Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok kıskanacak olacak evettt gitti dağ gibi dagatesi ahhh ahhhhh

Bende de aynısı var ama bu çok ciddi bişey değil tamamen eğlence amaçlı o nedenle hiç sıkıntı yok hemde kaynaşması kolay olur herkes takıma rkadasini tanısa bile mukemmel
Bende öyleyim bilirsin burçdaş ama ciddiye almadığımdan kafama takmıyorum al benden de o kadar
Kuzum sen uzulme ben iki yere de yetisirim insallah. beraber geldik beraber mezun olalim yaaa. Dun 36 beden bir elbiseme sigdim.demis miydim. ( whatsapp oynayan kirmizi elbiseli kiz )
Ohhhh attık havamızı da misssssss
Ay spriliiim benim valla duygularima tercuman olduuuun

Eeee tanıyoruz artık birbirimizi bilmezmiyim hiççç huyunu suyunu...

Ah ah bebekle bu dediklerin cok zor :)) birakip tuvalete gidemiyorum maalesef ozellere mahkumuz bir sure. Devlette surec biraz daha yipratici yoksa dedigin cok dogru uni hastanesi en iyisi. Bir de cok fazla tuketildigi icin artik ise yaramiyorlar peynir ekmek gibi. Ama ben hayatim boyunca su dogum sonrasini sayma toplamda 4 kere almadim. Bi hafta ameliyattan sonra kullandim . Agri kesicileri bile 4. Gun kesmistim.

deadline sizinki deadteam olabilir boyle sanki senin takim gibi olmus demezseniz. yaglari yakici kilolari oldurucu team sloganiniz olur
Ben sevdim bunu
Kan, vahşet, gözyaşı>>>DEADTEAM

Ne okuyirsun. Soylemek istemezsen bu mesaji gormezden gelebilirsin
Yok neden söylemek istemeyeyim
Liseyi bitirdim, şu an tercih dönemindeyim. Ağustosun ilk haftası ne okuyacağım belli olacak inşallah. Belli olunca paylaşırım sizlerle de

şimdi anladım ben aldın aldın da etkilemedi gibi anlamıştım,ben çok ilaç kullandım şu yaşıma kadar maalesef,o yüzden ilaç orucuna başladım ben de.hatta senin de öyle olduğunu düşünüp dagatesi özentiliği demiştim :) özel de iyidir,en kısa zamanda kurtulursun umarım

-bugünkü menüm-
10.00: 2 tane incir,1 avuç leblebi
13.00: 1 kase kaşık salata,1 tabak mantarlı barbunya yemeği
15.40: 4 tane ceviz
17.00: 4 kase mercimek çorbası(evde başka yemek yoktu )
18.00: 1 salkım siyah üzüm
3 lt su
2 fincan bitki çayı
spor yok malum

çok afilli olmuş ha sloganımızda hazır kan vahşet gözyaşı tamam andelib sevdim bunu bende dgatesine teşekkür ediyoruz bu arada çok güzel bir dönem okullar açılana kadar baya aktif takılalımda süper bir başlangıç yap bakalım değil mi ne istiyorsun yada hangi bölümler meslekler tercih listende olacak

Ben gidiyorum kizlar . Cok konusmayin yeeaaaaa blackle biz yaptik size. Siz bana yapmayiiin
ya kıyamam sana elimden geleni yaparım az konuşacağım
Yaaaa ne güzel oldu!kıskandım
daha güzelleri sizin olsun inşallah

Çokkk güzel menün tatlım başarılı:))))

ben çok yoruldum bugün ya beynim çok çalıştı takım için o nedenle şimdilik gidiyorum yarın sabah görüşürüz pazartesinden itibaren tabloyu kullanacağız takımlar olarak takılmaya başlayacağız istediğiniz takıma da meydan okuyabilrisiniz kendinize güveniyorsanız ne isterseniz yapın iyi gecelerrr

Git dinlen bakalım çalışkan yardımcı süper iş çıkardın emeğine sağlık yineeeee. İyi geceler tatlı rüyalar bebeğim görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…