Muazzam analitik zekamla düşüneceğim
Streste yapıyor o yüzden ona özellikle sordum dagatesini2rahat bırakınca daha kolay kilo veriyor çözdüm ben onuiyileşsin bak neler olacak orda kıskanırim ben kendi ellerimle dagatesini oraya verdim ona yanıyorum şu an
Bende öyleyim bilirsin burçdaş ama ciddiye almadığımdan kafama takmıyorum al benden de o kadarBende de aynısı var ama bu çok ciddi bişey değil tamamen eğlence amaçlı o nedenle hiç sıkıntı yokhemde kaynaşması kolay olur herkes takıma rkadasini tanısa bile mukemmel
Ohhhh attık havamızı da misssssssKuzum sen uzulme ben iki yere de yetisirim insallah. beraber geldik beraber mezun olalim yaaa. Dun 36 beden bir elbiseme sigdim.demis miydim. ( whatsapp oynayan kirmizi elbiseli kiz)
Ay spriliiim benim valla duygularima tercuman olduuuun
çok üzüldüm ya şu an,çünkü bir ara ben de senin gibiydim.3-4 yıl önce falan.artık antibiyotiklerin de pek işe yaradığını düşünmüyorum maalesef.en kötüsü de bu,bir de ateş çok tehlikeli.bence bir üniversite hastanesine git ve en baştan tetkikler yaptır
Geç uyandım, dışarıya çıktım filan derken çorba oldu böyleCanımmm biraz karışık olmuş bugünü es geçelimvişne reçelinden de vazgeçelim şeker almayalım ok bünyeye?
Ben sevdim bunudeadline sizinki deadteam olabilir boyle sanki senin takim gibi olmus demezseniz. yaglari yakici kilolari oldurucu team sloganiniz olur
Yok neden söylemek istemeyeyimNe okuyirsun. Soylemek istemezsen bu mesaji gormezden gelebilirsin
Ben sevdim bunu
Kan, vahşet, gözyaşı>>>DEADTEAM
Yok neden söylemek istemeyeyim
Liseyi bitirdim, şu an tercih dönemindeyim. Ağustosun ilk haftası ne okuyacağım belli olacak inşallah. Belli olunca paylaşırım sizlerle de
Meraktan çatla sende hep mi biz olakkkkBen gidiyorum kizlar . Cok konusmayin yeeaaaaablackle biz yaptik size. Siz bana yapmayiiin
deadline sizinki deadteam olabilir boyle sanki senin takim gibi olmus demezseniz. yaglari yakici kilolari oldurucu team sloganiniz olur
şimdi anladım ben aldın aldın da etkilemedi gibi anlamıştım,ben çok ilaç kullandım şu yaşıma kadar maalesef,o yüzden ilaç orucuna başladım ben de.hatta senin de öyle olduğunu düşünüp dagatesi özentiliği demiştim :) özel de iyidir,en kısa zamanda kurtulursun umarımAh ah bebekle bu dediklerin cok zor :)) birakip tuvalete gidemiyorum maalesef ozellere mahkumuz bir sure. Devlette surec biraz daha yipratici yoksa dedigin cok dogru uni hastanesi en iyisi. Bir de cok fazla tuketildigi icin artik ise yaramiyorlar peynir ekmek gibi. Ama ben hayatim boyunca su dogum sonrasini sayma toplamda 4 kere almadim. Bi hafta ameliyattan sonra kullandim . Agri kesicileri bile 4. Gun kesmistim.
Ben sevdim bunu
Kan, vahşet, gözyaşı>>>DEADTEAM
Yok neden söylemek istemeyeyim
Liseyi bitirdim, şu an tercih dönemindeyim. Ağustosun ilk haftası ne okuyacağım belli olacak inşallah. Belli olunca paylaşırım sizlerle de
ya kıyamam sana elimden geleni yaparım az konuşacağımBen gidiyorum kizlar . Cok konusmayin yeeaaaaablackle biz yaptik size. Siz bana yapmayiiin
Yaaaa ne güzel oldu!kıskandım
Çokkk güzel menün tatlım-bugünkü menüm-
10.00: 2 tane incir,1 avuç leblebi
13.00: 1 kase kaşık salata,1 tabak mantarlı barbunya yemeği
15.40: 4 tane ceviz
17.00: 4 kase mercimek çorbası(evde başka yemek yoktu)
18.00: 1 salkım siyah üzüm
3 lt su
2 fincan bitki çayı
spor yok malum
Git dinlen bakalım çalışkan yardımcı süper iş çıkardın emeğine sağlık yineeeee. İyi geceler tatlı rüyalar bebeğim görüşmek üzereben çok yoruldum bugün ya beynim çok çalıştı takım için o nedenle şimdilik gidiyorumyarın sabah görüşürüz pazartesinden itibaren tabloyu kullanacağız takımlar olarak takılmaya başlayacağız istediğiniz takıma da meydan okuyabilrisiniz kendinize güveniyorsanız ne isterseniz yapın iyi gecelerrr
görüşürüzGit dinlen bakalım çalışkan yardımcı süper iş çıkardın emeğine sağlık yineeeee. İyi geceler tatlı rüyalar bebeğim görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?