Oo süper olur bekliyorum ben heyecanla yaparsın tabikiahaha tamam şöyle 6'lı rakamları bir göreyim de ben de coşayım
belki bu sefer üçlü yaparız,yine takarız videolara
Tammamdırandelib yarın menu bildirimi unutma canım bide spor yapalım mı yarın ben 3 mile Leslie yapacağım sen ne dersin bu arada bildirim yapınca da bana haber ver de listeye ekleyim takım arkadaşım bundan sonra bendensin menülerimi de kontrolu sana veriyorum bende seninkine bakarım artik
Evet 3 gün olacak ben daha fazla da yapabilirim ama en az 3 gün diyorum vaktin olmadığı zamanlarda başka bişeyler yapabilirsin ama zorunlu hissetmeTammamdırLeslie 3 mile bana da uyar, haftada 3 gün mü olacak?
Peki ala anlaştıkEvet 3 gün olacak ben daha fazla da yapabilirim ama en az 3 gün diyorum vaktin olmadığı zamanlarda başka bişeyler yapabilirsin ama zorunlu hissetme
bunlar var
Bu sene oğlumu etute göndermeyi düşünüyorum belki biraz rahatlarim her sene işten gelip yemek bulaşık derslerden kendime vakit ayiramadim.Gec saatte spor yapicam yaticam çok yorucu oldu birakmamin bir sebebi de buydu
Bu sene artık kendime ayirayim zamanımı hakettim bence :)
biz bir ara dagatesiye karın videosuna takmıltık hergün yapıyorduk ya o video favorim aklında olsun
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 dilim peynir
11 zeytin
1 yumurta
Yarım simit
Az patates salatası
Bol Şekersiz çay
Öğle
Ayran
1 porsiyon etsiz taze fasulye
Akşam
1 domates
5 zeytin
2 dilim tambuğday ekmeği
Bugün allak bullak oldum. Hep dışardaydım. Piknik Vs derken bu kadar oldu.
Yarın daha iyi olacak inşallah.
Bu arada ben çok giremiyorum. Telefond
a sürekli aktif olarak görünüyorum :)
Hepiniz çok tatlısınız, yakalayamıyorum muhabbetleri ya
Hafta içi iş, hafta sonu oğlum :)
Elimden geldiğince burada olacağım mucks
Menüm maalesef bugün de bir miktar sağlıksız
09:00-Haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, salatalık, 2 adet kuru kayısı
16:00-1 kase yoğurt, kuruyemiş
16:30-Kahve
17:00-Karpuz
19:00-Kuruyemiş
Spor yapmadım ama baya yürüdüm. Bu arada saatleri biraz sallıyorum
ya beraber yapiyorduk anlamında yoksa bende yapiyorumguzelmis. Hic gormedim prodan once profilinde de hic gormemisim.) eski kk da yani 2007 flndi sanirim oyle eski zamanlarda bunj herkes yapabiliyprdu oyle pro fln gerekmiyordu.
aa aen calisiyor muydun. Bilmiyordum. Oglun kac yasinda. Haketmissin tabiki. Mutlu anne mutlu bebek
bana niye gecmis zaman kullandin yapoyorduk diye ben hala yapiyorum
auno mesajda ayni seyi tekrar diyecegim aaa sen calisiyor muydun oglun kac yasinda :)
saatler tahmini yaziliyor genelde zaten bazenaksam ac kalmis gibisin biraz ama yine de fena degil.
oo biz hızlı başladık valla bu hafta bizin haftamızWuhuu deadteam kaptirdi gidiyor spor sozlesmesi fln :)) hizli ve organik takim adimizi kirletmeyelimben de yarin bebisle yurumeye cikacagim.insalllah.iyi olursam tabi.
Bi akrabaya çaya gitmiştik, eve geç gelince de yemedim artık yarın yerimsaatler tahmini yaziliyor genelde zaten bazenaksam ac kalmis gibisin biraz ama yine de fena degil.
Geceleri de ek spor mu yapsak napsakoo biz hızlı başladık valla bu hafta bizin haftamızandelib cumaya iyi çalış hızlı ve organik takımını geçmemiz lazım
Artık bebeklikten çıktık ergen adayiyiz canım 12 yaş bitti 13 yş dan gün aldık :)guzelmis. Hic gormedim prodan once profilinde de hic gormemisim.) eski kk da yani 2007 flndi sanirim oyle eski zamanlarda bunj herkes yapabiliyprdu oyle pro fln gerekmiyordu.
aa aen calisiyor muydun. Bilmiyordum. Oglun kac yasinda. Haketmissin tabiki. Mutlu anne mutlu bebek
bana niye gecmis zaman kullandin yapoyorduk diye ben hala yapiyorum
auno mesajda ayni seyi tekrar diyecegim aaa sen calisiyor muydun oglun kac yasinda :)
saatler tahmini yaziliyor genelde zaten bazenaksam ac kalmis gibisin biraz ama yine de fena degil.
O tatillerden sonra ilk hafta iş başı yapmak zor oluyor hafta bitmiyor.Bende izinliydim izinler kaldırılınca tıpış tıpış işime döndüm .İyi geceler kızlar bende yatıyorum bugün çok yorucu bir gün oldu benim için gezdik gezdik bittik. Malum yarın iş var yatmak lazım iyyy hemde ilk gün! Okudum geçmişi de dönemedim. Çok tatlısınızgörüşürüz yineeeee
Allah hakkinda hayırlısıni versin canım. Herşey gönlünce olsunBen moleküleri sadece gıda tarım üniversitesi için düşündüm. Çünkü yeni açılan bi üniversite, bu sene 7 bölümden toplam 70 öğrenci alacak ve ilk mezunlarına iş garantisi veriyor. Torkunun üniversitesi bi neviBursu filan da var. Burası mantıklı geliyor ama aklım boğaziçinde de kalıyor açıkçası. Artık önümüzdeki günlerde ne yapacağım kesinlik kazanır. Dualarınız beklerim
Artık bebeklikten çıktık ergen adayiyiz canım 12 yaş bitti 13 yş dan gün aldık :)
Evet evet o benimBin kere sordum ya. Nolur kusura bakma cok karistiriyorum siz 2 3 kisi ardarda gelince.
Sen 17lik citirsin hatirladim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?