Konya gıda tarım üniversitesi-moleküler biyoloji ve boğaziçi-kimya bölümü aklımda şu an. İkisi arasında gidip geliyorum galiba istihareye filan yatacağım son çareçok afilli olmuş ha sloganımızda hazır kan vahşet gözyaşıtamam andelib sevdim bunu bende dgatesine teşekkür ediyoruz bu arada çok güzel bir dönem okullar açılana kadar baya aktif takılalımda süper bir başlangıç yap bakalım değil mi ne istiyorsun yada hangi bölümler meslekler tercih listende olacak
Asalet ya, duruşu bile başkatakım isimleri belli oldukça ekleyelimbizimki tamam
fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz
@Merops --- @ketenprenses
ispanyol --- zensim
DEADTEAM ===>>andelib -- deadline dagatesi
ApriL_2007 --- @Wightsky
teşekkür ederim kaptanımÇokkk güzel menün tatlımbaşarılı:))))
boğaziçi kimya diyorum :) moleküler biyoloji de güzel bölüm lakin okudun okul çok önemli,sanırım boğaziçi moleküler biyoloji ve genetik tutmuyor? olsun onu da yaz sen ilk sıralara.Konya gıda tarım üniversitesi-moleküler biyoloji ve boğaziçi-kimya bölümü aklımda şu an. İkisi arasında gidip geliyorum galiba istihareye filan yatacağım son çare
Asalet ya, duruşu bile başka
hoş geldiiinSabah
Turbo Çay
Kahvaltı 11:00
1 yumurta
7 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim su böreği
Şekersiz çay
Akşam 18:30
2 köfte
1 kanat
1 içli köfte
Sade soda
22:00 Şekersiz Türk Kahvesi
00:30
2 kaşık yoğurt - 1 tatlı kaşığı pulbiber - 2 yemek kaşığı limon suyu
Toplamda 2 lt su
Oooo süperr bende öyleyim, günlerdir geç kalktım tatil modu bitti artikkkk erken kalkmaları öğrenmem lazımmm!kızlar günaydın bu arada ben bugün erkenciyim oleeeyyy
Günaydınnnnn herkese merhabagünümüz süpper geçsin İnşaAllah. Ben kendimi vurdum yollara gezmelere gidiyorum sendromlu ruh halime iyi gelir umarım...
ahaha olsun ne güzel yardımseversin işte:)Arkadas ben boyle sey gormedim. Insan bi meyve ismarlar ayran yapar. O kadsr isim bulduk hiic. Hani izzet ikramitinayla takimlar icin isim bulunur yazdirayim evin camina.
andelib bence bogazici. Byle hava atar gibi olmak istemiyorum ama bogazicinin havasi bi tek kic sabancida var baska yerde yok odtude bile. Hm belki bilkent de olabilir. Yuksek lisansi orads yaptim. Uni tercihlerinde guzel bolumler degil ya diye yazmamjstim. Simdiki aklim olsa yazardim. Belki zorlanirsin. Isranbulda okumak 2 uni okumaya bedel. Ir de bigazici epey marjinaldir bazi noktalarda. Bunlar rahatsiz etmez ya da bebim gorusum zaten oyle degil dersen orasi daha guzel sanki. Baska bolumlerden ders alabiliyorsun.seramik dersi mesela. Tenis dersi bile varsecersen. Tabi ben mezun olali oldu. Bi baksan face sayfalarindan ya da netten derim.
Aklina takilan olursa ozelden yazabilirsin. Once salca sonra uni muhabbeti bu ney diyecek april bana :))
Günaydınlar kardeş takım nasılsınız 4. Takımdan ziyarete geldim. Keyifli kilo vermeler dilerim.
Eki Görüntüle 1861682
Limonlu yeşil çay ikram edeyim size afiyet olsun.
ayıpsın ya organik meyveler ne istersin kargolayım babk ufaklığa da bişeyelr yollarım aradaArkadas ben boyle sey gormedim. Insan bi meyve ismarlar ayran yapar. O kadsr isim bulduk hiic. Hani izzet ikramitinayla takimlar icin isim bulunur yazdirayim evin camina.
andelib bence bogazici. Byle hava atar gibi olmak istemiyorum ama bogazicinin havasi bi tek kic sabancida var baska yerde yok odtude bile. Hm belki bilkent de olabilir. Yuksek lisansi orads yaptim. Uni tercihlerinde guzel bolumler degil ya diye yazmamjstim. Simdiki aklim olsa yazardim. Belki zorlanirsin. Isranbulda okumak 2 uni okumaya bedel. Ir de bigazici epey marjinaldir bazi noktalarda. Bunlar rahatsiz etmez ya da bebim gorusum zaten oyle degil dersen orasi daha guzel sanki. Baska bolumlerden ders alabiliyorsun.seramik dersi mesela. Tenis dersi bile varsecersen. Tabi ben mezun olali oldu. Bi baksan face sayfalarindan ya da netten derim.
Aklina takilan olursa ozelden yazabilirsin. Once salca sonra uni muhabbeti bu ney diyecek april bana :))
ayıpsın ya organik meyveler ne istersin kargolayım babk ufaklığa da bişeyelr yollarım aradaistersen yaprak yollayım sana buranın yaprağı meşhur ya ama kilo alma çok zeytinyağlı yapma sarmaları falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?