Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydınlar kardeş takım nasılsınız 4. Takımdan ziyarete geldim. Keyifli kilo vermeler dilerim.
Eki Görüntüle 1861682
Limonlu yeşil çay ikram edeyim size afiyet olsun.
gogo hoşgeldin nasılsın şu an benden zayıfsın ya yıllardır aynı yerdeyiz seninle bir biz mezun olamdık ya

@blackswannina94 hizli ve organik nasil ? Hizlibkilo verirsiniz bence ikiniz. Zehrayi pek tanimadigim icin daha orijinal bisey bulamadim
bayanorganikler nasıl zehrayıda kendinize benzetirsiniz sağlıklı sağlıklı daha ne olsun

Yaaaa bizede bulun bakkk kırmızı kart gelecek şimdi...

Hahah senin takim arkadasin kim kaptan
Wightsky bir isim düşünelim bence de april için valla zaten bizden zayıf şu an önceden hatırlarsan en zayıflar kısmı bizimdi şimdi kilolularda kaldık april bize tur bindirdi helal olsun

deadline
bizimkisii bir zayiflama hikayesii
biraz alip biraz verip
Sarmalar borekler ve detokslar
Bizimkisi iki ileri bir geri biraz
bizimkisi bir zayıflama hikayesi
siyah beyaz bir film gibi biraz
sarmayla kekler sonra detokslar
bizimkisi roman gibi biraz
kayahanın şarkıyı bize uyarlamış olduk çok güzel olmadı mı bak söylüyorum şu anda duyamıyorsun senikini 1. kıta benimkini 2. kıta yapcam

bu haftasonu benim için önemli kararlar değişiklikler günü oldu kk da farkettiniz mi beni buralarda fazla yalnız bırakmayın aklıma deli fikirler geliyor herşey sizin için
bu arada karar verdim her hafta takım için en çok yüzdeyi veren kişiyi imzama ekleyeceğim şu sembolle hadi bakalım kocaman 1. takım takım içi birincisi kim olacak var mısınız

Herkese merhaba pazar günü olması sebebiyle eş çocuk evdeyiz hava güzel ama eşimin evden çıkmaya niyeti yok dinlenmek istiyor.Bende çay kahve yapma modunda olucam galiba :)

Herkese merhaba pazar günü olması sebebiyle eş çocuk evdeyiz hava güzel ama eşimin evden çıkmaya niyeti yok dinlenmek istiyor.Bende çay kahve yapma modunda olucam galiba :)

Bende cikmqk istiyorum ama ev de kapidan cikmak uzere her yer her yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…