Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hoşgeldin kuzum

Afiyet olsun canım.Detoks fln mı yapıyosun sanki

Gunaydiiiiiin. Sendromsuz haftalar

deadline detoks bitmis olmali kac kilo oldu toplamda baktin mi
yok kız yapmadım ya valla bir gün dayanamadım dedim gözünden kaçmış herhalde

kuzu kaç kg sun sen ben kaçırdım? sen de bayağı hırslısın maşallah..ben de hedef belirledim kendime.kasıma kadar 65 ve altı olmayı düşünüyorum inşallahh
66 şu an canım bakma ya benim yaptığım sporu yapsa taş çatlarda benim metabolizmada iş yok arkadaş kilo veremiyorum ya öyle kolay kolay

herkes herkesle eşleşmiş ben yokken..ama sanırım benim eşim pek takılmıyo buralara
merops seni aprille mi eşlesem acaba ya ikiniz daha iyi mi takılırsınız bakalım bir onun eşide şimdilik yok
Aynenn öyle yokkk napalım şimdi de kurban bayramı bekleriz umut dünyası

Evet evet çabucak olsunnn bu bile yeter

amma da çok konuşmuşsunuz yaaaa oku oku bitmedi..
hep benim yüzümden ya yeni planlarla dönünce
hoşgeldin canım tabiki takılabilrisn pes etmem hep gelirim diyorsan başka kural yok cumaları kesin kilo bildirimi yapıyorsun hergün menü yazıyorsun birde seni eşleştireceğim arkadaşınla bibrinize destek oluyorsunjz ben sana bir grup bulacağım bekle birkaç gün geçsin debu arada 2 hafta deneme süren var

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- Y ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops -------
keten prenses-------
ispanyol-------
Wightsky -------
andelib-------
Zehragrbzdrn-------
zensim-------
Mavi_Cadii--------
sevilay80-------
[TR][/TR]

Son düzenleme:
Çokkk güzel menün devamm devamm bakalım
Ben de spora gidiyorum kızlar.uyumamam lazım otobüste yoksa inip eve gidiyorum
Umarım uyumamissindir spor önemli

bende menümü yazayım
sabah 8.00: 1 bardak süt 2 yk yulaf ezmesi
öğlen 12.00:5 yk nohut yemeği 4 yk bulgur pilavı yoğurt
akşam 19.00: 5 yk bamya yemeği 4 küçük biber dolması ki gerçekten küçükler

leslie 2 mile su daha 1 lt oldu ya

deadline
09:30-Haşlanmış yumurta ve patates, peynir, zeytin, salatalık, domates, çay
14:00-Mercimekli köfte, salatalık, domates, marul, çay
18:50-Yarım bardak süt
Leslie 3 mil, 45 dk yürüyüş, 2lt su içtim şu ana kadar 3'e tamamlarım herhalde

Vay be sporlara bak takım arkadaşım buraları kasıp kavuracagiz deadteam olarak .

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:

Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

april_2007 -------
deadline---- Y ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops -------
keten prenses-------
ispanyol-------
Wightsky -------
andelib----Y ---
Zehragrbzdrn-------
zensim-------
Mavi_Cadii--------
sevilay80-------
[TR][/TR][/QUOTE]

Takım arkadaşıyla bugüne kadar tanisamamis olanlar bana haber versin onlarda değişiklikler yapalım çünkü amacım aynı aktiflikte olabilenler bir olsun
Deadline benim de takım arkadaşım yok help medediğin gibi Merops ile olabilirim sanırım.

Bugünkü menüm

Sabah 06:30
1dilim peynir
1 dilim ekmek

Ara 10
1 yeşil elma

Öğle 12
İki kasik çorba
3 köfte
Yarım dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara15
2 siyah erik
Yarım paket etiform

Akşam 19
2 domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 tk labne.

Spor bugün yok zor duruyorum ayakta erken yatabilirim :)) su 2.5 lt

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
KISALTMALARIN ANLAMLARI:

april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops -------
keten prenses-------
ispanyol-------
Wightsky -------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn-------
zensim-------
Mavi_Cadii--------
sevilay80-------
[TR][/TR]

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
KISALTMALARIN ANLAMLARI:

april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops -------
keten prenses-------
ispanyol-------
Wightsky -------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn-------
zensim-------
Mavi_Cadii--------
sevilay80-------
[TR][/TR]

Hahah senin takim arkadasin kim kaptan
Benimkisi gelmiyor, yalnız kaldım Merops ile olacağım sanırım
ApriL_2007 speedykilos nasıl böyle şarkıcı ismi gibi oldu

Oooo süperr tam bana uygun cokkkkk teşekkürler cokkkkk beğendim:)))))))

ApriL_2007 adımının altına 1. takım kaptan yardımcısı yazdım hep görüyordum bikere de ben yapayım dedim bu arada farketmeden imzamı açmayı da başardım benim imzam varmış ya

Aaaa bende yapayım kıskançlık başa bela çok yakışmış bebemm iyiki yapmışsın harika olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…