olurum sana ben de

aynen öyle valla yanık öyle bir acıymış ki şu an kilo falan da pek umrumda değil.sadece haftaya takımı zor durumda bırakabilirim diye şey ettim,yemek yapamadığımdan da pek öyle evde ne varsa takılıyorum.bu hafta pek takacak durumda değilim cidden
kete muhabbeti için de çok üzgünüm çenem düşmüştü o an canım da pek çekti yine

Galiba ya bu 2 ayda 3 kere yataga dustum boyle! Dogumdan sonra boyle olmadim. Hayatimda onceden hic boyle olmadim. Nazarlars geliyorum galiba
ya ben de diyete başladığımdan beri başıma gelmeyen şey kalmadı
bence de nazar var üstümüzde.tuz mu dağıtsak ne yapsak dagatesi ? her yer kem kem kem

Arada olur canim masallah geldiginden beri ne enerjin ne de motivasyonun ne de menulerin dustu. Masallah. Artik bu hafta da nazarlik olur

ayrıca ilk aşkınla evlenmişsin
çok hoşuma gitti bu durum,pek kimse yaşayamaz böyle bir şeyi
dagatesi

Kendisi beni 89 kiloluk duba halimle kabullendi Tabi gorusmeye basladiktan 6 ay sonra 65 e dusmus oldugumu ve herkesin soka girdigini de soylemeden gecmeyecegim. Cidden guzel bir askti simdi anca gaz cis meme modundayiz

Arada olur canim masallah geldiginden beri ne enerjin ne de motivasyonun ne de menulerin dustu. Masallah. Artik bu hafta da nazarlik olur
aynen aynen hep nazar
Kendisi beni 89 kiloluk duba halimle kabullendi Tabi gorusmeye basladiktan 6 ay sonra 65 e dusmus oldugumu ve herkesin soka girdigini de soylemeden gecmeyecegim. Cidden guzel bir askti simdi anca gaz cis meme modundayiz
ahahahah yaaa çok tatlısınız be! :)) gerçek aşk diye buna derim,demek ki cidden karakterine vurulmuş ne güzel,çok hoşuma gitti ama :)
Tuz kesmez kursun dokturuo tutsu de yakalim ay boyle seylere de hic inanamam ama
ahahah ben de inanmam ondan dalga geçiyorum aslında kem kem kem diye,ama kötü enerjiye inanıyorum insanlardan gelen.
Aa ne munasebet canim . Asil seni kiskanirlar. Cifter cifter nasallah gitti kilolar. Ikimizi de kiskanmislar
ben pek kimseler içine çıkmıyor yaz vakti ya kendime odaklandım,ama görseler çatlayacaklarına eminim şimdi bazılarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…