yap yapBenimkisi gelmiyor, yalnız kaldımMerops ile olacağım sanırım
Oooo süperr tam bana uygun cokkkkk teşekkürler cokkkkk beğendim:)))))))
Aaaa bende yapayım kıskançlık başa belaçok yakışmış bebemm iyiki yapmışsın harika olmuş.
tebrikler meropsSporun dibine vurmuş bulunmaktayım.Kollarım titriyor 2 saate yakın yaptım programı fazlasıyla yaptım
bekle bizi birinci takımÇılgın süperiz be
Hahayyyyy çok zor! Bakkk bize de gör nasıl olurmuş o başarıbekle bizi birinci takım
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | - | - | |
deadline | - | - | - | - | - | - | |
blackswannina94 | - | - | - | - | - | - | - |
dagatesi | - | - | - | - | - | - | - |
Merops | - | - | - | ??- | - | - | - |
keten prenses | - | - | - | - | - | - | - |
ispanyol | - | - | - | - | - | - | - |
Wightsky | - | - | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | - | - | - | |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | |
zensim | - | - | - | - | - | - | |
Mavi_Cadii | -- | - | - | - | - | - | - |
sevilay80 | - | - | - | - | - | - | - |
[/QUOTE]bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlarasembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/TR]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe april_2007 - - - - - - - deadline - - - - - - - blackswannina94 - - - - - - - dagatesi - - - - - - - Merops - - - ??- - - - keten prenses - - - - - - - ispanyol - - - - - - - Wightsky - - - - - - - andelib - - - - - - - Zehragrbzdrn - - - - - - - zensim - - - - - - - Mavi_Cadii -- - - - - - - sevilay80 - - - - - - -
oo gel simurgcuğum iste sen yeter ki bak tablolar menüler takım içinde takımlar falan motivasyon vadediyorumBeni de al takımına deadline benide zayıflatın
sayılıyor menünde yazmışmıydın gözümden kaçmış menünü gördüm deYürüyüş spor sayılmıyor mu :)
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | - | - | |
deadline | - | - | - | - | - | - | |
blackswannina94 | - | - | - | - | - | - | - |
dagatesi | - | - | - | - | - | - | - |
Merops | - | - | - | ??- | - | - | - |
keten prenses | - | - | - | - | - | - | - |
ispanyol | - | - | - | - | - | - | - |
Wightsky | - | - | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | - | - | - | |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | |
zensim | - | - | - | - | - | - | |
Mavi_Cadii | -- | - | - | - | - | - | - |
sevilay80 | - | - | - | - | - | - | - |
Buyrun efendim meydan hepimizin
He heee babası sayılırYürüyüş spor sayılmıyor mu :)
oo gel simurgcuğum iste sen yeter ki bak tablolar menüler takım içinde takımlar falan motivasyon vadediyorum
Evet canım yazdım 1 saat yürüyüş yaptım gözden kaçabilir normal haklisin uğraşıyorsun o kadar hakkını helal etsayılıyor menünde yazmışmıydın gözümden kaçmış menünü gördüm dehemen ekleyim böyle farkettiğinde haber verirseniz hemen eklerim canım
Yapmıştı sabah canım. Hatta ben onun kalbini ekledim ama gitmiş yanlışlıkla@Merops menü bildirimi yaptın mı
He heee babası sayılırBuyrun efendim meydan hepimizingörürmüyüm bakalım
Yürüyüş spor sayılmıyor mu :)
Evet canım yazdım 1 saat yürüyüş yaptım gözden kaçabilir normal haklisin uğraşıyorsun o kadar hakkını helal et
Buyrun efendim meydan hepimizingörürmüyüm bakalım
He heee babası sayılır
Tam politikacı oldunn deadgelsin gelsin herşey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?