Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Konya gıda tarım üniversitesi-moleküler biyoloji ve boğaziçi-kimya bölümü aklımda şu an. İkisi arasında gidip geliyorum galiba istihareye filan yatacağım son çare
Asalet ya, duruşu bile başka

Sabah
Turbo Çay

Kahvaltı 11:00
1 yumurta
7 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim su böreği
Şekersiz çay

Akşam 18:30
2 köfte
1 kanat
1 içli köfte
Sade soda

22:00 Şekersiz Türk Kahvesi

00:30
2 kaşık yoğurt - 1 tatlı kaşığı pulbiber - 2 yemek kaşığı limon suyu

Toplamda 2 lt su

Arkadas ben boyle sey gormedim. Insan bi meyve ismarlar ayran yapar. O kadsr isim bulduk hiic. Hani izzet ikram itinayla takimlar icin isim bulunur yazdirayim evin camina.

andelib bence bogazici. Byle hava atar gibi olmak istemiyorum ama bogazicinin havasi bi tek kic sabancida var baska yerde yok odtude bile. Hm belki bilkent de olabilir. Yuksek lisansi orads yaptim. Uni tercihlerinde guzel bolumler degil ya diye yazmamjstim. Simdiki aklim olsa yazardim. Belki zorlanirsin. Isranbulda okumak 2 uni okumaya bedel. Ir de bigazici epey marjinaldir bazi noktalarda. Bunlar rahatsiz etmez ya da bebim gorusum zaten oyle degil dersen orasi daha guzel sanki. Baska bolumlerden ders alabiliyorsun.seramik dersi mesela. Tenis dersi bile varsecersen. Tabi ben mezun olali oldu. Bi baksan face sayfalarindan ya da netten derim.

Aklina takilan olursa ozelden yazabilirsin. Once salca sonra uni muhabbeti bu ney diyecek april bana :))

Konya gıda tarım üniversitesi-moleküler biyoloji ve boğaziçi-kimya bölümü aklımda şu an. İkisi arasında gidip geliyorum galiba istihareye filan yatacağım son çare

Asalet ya, duruşu bile başka
boğaziçi kimya diyorum :) moleküler biyoloji de güzel bölüm lakin okudun okul çok önemli,sanırım boğaziçi moleküler biyoloji ve genetik tutmuyor? olsun onu da yaz sen ilk sıralara.

hoş geldiiin
önceki sayfaları okudun mu artık takım arkadaşıyız biz
takımımıza isim koymamız gerek hatta,ne olsun bir fikrin var mı?
bu arada akşam yemeklerine salata da eklesen mi acaba,az yemişsin zaten ama salata da eklersen daha vitaminli olur gibi sankim

ahaha olsun ne güzel yardımseversin işte:)
özelden ben de yardımcı olabilirim,buraları coşturmayayım şimdi
çok da marjinal değil aslında ya,hani biz marjinaldik demek istiyorum sadece

ayıpsın ya organik meyveler ne istersin kargolayım babk ufaklığa da bişeyelr yollarım arada istersen yaprak yollayım sana buranın yaprağı meşhur ya ama kilo alma çok zeytinyağlı yapma sarmaları falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…