- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
ahahahah
canım sen söylüyorsan doğrudur zaten,ama ben kullanamam o yağı maalesef. anestol ve silvedin'den sonra bepanthen kullansam olmaz mı? zaten su falan toplamadı,kıpkırmızı sadece.
ayyyy canım ben bayıldım bu fikre ya!
işte kaptan yardımcısı dediğin böyle olur harikasıniyi ki geldin ne iyi ettin
Selam kizlar. Guzel paylasimlar olmus. Ben yine hastayim !!! Ates tavan. Bebis de hasta. Daha dogrusu asi huysuzlugu varm bugun asi yaptirdik. Babasina biraki0 ofise gidecektim tontonu ama cok fenayim. X
deadim super fikir olmus cok begendim duzenli yapilir insallah..ruh bileydim bugun sacma sapan beslenmezdim
neyse su bir iki gun oek sesim cikmayabilir cunku yatuslardayim. Tum eklemlerim agriyor. Ozellikle ameliyatli bacagim. Neredeyse yuruyemez hale geldim. Bizde haberler boyle. Artik aksama da ne yerim bilmiyorum
Evet zaten anca toparlaniriz o zamana ama yine paylasanlari ekleriz bu arada yardıma da ihtiyacım var menu paylasanlari takip edeceğiz aksamlari bu tabloya ekleyeyim ben ama takip etme kısmında yardimci olursan sevinirim kim paylaştı kim paylaşmadi menüde kaçamak var spor var yok seninle koordineli bence daha rahat yaparız birde whitesky yardım ederim diyordu ona da söyleyelim hep beraber takilalim kontrol edelim
Geçmiş olsun dagatesim enfeksiyon mu var vucudunda ne oldu birdenbire çok üzüldüm ya
Kim neyimi kiskaniyor anlamadim da
@blackswannina94 haturliyor musun 2 basimiza surada salca muhabbeti cevirdigimiz gunleri
ya ben de diyete başladığımdan beri başıma gelmeyen şey kalmadı
bence de nazar var üstümüzde.tuz mu dağıtsak ne yapsak @dagatesi ? her yer kem kem kem
Tablo harika olmuş ellerine sağlık canımbu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlarasembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 @dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe april_2007 - - - - - - - deadline - - - - - - - blackswannina94 - - - - - - - dagatesi - - - - - - - Merops - - - - - - - keten prenses - - - - - - - ispanyol - - - - - - - Wightsky - - - - - - - andelib - - - - - - - Zehragrbzdrn - - - - - - - zensim - - - - - - - Mavi_Cadii -- - - - - - - sevilay80 - - - - - - -
@blackswannina94ApriL_2007 ve @dagatesi adını unuttuğum varsa bana haber veririmisiniz aklıma gelenleri yazdım ama takımda olup unuttuğum varsa siz bilirsiniz daha iyi tabi bende listede olmak istiyorum neden yokum diyen varsa herkes bana ulaşabilir kusura bakmayın şimdiden [/tr]
Menü güzel canım spor yapıyormusun düzenli olarak peki belli yaptığın bişey var miİşler bitti çok şükür
Kahvaltım peynirli omlet salatalık domates zeytin
Öğle iptal islerim vardı sade kahve vebir parça bitter çikolata yedim
Akşam karnıyarık ( patlıcanlar fırında kizardi) cacık bol salata
Ben bu hafta reglim valla bu cumaya kadar ödemi de atarım mis gibi cuma bekleyin benitamam zor kilo veriyorum belki ama değişik fikirlerim var
İşler bitti çok şükür
Kahvaltım peynirli omlet salatalık domates zeytin
Öğle iptal islerim vardı sade kahve vebir parça bitter çikolata yedim
Akşam karnıyarık ( patlıcanlar fırında kizardi) cacık bol salata
Tatlım aynen öyle yapalım.Kızlar şimdi ben düşündüm spor yapana tabloda spor yaptığı günbu işareti koyalım herkes haftada 3 gün düzenli seçtiği spordan yapsın mesela denklik olsun en az yarım saat yürüyüş yada pilates yada 100 ip atlama 50 Squat falan işte kişiye göre herkes ne yapmak istediğini yazsın haftada 3 gün sporu olmayana takım olarak spor cezası verelim maksat hareket olsun mazeretinjz oldugü zaman mazeretli olarak işaretleriz i zaman muaf olursunuz mesela misafir var o hafta yada hastasınız falan işte ne dersiniz kabul ederseniz herkes mesela yaptığı zaman bana kesin bildirsin ki listeye ekleyim yoksa boşa ceza gelir
Kesinlikle tablo daha iyiApriL_2007 hatirliyormusun bir ara kontrol ediyordum spor ve menüleri elde yapıyordum tabloyu akLima o geldi ama bu daha iyi ya tablo gozonunde sen bu hafta donecekmisin listede adın var yani spor ve menu kuralına ne diyorsun haftada 3 gün yapalım diyorum birde eşleşme yapsak herkesi biriyle eşleştirsek hemde birbirimizi kontrol etsek diyorum herkes arkadaşına da sahip çıkar ne dersin bir ara yapmaya çalışmıştık güzeldi aslinda
Canım kış boyu evde spor yaptım jillian fitness blender gyn direkt yani yapmadığını spor kalmadıMenü güzel canım spor yapıyormusun düzenli olarak peki belli yaptığın bişey var mi
Tamam tabloda olman daha önemli zaten simdilikOooo geliyorum diyorsun yaniii bomba gibi
Güzel canım menün süppersin. Bir ricam olacak saatleri ve miktarları da belirtirsen daha iyi olur. +su ve spor da tabi
Tatlım aynen öyle yapalım.
Kesinlikle tablo daha iyiben bu hafta listeye dönmeyeceğim ama tabloda olabilirim kurallara uymaya çalışacağım 3 gün olur ok.
Eşleşme kiloları yakın olanları yapalım onlarda ayrı yerden birbirini takip eder en azındankeyifli olur
Süper olur bana uyar hem mecbur kalınca daha düzenli yaparizKızlar şimdi ben düşündüm spor yapana tabloda spor yaptığı günbu işareti koyalım herkes haftada 3 gün düzenli seçtiği spordan yapsın mesela denklik olsun en az yarım saat yürüyüş yada pilates yada 100 ip atlama 50 Squat falan işte kişiye göre herkes ne yapmak istediğini yazsın haftada 3 gün sporu olmayana takım olarak spor cezası verelim maksat hareket olsun mazeretinjz oldugü zaman mazeretli olarak işaretleriz i zaman muaf olursunuz mesela misafir var o hafta yada hastasınız falan işte ne dersiniz kabul ederseniz herkes mesela yaptığı zaman bana kesin bildirsin ki listeye ekleyim yoksa boşa ceza gelir
Tamam canım bundan sonra öyle yazarım acemilik çıkıyor bu haftaOooo geliyorum diyorsun yaniii bomba gibi
Güzel canım menün süppersin. Bir ricam olacak saatleri ve miktarları da belirtirsen daha iyi olur. +su ve spor da tabi
Tatlım aynen öyle yapalım.
Kesinlikle tablo daha iyiben bu hafta listeye dönmeyeceğim ama tabloda olabilirim kurallara uymaya çalışacağım 3 gün olur ok.
Eşleşme kiloları yakın olanları yapalım onlarda ayrı yerden birbirini takip eder en azındankeyifli olur
Evet bence de en azından ip atlama mekik falan yapsak bile yeter hiç bişey yapamasaktaSüper olur bana uyar hem mecbur kalınca daha düzenli yapariz
Evet bence de en azından ip atlama mekik falan yapsak bile yeter hiç bişey yapamasaktapazartesiden itibaren tabloya jsaretleyecegim herkesi birde yakın kilosu olanları eslestirecegiz herkes eşine sahip çıksın belli olunca hepinizi etiketleriz aklında olsun kacirma
Tamam işteeen iyisi böyle yapmak hatta bu şekilde listeye de sokarız seni aramızda gramı karar vererek süper fikir :))))) her hafta bu şekilde bekliyorum senden
Bu arada 67.5 falan kilon; )
bence de bu şekilde gramı hesaplayabiliriz :) tamamdır sen de listedesin o zaman 2 hafta sonra
67.300 bence
Gerçekten buranın bu kadar sıcak olacağını tahmin etmemiştim. Gözlerimden kalpler atıyorum ekranaolabilir
Tabiri caizse damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlıyorBen senin yaslardayken ilk kez kjlo almaya basladim ve cok uzun zaman vermek icin cok ugrastim. En guzel yillarimi oyle gecirdigim icin hala uzuluyorum. Suan oldugum hayatt cok mutluyum cok sukur ama mesela hoslaniyoruz ama kilolu o yuzden gorusmek istemiyoruz diyen hoduk erkekler oldu. Ilk askimla gorusmekten cok uzun zaman kactim ki kendisi esim oluyoraraa sirf bu yuzden bosa gecen gunlere uzuluyorum.ve o donem bana destek olmaya calisan herkesi minnetle hatirliyorum. Jmarim sen de verirsin ve zihninde guzel izler kalir bizlerle ilgili.
Biz varız yaparız o zamangitmediğine çok sevindim canım :) liste zaten işin formalitesi,önemli olan burada olmak,bilgilenmek,pes etmemek
Gerçekten buranın bu kadar sıcak olacağını tahmin etmemiştim. Gözlerimden kalpler atıyorum ekrana
67,4te karar kılınması baya hoş olmuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?