- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Günaydınnnnn bebekler
Günümüz süpper geçer umarım ve çabucak akşam olsun ne olur
Evet 3 gün olacak ben daha fazla da yapabilirim ama en az 3 gün diyorum vaktin olmadığı zamanlarda başka bişeyler yapabilirsin ama zorunlu hissetme
Amin, hepimiz için inşallahAllah hakkinda hayırlısıni versin canım. Herşey gönlünce olsun
günaydın..bitmeyen tatil yoktur bebişimsürekli tatil yaptığımdan kim tatilden dönse böyle söylerim bence de çabuk akşam olsun..yine p tesi sendromu mod on :)
canımm çok geçmiş olsun yaa. ne odu sana böyle kuşumm.. bugün nasılsın peki, umarım daha iyisindirSelam kizlar. Guzel paylasimlar olmus. Ben yine hastayim !!! Ates tavan. Bebis de hasta. Daha dogrusu asi huysuzlugu varm bugun asi yaptirdik. Babasina biraki0 ofise gidecektim tontonu ama cok fenayim. X
deadim super fikir olmus cok begendim duzenli yapilir insallah..ruh bileydim bugun sacma sapan beslenmezdim
neyse su bir iki gun oek sesim cikmayabilir cunku yatuslardayim. Tum eklemlerim agriyor. Ozellikle ameliyatli bacagim. Neredeyse yuruyemez hale geldim. Bizde haberler boyle. Artik aksama da ne yerim bilmiyorum
buluruz hayatımm
kuşuummm kilo çizelgesi biz de yapabiliyor muyuz.. yoksa senin gibi aristokrat mı olmamız lazım acaabaaaaprofil fotoğrafımı da değiştirdiim içim açıldı oh bebu arada kilo çizelgesi de yaptım artık beni kimse tutamaz
canım beniimmm ben haftasonları pek giremiyorm çoluk çocukla.. bu hafta full burdayım inşallah
geldim geldimmm
geldiiimmmmm...o izinde ya şimdi geleceğim dedi bu hafta bakalım gelir herhalde olmazsa da haftaya da gelebilir. Zayıflayası gelmişti zaten en son yazdığında
geldiiimmmmm...
hee hee bazen bizim kızların çenesi düşüyor ama güzel de oluyor haniamma da çok konuşmuşsunuz yaaaa oku oku bitmedi..
Süper olmuş hani su ve spor?dagatesi
@blackswannina94
Benim bugün ki menüm bu kızlar
25.07.2016
Sabah 08:30
Beşibiryerde çayı
Kahvaltı 09:30
1 dilim karpuz
Mısır püskülü- Funda – Tarçınlı yeşilçay ile hazırlanmış bitki çayı
Öğle 13:30
Ton Balığı – Göbek- Brokoli-Karnabahar-Brüksel Lahanası- 1 çay kaşığı Toz Zencefil- 1 çay kaşığı Toz zerdeçal-2 tatlı kaşığı zeytinyağı –Yarım limon suyu ile hazırlanmış salata
Sade Soda
Ara 16:00
1 bardak tarçınlı nescafeli süt
Akşam 19:00
2 yumurta ile hazırlanmış sebzeli omlet
Bitkiçayı
Süper olmuş hani su ve spor?
Hoş geldin canım.Bugün de ben yoğundumcanımm çok geçmiş olsun yaa. ne odu sana böyle kuşumm.. bugün nasılsın peki, umarım daha iyisindir
buluruz hayatımm
kuşuummm kilo çizelgesi biz de yapabiliyor muyuz.. yoksa senin gibi aristokrat mı olmamız lazım acaabaaaa
canım beniimmm ben haftasonları pek giremiyorm çoluk çocukla.. bu hafta full burdayım inşallah
geldim geldimmm
Hoşgeldin tabiki gelebilirsin.Merhabalar ben yeni üyeniz diyet yarışmasına bende katılmak istiyorum aranıza alırsanız çok mutlu olurum ismim selin 26 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 17 aylık bir oğlum 7 aylık bir kızım var 1.61 boyunda 80 kgyum zayıflamak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?