Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamam canım bundan sonra öyle yazarım acemilik çıkıyor bu hafta

Hepimiz öyleydik zamanla öğrendik canımm. Hiççç sorun değil hatta kafana takılan olduğunda sende sor herzaman yardımcı oluruz
Gerçekten buranın bu kadar sıcak olacağını tahmin etmemiştim. Gözlerimden kalpler atıyorum ekrana
67,4te karar kılınması baya hoş olmuş bence

Oooo çok teşekkürler canımm burada esas olan eğlenmek ve zayıflamak sonrasında da kalıcı dostluklar edinmek. Başarabiliyorsak ne mutlu bize sende doğru yerdesin bencede...

bizde care tükenmez orta yolu bulduk kilon 67.4 bu hafta resim atmaya devam et biz karar veririz
Demokraside, mutfakta ve KK'de çareler tükenmez
Oooo çok teşekkürler canımm burada esas olan eğlenmek ve zayıflamak sonrasında da kalıcı dostluklar edinmek. Başarabiliyorsak ne mutlu bize sende doğru yerdesin bencede...
Umarım kalıcı oluruz dostluklarımız
Ve tabi ulaşmayı istediğimiz kilolarımız

zehragrbzdrn 91
april_2007 58,7
deadline 66
blackswannina94 75
dagatesi 65,4
merops 75,4
keten prenses 64,5
ispanyol 68 ??
whitesky 58,7
andelib 67,4
zensim 65,3
mavi_cadii 77,2
sevilay80 73,3

fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

@Merops --- ketenprenses

ispanyol --- zensim

andelib -- deadline

ApriL_2007 --- Wightsky

Mavi cadı -- sevilay80

Şimdi eşleşmeler bu şekilde herkes baksın 3 ledigim grupta black herkesi motive eder diye ucledim valla dedim bir grup uclenecekse black olmalı orda hadi bakalım en çok kilo veren grubu da tebrik ederiz bu arada Dagatesi stres olurum falan dersen keten i senden alırız sen istediğin gibi takilirisn ne dersin sana esneklik sunuyorum keteni üçlü gruptan biriyle eslestirebilirim o durumda dagatesi

Son düzenleme:
Ben bu hafta reglim valla bu cumaya kadar ödemi de atarım mis gibi cuma bekleyin beni tamam zor kilo veriyorum belki ama değişik fikirlerim var
nelermiş biz de bilelim dead bu hafta benim açığımı sen kapat madem,sıfır spor ile geçireceğim haftayı

Menüm
11:00-yumurtalı kabak, zeytin, peynir, domates, salatalık, 1 çay kaşığı kadar vişne reçeli, çay
15:45-şekerli kalorili bi içecek
17:00-Şalgam suyu
19:30-çiğ köfte, marul
21:00-üzüm
21:45-maden suyu
Bugün dışarıda olduğum için spor da yapamadım

süper fikir canım
ben yürüyüşü seçiyorum şimdilik,sonra değiştiririm olur mu? minimum 1.5 saat yürüyüş mesela

ayyy ne güzel fikirler geliyor senden ben bayıldım, deadline yine diyorum iyi ki gelmişsin.seni bırakmam artık,öyle 6 ay falan gitmen asla yok

Canim ben uclu grbun dortlusu olsam..bu hastalik beni cok fena yapti epey ugrastieacak beni tahlil vs. O yuzden. Belki bunalip saracagim iyice ya da kopacagim kestiremiyorum. Ondan ben tek kalayim daha iyi simdilik

Süper olmuş ellerine sağlık hadi bakalım hangi grup birinci olacak

Canımmm biraz karışık olmuş bugünü es geçelim vişne reçelinden de vazgeçelim şeker almayalım ok bünyeye?
Planlarım değişik spor var kesinlikle birde sabah öğlen güzel menüler akşam hafif düşünüyorum bakalım en gec 19.00 dan sonra katı bişey yasak ve meyve varsa da 16.00 dan sonra yok

Güzel planlar uygularsan bir aya kalmaz fistikkk olursun deadım

Tamam canım eşleşme de yaptım ona da bak motive edeceğin olacağın ve birbirinizi kontrol edeceksiniz gerçi seni dagatesinin olduğu yere alsaymisim iyiymis

Ben joker gibi bisey olayim. Cunku suan ameliyat yeri de cok agriyor yuruyemez oldum. O yuzden beni yoksayssniz daha guzel olacak sanki

Canim ben uclu grbun dortlusu olsam..bu hastalik beni cok fena yapti epey ugrastieacak beni tahlil vs. O yuzden. Belki bunalip saracagim iyice ya da kopacagim kestiremiyorum. Ondan ben tek kalayim daha iyi simdilik
O zaman dur söyle yapalım seni üçlü grubun üçlüsü yapayım keten ve merops eslessin; )

Gerçekten buranın bu kadar sıcak olacağını tahmin etmemiştim. Gözlerimden kalpler atıyorum ekrana
67,4te karar kılınması baya hoş olmuş bence
canııım bugün carrefour'a gittim dijital tartılar indirimdeydi,telefonumun şarjı bitmişti yoksa çekip atacaktım sana.fiyatı 11tl bir bak derim alabileceksen.alamazsan da bu şekilde hesaplarız yine belli oluyor zaten

zehragrbzdrn 91
april_2007 58,7
deadline 66
blackswannina94 75
dagatesi 65,4
merops 75,4
keten prenses 64,5
ispanyol 68 ??
whitesky 58,7
andelib 67,4
zensim 65,3
mavi_cadii 77,2
sevilay80 73,3

fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

@Merops --- ketenprenses

ispanyol --- zensim

andelib -- deadline dagatesi

ApriL_2007 --- Wightsky

Mavi cadı -- sevilay80

Şimdi eşleşmeler bu şekilde herkes baksın dagatesi sen orda takıl istediğin givi ama stres falan yapma manevi destek yapabilirsin hatta benim olduğum gruba da ekledim seni manevi destekçisi

Deadline buldu bak güzel fikir
O zaman dur söyle yapalım seni üçlü grubun üçlüsü yapayım keten ve merops eslessin; )
Bence de öyle yap kuzummm, daha iyi olacak :)))))

ay bu çok güzel olmuş ben takımımı çok sevdim eşleşmelere de baktım ellerine sağlık hepsi cuk olmuş
ayrıca dagatesi hiç stres olmana gerek yok sen bizim yanımızda öylesine takıl,zaten biz Z zehragurbuz ile götürürüz bu işi değil mi zehra sen istediğin zaman yanımızda olursun,iyileşince özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…