ben de benzer bir şey uyguluyorum akşam 6'dan sonra yememek gibi,ekmek mushaf çarpsın işe yarıyorPlanlarım değişik spor var kesinlikle birde sabah öğlen güzel menüler akşam hafif düşünüyorum bakalım en gec 19.00 dan sonra katı bişey yasak ve meyve varsa da 16.00 dan sonra yok
Evet bende öyle olduğunu umut ederek uygulayacagimben de benzer bir şey uyguluyorum akşam 6'dan sonra yememek gibi,ekmek mushaf çarpsın işe yarıyor
ahahahsende gitmeyeceksen tamam sıkıntı yok ben iki yıl olacak nerdeyse takımdaki zaten gitsemde geliyorum ya bumerang gibi
Vay be 11 tl de çok ucuzmuscanııım bugün carrefour'a gittim dijital tartılar indirimdeydi,telefonumun şarjı bitmişti yoksa çekip atacaktım sana.fiyatı 11tl bir bak derim alabileceksen.alamazsan da bu şekilde hesaplarız yine belli oluyor zaten
tek kalmak yok,sen bizim yanımızdasın.ayırmış artık takımları,benlesin bırakmam(yakana yapıştım resmenCanim ben uclu grbun dortlusu olsam..bu hastalik beni cok fena yapti epey ugrastieacak beni tahlil vs. O yuzden. Belki bunalip saracagim iyice ya da kopacagim kestiremiyorum. Ondan ben tek kalayim daha iyi simdilik
Dagatesinin özgür ruhuna ters böyle bağlayıcı şeyler ben anladımtek kalmak yok,sen bizim yanımızdasın.ayırmış artık takımları,benlesin bırakmam(yakana yapıştım resmen)
ama yokmuşsun gibi takıl,uymak zorunda değilsin.önce sağlığın,hastane hastane dolaşmayı bilirim.
ateşin falan var mı hala?
tamamdır biz ne koyalım Z zehragurbuz ? önerilerine açığımEvetyeni fikirlerime devam ediyorum her gruba isim verecegim takım arkadaşlarınızla grup ismi dusununmesela renk olur sıfat olur bişeyler olur düşünün işte konusup hem kaynaşmiş olursunuz bekliyorum hepinizden
fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz
@Merops ---ketenprenses
ispanyol --- zensim
andelib -- deadline dagatesi
ApriL_2007 --- Wightsky
Mavi cadı -- sevilay80
Streste yapıyor o yüzden ona özellikle sordum dagatesini2rahat bırakınca daha kolay kilo veriyor çözdüm ben onuDagatesinin özgür ruhuna ters böyle bağlayıcı şeyler ben anladım
onu anlıyorum ya çünkü ben de böyleyim biraz,sorumluluk hissedince gerilirimDagatesinin özgür ruhuna ters böyle bağlayıcı şeyler ben anladım
Bende de aynısı var ama bu çok ciddi bişey değil tamamen eğlence amaçlı o nedenle hiç sıkıntı yokonu anlıyorum ya çünkü ben de böyleyim biraz,sorumluluk hissedince gerilirimyapamayacaksam baştan söylerim falan.
Streste yapıyor o yüzden ona özellikle sordum dagatesini2rahat bırakınca daha kolay kilo veriyor çözdüm ben onuiyileşsin bak neler olacak orda kıskanırim ben kendi ellerimle dagatesini oraya verdim ona yanıyorum şu an
Dagatesinin özgür ruhuna ters böyle bağlayıcı şeyler ben anladım
Kuzummm en kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileğiyle üzüldümdeadline fitblack kizlar bu neredeyse 40 gun icinde 3. Kez olusu. Her seferinde farkli doktora gorundum hatta ilkinde bir panik 2 doktora gorundum. Hepsi baska bisey diyor. Parol aliyorum dusuyor birkac saate yeniden 40larda. Suan beni en zorlayan sey kemiklerimin ici agriyor. Antibiyotik kullandim her seferinde gecmiyor emzirirken kullan dediler ama oglus her seferind eishal oldu. Ben tavuklar anribiyotikli yemle besleniyor diye gereksiz almayayim.diye tavuk yemeyen insanim! Yavrum daha ilk aylarindan 4 ayri sefer antibiyotige maruz kaldi. Tabi iyi olayim da kullanayim ama boyle 10 gune bir yataga dusuyorum. Esim izin alamiyor neyseki h.sonu. o yuzden biraz toparlaninca kan testi mi baska bisey mi nedir bi inceletmem lazim.
Black maalesef sen benim pasif zamanlarima denk geldin. Dead ile bir ara tozunu attiriyorduk buranin. Tabi o zaman da is yogunlugundan zor geliyordum. Ben size moral dedtek tim olayim. Zaten listeye girene kadar hedefime gelecegim galibaahhh nerdeeee
Konya'da yaşıyorum ve carrefour yok burada, artık bu şekilde devam edeyimcanııım bugün carrefour'a gittim dijital tartılar indirimdeydi,telefonumun şarjı bitmişti yoksa çekip atacaktım sana.fiyatı 11tl bir bak derim alabileceksen.alamazsan da bu şekilde hesaplarız yine belli oluyor zaten
çok üzüldüm ya şu an,çünkü bir ara ben de senin gibiydim.3-4 yıl önce falan.artık antibiyotiklerin de pek işe yaradığını düşünmüyorum maalesef.en kötüsü de bu,bir de ateş çok tehlikeli.bence bir üniversite hastanesine git ve en baştan tetkikler yaptırdeadline fitblack kizlar bu neredeyse 40 gun icinde 3. Kez olusu. Her seferinde farkli doktora gorundum hatta ilkinde bir panik 2 doktora gorundum. Hepsi baska bisey diyor. Parol aliyorum dusuyor birkac saate yeniden 40larda. Suan beni en zorlayan sey kemiklerimin ici agriyor. Antibiyotik kullandim her seferinde gecmiyor emzirirken kullan dediler ama oglus her seferind eishal oldu. Ben tavuklar anribiyotikli yemle besleniyor diye gereksiz almayayim.diye tavuk yemeyen insanim! Yavrum daha ilk aylarindan 4 ayri sefer antibiyotige maruz kaldi. Tabi iyi olayim da kullanayim ama boyle 10 gune bir yataga dusuyorum. Esim izin alamiyor neyseki h.sonu. o yuzden biraz toparlaninca kan testi mi baska bisey mi nedir bi inceletmem lazim.
Black maalesef sen benim pasif zamanlarima denk geldin. Dead ile bir ara tozunu attiriyorduk buranin. Tabi o zaman da is yogunlugundan zor geliyordum. Ben size moral dedtek tim olayim. Zaten listeye girene kadar hedefime gelecegim galibaahhh nerdeeee
tamam canımKonya'da yaşıyorum ve carrefour yok burada, artık bu şekilde devam edeyim
Muazzam analitik zekamla düşüneceğimandelib bize isim düşün bu arada takım arkadaşım bundan sonra her türlü destekçinim takım ismi önerilerine acigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?