Aynen canım çok şekerler ve mutlaka ise yarıyor şekillendiriyor
Beyaz olması güzel insanin dikkati dagilmiyor sade ve temiz
Tamam canım anlıyorum seni nasıl rahat olursanzaten istediğinde gelirsin
Benim arada kafama esiyor böyle ya napayım seviyorumisminizi hızlı ve organik koyacağım bence güzel oldu tamam midir Zehra ya soralım karar verelim
bilgisayarda görünüyor ya telde çıkmıyor galiba
bende çok seviyorum onu
Evet bende izledim müthiş değişim kendimi adapte etmeliyim biran önce sürekli video izlemek bile insanı heveslendiriyorFitnessdaki kadin epey kiloluymus ve vermis. Onu anlattigi bir videosu da var. O vucuda bizde sahip olabilirix bence
bunlar varBen bilgisayardan neredeyse hic girmiyorum ne yaziyor acabamerak ettim
Nasıl yapılıyor ki bu cetvel bende yapmak istiyorumbunlar var
ticket factory diye bir yer var ordan yapılıyor ama imzana ekleyemezsin pro üyelerde var sadeceNasıl yapılıyor ki bu cetvel bende yapmak istiyorum
azıcık zayıflayayım ben de yapacağım,gerçekten çok güzelBende fitness blender yapiyorum. Harikalar degil mii cok begeniyorum. Cok guzel cekmisler videolari. Ayrica arka fonun beyaz olmasi da muhtesem. Ferahlik veriyor
biz bir ara dagatesiye karın videosuna takmıltık hergün yapıyorduk ya o video favorim aklında olsunazıcık zayıflayayım ben de yapacağım,gerçekten çok güzel
zehra karar versin ben iki ismi de beğenmiştim :) Z zehragurbuz tatlışım sana bırakıyorumTamam canım anlıyorum seni nasıl rahat olursanzaten istediğinde gelirsin
Benim arada kafama esiyor böyle ya napayım seviyorumisminizi hızlı ve organik koyacağım bence güzel oldu tamam midir Zehra ya soralım karar verelim
bilgisayarda görünüyor ya telde çıkmıyor galiba
bende çok seviyorum onu
ahaha tamam şöyle 6'lı rakamları bir göreyim de ben de coşayımbiz bir ara dagatesiye karın videosuna takmıltık hergün yapıyorduk ya o video favorim aklında olsun
Tamam canım çok sağol musait olduğum zaman tekrar sorucamticket factory diye bir yer var ordan yapılıyor ama imzana ekleyemezsin pro üyelerde var sadeceama yapmak istersen anlatırım profilinde hakkında kısmına yapıştırabilirsin benim orda duruyordu pro olmadan önce
75 kilomusun canım, ben de 72 ve hasretle bekliyorum 6 lı rakamları görmeyiahaha tamam şöyle 6'lı rakamları bir göreyim de ben de coşayım
belki bu sefer üçlü yaparız,yine takarız videolara
andelib bence bogazici. Byle hava atar gibi olmak istemiyorum ama bogazicinin havasi bi tek kic sabancida var baska yerde yok odtude bile. Hm belki bilkent de olabilir. Yuksek lisansi orads yaptim. Uni tercihlerinde guzel bolumler degil ya diye yazmamjstim. Simdiki aklim olsa yazardim. Belki zorlanirsin. Isranbulda okumak 2 uni okumaya bedel. Ir de bigazici epey marjinaldir bazi noktalarda. Bunlar rahatsiz etmez ya da bebim gorusum zaten oyle degil dersen orasi daha guzel sanki. Baska bolumlerden ders alabiliyorsun.seramik dersi mesela. Tenis dersi bile varsecersen. Tabi ben mezun olali oldu. Bi baksan face sayfalarindan ya da netten derim.
Aklina takilan olursa ozelden yazabilirsin. Once salca sonra uni muhabbeti bu ney diyecek april bana :))
Ben moleküleri sadece gıda tarım üniversitesi için düşündüm. Çünkü yeni açılan bi üniversite, bu sene 7 bölümden toplam 70 öğrenci alacak ve ilk mezunlarına iş garantisi veriyor. Torkunun üniversitesi bi neviboğaziçi kimya diyorum :) moleküler biyoloji de güzel bölüm lakin okudun okul çok önemli,sanırım boğaziçi moleküler biyoloji ve genetik tutmuyor? olsun onu da yaz sen ilk sıralara.
Canim mümkün olduğunca aktifsin zaten hiç bir sıkıntı yokSabah limonlu su
Kahvaltı
2 dilim peynir
11 zeytin
1 yumurta
Yarım simit
Az patates salatası
Bol Şekersiz çay
Öğle
Ayran
1 porsiyon etsiz taze fasulye
Akşam
1 domates
5 zeytin
2 dilim tambuğday ekmeği
Bugün allak bullak oldum. Hep dışardaydım. Piknik Vs derken bu kadar oldu.
Yarın daha iyi olacak inşallah.
Bu arada ben çok giremiyorum. Telefonda sürekli aktif olarak görünüyorum :)
Hepiniz çok tatlısınız, yakalayamıyorum muhabbetleri ya
Hafta içi iş, hafta sonu oğlum :)
Elimden geldiğince burada olacağım mucks
İnşallah canım hayırlısı olurBen moleküleri sadece gıda tarım üniversitesi için düşündüm. Çünkü yeni açılan bi üniversite, bu sene 7 bölümden toplam 70 öğrenci alacak ve ilk mezunlarına iş garantisi veriyor. Torkunun üniversitesi bi neviBursu filan da var. Burası mantıklı geliyor ama aklım boğaziçinde de kalıyor açıkçası. Artık önümüzdeki günlerde ne yapacağım kesinlik kazanır. Dualarınız beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?