Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben bilgisayardan neredeyse hic girmiyorum ne yaziyor acaba merak ettim

Bu sene oğlumu etute göndermeyi düşünüyorum belki biraz rahatlarim her sene işten gelip yemek bulaşık derslerden kendime vakit ayiramadim.Gec saatte spor yapicam yaticam çok yorucu oldu birakmamin bir sebebi de buydu
Bu sene artık kendime ayirayim zamanımı hakettim bence :)

zehra karar versin ben iki ismi de beğenmiştim :) Z zehragurbuz tatlışım sana bırakıyorum

ticket factory diye bir yer var ordan yapılıyor ama imzana ekleyemezsin pro üyelerde var sadece ama yapmak istersen anlatırım profilinde hakkında kısmına yapıştırabilirsin benim orda duruyordu pro olmadan önce
Tamam canım çok sağol musait olduğum zaman tekrar sorucam

Sabah limonlu su

Kahvaltı
2 dilim peynir
11 zeytin
1 yumurta
Yarım simit
Az patates salatası
Bol Şekersiz çay

Öğle
Ayran
1 porsiyon etsiz taze fasulye

Akşam
1 domates
5 zeytin
2 dilim tambuğday ekmeği

Bugün allak bullak oldum. Hep dışardaydım. Piknik Vs derken bu kadar oldu.

Yarın daha iyi olacak inşallah.

Bu arada ben çok giremiyorum. Telefonda sürekli aktif olarak görünüyorum :)

Hepiniz çok tatlısınız, yakalayamıyorum muhabbetleri ya

Hafta içi iş, hafta sonu oğlum :)

Elimden geldiğince burada olacağım mucks

boğaziçi kimya diyorum :) moleküler biyoloji de güzel bölüm lakin okudun okul çok önemli,sanırım boğaziçi moleküler biyoloji ve genetik tutmuyor? olsun onu da yaz sen ilk sıralara.
Ben moleküleri sadece gıda tarım üniversitesi için düşündüm. Çünkü yeni açılan bi üniversite, bu sene 7 bölümden toplam 70 öğrenci alacak ve ilk mezunlarına iş garantisi veriyor. Torkunun üniversitesi bi nevi Bursu filan da var. Burası mantıklı geliyor ama aklım boğaziçinde de kalıyor açıkçası. Artık önümüzdeki günlerde ne yapacağım kesinlik kazanır. Dualarınız beklerim

Canim mümkün olduğunca aktifsin zaten hiç bir sıkıntı yokismi de öyle yapalım madem
İnşallah canım hayırlısı olur

andelib yarın menu bildirimi unutma canım bide spor yapalım mı yarın ben 3 mile Leslie yapacağım sen ne dersin bu arada bildirim yapınca da bana haber ver de listeye ekleyim takım arkadaşım bundan sonra bendensin menülerimi de kontrolu sana veriyorum bende seninkine bakarım artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…