Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ApriL_2007 tablomuza yorum yap bakayim

Tablomuz müthiş olmuş gördüğüm an çok mutlu oldum. Çokkk iyi düşünmüşsün deadım yine gösterdin farkını takım canlanacak ve paylaşımlar daha keyifli bir hal alacak artık bence. İlerleyen saatlerde inceleyip eklenilmesi gerekenleri söylerim kuzummm şimdi dışarıdayım. Misafirim de gitti artikkkk özgürüm ama ama izinde bitti ptesi işbaşı geldi çattı yawww!
ahahahah
canım sen söylüyorsan doğrudur zaten,ama ben kullanamam o yağı maalesef. anestol ve silvedin'den sonra bepanthen kullansam olmaz mı? zaten su falan toplamadı,kıpkırmızı sadece.

He heee senin gibi bir vegana söylenir mi bu dimi??
ayyyy canım ben bayıldım bu fikre ya!
işte kaptan yardımcısı dediğin böyle olur harikasın iyi ki geldin ne iyi ettin

Eeee ben demiyorum boşuna dead bitane geldimi hiç boş durmaz! Ama onun yolunda da arkadaşlarım var onları da görünce Çokkk mutlu oluyorum tabii bir güven duygusu oluyor bende o biçim napalım herşey takım için

Çokkk geçmiş olsun kuzum lütfen bu birkaç gün kendine dikkat et iyileş. Güzel haberlerini bekliyorum Rabbim den acil şifalar diliyorum.

Bende yardım ederim bendeee
Kim neyimi kiskaniyor anlamadim da

@blackswannina94 haturliyor musun 2 basimiza surada salca muhabbeti cevirdigimiz gunleri

ya ben de diyete başladığımdan beri başıma gelmeyen şey kalmadı
bence de nazar var üstümüzde.tuz mu dağıtsak ne yapsak @dagatesi ? her yer kem kem kem

Aaa canım tabi nazar değer! Hasetli insan cokkkkk hele de zayıflayınca Maşallah bizeee kırk bir kere dahada zayıflayacağız süpper olacağız hııhhh

Tablo harika olmuş ellerine sağlık canım

İşler bitti çok şükür
Kahvaltım peynirli omlet salatalık domates zeytin
Öğle iptal islerim vardı sade kahve vebir parça bitter çikolata yedim
Akşam karnıyarık ( patlıcanlar fırında kizardi) cacık bol salata

Menü güzel canım spor yapıyormusun düzenli olarak peki belli yaptığın bişey var mi

Kızlar şimdi ben düşündüm spor yapana tabloda spor yaptığı gün bu işareti koyalım herkes haftada 3 gün düzenli seçtiği spordan yapsın mesela denklik olsun en az yarım saat yürüyüş yada pilates yada 100 ip atlama 50 Squat falan işte kişiye göre herkes ne yapmak istediğini yazsın haftada 3 gün sporu olmayana takım olarak spor cezası verelim maksat hareket olsun mazeretinjz oldugü zaman mazeretli olarak işaretleriz i zaman muaf olursunuz mesela misafir var o hafta yada hastasınız falan işte ne dersiniz kabul ederseniz herkes mesela yaptığı zaman bana kesin bildirsin ki listeye ekleyim yoksa boşa ceza gelir

ApriL_2007 hatirliyormusun bir ara kontrol ediyordum spor ve menüleri elde yapıyordum tabloyu akLima o geldi ama bu daha iyi ya tablo gozonunde sen bu hafta donecekmisin listede adın var yani spor ve menu kuralına ne diyorsun haftada 3 gün yapalım diyorum birde eşleşme yapsak herkesi biriyle eşleştirsek hemde birbirimizi kontrol etsek diyorum herkes arkadaşına da sahip çıkar ne dersin bir ara yapmaya çalışmıştık güzeldi aslinda

Ben bu hafta reglim valla bu cumaya kadar ödemi de atarım mis gibi cuma bekleyin beni tamam zor kilo veriyorum belki ama değişik fikirlerim var
Oooo geliyorum diyorsun yaniii bomba gibi

Güzel canım menün süppersin. Bir ricam olacak saatleri ve miktarları da belirtirsen daha iyi olur. +su ve spor da tabi

Tatlım aynen öyle yapalım.
Kesinlikle tablo daha iyi ben bu hafta listeye dönmeyeceğim ama tabloda olabilirim kurallara uymaya çalışacağım 3 gün olur ok.
Eşleşme kiloları yakın olanları yapalım onlarda ayrı yerden birbirini takip eder en azından keyifli olur

Tamam tabloda olman daha önemli zaten simdilik evet kiloları yakın olanları eslestirelim güzel olur kilolarını bi ara toparlayım ben herkesin tek tek ona göre yapalim

Süper olur bana uyar hem mecbur kalınca daha düzenli yapariz

Tamam canım bundan sonra öyle yazarım acemilik çıkıyor bu hafta

Süper olur bana uyar hem mecbur kalınca daha düzenli yapariz
Evet bence de en azından ip atlama mekik falan yapsak bile yeter hiç bişey yapamasakta pazartesiden itibaren tabloya jsaretleyecegim herkesi birde yakın kilosu olanları eslestirecegiz herkes eşine sahip çıksın belli olunca hepinizi etiketleriz aklında olsun kacirma

Tamamdır

zehragrbzdrn 91
april_2007 58,7
deadline 66
blackswannina94 75
dagatesi 65,4
merops 75,4
keten prenses 64,5
ispanyol 68 ??
whitesky 58,7
andelib 67,4
zensim 65,3
mavi_cadii 77,2
sevilay80 73,3

kilo listemiz böyle ApriL_2007 eşleşme önerilerini alalım sevilay izinde onuşimdilik yoksayarak devam edeilm dönünce bakarız

Z zehragurbuz kendini yalnız hissetme canım 90 üstü nerde yarışıyor diye sormuştun ya daha önce önemli olan kilo vermek takımda bu arada bak april 100 üstü kiloda başlamıştı takımda şu an 58 lerde gerçekten ben aprile bu konuda hayranım sende sakın pes etme yapabilirsin hergün menü paylaşıyruz ve haftanın 3 günü spor yapmaya karar verdik birde herkesi birisiyle eşleştireceğiz o zman daha kontrollü oluruz bu arada hoş geldin dememişim hoşgeldin takıma

Tamam iştee en iyisi böyle yapmak hatta bu şekilde listeye de sokarız seni aramızda gramı karar vererek süper fikir :))))) her hafta bu şekilde bekliyorum senden

Bu arada 67.5 falan kilon; )

bence de bu şekilde gramı hesaplayabiliriz :) tamamdır sen de listedesin o zaman 2 hafta sonra

Gerçekten buranın bu kadar sıcak olacağını tahmin etmemiştim. Gözlerimden kalpler atıyorum ekrana
67,4te karar kılınması baya hoş olmuş bence

Tabiri caizse damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlıyor Desteğinizin nedenini daha iyi anlıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…